اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

gh.kh داره سکته میکنه الانه که تایپیکش به فنا بره :-)) :-))
    nn جان افرین بر تو!! کی اینو ساخته بودی؟! :job: رو امپ نویز میندازه؟؟ اگه اره چقدر باید فاصله با امپ داشته باشه تا نویز نیفته رو صدا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      gh.kh داره سکته میکنه الانه که تایپیکش به فنا بره :-)) :-))
      نه دادا اینجوریا هم نیست خوشحال میشم تو این زمینه هم بتونم کمکی کنم.
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

شوخی کردم بابا :mrgreen:
        در کل سوییچینگ برا تغذیه خیلی بهتر از ترانسه ولی دردسر های مربوط به خودشو داره... اگه بقیه هم که سوییچینگ کار کردن نظراتشونو بگن خیلی بهتر میشه :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh

چیکار میکنید میخواین تایپیکو پخ پخ کنید الان استاد میاد قفلیش میکنه
          شده سویچینگ. :mrgreen:
          gh.kh جان بیا یه لطفی بکن تاپیکو به راه راست هدایت کن و مشخصات این ترانس بنویس ! (تعداد دور اولیه و ثانویه , قطر سیم و هسته) :icon_razz: :redface:
          خداییش من هرچی میخونم نمیفهمم این محاسبه ها چی به چیه !! :cry:
          اگه زحمت بکشی ماله مازیتون هم بگی که دیگه عالیه ! (البته ببخشید پررو بازی در میارما ! :mrgreen: )
          مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
          [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

قبلا چیزی پیچیدی یا نه.
            تو شهرتون هسته و... گیر میاد...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

با اجازه gh.kh جون:
              من یه ترانس دوبل 24ولت 4 امپر برای stk پیچیدم که هم برای خیلی از stk ها جواب میده هم خوره ی مازیتونه :wow:
              محاسبات ترانسه دوبل 35 رو نکردم چون به نظر من برای این مدار ترانس EI چیز افتضاحی میشه چند تا دلیلشم این که طول اون حدود 16 سانت میشه و وزن بالای 5 کیلو و اگه بخوای برات بپیچن حدود 100 هزار تومن پات در میاد و حساب وزن و جعبه ای که باید ترانس و مدار توش بره رو بکن :surprised:!! برای همینه که فعلا از ماسفت زدم تو خط BJT و STK و تایپیک کشید به سوییچینگ!!
              در هر حال این از محاسبات دوبل 24 ولت 4 امپر (ترانس مازیتون اعظم ) که برای مازیتون زیادم هست:
              ولت: دوبل 24
              ماکزیمم جریان: 4 امپر (هر سر 2 امپر)
              شماره هسته: 120+قرقره همین شماره
              تعداد ورقه E و I : تعداد 88 تا ورقه E نیم میلیمتری و 88 تا ورقه I نیم میلیمتری (از هر کدوم چند تا بیشتر بگیر برای زاپاس)
              تعداد دور اولیه: 448 دور
              تعداد دور ثانویه: 101 دور
              قطر سیم اولیه: 0.63 میلیمتر (نزدیک ترین به این عدد سیم 0.60 هست)
              قطر سیم ثانویه:1.3 میلیمتر (نزدیک ترین به این قطر رو دقیقا نمیدونم فکر کنم 1.4 باشه)
              همینطور که تو محاسبه میبینی طول ترانس 12 سانت میشه و وزنش هم 4 کیلو شده پس برای خودش ترانس بزرگیه!! در ضمن برای پیچیدن این نزدیک 50 هزار تومن میگیرن که من در کل با 20 هزار تا تمومش کردم :wow: :wow:خدارو چه دیدی شایدم یه دوبل 35 پیچیدم اما الان نه!!
              موفق باشی :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                قبلا چیزی پیچیدی یا نه.
                تو شهرتون هسته و... گیر میاد...
                نه دیگه !
                تجربه ی اوله دارم اینقدر سرو کله میزنم با این محاسبه هاش !
                از لحاظ گیر اوردن مشکلی نیست
                جمهوری همین بغله ! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh

چیکار میکنید میخواین تایپیکو پخ پخ کنید الان استاد میاد قفلیش میکنه
                  شده سویچینگ. :mrgreen:
                  نوشته اصلی توسط nn20
                  آخه ولتاژ کاری این آمپ 200 وات با این مدار سوییچینگ یکی هست . و از اونجایی که استاد اشک به ساخت و جوابگیری از مدارات تغذیه سوییچینگ برای آمپ

علاقه دارند ، پس تاپیک قفل نمیشه . (ما نتیجه ی موفقیت یا عدمش رو برای تغذیه آمپ به سمع و نظر اسناد میرسونیم.)
                  منم می خواستم همینو بگم

دیدگاه

داداش تسلیم هر کاری میخواید بکنید... :mrgreen:
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      با اجازه gh.kh جون:
                      من یه ترانس دوبل 24ولت 4 امپر برای stk پیچیدم که هم برای خیلی از stk ها جواب میده هم خوره ی مازیتونه :wow:
                      محاسبات ترانسه دوبل 35 رو نکردم چون به نظر من برای این مدار ترانس EI چیز افتضاحی میشه چند تا دلیلشم این که طول اون حدود 16 سانت میشه و وزن بالای 5 کیلو و اگه بخوای برات بپیچن حدود 100 هزار تومن پات در میاد و حساب وزن و جعبه ای که باید ترانس و مدار توش بره رو بکن :surprised:!! برای همینه که فعلا از ماسفت زدم تو خط BJT و STK و تایپیک کشید به سوییچینگ!!
                      در هر حال این از محاسبات دوبل 24 ولت 4 امپر (ترانس مازیتون اعظم ) که برای مازیتون زیادم هست:
                      ولت: دوبل 24
                      ماکزیمم جریان: 4 امپر (هر سر 2 امپر)
                      شماره هسته: 120+قرقره همین شماره
                      تعداد ورقه E و I : تعداد 88 تا ورقه E نیم میلیمتری و 88 تا ورقه I نیم میلیمتری (از هر کدوم چند تا بیشتر بگیر برای زاپاس)
                      تعداد دور اولیه: 448 دور
                      تعداد دور ثانویه: 101 دور
                      قطر سیم اولیه: 0.63 میلیمتر (نزدیک ترین به این عدد سیم 0.60 هست)
                      قطر سیم ثانویه:1.3 میلیمتر (نزدیک ترین به این قطر رو دقیقا نمیدونم فکر کنم 1.4 باشه)
                      همینطور که تو محاسبه میبینی طول ترانس 12 سانت میشه و وزنش هم 4 کیلو شده پس برای خودش ترانس بزرگیه!! در ضمن برای پیچیدن این نزدیک 50 هزار تومن میگیرن که من در کل با 20 هزار تا تمومش کردم :wow: :wow:خدارو چه دیدی شایدم یه دوبل 35 پیچیدم اما الان نه!!
                      موفق باشی :nice:
                      خیییلیی ممنون :nice:
                      اینم حتما درست میکنم
                      استفاده نشه هم حداقل یه تجربس :biggrin:
                      فقط یه سوال
                      سر وسط ثانویه رو باید توی دور 50 بگیرم ؟

دیدگاه

داداش تسلیم هر کاری میخواید بکنید...
                        :-)) :-)) =)) =)) =)) =)) =))
                        GH.KH جون محاسبات ترانس کامل بود؟؟
                        سر وسط ثانویه رو باید توی دور 50 بگیرم ؟
                        دقیقا همینه!! یادم رفته بود بگم!! 50 تا بپیچ سر سیم رو بده بیرون بعد دوباره 50 تا دیگه بعد سر سیم رو بده بیرون حالا سر انتهایی 50 دور اول و سر اول 50 دور دوم رو به وصل کن این میشه سر وسط یا gnd اون 2 تا سر دیگه هم سر های کناری هستن... فقط کاش میشد یکی که ترانس قبلا پیچیده تو پیچیدن راحنماییت کنه چون تجربه اولته میگم... مثلا خود من خیلی چیزا و لم کار رو از معلممون یاد گرفتم چون اولشو برام پیچید بعد بقیشو خودم پیچیدم :wow:
                        راستی بوبین پیچ یا کلاف پیچ داری گه قرقرشو روش سوار کنی و بپیچی؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          دقیقا همینه!! یادم رفته بود بگم!! 50 تا بپیچ سر سیم رو بده بیرون بعد دوباره 50 تا دیگه بعد سر سیم رو بده بیرون حالا سر انتهایی 50 دور اول و سر اول 50 دور دوم رو به وصل کن این میشه سر وسط یا gnd اون 2 تا سر دیگه هم سر های کناری هستن... فقط کاش میشد یکی که ترانس قبلا پیچیده تو پیچیدن راهنماییت کنه چون تجربه اولته میگم... مثلا خود من خیلی چیزا و لم کار رو از معلممون یاد گرفتم چون اولشو برام پیچید بعد بقیشو خودم پیچیدم :wow:
                          ااااااایول :wow: :wow:
                          نسبتا زیاد خوندم در مورد پیچیدنش ولی یکم همچی برام ملموس نیست چون ندیدم :redface:
                          یه 12 ولت دوبل دارم میخوام اوراقش کنم ببینمش که کلا پایه ی کار یکم دستم بیاد :mrgreen:
                          حالا شروع میکنم موقع تستش فوقش خونه آتیش میگیره دیگه !!!
                          فقط 3 تا سوال دیگه که تموم کنم این بحصو تاپیکو به انحراف نکشم :mrgreen:
                          اول این که جهت پیچیدن یکیه یا اولیه و ثانویه برعکس هم هستن ؟
                          دومم این که سیم بایاس و اینجور چیزا که نداره ؟! نه ؟!
                          سومم این که بین اولیه و ثانویه باید چسب بزنم یا از این لاک های ترانس(اسمش یادم نیست) ؟ و اگه چسب از این چسبای کاغذی میشه یا باید از این چسب زردای سیمپیچی باشه ؟
                          نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          راستی بوبین پیچ یا کلاف پیچ داری گه قرقرشو روش سوار کنی و بپیچی؟؟
                          اینم نه !
                          البته شاید بتونم برم این کارگاهای رشته برق توی دانشگاه اگه داشته باشن باهاش بپیچم :agree:
                          ممنون

دیدگاه

سلام
                            نه جهت پیچیدن فرقی نداره فقط ثانویه رو باید سر وسط رو دقیقا وسط بگیری تا با هم متقارن باشن(180 درجه اختلاف فاز )داشته باشن.
                            تا منظورت از بایاس چی باشه (مابه تغذیه کردن هر چیزی رو بایاس میگیم)اما به جز اولیه وثانویه نه چیزی نداره.
                            برای عایق هم میتونی ار کاغذ بریشمان استفاده کنی.
                            موفق باشی
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

همون طور که gh.kh گفت...
                              اول این که جهت پیچیدن یکیه یا اولیه و ثانویه برعکس هم هستن ؟
                              اره دادا همشون رو یه جهت پیچیده میشه...
                              دومم این که سیم بایاس و اینجور چیزا که نداره ؟! نه ؟!
                              :eek: oo: :eek: نه داداش مگه مدار الکترونیکیه که بایاس بخواد؟؟ همش سیم پیچه...
                              سومم این که بین اولیه و ثانویه باید چسب بزنم یا از این لاک های ترانس(اسمش یادم نیست) ؟ و اگه چسب از این چسبای کاغذی میشه یا باید از این چسب زردای سیمپیچی باشه ؟
                              اره بینشون یه عایق بزار. بهترین عایق که برای همین کار ساخته شده همین کاغذ های بریشمال هست که روی همه ترانس ها میبینی از اونها بزار... برای چسبیدن سیم ها از چسب کاغذی که ماله پانسمانه استفاده کن چون چسب های برق چون پلاستیکی هستن وقتی جریان زیاد از ترانس میکشی سیم پیچ ها که داغ می شه چسب شل میشه و ول میکنه خودشو و بوی پلاستیک داغ میده!!! چسب معمولی نواری هم که دیگه هیچی...!!

راستی پیچیدن سیم بدون کلاف پیچ یا بوبین پیچ که نمیشه برادر!!! حتما اونارو میخواد!!

دیدگاه

یه چیز دیگه طریقه محاسبه این ترانس های سویچینگ چطوری بود ؟ :biggrin:

اینا رو چطوری بپیچیدی ؟ :mrgreen:

توی این سایته زدم خروجی 5 ولت 100A محاسبه کرد هسته ETD59 اولیه 31 ثانویه 2 تا تغریبا میشه یه دستگاه جوش oo:

http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/hgw_smps_e.html

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                داداش تسلیم هر کاری میخواید بکنید... :mrgreen:
                                می بینیشون دارن تایپ رو منحرف می کنن :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X