اگه اشتباه نکنم (با عرض معذرت از hs جان که به مولتی ترن یکم حساسه)، پایه وسط با یکی از پایه های کناری رو به هم وصل کنید . حالا این دوپایه که به هم وصلن باید با پایه سوم کمترین مقاومت رو داشته باشن که همون اتصال کوتاهه.
چون مولتی ترن وقتی تا انتها چرخیده بشه پایه وسط بایکی از دوپایه اتصال کوتاه و پایه وسط و اون یکی پایه کناری بیشترین مقاومت مولتی ترن رو دارن. ( بسته به جهت چرخش)
منظورتون این هستش که اگر مثلا پایه سمت راست و وسطی بهم وصل شدن پایه سمت چی باید بیشترین مقاومت رو داشته باشه،درسته؟
اگه لطف کنید بگید مدارات جانبی که میشه رو این آمپ سوار کرد چیه ^^
اگه لینکش رو هم بدین خیلی ممنون میشم(با PCB)
@};-
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
دوستان میشه برای آمپلیفایر هم زمان از "کراس اور - تون کنترول - اکولایزر و مدارهای PT2253" استفاده کرد.اگه میشه ترتیب چیدمانشون رو بگید
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
تا جایی که من میدونم میشه 2253 خودش یه کنترلره از کراس آور هم معمولا در خروجی امپ استفاده میشه .
ممنون دوست عزیز.اگه میشه کامل تر بگید.نحوه چینش و چیزایی که باید رعایت بشه
مثل اینکه نمی خواید جواب بدین :angry:
بزارید اینجوری بگم :
من کراس اور دارم (6کانال) میخوام بدونم وقتی این هست میشه از مدارات جانبی استفاده کرد مثل تون کنترول - اکولایزر و مدارهایی که تاخیر و طنین و یا ... میدن به صدا
یا اینکه نه نمیشه؟ کدومشون بهترن؟؟
شدن که کار نشد نداره ولی لازم نیست و یه جورایی اشتباهه. مثلا وقتی شما قراره یه فیلتر 50 تا 150 هرتز برای سابت بسازی دیگه تن کنترل قرار بیاد چکار کنه؟؟ اگر تن کنترل رو قبل از کراس بزاری خوب وقتی باسش بسته است فیلتر 150 چیزی برای تقویت نداره پس یلا استفاده میشه. وقتی هم که تن باسش بازه که باز فیلتر 150 فقط زیر 150 رو عبور میده و مابقی حذف میشن. به نظر خودت منطقی است؟؟
وقتی شما یه کراس اوور میسازی یعنی قراره فرکانسهای مختلف رو کاملاً تفکیک و جداگانه تقویت و به بلندگوی مناسب اون فرکانس بدی. در حالی که در اکولایزر و تن کنترل قضیه کاملاً بر عکس این ماجراست و شما یه سیستم یکپارچه داری.
موفق باشید. :bye
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه