اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر های قدرت با تغذیه تک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر های قدرت با تغذیه تک

نوشته اصلی توسط ashk
    علم فردا. رفیق اون ماسفتها رو هم بریج بستی؟؟ شاید قویتر باشه ها..
    محمد جان چیز خاصی نیست. من قبلاً این مدار رو تو انجمن گزاشتم بگردی پیداش میکنی.
    پ امپ 2 تا ورودی داره یکی NON INVERT و دیگری هم INVERT. توی دیتاشیت ها نوشته. یه بافر با اینورتش میسازن نتیجه این میشه که صدای خروجی اپ امپ با ورودیش 180 درجه اختلاف فاز داره. این باعث میشه دامنه سیگنال خروجی 2 آمپلی به حد اکثر برسه که بهترین حالت بریج محسوب میشه. البته روش یگه ای هم که بیشتر در ای سیها استفاده میشه اتصال ورودی یکی از آمپلیها به گراند که دیگه 180 اختلاف نیست.
    سلام
    نه نبستم. منظورم از قوی بودن ، نسبت به حالت معمولی ماسفت ها بود.آخه انتظار میره که ماسفتهای قدرت بیشتری تولید کنن چون با تغذیه ترانسی هم کار میکنن. بیشتر خوشحالیم بخاطر این بود که مدار با تغذیه تک کار میکنه و در اصل برای ماشین عالیه. مسلما بریج شده 240/9240 خیلی قوی خواهد بود، اما به تغذیه دوبل نیاز داره.

محمدجان استاد اشک جوابتو دادن. اما در تکمیلش بگم که ؛
    وقتی دو تا آمپلی یه جور بریج میشن. توان خروجی تقریبا دو برابر میشه. برای اینکار باید ورودی آمپلی اول رو مستقیم و آمپلی دوم رو با 180 درجه اختلاف فاز به سیگنال صوتی اتصال بدیم. به صفحه 8 از PDF زیر دقت کن :

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...I2nFc7dbps69RQ

یا به این سایت نگاه کن :

http://www.bcae1.com/bridging.htm

دیدگاه

میگم عجب آبی از دهنمون سرازیر شده با این آمپ علم فردا،الان سیل میاد... :-P
      رازی در کار نبود

دیدگاه

بریج کردن دیگه چیه؟ :eek: :eek:
        ما توی ای سی ها بریج رو داشتیم ولی توی ترانزیستور دیگه ندیده بودیم :rolleyes:
        همون موازی کردن خودمونه :mrgreen:
        اگر یک مداری چیزی بزاری خوبه میشه :mrgreen:
        با تشکر
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

ببخشید دیر شد. موقعیت تست نداشتم. پارتمانه، نمیشه زیاد ولوم داد. امروزم جنگی صدا گرفتم که این HS اینقد غرغر نکنه.
          اینم کلیپ مدار :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...ngig.com/5.mp4

سورس کامپیوتره، با صدای نصف. ورودی مستقیم وصل شده و پری و مدارات دیگه نداره.
          تو زمینه، یه کم صدا میاد که از فن های مداره. یکیش واسه پاوره. یکیشم یه فن دور بالاست که باهاش مدار مبدل ولتاژ و آمپلی رو خنک میکنم.
          صدای تق تقی که از ووفر میاد، کاملا مشهوده! بخاطر همین ولومو تا آخر نبردم، چون نگران باندم بودم. :biggrin:
          اینم عکس خازن میدرنج که مثل گلوله شلیک شد. اگه عینک نداشتم، الان ناخدا یه چشم شده بودم.

خازنش 10uF - 50V بود که رتته. :mrgreen:
          این نشون میده که توان خروجی بالاست.
          jooly جان اگه دو تا مدار آمپلی کاملا یکسان ( چه با آی سی و چه گسسته ) داشته باشی میتونی بریج ببندی و توانو به حدود دو برابر افزایش بدی. موازی کردن نیست، یه جورایی سری کردنه.

دیدگاه

بابا حرفه ای،این کاره،مجهز،عینک کارگاه استفاده می کنی؟میدی باهاش عکس بگیریم؟ :-B
            میگم مطمئنی این صداش از اون ماسفته بیشتر بود؟بنظرم اون ماسفتا قوی تر بودنا،شایدم بخاطر آهنگش بوده؟ :-?
            آره بابا آدم عقده ای میشه، :-& کلی وقت میزاری یه سیستم آماده میکنی ولی نمی تونی صداشو زیاد کنی... :-S
            همینطوری میشه که جوونا رو میارن به اعتیاد دیگه... (:| :rolleyes:
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              بابا حرفه ای،این کاره،مجهز،عینک کارگاه استفاده می کنی؟میدی باهاش عکس بگیریم؟
              میگم مطمئنی این صداش از اون ماسفته بیشتر بود؟بنظرم اون ماسفتا قوی تر بودنا،شایدم بخاطر آهنگش بوده؟
              آره بابا آدم عقده ای میشه، :-& کلی وقت میزاری یه سیستم آماده میکنی ولی نمی تونی صداشو زیاد کنی...
              همینطوری میشه که جوونا رو میارن به اعتیاد دیگه...
              عینک کارگاه !!!! نه داداش عینک آفتابی زدم ، مثل خواننده هایی که تو کلاب هم عینک آفتابی میزنن. =))
              خودم عینک میزنم. چشام ضعیفه نوه گلم :-B
              آهنگش فرق میکنه. یه بارم با آب آلبالو تست میکنم. فقط باید موقعیتش باشه. صداش از ماسفتا قویتر نباشه ، ضعیفتر هم نیست. آخه تغذیه ماسفتا دقیقا دو برابر اینه. دوبل 60 ولت هم میزدم بهشون .اما این بیچاره با 60 ولت تبدیل شده داره تغذیه میشه. انصافا جای تقدیر داره.
              ای بابا ،تو این ساختمون قربونش برم ، یه خونه در میون شب کارن. همش روزا خوابن . خیر نبینه هرکی شیفت شبو ابداع کرده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                ببخشید دیر شد. موقعیت تست نداشتم. پارتمانه، نمیشه زیاد ولوم داد. امروزم جنگی صدا گرفتم که این HS اینقد غرغر نکنه.
                اینم کلیپ مدار :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...ngig.com/5.mp4

سورس کامپیوتره، با صدای نصف. ورودی مستقیم وصل شده و پری و مدارات دیگه نداره.
                تو زمینه، یه کم صدا میاد که از فن های مداره. یکیش واسه پاوره. یکیشم یه فن دور بالاست که باهاش مدار مبدل ولتاژ و آمپلی رو خنک میکنم.
                صدای تق تقی که از ووفر میاد، کاملا مشهوده! بخاطر همین ولومو تا آخر نبردم، چون نگران باندم بودم. :biggrin:
                اینم عکس خازن میدرنج که مثل گلوله شلیک شد. اگه عینک نداشتم، الان ناخدا یه چشم شده بودم.

خازنش 10uF - 50V بود که رتته. :mrgreen:
                این نشون میده که توان خروجی بالاست.
                jooly جان اگه دو تا مدار آمپلی کاملا یکسان ( چه با آی سی و چه گسسته ) داشته باشی میتونی بریج ببندی و توانو به حدود دو برابر افزایش بدی. موازی کردن نیست، یه جورایی سری کردنه.
                :applause:

دمت گرم علم فردا جون توانش مثل همون 9240 بود چی بود شده پس میشه این کنوود 3010 رو باهاش راه انداخت درسته ؟ واسه ماشین ؟ :-?
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

فدات بشم مازیار جان
                  میتونم بگم که راحت بالای 100 وات توان داره.
                  فکر کنم 3010 رو بتونه خوب تکون بده.

دیدگاه

علمی جون آمپ بیخیال اون مبدل رو بزار بینیم چه کردی. من بیشتر تو کف اونم.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      استاد جون منظورتون مبدل تغذیه هست دیگه ؟؟؟ اگه اره که پس اینه :

http://www.upsara.com/images/enu1d1xfvn13qgp19zq.jpg
                      AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        مدارو چند بار به دوستان معرفی کردم. همونیه که مازیار جان گذاشته. فقط با یه تغییر کوچیک، خروجیشو به 60 ولت رسوندم تا آمپلی با بیشترین تغذیه کار کنه.

دیدگاه

خوب تغییر کوچیک چی بود؟؟
                          توی جریان دهی مدار تاثیر نذاشت؟؟

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                            خوب تغییر کوچیک چی بود؟؟
                            توی جریان دهی مدار تاثیر نذاشت؟؟
                            مقاومت 1.8k رو به 1.4k تغییر دادم. درواقع 6.8k با 1.8k موازی کردم که ولتاژ خروجی به حدود 60 ولت رسید.
                            تو اوج صدا همون 2.5 آمپرو میداد. اما ولتاژو چک نمیکردم، چون توان خوب بود و کیفیت از بین نمیرفت.
                            فقط باید یه کارهایی برای حذف اثر سوییچینگ و کاهش ریپل انجام بدید که اگه ساختین اونارو هم میگم خدمتتون.

دیدگاه

سلف رو آماده خریدید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                سلف رو آماده خریدید؟؟
                                بله. سلف الکترونیک داره.
                                بهتره هسته ش تیروئیدی باشه. یعنی حلقوی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X