اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

من که با ساب هم دارم استفاده می کنم و پایونر 306 رو حسابی تکون میده اما نمی تونی باش صداهای وحشتناک از ساب بگیری،برای MUTE کردن صدا بهتره بری تو تاپیک ولوم و از دوستان میکرو باز بپرسی ببینی چی بهت معرفی می کنن...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

تا منظور در mute کردن چی باشه. ولی میتونی با یه ترانزیستور منفی این کار رو انجام بدی. امیتر به گراند آمپلی و کلکتور به ورودی آمپلی. یه ولتاژ 6 تا 12 ولت رو با مقاومت 1 کیلو به بیس بدی صدا قطع میشه. فقط توی مسیر کلکتور بهتره از یه مقاومت 100 اهم استفاده کنید.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام به مهندسین این مملکت :bye

آقایون محترم آیا راهی هست تا این آمپلی رو توی ماشین نصب کنم یعنی با تغذیه تک 12 ولت ولی خودتون میدونید با جریان بالا :question:

پس فردا دارم میرم تا وسالشو تهیه کنم . :mrgreen:
        چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

منم این سوالو از دوستان پرسیدم میکن کانورتر DC به DC میخواد و درست کردنش راحت نیست،اما من یه مدار آماده با همین جفت دارلینگتون ها دارم که با تغذیه تکی 24 کار میکنه شاید با 12 ولت هم کارش بدک نباشه اگه نیاز داری شماتیکشو پیاده کنم.
          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OutLandish992
            سلام به مهندسین این مملکت :bye

آقایون محترم آیا راهی هست تا این آمپلی رو توی ماشین نصب کنم یعنی با تغذیه تک 12 ولت ولی خودتون میدونید با جریان بالا :question:

پس فردا دارم میرم تا وسالشو تهیه کنم . :mrgreen:
            سلام دوست عزیز
            همانطور که دوست عزیز hs67 گفتند شما نیاز به مبدل های dc to dc دارید و ساخت این مبدل ها نیاز به تجربه زیادی داره . اگر هم بخواهید برای برق 12 ولت ماشین آمپلی بسازید پیشنهادم اینه که این کارو نکنید چون همان پخش ماشین کیفیت بهتری داره
            امیدوارم موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              سلام دوست عزیز
              همانطور که دوست عزیز hs67 گفتند شما نیاز به مبدل های dc to dc دارید و ساخت این مبدل ها نیاز به تجربه زیادی داره . اگر هم بخواهید برای برق 12 ولت ماشین آمپلی بسازید پیشنهادم اینه که این کارو نکنید چون همان پخش ماشین کیفیت بهتری داره
              امیدوارم موفق باشید
              سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بر محمد عزیز آقا چه خبرا اون طرفا خوش میگذره ؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

به نظر من یه آمپلی آماده برای ماشین بگیری خرجش کمتره

AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با تشکر از تمامی دوستان بابت نظرات ارزشمندتون :biggrin:

خوب صدای آمپلی که آدم خودش بسازه یه حال دیگه میده تا اون آمپلی های 20 واتی که روش نوشته 2400 وات . :icon_razz:

به هر حال از نظرات تون تقدیر و تشکر میکنم . :applause:

دیدگاه

دو تا عکس از آمپلی دارلینگتون که توش بجای هر ترانزیستور 2 تا استفاده کردم

رازی در کار نبود

دیدگاه

یعنی اگه دوتا رو باهم کوپل کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟ (از نظر محاسبات ناحیه فعال ترانزیستور )
                    راستی روی توان خروجی چه تأثیری داره ؟

دیدگاه

تا حالا که مشکلی نداشتم،روی توان تاثیر داشت اما نه خیلی زیاد...
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OutLandish992
                        یعنی اگه دوتا رو باهم کوپل کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟ (از نظر محاسبات ناحیه فعال ترانزیستور )
                        راستی روی توان خروجی چه تأثیری داره ؟
                        هیچ مشکلی پیش نمیاد بقول اقای hs فقط تاثییر کمی تو توان خروجی داره چون باید طبقات قبل بتونه ترانزیستورهای قدرت رو راه اندازی کنه و تعداد ترانزیستور که در این امپلی بره بالا فقط تو خنک شدن ترانزیستورها کمک میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                          یه سری عکس جالب پیدا کردم از این مدار :

موفق باشید
                          با سلام وخسته نباشید
                          اقاماهم میخوایم از روی این 2تا بسازیم قراره امروز برم وسایلشو بگیرم بیفتم روش
                          راستش تجربه ی زیادی ندارم تا حالا 4تا امپیلی بیشتر درست نکردم اون هم ساده
                          من یه ترانس 24ولت 3سر 3امپر و12 ولت3امپر دارم می خواستم بدونم همون 24جواب میده یاهردوروبهم وصل کنم بشه36ولت بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          راستی اگه 2تادرستکنم چیجور باید بهم وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          1ساب 2تابلندگو و2تا تیوتر هم دارم

دیدگاه

هر طور ترانسهارو با هم سری موازی می کنی آخر سر باید ولتاژت متقارن باشه یعنی X+ و 0 و X- مثلا 24 + - ولت آقای اشک گفته بودن با 12 ولت متقارن هم جواب میده ولی من امتحان نکردم،بعد برای ساب باید با یه میکسر دو تا ورودی رو مخلوط کنی و با یه آمپلی تقویت کنی و بدی به ساب این مدار خوبه که از وبلاگ آقا امین(omino audio) از کاربرای همین انجمن هستش
                            http://www.omino.blogsky.com/1390/04/05/post-6/
                            ساده ترین راه برای اتصال به خروجی ها اینه که بلندگوها رو مستقیم وصل کنی و توئیتر ها رو اول با یه خازن بی پلار حدود 2 3 میکرو حداقل 50 ولت و یه مقاومت آجری حدود 4 5 اهم سری کنی و با بلندگوهات موازی کنی،اگه خازن بی پلار دم دستت نیست دو تا خازن با ظرفیت دو برابر اون مقدار بردار و با هم سری کن طوری که یکی از سرهای مشابهشون به هم متصل شده باشه و بجای خازن بی پلار استفاده کن.
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

آقا این آیسی TL072 که آقای اومینو استفاده کردن تو جمهوری پیدا میشه .؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                                هر طور ترانسهارو با هم سری موازی می کنی آخر سر باید ولتاژت متقارن باشه یعنی X+ و 0 و X- مثلا 24 + - ولت آقای اشک گفته بودن با 12 ولت متقارن هم جواب میده ولی من امتحان نکردم،بعد برای ساب باید با یه میکسر دو تا ورودی رو مخلوط کنی و با یه آمپلی تقویت کنی و بدی به ساب این مدار خوبه که از وبلاگ آقا امین(omino audio) از کاربرای همین انجمن هستش
                                http://www.omino.blogsky.com/1390/04/05/post-6/
                                ساده ترین راه برای اتصال به خروجی ها اینه که بلندگوها رو مستقیم وصل کنی و توئیتر ها رو اول با یه خازن بی پلار حدود 2 3 میکرو حداقل 50 ولت و یه مقاومت آجری حدود 4 5 اهم سری کنی و با بلندگوهات موازی کنی،اگه خازن بی پلار دم دستت نیست دو تا خازن با ظرفیت دو برابر اون مقدار بردار و با هم سری کن طوری که یکی از سرهای مشابهشون به هم متصل شده باشه و بجای خازن بی پلار استفاده کن.
                                سلام منکه هیچی نفهمیدم راستش رشته ی کاری من الکترونیک نیست و زیاد سر در نمیارم میشه ساده تر یا با نقشه بکشی نشون بدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X