اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط علم فردا
    دوستان بفرمایید، یه PCB درست درمون و کوچیک واسه مدار دارلینگتون :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...Darlington.zip

pcb شو کوچیکش کردم (یک هفته ای میشه) برید صفحه اول پست اول البته با پروتئوس رسم کردم
    داداش با اجازت این لینکو هم به پست اول اضافه میکنم که شاید یکی پروتل داشته باشه :agree:
    دمت گرم خدا خیرت بده
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

یه pcb کوچیک هم من گزاشتم براش اونم اضافه کن تو همین چند صفحه آخره فکر کنم
      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
        یه pcb کوچیک هم من گزاشتم براش اونم اضافه کن تو همین چند صفحه آخره فکر کنم
        ok
        AV Maziton 100

دیدگاه

دوستان اینم یه کلیپ از مدار دارلینگتون :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...ngig.com/7.mp4

من ولتاژ حدود دوبل 45 ولت نتونستم جور کنم و با دوبل 60 ولت ( البته بصورت کوتاه مدت ) تست کردم. کیفیت صداش خیلی خوبه و نشون میده که تو رنج تغذیه اصلی میتونه آمپلی پرقدرت و با کیفیتی باشه.
          سورس صدا کامپیوتر با ولم ماکزیمم %30 هستش ( اگه بیشتر ولوم میدادم، همون چند ثانیه هم ترانزیستورها دووم نمیاوردن ). ترانزیستورهارو هم همونطور که میبینید به هیت سینک مناسبی بستم. از فن هم برای خنک کردن روی ترانزیستورها استفاده کردم. اما بازم خود TIP ها به شدت داغ میشدن ( هیت سینک دمای بالایی نداشت ) و این به خاطر تغذیه بالایی بود که براش استفاده کردم.
          با این حساب حدس میزنم کیفیت و قدرتش برای همون دوبل 45 ولت عالی باشه و بهترین گزینه برای کسانی که از ماسفت و تنظیماتش فراری هستن خواهد بود.
          قدرت خروجی واقعا بالاست. اگه همین توانو به ووفر 6 اینچیم میدادم؛ حتما فوت میکرد. :biggrin:

اینم یه عکس از مدار و هیت سینک و فن :

نتیجه اینکه مدار خوبیه، من که خوشم اومد. ولی به هیچ عنوان بالای حدود 45 ولت تغذیه ش نکنین که خطریه! :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا

نتیجه اینکه مدار خوبیه، من که خوشم اومد. ولی به هیچ عنوان بالای حدود 45 ولت تغذیه ش نکنین که خطریه! :icon_razz:

دقیقا همینطوره من بهش 60 دوبل دادم ولی زیر فشار هرچی ترانزیستور داشت ترکید

الان تغذیه من حدودا زیر بار میشه 38 دوبل (dc) ولی صدا فوق العاده زیاد میشه بعدا یه تست میزارم با آهنگ bass i love u یا به قول علم فردا آهنگ اب البالو :icon_razz: یه بار صدا رو تا وسط بردم اونجا که سابه عقب جلو میرفت یه صدای تق تق هم میومد همون صدای مگنت بود که میچسبید به ته اهنربا oo:
            AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
              صدای مگنت بود که میچسبید به ته اهنربا oo:
              منظورت کویل بود که میخوره به مگنت !
              این آمپلی رو به عشق مازیار باید " مازیتون " خطاب کرد! :mrgreen: که مخفف مازیار دارلینگنونه!

دیدگاه

از دست شماها.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

=)) =)) مازیتون دادا میبینی چه اسمایی برات میگذارن :-)) البته این نشونه علاقه بچه ها به داش مازیاره نه چیز دیگه.
                  طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                  امروز رو کامل زندگی کن...
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                    منظورت کویل بود که میخوره به مگنت !
                    این آمپلی رو به عشق مازیار باید " مازیتون " خطاب کرد! که مخفف مازیار دارلینگنونه!

عجب گافی دادم X_X

ای شیطون میگم چطوره اسمشو بزاریم AV Maziton 100 اینجوری با کلاس تره

(100 معادل وزنم ) :mrgreen:

نوشته اصلی توسط ashk
                    از دست شماها.
                    چه عجب خنده استاد اشکو دیدیم :icon_razz: نوکر استاد هم هستیم :agree:

نوشته اصلی توسط gh.kh
                    مازیتون دادا میبینی چه اسمایی برات میگذارن البته این نشونه علاقه بچه ها به داش مازیاره نه چیز دیگه.
                    بچه ها لطف دارن و شما لطف دارین باعث افتخاره همچین نامی داشته باشم ( البته اونی که خودم گفتم )
                    AV Maziton 100

دیدگاه

پس تصویب شد AV Maziton 100 :mrgreen:
                      راستی داداش بزنم به تخته نه بعض من رستمی هستیا قدت چقدره :-))
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

منم تا علم فردا نگفت متوجه نشدم،خیلی باحال بود مازیار جون...
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

داداش مازیار منم رفتم یه سابه 1200 کنوود مدل 3013 گرفتم اومدم با STK4171 که داشتم عکسشم قبلا گذاشته بودم راش انداختم با اهنگ اب البالو :biggrin: با اینکه قدرت ساب خیلی بیشتر از 3010 هست ولی خیلی خوب تکونش داد به اندازه ساب تو می خواستم بگم این امپلی دارلینگتونه زیاد قوی نیست حداقل از STK من که دو تا 40 واته
                          :mrgreen:

دیدگاه

آقا یه فیلم ازش بذارین ما هم ببینیم :cry2:
                            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              می خواستم بگم این امپلی دارلینگتونه زیاد قوی نیست حداقل از STK من که دو تا 40 واته
                              :mrgreen:
                              :-? یعنی دو تا 40wاز 100وات بیشتره :-?
                              چیه مصطفی جان تو هم میخوای با 3013 :wow: :wow: کنی.
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

مطمئنن که اون 100 وات واقعی که نیست ولی مطمئنم که stk ایی که دارم از اون دارلینگتونه قویتره :agree:
                                خدایی موزیک بدون ساب یعنی هیچ ساب یه کیفیتی به مزیک میده که حتی بیخودترین موزیک ها هم قشنگ میشن :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X