در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
یافتممممممممممممممممممممممممممممممم
بچه ها الان وقتی دیتمو یکم خیس میکنم و بین مقاومت های r3 و r8 میزنم(اونطرفی که سمت ترانزیستور ها میخوره) صدا عالی میشه
اما وقتی بر میدارم ضعیف و با خرو خر میاد...
کمک کنید
سلام :
ببین اهم "دیتمو یکم خیس میکنم" چقدره بهدش برو یه پتانسومتر با دو برابر اهمش بگیر و تست کن هر جا خوب بود پارافین شمع بریز :mrgreen:
تست کردی ببینی جای پایه هاش جابه جا هست یا نه اگر درسته برو سراغ t3 ,t4 اونارو هم چک کن .مولتی رو هم اول کار رو حالت اتصال کوتاه بگذار.
تعویض شد جواب نداد. همونه مولتی منظورت چیه رو اتصال کوتاه باشه؟و
نوشته اصلی توسط aswhu600
سلام :
ببین اهم "دیتمو یکم خیس میکنم" چقدره بهدش برو یه پتانسومتر با دو برابر اهمش بگیر و تست کن هر جا خوب بود پارافین شمع بریز :mrgreen:
متوجه نشدم :question:
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
منظورم اینه که چک کن ببین جای کلکتور وامیتر جابه جا نباشه و اونم منظورم مولتی ترنه باید با یایه کناری اتصال کوتاه باشه مثل حالتی که مولتی ترن در مدار نیست.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
انجام شد درست بودن. مولتی ترن اتصال کوتاه بود
صدا خرابه. جواب نداد
البته اینم بگم.تا یه حدی که صدای ورودی کمه صدا خوب میاد (حدود 45%) زیاد که میشه اینجوریه
منم این عبارت که گفتید "دیتمو یکم خیس میکنم" را متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که انگشت خیس را به دو سر مقاومت میزنی صدا خوب میشه خوب انگشت خیس یه اهمی داره فکر کنم مثلا 300 کیلو اهم یا ... با اهم متر مقدار اهم را بگیر و یه پتانسومتر با همون اهم تهیه کن و همو کار را ایندفه با پتانسیومتر انجام بده و بچرخون هر جا خوب شد دست نزن و از مدار استفاده کن البته این کار یه کار غیر اصولی هست ولی وقتی مدار با ما لج میکنه ما هم همچین بلایی سرش میاریم :mrgreen:
شاید یکی از این دو تا دلیل باشه یک اینکه این مدار برای راه اندازی مطلوب نیاز به ورودی قوی داره(شاید خروجی سورست برای این آمپ ضعیفه...)
یه مطلب دیگه اون خازن 47 میکرو هست بهتره با یه 100 میکرو عوضش کنی و مطمئن شی که از نظر لحیم کاری مشکلی نداره(اگه بتونی 100 میکرو بی پلار استفاده کنی بهتره)
سیم های ورودی صدا رو هم چک کن گاهی اوقات اتصالی پیدا می کنن (مثبت و منفی سیگنال ورودی)اما صدا قطع نمیشه فقط ضعیف میشه
ظاهرا یه سوال هم پرسیده بودی در مورد ترتیب پایه های اون ترانزیستورا:بله ترتیب پایه های ترانزیستورایی که تو اون PDF نوشتم با هم فرق میکنه مثلا شما اگه از k1058 و j162 که ترانزیستورای اصلی این مدار هستن بخوای استفاده کنی ترتیب پایه هاشون با 240 و 9240 فرق میکنه(اما PCB که تو PDF گذاشتم برای 240 و 9240 هست)
اون PDF رو هم بزودی تکمیلش می کنم و کاملترش رو سایت میزارم
اینطور که معلومه مدارات ماسفتی باهات لج افتادن :mrgreen:خروجی رو چک کن ببین ولتاژی داری یا نه. احیانا از قطعات مدار قبلی که استفاده نمی کنی .
ماسفت ها برا قبلیه.اما بقیش جدیده
نوشته اصلی توسط hs67
شاید یکی از این دو تا دلیل باشه یک اینکه این مدار برای راه اندازی مطلوب نیاز به ورودی قوی داره(شاید خروجی سورست برای این آمپ ضعیفه...)
یه مطلب دیگه اون خازن 47 میکرو هست بهتره با یه 100 میکرو عوضش کنی و مطمئن شی که از نظر لحیم کاری مشکلی نداره(اگه بتونی 100 میکرو بی پلار استفاده کنی بهتره)
سیم های ورودی صدا رو هم چک کن گاهی اوقات اتصالی پیدا می کنن (مثبت و منفی سیگنال ورودی)اما صدا قطع نمیشه فقط ضعیف میشه
ظاهرا یه سوال هم پرسیده بودی در مورد ترتیب پایه های اون ترانزیستورا:بله ترتیب پایه های ترانزیستورایی که تو اون PDF نوشتم با هم فرق میکنه مثلا شما اگه از k1058 و j162 که ترانزیستورای اصلی این مدار هستن بخوای استفاده کنی ترتیب پایه هاشون با 240 و 9240 فرق میکنه(اما PCB که تو PDF گذاشتم برای 240 و 9240 هست)
اون PDF رو هم بزودی تکمیلش می کنم و کاملترش رو سایت میزارم
یافتممممممممممممممممممممممممممممممم
بچه ها الان وقتی دیتمو یکم خیس میکنم و بین مقاومت های r3 و r8 میزنم(اونطرفی که سمت ترانزیستور ها میخوره) صدا عالی میشه
اما وقتی بر میدارم ضعیف و با خرو خر میاد...
کمک کنید
dr جان ترانزیستورهای درایورو عوض کن به احتمال خیلی زیاد مشکل از اوناست.به جاش ترانزیستورهایی که hs معرفی کرد بزار.من bc 161 کردم که واقعا عالی بود
انجام شد درست بودن. مولتی ترن اتصال کوتاه بود
صدا خرابه. جواب نداد
البته اینم بگم.تا یه حدی که صدای ورودی کمه صدا خوب میاد (حدود 45%) زیاد که میشه اینجوریه
Q1و Q2 چی استفاده کردی؟؟؟ احتمالا به اشباع میرن که تو ولوم پایین صدا خوبه اما تو ولوم بالا .....
لحیم کاریت 1کم شلوغ بود و روغن لحیم زیادی روی برد بود. بردتو با اسپری خشک یا تینر فوری بشور و بعد از اینکه خشک شد امتحان کن.من بیشتر به ترانزیستورهای ورودیت شک دارم
دیدگاه