اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    مطمئنن که اون 100 وات واقعی که نیست ولی مطمئنم که stk ایی که دارم از اون دارلینگتونه قویتره
    خدایی موزیک بدون ساب یعنی هیچ ساب یه کیفیتی به مزیک میده که حتی بیخودترین موزیک ها هم قشنگ میشن

اولا مبارک باشه دوما چند خریدی ؟ :-?
    اصلا به این ربطی نداره که توان آمپلی 100 وات واقعی نیست در اصل توان آمپلی به تغذیه اون ربط داره والّا این ترانسی که من زدم اگه خودشو بکشه فوقش 50 یا 60 وات بده چون همش تقریبا 1.5 آمپر جریان میره تو بلندگو oo: ( اینا رو تقریبی گفتم بچه ها کسی میدونه توان واقعی رو چجوری بدست بیارم ؟ یه فرمولی بود یادم نیست X_X ) اگه یه ترانس 35 دوبل هر سر 5 آمپر بهش بزنم اون وقت معلوم میشه کدوم قوی تره :evil:

ولی با این کلام آخرت موافقم چون خداییش مزخرف ترین آهنگا هم باحال میشن
    در ضمن دیگه به آمپلی دارلینگتون (av maziton 100 ) توهین نکنید وگرنه شاکی میشما
    :mrgreen:
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مصطفی جان مدار دارلینگتون قدرت خیلی بالایی داره. اگه 4432 رو بریج هم ببندی به پاش نمیرسه. اینو حتم دارم.
      من با %30 صدای ورودی، اونم بدون پری و تون و اکولایزر تست گرفتم که اگه دیر میجمیدم ووفر 100 وات 8 اهمیم پرپر میشد. تصور کن با صدای %100 چه میکنه.
      مازیار درست میگه.
      تو کلاس AB حدود %50 بازدهی داریم که اگه مثلا 100 وات صدا بخوای ، باید ترانس 200 واتی واسه تغذیه ش بذاری ( البته نه در همه موارد ). 4432 تو اوج مصرفش هم 2 آمپر نمیکشه ( اونم روی 49 ولت تغذیه تک )، چون قراره فقط 2 تا 25 وات بده! ولی این مدار روی دوبل 60 ولت ( ولتاژ تست من ) حداقل 1.5 آمپر از هر خط میکشید. یعنی چیزی حدود 180 وات برق مصرف میکرد.پس 4432 واقعا قابل مقایسه با این مدار نیست.

اینم بگم، من تا هر مداری رو خودم نسازم و تست درست درمونی نگیرم، راجعش اینطور قاطعانه نظر نمیدم.
      اتفاقا خودم به خانواده STK علاقه زیادی دارم، چون هم کیفیت دارن، هم قدرت. خودم اولین آیسی که از این خانواده استفاده کردم 4432 بود که توپ بود برام. :agree:
      البته اینم بگم که از اون تاریخ تا الان حداقل 5 تا STK مختلف رو به دیار ابدی فرستادم! روم به دیوار X_X

دیدگاه

اکثر stk ها به بار 8 اهم وصل میشن و سابهای ماشین معمولا 4 اهمن یه علت صدای زیاد میتونه این باشه...
        یه علت دیگه اینه که ورودی مداراتی که با آیسی ساخته میشه خیلی حساس تره نسبت به مدارات گسسته (اگه دقت کرده باشین زودتر هم به حالت اشباع میره) یعنی برای این که توان و کیفیت واقعی یه مدار گسسته رو ببینید باید پری مناسب و مچ شده با اون رو استفاده کنید اگه نه هم قدرت و هم کیفیت مدار افت زیادی میکنه...
        برای کسایی که زیاد حوصله و وقت ندارن مدارات مجتمع بهتر و راحت تره،یعنی ممکنه اگه برن سراغ مدارت گسسته به علت نداشتن تجربه یا وقت و حوصله تو ساخت و درایو کردن اون و مچ کردنش با مدارات جانبی نتیجه قابل قبولی نگیرن...و به جای این که این :wow: اینطوری بشن :cry2: اینطوری میشن...
        رازی در کار نبود

دیدگاه

ما مخلس اقا مازیار هم هستیم توهین نکردیم. :redface:
          ممنون من قیمت خرید قدیم 67 تومن گرفتم
          علم فردای عزیز stk من 4171 هست دو تا 40 واته ترانسمم دوبل 24 ولت 5 امپر هر سر 2.5 امپره
          اقا مازیار هم که میگه ترانسش ضعیف بوده چون من با اون فیلمی که ازش گذاشته بود مقایسه کردم

دیدگاه

اگر میخواین مطمئن بشید هر دو تا رو با سورس و تغذیه مناسب به بلندگوی 12 اینچ 16 اهمی وصل کنید.
            البته من که میدونم مازیتون برنده مبیشه.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام

وقتی استاد بگن مازیتون برنده میشه ینی مازیتون برنده میشه حرف حساب جواب نداره :rolleyes:

استاد یه سوال : بلندگو برای میدرنج چند اینچ پیشنهاد میدین ؟ :-? واسه اون stk4392 میخوام
              AV Maziton 100

دیدگاه

بابا کاربر کامل ما زمین خوردتیم :redface:قبول بابا ما باختیم :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  بابا کاربر کامل ما زمین خوردتیم :redface:قبول بابا ما باختیم :cry2:

دیگه کسی این جمله رو تکرار نکنه
                  AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123

دیگه کسی این جمله رو تکرار نکنه
                    مازیار جان خون سردی خودتو حفظ کن :nice:
                    Fail Never
                    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

چرا ناراحت میشی اقا مازیار ما خدمت شما ارادت داریم با ما قهر نکنی یه وقت :cry2:

دیدگاه

سلام دوستان
                        یک مشکلی پیش اومده برای دارینگتونی که ساختم
                        وقتی صدا خیلی کم هست صدا خرخر میکنه oo:
                        ولی وقتی زیاد میکنم هر چند ثانیه یک بار یک ووووووو میکنه یعنی چی؟؟؟
                        باتشکر
                        Fail Never

دیدگاه

jooly جان این مشکل رو در حالت بدون ورودی هم داری اگر اره یکی از ترانزیستورای درایور مشکل داره من این مشکل زیاد برام پیش اومده .
                          (ترانزیستور نسبت به بقیه بیشتر داغ میشه)
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                            jooly جان این مشکل رو در حالت بدون ورودی هم داری اگر اره یکی از ترانزیستورای درایور مشکل داره من این مشکل زیاد برام پیش اومده .
                            (ترانزیستور نسبت به بقیه بیشتر داغ میشه)
                            سلام
                            یافتم که یافتم :applause: :nice:
                            این شماتیکی که اقای مازیار جان گذاشتم یک مشکل کوچیک داره
                            اون هم اینه که اگر اون 2تا مقاومت3k3رو برداری به جاش 33k 1wبزاری دیگه این ووووو نمیاد همین الان تست کردم درست شد :nice:
                            دوست عزیز مگه چند تا ترانزیستور درایور داریم :eek:یکی که بیشتر نیستtip41
                            موفق باشی
                            Fail Never

دیدگاه

برای میدرنج 4 تا 6 اینچ.
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ما دوباره بپریم وسط یه چیزی بگیم و فرار!
                                من الان موندم آمپلی ماسفت برادر علم فردا رو که تو یه تاپیک دیگه هست بسازم و یا این مازیتون برادر کاربر کامل عزیز مازیار رو؟ :mrgreen:
                                تو یکی از صفحات همین تاپیک فایل شبیه سازیشو با اسپایس گذاشتم که معلوم میشد سطح ورودی نباید از یه مقداری کم شه وگرنه خروجی دچار مشکل میشه. شاید همین علت اون خرخر کردنه باشه که دوستان میگن. راجع به اون 33 کیلو هم مطمئن هستید؟
                                درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                                بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X