باسلام.والا من نمیدونم من تازه ولتاژ رو بردم روی 80 ولت تا یکم بهتر بشه چون وقتی روی 50 ولت بود یکم صدا رو زیاد می کردم صدا افتضاح میشدولی النم اصلا بدرد نمیخوره خیلی جریان پایین هست.فقط یک چیز من هنوز نتونستم خازن های 4700/140v گیربیارم به همین دلیل از خودم 4 خازن 330uf/200v گذاشتم به نظرتون مشکل از این میتونه باشه؟؟؟
باسلام.والا من نمیدونم من تازه ولتاژ رو بردم روی 80 ولت تا یکم بهتر بشه چون وقتی روی 50 ولت بود یکم صدا رو زیاد می کردم صدا افتضاح میشدولی النم اصلا بدرد نمیخوره خیلی جریان پایین هست.فقط یک چیز من هنوز نتونستم خازن های 4700/140v گیربیارم به همین دلیل از خودم 4 خازن 330uf/200v گذاشتم به نظرتون مشکل از این میتونه باشه؟؟؟
دستتون درد نکنه فقط من الان وقتی میخام پاور با آمپیلی و ضبط رو بایک منبع تغذیه مثلا باتری ماشین راه بندازم وقتی برق رو وصل می کنم یک صدای خیلی عجیب وناحنجار میده به نظر مشکل از کجاست راستی وقتی که ضبط رو با یک منبع جدا گونه وصل می کنم مشکل حل می شه.
دستتون درد نکنه فقط من الان وقتی میخام پاور با آمپیلی و ضبط رو بایک منبع تغذیه مثلا باتری ماشین راه بندازم وقتی برق رو وصل می کنم یک صدای خیلی عجیب وناحنجار میده به نظر مشکل از کجاست راستی وقتی که ضبط رو با یک منبع جدا گونه وصل می کنم مشکل حل می شه.
خوب دوست عزیزمی تونی ازسلف استفاده کنی یه سلف باامپلیت سری کن فکرنکنم دیگه نویزی داشته باشی :job:
دوستان بالاخره آمپلی رو راه انداختم!
ولی نمیدونم چرا؟؟؟؟؟صدا به صورت افتضاخ میاد!!! :cry:
میتونه از مقاومتا باشه؟چون فقط باس میده!فیلمش رو هم میازم! :cry2:
فقط صدای بیس میاد و اون هم خیلی کمتر از توانی که من انتظار داشتم!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
سلام ببین داداش مقاومت های توان بالات رو مگه چند اهم انداختی؟ راستی آهنگی رو که گذاشتی به چه صورت به آمپیلی وصل کردی چون منم همچین مشکلی داشتم راستی اگه زحمتی نیست یک عکس دقیق از آمپیلیت بزار!!!
دیدگاه