پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت
نوشته اصلی توسط jooly
رسیده اقا کجاییی :cry2: :cry2:
یک lcd2*16 شده 5500
توجه نمیکنی دیگه! :biggrin:
من نوشتم آنچنان یعنی بعضی از قطعات خیلی زیاد شدن بعضی ها هم تفاوتشون کمه!
مثلا میدونم که mega32 چند روز شده بود 9000! :angry:
پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با &#
قطر هر دو 3 میلیمتر هستش.
اولیش
اینم دومی که فویل دار هست.
دلیل ابن که نویز تو این سیما نمیفته اینه که GND سیم مثل یه محافظ دور تا دور دو رشته ی سیگنال پیچیده شده (دومی که فویل هم داره ) که نمیذاره نویز به اونا نفوذ کنه و نویز ها از طریق سیم GND (و فویل) به زمین مدار هدایت میشن.
اره سهیل جان این سی ها تو کم شدن نویز خیلی تاثیر دارن یه 3 ماه پیش یه امپ اماده با tda 2005 داشتم خیلی نویز داشت صدا تراکتور میداد همه کاری کردم به جز این که سیم های استخونی ورودی رو شیلد بزارم انداختمش رفت... بعد یه دوستام همینو داشت با شیلد ورودیشو وصل کرده بود صداش نسبتا صاف بود فهمیدم اب در کوزه و ما... :mrgreen:
درود بر شما دوستان عزیز
من این مدار امپ صفحه ی 1 رو ساختم البته pcbرو خودم کشیدم
مشکل داره:
1.توی خروجی dcدارم و هرچی هم مولتی 5 رو میچرخونم این ولتاژ کم نمیشه
بعد اومدم اون مولتی 100اهم رو بر داشتم به جاش مقاومت 47kگذاشتم ولتاژdcتا یک حدی کم تر شد وصداش در اومد ولیییی فقط 240به شدت داغ میشه ولی 9240 یخه oo: در ضمن صداش هم نه قدرت داره نه کیفیت :angry: در ضمن اول که روشن میکنم dcهست بعداز 5ثانیه صدا میاد
برای تنظیم مولتی 5k تو سایت خوندم نوشته بود(در حالت اتصال کوتاه باید0باشه ) یعنی چی؟؟ اگه میشه با شکل توضیح بدین
فکر میکردم این این قدر بد قلق باشه چون خیلی از بچه ها با این مدار اشغال مشکا داشتن :angry:
با تشکر
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
نوشته اصلی توسط jooly
درود بر شما دوستان عزیز
من این مدار امپ صفحه ی 1 رو ساختم البته pcbرو خودم کشیدم
مشکل داره:
1.توی خروجی dcدارم و هرچی هم مولتی 5 رو میچرخونم این ولتاژ کم نمیشه
بعد اومدم اون مولتی 100اهم رو بر داشتم به جاش مقاومت 47kگذاشتم ولتاژdcتا یک حدی کم تر شد وصداش در اومد ولیییی فقط 240به شدت داغ میشه ولی 9240 یخه oo: در ضمن صداش هم نه قدرت داره نه کیفیت :angry: در ضمن اول که روشن میکنم dcهست بعداز 5ثانیه صدا میاد
برای تنظیم مولتی 5k تو سایت خوندم نوشته بود(در حالت اتصال کوتاه باید0باشه ) یعنی چی؟؟ اگه میشه با شکل توضیح بدین
فکر میکردم این این قدر بد قلق باشه چون خیلی از بچه ها با این مدار اشغال مشکا داشتن :angry:
با تشکر
برای ولتاژ خروجی باید مولتی 100اهم رو تنظیم کنید،نه 5کیلو رو!
نوشته اصلی توسط Soheil74
برای ولتاژ خروجی باید مولتی 100اهم رو تنظیم کنید،نه 5کیلو رو!
گفتم که من به جایی اون مولتی 47kگذاشتم
ولی اگر اون مولتی رو بزارم دیگه اصلا صداش در نمیاد :angry:
بعدش هم چون این جا مولتی 100نداشتن 2تا 200با هم موازی کردم مشکلی که نداره؟؟
Fail Never
به به جولی جون!! اون عکس دسته جمعی چی شد پس
پس تو هم دقیقا به مشکل من با این امپ برخوردی :angry:
تموم این مشکلارو منم دارم!! برای تنظیم مولتی ترن 5k باید پیچ اون رو اونقدر به یک طرف بپیچونی تا مقاومت سر وسط با یکی از پایه های کناری 0 اهم بشه (اتصال کوتاه) همینطور مقاومت سر وسط با اون یکی پایه ماکزیمم مقدار مولتی ترن یعنی 5 کیلو میشه
داداش با شکل برات کشیدم ببخشید اگه یه کم نافرمه!!
2تا 200با هم موازی کردم مشکلی که نداره؟؟
مشکلی که نداره میشه 100 اهم ولی خیلی بی ریخت میشه :mrgreen:
نوشته اصلی توسط mahdi.7
به به جولی جون!! اون عکس دسته جمعی چی شد پس
پس تو هم دقیقا به مشکل من با این امپ برخوردی :angry:
تموم این مشکلارو منم دارم!! برای تنظیم مولتی ترن 5k باید پیچ اون رو اونقدر به یک طرف بپیچونی تا مقاومت سر وسط با یکی از پایه های کناری 0 اهم بشه (اتصال کوتاه) همینطور مقاومت سر وسط با اون یکی پایه ماکزیمم مقدار مولتی ترن یعنی 5 کیلو میشه
داداش با شکل برات کشیدم ببخشید اگه یه کم نافرمه!! مشکلی که نداره میشه 100 اهم ولی خیلی بی ریخت میشه :mrgreen:
داداش این جا شو میدونستم که باید یک طرفش 0بشه
بعد اون طرفی که صفر شده باید کدوم طرف مدار قرار بگیره اون جایی که پایه ی وسط با کناری به هم وصل شدن باید 0 بشه یا او طرف دیگه ؟؟؟
Fail Never
دیدگاه