اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

اینم شبیه سازی مهدی جان برا مونتاژ هم فقط طبق PCB پیش برو
    http://wdl.persiangig.com/pages/down...om/100%20w.rar
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
      اینم شبیه سازی مهدی جان برا مونتاژ هم فقط طبق PCB پیش برو
      http://wdl.persiangig.com/pages/down...om/100%20w.rar
      چشم اســــتاد!!!
      pcb رو هم از روی همون میرم :agree:
      تا شنبه اگه مشکلی پیش نیاد اماده میشه :wow:
      یه دنیا ممنون!!

دیدگاه

gh.kh نشد :angry: :angry: :cry2:
        مثله خیلیا تو خروجی ولت دارم و با تغییر پتانس ها جریان مدار ثابته و رو 1.5ma ثابته :angry: به جای 556 ها هم 177 گذاشتم...
        اشکال از کجاست؟؟؟
        تنظیم پتانس ها رو هم انجام دادم...
        عکس ها:

دیدگاه

مهدی جان ترانزیستورهارو 556 بگذار جواب میده مدار با پایه هاش مچه mjeرو چکار کردی خودش گذاشتی .خازنهای ورودی رو نیازی نیست پلی استر بگذاری باید پلااریته دار بگذاری.
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

میگم pcb رو با روش اتو زدید؟

دیدگاه

بله مصطفی جان...
              چه طور مگه؟؟

دیدگاه

خیلی عالیه میگم pcb رو با چه نرم افزاری پرینت میگیری؟

دیدگاه

مصطفی جان نرم افزار پروتئوسه خودش پرینت داره این بستگی به کیفیت پرینت پرینتر داره
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

برادر gh میشه نوع هر کدوم از خازن هارو مشخص کنی؟مثلا کدوما باید عدسی باشن؟کدونا باید الکترولیت باشن یا پلی استر؟؟
                    این مدار همون 240/9240 هستش که در یه تاپیک دیگه صحبتش شده بود؟؟تغذیش باید چند آمپر باشه؟هرسر 5آمپر خوبه؟

دیدگاه

سلام
                      PCB رو روت کردی یا نه ؟ اول شماتیک کشیدی بعد PCB یا از همون اول PCB کشیدی ؟

دیدگاه

شرمنده . یه سوال تقریبا بی ربط.
                        MEHDI.7 .
                        روی برد رو چه جوری شما چاپ زدی؟؟
                        در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                        و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                        و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                          مهدی جان ترانزیستورهارو 556 بگذار جواب میده مدار با پایه هاش مچه mjeرو چکار کردی خودش گذاشتی .خازنهای ورودی رو نیازی نیست پلی استر بگذاری باید پلااریته دار بگذاری.
                          اخه 556 خیلی اذیت میکنه...
                          سر اون 9530-530 خاطره بد ازش دارم
                          اخه باید 8 تا ترانزیستور رو دوباره در بیارم و جا بزارم که خودش ستمیه!!! :cry:
                          MJE ها هم اره خودشون رو گذاشتم...
                          بابا کلی گشتم 2.2 میکرو پلی استر پیدا کردم باشه اونارو الکترولیتی میکنم...
                          میگم به خاطر MJE ها نیست؟؟
                          الان هم که با دوبل 24 تست کردم روی 3.5 میلی ثابته نمیدونم چرا این ماسفتا ازیت میکنن همرو...
                          1 هفته هم سر اون همینطوری شده بود شانسی درست شد... شیطونه میگه بزنیم تو کار stk ها یه برد امادشو بخریم :angry:
                          برادر gh میشه نوع هر کدوم از خازن هارو مشخص کنی؟مثلا کدوما باید عدسی باشن؟کدونا باید الکترولیت باشن یا پلی استر؟؟
                          این مدار همون 240/9240 هستش که در یه تاپیک دیگه صحبتش شده بود؟؟تغذیش باید چند آمپر باشه؟هرسر 5آمپر خوبه؟
                          با اجازه gh.kh:
                          سهیل جان روی خود شماتیک که روی پست اول هست که مشخص کرده کدوم عدسیه کدوم پلی استر که :eek:
                          این مدار هم همونه فقط یه قسمت اضافه تر داره که ماله تنظیم dc ofset هست :agree: که gh.kh جون 2 تاشو کنار هم گذاشته که استریو بشه
                          تغذیش هم خودش نوشته 300 وات یعنی هر سر حدودا 2.25 امپر که کلش بشه 4.5 امپر که برای این مدار چون دوتاست 600 وات خوبه یعنی 2 برابر :agree:
                          خیلی عالیه میگم pcb رو با چه نرم افزاری پرینت میگیری؟
                          داداش چشمای شما قشنگ میبینه!!
                          همونطور که gh.kh گفت با همون پروتئوس پرینت میگیرم البته روی کاغذ زردای برچسب ها اون قسمت روغنیش... خیلی تمیز در میاد و مکافات گلاسه رو نداره :agree:
                          البته من یه ذره pcb رو تغییر دادم و خوشگلترش کردم و اون علامت خوفناک gh.kh رو بی اجازش برداشتم که فکر کنم چکیم کنه
                          سلام
                          PCB رو روت کردی یا نه ؟ اول شماتیک کشیدی بعد PCB یا از همون اول PCB کشیدی ؟
                          داداش اینو با کی بودی؟؟
                          اگه با gh,kh که فکر کنم از اول pcb رو زده و دستی ترک هارو کشیده

شرمنده . یه سوال تقریبا بی ربط.
                          MEHDI.7 .
                          روی برد رو چه جوری شما چاپ زدی؟؟
                          کاری نداره که دادا با پروتئوس که میخوای پرینت بگیری تو انتخاب لایه ها همه ی تیک هارو بردار و فقط تیک top silk رو بزار تا اسمو شکل قطعات فقط چاپ بشه بعد روی برد بزار و اتو و... البته اگه تیک top cooper رو هم باش بزنی جای لحیم قطعات رو هم چاپ میکنه که من نمیزنم زشت میشه :agree:
                          البته یادن نره اگه ترک هارو معمولی چاپ کردی برای رو حتما باید mirror چاپ کنی تا برعکس چاپ بشه و 2 روی کار با هم بخونه و حتما 2 رو رو با هم تطبیق بده که کج در نیاد جای قطعه ها... برای این کار میتونی 4 طرف برد رو مثل من سوراخ کنی و با اونا تنظیم کنی...
                          البته اینم بگم که حتما روی کاغذ پشت برچسب ها همون کاغذ زرده قسمت روغنیش چاپ کنین که کار تمیز در بیاد و مثل کاغذ گلاسه مکافات گذاشتن تو اب رو نداشته باشه و بعد سرد شدن راحت کنده بشه و مثل گلاسه هم جوهر پخش نشه :agree:
                          در ضمن من که نتونستم با کاغذ گلاسه نوشته های ظریف رو چاپ کنم و بین ترک ها هم کاغذ میمونه که مکافاتیه برای خودش ولی کاغذ برچسب اصلا اینا رو نداره و نوشته های ریز هم خیلی خوشگل در میاره gh.kh جون هم فکر کنم با گلاسه زده بود که بردش کمرنگ و بد شده بود :mrgreen:
                          یه توصیه دیگه:
                          قبل از این که کاغذ رو رو برد بزارین بهتره یکم برد رو قبلش گرم کنین که خیلی بهتر جوهر رو به خودش میگیره...
                          موفق باشی

دیدگاه

مرسی فقط اون وری که روغنی هست رو نمیشه روش پرینت گرفت. توی پرینتر موله میشه و خراب
                            در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                            و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                            و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

مهدی جان اگر طبق pcb پیش بری مشکلی پیش نمیاد. (طبق pcb)
                              ترانزیستورها رو 556 بگذار مدار باید راه بیفته.
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                                مرسی فقط اون وری که روغنی هست رو نمیشه روش پرینت گرفت. توی پرینتر موله میشه و خراب
                                کی گفته نمیشه؟؟ :eek:
                                میشه داداش خوبشم میشه کاغذ مقاومیه در برابر حرارت پرینتر...
                                تازه پرینتر که هیچی با اتو رو درجه اخر هم که بزاری کاغذ تغغیر رنگ نمیده چه برسه قسمت روغنیش کنده شه و...
                                شما یه بار امتحان کن مشتری دائمش میشی گلاسه رو میزاری کنار
                                البته پرینتر حتما باید لیزری باشه ها...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X