اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

من که عین مدار شماتیک رو بستم. نه خرخر کرد نه نویز داشت و نه هیچ مشکل دیگه ای. چه در نهایت قدرت و چه در حداقل قدرت. البته نهایت که نتونستم چون بلندگوی مناسب نداشتم. اگر ارزون میخوای دالینگتون ولی اگر میخوای هر بلایی سرش بیاری صداش در نیاد با هر نوع باند و سابی یه جوابی بهت بده خوب ماسفت یه چیزه دیگه است.
    ولی تفاوت هزینه نهایی این دو کم نیست.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      من که عین مدار شماتیک رو بستم. نه خرخر کرد نه نویز داشت و نه هیچ مشکل دیگه ای. چه در نهایت قدرت و چه در حداقل قدرت. البته نهایت که نتونستم چون بلندگوی مناسب نداشتم. اگر ارزون میخوای دالینگتون ولی اگر میخوای هر بلایی سرش بیاری صداش در نیاد با هر نوع باند و سابی یه جوابی بهت بده خوب ماسفت یه چیزه دیگه است.
      ولی تفاوت هزینه نهایی این دو کم نیست.
      سلام اقای ashk
      من عین مدار اقای مازیار رو بستم هم موقعی که صدا کم هست خر خر میکنه و وقتی صدار رو هم زیاد میکنی ان خر خر میره بعدش هر چند ثانیه صدای وووووو میاد oo:
      شما یک بار دیگه مدار رو تونو باز دید کنید ببنید به جای 3.3کیلو 33کیلو نزاشتین؟؟
      این هم شما تیک اصلی هست :mrgreen:
      http://www.amplifiercircuitdiagram.com/wp-content/uploads/2010/10/150-watt-amplifer-circuit.gif
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام...
        دوستان من یه امپلی فایر با دارلینگتون پیدا کردم که در اون از ای سی MC1741 هم استفاده شده...
        نوشته motorola power amplifier و توانش رو هم بین 20RMS تا 80RMS وبرای موزیک 35وات تا 125 وات معرفی کرده... ممنون میشم اگه محاسن و معایبش رو نسبت به امپ اقا مازیار بگین :mrgreen:
        اینم شماتیک و جدول مشخصاتش:

جدول مشخصات و قطعات:

این هم توضیحاتش برای تنظیم پتانسیومتر و...:

This is a very simple, low cost, Hi-Fi quality power amplifier. You can build it 5 ways, like it’s shown in the table (from 20 W to 80 W RMS)

Some comments
        - The first thing that you must do, is to measure the end transistors (T3 and T4) amplifying coefficient, the hfe or β. If their disagreement is bigger than 30 %, the amplifier would not give a clear sound. I used MJ3001 and MJ2501 transistors, and this disagreement was around 5%.
        - Before the first “turning on” you must short circuit the inputs of the amp, and put a mA-meter on the output, than turn the amplifier on, and tune the R13 pot, to decrease the DC current on the output, to some uA-s, or in a lucky situation to zero. I was able to decrease it to 10 uA.

با تشکر... :bye

دیدگاه

جولی جان مداری که شما گزاشتی قائدتاً با مداری که در صفحه اول همین تایپیک هست باید یکی باشه. ولی نکته جالبش اینجاست که منم این مدار رو که شما قرار دادی ساختم و اصلاً کار نکرد.حتی ترانزیستورها رو سوزوند. ولی شماتیکی که الان توی اولین صفحه هست رو درست کردم کاملاً جواب داد. من وقت نکردم ببینم این دو مدار جایی با هم تفاوت دارند یا نه. ولی قائدتاً باید یکی باشند مگر توی یه قطعه اشتباه شده باشه. شما مدارت رو با شماتیک اولی چک کن.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            سلام اقای ashk
            من عین مدار اقای مازیار رو بستم هم موقعی که صدا کم هست خر خر میکنه و وقتی صدار رو هم زیاد میکنی ان خر خر میره بعدش هر چند ثانیه صدای وووووو میاد oo:
            شما یک بار دیگه مدار رو تونو باز دید کنید ببنید به جای 3.3کیلو 33کیلو نزاشتین؟؟
            این هم شما تیک اصلی هست :mrgreen:
            http://www.amplifiercircuitdiagram.com/wp-content/uploads/2010/10/150-watt-amplifer-circuit.gif
            ببینم دیودها رو عوض کردی یا با همون دیودا داری مدارو روشن میکنی؟!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              جولی جان مداری که شما گزاشتی قائدتاً با مداری که در صفحه اول همین تایپیک هست باید یکی باشه. ولی نکته جالبش اینجاست که منم این مدار رو که شما قرار دادی ساختم و اصلاً کار نکرد.حتی ترانزیستورها رو سوزوند. ولی شماتیکی که الان توی اولین صفحه هست رو درست کردم کاملاً جواب داد. من وقت نکردم ببینم این دو مدار جایی با هم تفاوت دارند یا نه. ولی قائدتاً باید یکی باشند مگر توی یه قطعه اشتباه شده باشه. شما مدارت رو با شماتیک اولی چک کن.
              سلام دوست عزیز
              من حدود دو سال پیش این مداری که شماتیکشو گذاشتم ساخته بودم وهیچ مشکلی نداشت و خوب کار میکنه :mrgreen:
              من این دو شماتیک رو باهم مقایسه کردم کاملا مثل هم هستند هیچ فرقی نمیکنه تنها فرقش همون مقاومت هست که گفتم که من بعد از تعویض مقاومت 3.3کیلو به 33کیلو مدار درست شد
              وکار میکنه :rolleyes:
              یعنی الان مدار طبق شماتیکی گذاشتم شده
              حالا نمیدونم چه جوری شد که شا بستی ترانزیستور ها تونو سوزونده
              مدار کاملا سالم هست من خودم هم تست کرد
              حالا سوال اینجاست که شما مدار اول رو که اقای مازیار جان گزاشتن بستین و هیج نویز و خرخر ی ووووووو هم نیست پس چرا مال من این جوری میشه؟؟؟؟
              با تشکر :bye
              Fail Never

دیدگاه

دوستان یعنی هیچکس نمیخواد به سوالم در مورد اون امپ که گذاشتم جواب بده؟؟ :cry2: :cry2:
                باشه.. :angry: :cry2:

دیدگاه

راستش مدار بدی نیست و باید قدرت خوبی داشته باشه ولی من فکر کنم کیفیتش کمتر از مدار اصلی این تایپیک باشه.
                  ولی باید حساسیت ورودیش بیشتر باشه و در نتیجه راه اندازیش راحت تره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    راستش مدار بدی نیست و باید قدرت خوبی داشته باشه ولی من فکر کنم کیفیتش کمتر از مدار اصلی این تایپیک باشه.
                    ولی باید حساسیت ورودیش بیشتر باشه و در نتیجه راه اندازیش راحت تره.
                    اقایashk جواب ما رو نمیدین :cry:
                    Fail Never

دیدگاه

چی بگم. من عین شماتیک اولی رو ساختم. مشکلی هم نداشت. حالا ایراد کار شما کجاست نمیدونم. بزارید من اصل مدارم رو یه نگاه بندازم و یه چکی بکنم بینم چیکار کردم.

دیدگاه

سلام اقایashk
                        چی شد چک کردن :sad:
                        یک نکته خیلی جالب در مورد این امپ برای همه ی دوستان
                        یک مقاومت 470برداشته و با مقاومت 470 روی مدار موازی کنید تا مقاومت کم تر شود
                        اگر می خواهید بهتر متوجه شوید در حالی که مدار کار میکند این کار را انجام دهید فقط مواظب باشید مدار تونو به هوا نفرستین
                        حالا این کاری که گفتم به چه درد میخوره؟؟؟ :nice:
                        اگر این کاری گفتم بکنید صدا تا حد 2برابر زیاد میشود بدون این که در کیفیت تاثیر بزاره :wow:
                        راستی میتونید مقاومت رو تا 100هم برسونید که صدا بازهم بیشتر میشه ولی دیگه از این بشتر کم ش نکنید ممکن خطری بشه
                        بردید امتحان کنید حالشم بکنید ما رو دعا کنید
                        موفق باشید
                        Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                          یک مقاومت 470برداشته و با مقاومت 470 روی مدار موازی کنید تا مقاومت کم تر شود
                          اگر می خواهید بهتر متوجه شوید در حالی که مدار کار میکند این کار را انجام دهید فقط مواظب باشید مدار تونو به هوا نفرستین
                          حالا این کاری که گفتم به چه درد میخوره؟؟؟ :nice:
                          اگر این کاری گفتم بکنید صدا تا حد 2برابر زیاد میشود بدون این که در کیفیت تاثیر بزاره :wow:
                          راستی میتونید مقاومت رو تا 100هم برسونید که صدا بازهم بیشتر میشه ولی دیگه از این بشتر کم ش نکنید ممکن خطری بشه
                          بردید امتحان کنید حالشم بکنید ما رو دعا کنید
                          موفق باشید
                          برادر جولی این کاری که کردی رو میشه روی هر آمپلی انجام داد. اما %100 روی کیفیت مدار تاثیر میذاره و پهنای باند فرکانسی آمپلی رو بهم میریزه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                            برادر جولی این کاری که کردی رو میشه روی هر آمپلی انجام داد. اما %100 روی کیفیت مدار تاثیر میذاره و پهنای باند فرکانسی آمپلی رو بهم میریزه!
                            سلام
                            شما خودت تست کردی
                            من خودم این کار رو کردم نه کیفیت ش تاثیر گذاشته نه روی باند فرکانسیش :twisted:
                            شما خودت تست بفرمایید بعد به این روش ما ......
                            این روش 100درصد علمی هست
                            این هم شماتیک اصلی میباشد
                            http://amplifiercircuit.net/simple-150-watt-amplifier-with-darlington-transistor.html
                            موفق باشی
                            Fail Never

دیدگاه

من 470 اهمی تو مدار شما ندیدم ولی اگر منظور همون 220 اهمه بود شما با افزایش خازنی که بهش وصله هم به همین نتیجه میرسیدید. حتی با افزایش مقاومت فیدبک هم میشه اینکار رو کرد ولی... همونی میشه که جناب علم فردا فرمودند. ممکنه گوش شما این تغییرات رو حس نکنه ولی وجود داره. حتی ممکنه بلندگوی شما هم نتوته درست این تغییرات رو نشون بده.

دیدگاه

jooly جان دوستان درست میگن اگه یه مقدار تئوری بلد باشی علتش رو هم متوجه میشی،بهر جهت همین که صرفا از طریق تجربه این مطلبو متوجه شدی خوبه،موفق باشی...
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X