اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

در ضمن در آینده نزدیک برایتان یه فیلم از ساب 16 سانتی سینمای خانگی میذارم که نشون میده قدرت آمپلی باید خیلی بیشتر از توان ساب باشه تا جایی که بخواد اونو پاره کنه . (بیشتره مواقع که با صدای بلند کار میکنه بوی لاک سیم پیچ استشمام میشه!) هر آمپیکه شما قرار بدید و این ساب کنوود 3010 فضایی رو به اندازه این ساب سینما خانگی تکون بده من با جون ودل میسازمش و به دیده منت میپذیرم
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

قربانت گردم اجباری در کار نیست،اما معلومه حتی pdf رو دانلود نکردی (همش 300 کیلو بایت هم نیست) چون داخلش PCB هم هست....
      رازی در کار نبود

دیدگاه

دانلودش کردم نشون به اون نشون که توش برعکس نوشته 100 وات و شما گفتید این واتا رو کی داده و کی گرفته .منظورم همون مدار بود با دوجفت ترانزیستور .
        باز هم شرمنده من واقعآ عذر میخوام منو ببخشید. :cry2: :cry2: :cry2: کم لطفی از من بود

دیدگاه

hs جون باس رفلکتور باید باشه تا تمام فرکانسهای بم رو که در موزیک هست بشنوید ولی این ساب طبق تجربه تو باکسهای کوچیک هواکش نمی خواد سابهای کنود خیلی خوبن کلا باند و ساب چون بیس نرم و ویبره ای دارن و حتی ضعیفترین فرکانسها رو پخش می کنند
          بعد رفلکت باس رو هم میشه تو اون جعبه هایی که اقا ابی طرخاشو گذاشتن خیلی بهتر بشنوید
          ماشا الله به این تاپیک چقدر سریع داره رشد میکنه فکر کنم بچه ها پا کامپیوتر نهار و شام میخورن شاید هم نمی خورن :rolleyes:
          اقا nn فکر کنم اون مدار 8 دارلینگتونه که گذاشتی گسترده همون اولی باشه با قدرته خیلی بیشتر

دیدگاه

آقا nn20 مصطفی جان راست میگن اون جعبه های که من میسازم طبق همین قوانین هستن تا جایی که با کمتریت لرزش ساب همه چی تکون میخوره من 5 سال تو کار ساخت جعبه هستم همه جور تکنیک و کلکی بلدم شا احتیاجی نیست بزنید سابو بترکونید تازه باید جعبه ای بسازید که با کمترین توان بهترین جواب را بدهد این جعبه هایی که من گذاشتم از هر دو طرف ساب استفاده میکنه یعنی با هر لرزش دو بار فرکانس بار گذاری میشه یعنی یک بوم بوم پشت سر هم تا جایی که سرو تهش معلوم نیست اون صدایی که از راه دور از ساب شنیده میشه ولی شما این صدا را میتوانید همین نزدیک بشنوید یک مثال میزنم شما یک ماشین داره از توی کوچه رد میشه داره بوم بوم میکنه بعد که میرسه به شما دیگه اون صدای به اون خفنی و نرمی نداره برای همینه جعبه نا مناسب صدا را خراب میکنه خلاصه مزاحم نمیشم بدود
            کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

ببینین حالشو ببرین (خارجیا چی میسازن اون وقت من تو همین دارلینگتون موندم)

http://wdl.persiangig.com/pages/down...ayback_4_0.zip

و این چیزی نیست جز AV400 که تو یو ت ی وب زده بود Holton Hexfet własnej roboty av 400

nn جون از پس همچین چیزی بر میای ؟ همونav400 دیگه شوخی کردم منم تا 10 سال دیگه عمرا بتونم

AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                ببینین حالشو ببرین (خارجیا چی میسازن اون وقت من تو همین دارلینگتون موندم)

http://wdl.persiangig.com/pages/down...ayback_4_0.zip

و این چیزی نیست جز AV400 که تو یو ت ی وب زده بود Holton Hexfet własnej roboty av 400

nn جون از پس همچین چیزی بر میای ؟ همونav400 دیگه شوخی کردم منم تا 10 سال دیگه عمرا بتونم
                این آمپلی عجب چیزیه- انشاالله 10 سال دیگه میسازیمش
                پ.خ دادم بهتون

دیدگاه

البته بچه ها به نظر من بلندگو ها خیلی مهم تر از خود آمپلی هستن اونایی که اون یارو گذاشته کیفیتشون باید خیلی عالی باشه
                  برای بلندگو ی مورد نظر باید آمپلی رو انتخاب کرد نه بچه ها ؟؟؟؟؟
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مازیار جان این جعبه بلند گو هست که توان واقعی را نشان میدهد شما هر چه آمپلی قوی و ساب یا بلند گوی بزرگ بگذارید ولی جعبه بدرد بخور واصولی نداشته باشید به درد نمیخوره :angry: :angry: :angry: آخرش چیزی جز عوجاج آمپلی نمیشنوید من با یک جعبه خوب می توانم با یک آیسی TDA2030A سر صدای شیشه های خونمون را در بیارم
                    کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

سلام .این هم یه فیلم کوتاه از ساب سینما خانگی که عکسش هم هست . این ساب با یه آمپلی فایر دیجیتال با آی سی TAS5342 کار میکنه که در حالت بریج دو کانال 100 وات رو 4 اهم داره که یکیش به این سابه وصله. (100وات مگه میشه؟؟؟؟؟؟)
                      دیتاشیت آی سی:
                      http://up98.org/upload/server1/01/z/hgp24rwp6i6q79572tw.pdf
                      ویدیو:
                      http://up.iranblog.com/images/qa1lu3rr4w4764ncidk.mp4

URL=http://up98.org/][/URL]]

دیدگاه

ساب خونگی نانازیه،باحال بود مرسی
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

ماشاءالله.چه خبره؟؟ اطلاعات با سرعت نور مخابره مبشه.کاش همیشه همینطور باشه. راستش انقدر قاطی پاطی شد که من نمیدونم الان باید جواب چی رو بدم. فقط به اون دوستمون که دنبال آمپ میگشت بگم اگر 8 دارلینگتون رو ساختی که هیج تست کن اگر جواب داد حله.در ضمن اگر من گفتم برای شیپوریه براساس منبع اصلیش بود و نه برای 1 دونه بلندگوی شیپوری برای حداقل 4 بلندگوی 50 وات. بلنگوی شیپوری فشار خیلی زیادی به آمپلی میارند.
                          اگر هم نساختی یا همونی که HS جا گفتند رو بساز یا همون دارلینگتون. البته ماسفته باید صدای پخته تری داشته باشه. ولی باید پول بریزی پای تغذیه ها. نری ترانس 10-20 تومنی بخری بگی جواب نداد.
                          برای راه اندازی ماسفتی که HS جان گفتند حداقل 200 وات ترانس برای هم آمپلی نیازه.
                          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

با سلام مازیار جان
                            یک سوال در باره ی امپی که ساختی برام پیش اومد
                            من که قبلا مدار رو بسته بودم الان میخواستم جریانش و اندازه بگیرم از سر مثبت به 0.5امپر هم نمیرسید
                            خیلی عجیبه :eek:
                            Fail Never
                            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام میشه توضیح بدین که جریان رو چطوری و در چه حالتی اندازه گرفتید!!!!!!!!!!

دیدگاه

nn این سابه که فیلمشو گذاشتی خیلی سابه خوبیه ویبره ای میزنه
                                ببین مازیار جان ساب باید اینطوری تکون بخوره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X