اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آامپلیفایر کلاس150W- AB استریو تست شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آامپلیفایر کلاس150W- AB استریو تست شده

نوشته اصلی توسط New-Ray
    نمره 10 میشه ایده آل و نمره صفر یعنی اصلا کار نمیکنه.
    یدفه بگو بفرمائید شامه دیگه !!!
    رازی در کار نبود

دیدگاه

من به اون مدار 6.5 میدم.
      به مداری که خودم گذاشتم 9 .
      به اون ماسفتی 8 یه دلیلش اینه که خیلی بدرد ساختن واسه افراد عادی نمیخوره بخاطر تغذیه و خطری بودنش. شبیه AV800 هم هست و بار 8 اهم پیشنهاد شده.

وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
        یدفه بگو بفرمائید شامه دیگه !!!
        ای کلک :-j

نوشته اصلی توسط New-Ray
        من به اون مدار 6.5 میدم.
        به مداری که خودم گذاشتم 9 .
        به اون ماسفتی 8 یه دلیلش اینه که خیلی بدرد ساختن واسه افراد عادی نمیخوره بخاطر تغذیه و خطری بودنش. شبیه AV800 هم هست و بار 8 اهم پیشنهاد شده.

قرار بود دلیلش رو هم بگی همینطوری که نمیشه که به خودت 9 میدی به بقیه 6 ؟
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

آقا برا هر آمپلی یه نظر سنجی میزاریم،که با خیال راحت امتیاز بدین،ینی هر کی خواست بقیه به آمپلیش امتیاز بدن تو همون تاپیکی که ایجاد میکنه یه نظر سنجی هم بزاره...
          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
            آقا برا هر آمپلی یه نظر سنجی میزاریم،که با خیال راحت امتیاز بدین،ینی هر کی خواست بقیه به آمپلیش امتیاز بدن تو همون تاپیکی که ایجاد میکنه یه نظر سنجی هم بزاره...
            بهترین کاره ممکنه من که میرم تو پست آمپلی دارلینگتون نظر سنجی بزارم بقیه هم همین کارو کنن
            AV Maziton 100
            Render By Artlantis Studio
            [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

برا ما که نظر دادین
              فقط نمره بدین کافیه خدا کنه مردود نشم -O<
              یعنی چند میدن X_X
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ولی من فکر میکنم این نمره دادن تایپیک و انجمن رو از مسیر اصلی خودش منحرف میکنه. توی همین چند پست آخر هیچ صحبتی از یادگیری و .... نیست. تازه اگه دعواتون نشه و دلخوری پیش نیاد.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استاد اشک
                  از اظهار نظر بزرگوارانه و پخته شما متشکرم،این مطلب از شما پذیرفتنی تره تا کسانی که با گشتن تو انجمنا و گزارش کردن پستا میخوان خودی نشون بدن ....بماند...
                  خواستم بگم این خیلی خوب و ایده آله که یک کاری صد در صد و بدون هیچ انحرافی پیش بره،اما در عمل هیچ وقت این طور نمیشه و باید کمی انعطاف و نرمش داشت در این جور موارد صبر و روشهای دوستانه بهتر از همه چیز جواب میده خصوصا بهتر از واکنش های بعضی کوچک مردان که دنبال بزرگی هستن ... (اونم به هر روشی)
                  البته در مجموع موافقم که با کاهش بحثای جانبی عده ای رو که لغزشهای دیگران رو در جهت پیشرفت یا ابراز وجود خودشون استفاده میکنن یاری نکنیم....
                  باز هم از توصیه دوستانه تون متشکرم انشالاه هم بحث ها متمرکز تر بشه تا سطح علمی انجمن بالا بره و هم احمق ها سوژه ای برای ابراز وجود نداشته باشن...
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

خوب میشه در راستای همون تایپیک تصاویر آمپلیفایر یک تایپیک هم برای امتیاز دهی ایجاد کرد تا انجمن دچار آشفتگی نشه.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

از توجهتون به حرف بچه ها و لطفی که نسبت به ما دارید ممنونم
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوستان!لطفا ی آمپ 70-80 وات واسه ماشین ب من معرفی کنید.

دیدگاه

دوست عزیز وقتی بحث امپ برای ماشین میشه خودبه خود بحث به سمت منابع تغذیه سویچینگ کشیده میشه..
                          برای اینکار شما به یه چاپر که 12 باطری رو به دوبل مورد نیاز تبدیل کنه دارید که خودش مبحث پیچیده ایه...
                          بنابراین اول مشکل تغذیه رو حل کنید امپ زیاده...
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X