اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر های قدرت با تغذیه تک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر های قدرت با تغذیه تک

آقا بقیه قطعات ینی اون دوتا ایسی راحت پیدا میشه ؟ یا هرجایی ندارن ؟ :-?
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
      آقا بقیه قطعات ینی اون دوتا ایسی راحت پیدا میشه ؟ یا هرجایی ندارن ؟ :-?
      34063 رو که بقالی های جمهوری هم دارن :biggrin:
      IR2110 , IRF3205 , MBR20100 رو هم خیلی جاها دارن. مثل پایا
      اما برای سلفش پیشنهاد میکنم دو تا 15uH - 20A بگیرید و سری شده تو مدار قرار بدید. یعنی 30uH . من با اینکار نتیجه بهتری گرفتم.یا حتی 4 تاشونو سری کنید.

دیدگاه

راستی علم فردا جون این مدار مبدل 12 به 45 اگه به یه ترانس 2 سر 12 ولت 300 میلی آمپر بدیم اون وقت جریانش رو بیشتر میکنه ؟ تست کردی ؟ :-?
        AV Maziton 100

دیدگاه

راستی علم فردا جون این مدار مبدل 12 به 45 اگه به یه ترانس 2 سر 12 ولت 300 میلی آمپر بدیم اون وقت جریانش رو بیشتر میکنه ؟ تست کردی ؟ :-?
          نه
          مدار برای باتری ماشین طرح شده که تا 60 آمپر هم میتوه بده. البته مصرف مدار نهایتا 15 آمپر روی 12 ولت هستش. برای راه اندازی تو خونه باید از ترانس 15 آمپری استفاده کنی یا از خروجی 12 ولت پاور. پاور هم باید توان بالا باشه.

ضمنا وقتی جریان خروجی یه منبع ( مثلا ترانس ) مشخصه، دیگه نمیشه افزایشش داد. مگه اینکه ولتاژ افت کنه.

دیدگاه

اینم یه کلیپ دیگه از مدار بریج که با یه آهنگ دلخواه خودم رکورد کردم :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...ngig.com/6.mp4

سورس صدا، کامپیوتر با صدای %30 هستش. هیچ مدار واسطی هم بین سورس و آمپلی نیست . البته به غیر از مدار درایور بریج.
            تغذیه مدار هم از 12 ولت پاور تامین میشه.

دیدگاه

عالی بود ولی جان من یه سانت بگیر ببین این بلندگوئه چند سانت بالا پایین میره ؟ :mrgreen: بلندگوئه تسته دیگه :mrgreen:
              حالا چند گرفته بودیش ؟ یه قیمتی هم بما بده + مشخصات

درضمن منظورت اینه که اهنگو با یه برنامه ساختی ؟ با کدومشون ؟ :-?
              AV Maziton 100

دیدگاه

عالی بود ولی جان من یه سانت بگیر ببین این بلندگوئه چند سانت بالا پایین میره ؟ :mrgreen: بلندگوئه تسته دیگه :mrgreen:
                حالا چند گرفته بودیش ؟ یه قیمتی هم بما بده + مشخصات

درضمن منظورت اینه که اهنگو با یه برنامه ساختی ؟ با کدومشون ؟ :-?
                ووفر 6 اینچی 10 اهمه (توانشو نزده ). خیلی انعطافش بالاست. حین تست نمیشه اندازه گرفت. با دستم هم دلم نمیاد زیاد به دیافراگمش فشار بیارم.
                دو سال پیش دو جفت از فتوت خریدم. فکر کنم دونه ای 8 تون داد. یادم نیس والا!

نه ! آهنگش واسه یه بازیه که ریکورد کردم.

دیدگاه

جالب بود دستت درد نکنه :applause:
                  کدوم مدارو بریج کردی؟
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

من همین امروز همین بلندگو رو تو فتوت دیدم طبقه دوم یه مغازه داشت ولی قیمتشو درست ندیدم . فکر کنم 15 تومن بود.

یه مغازه هم مدار کراس اور پسیو 3 راهه داشت. 14 تومن.( 1 کانال ورودی) جنسش به نظر خوب بود . کیفیت سلفاش خوب بود و به های و مید و ووفر خروجی میداد.

من چند تا بلندگو دارم ولی هیچ کدوم اینقدر بالا و پایین نمیپرن :cry2:

البته قدیمی هستن .

یه 12 اینچی رو برای تست این آمپلی فایر م استفاده کردم وبرای اینکه بفهمم سیم پیچش یه وقت نسوزه اون در پوش روی سیم پیچشو برداشتم تا از خنک بودن سیمش مطمئن بشم.

ژاپنیه ولی چون تو انباری بوده و هی جابجا شده نوشته های پشتش پاک شده نمیدونم چه قدرتی داره .

حالا عکسشو میذارم دوستان بفرمایند اصلآ بدرد میخوره یا نه .مال 30 سال پیش هستش!!!

واقعآ مسخره هست . دادم به یه بنده خدا 1 سالی دستش بود بعد فهمیدم روش چسب قطره ای زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(اون خط خطای سفید)
                    یدونه دیگه عین همین دارم ولی کاملآ سالمه ولی اونم نوشته نداره!

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

این مدارو بریج کردم :

http://www.upsara.com/images/t68gp4bdndg5l8vn127w.gif

nn جان یه اهم چک کن ببین چند اهمه. بعد با احتیاط ازش صدا بگیر ، چون بهترین راه برای شناخت باند همون تست صوتیه. به نظر میاد نتونه زیاد ارتعاش کنه ولی مگنت بزرگی داره. بهرحال با مدار ماسفتی، البته با احتیاط یه تست بگیر، ببین چند مرده حلاجه!

دیدگاه

7.2 اهمه. هرچقدر من با اون ماسفت بهش زور آوردم آخ نگفت. تازه ترانسم کم بود چون صدا زیاد که میشد یکم خرخر میکرد ولی وقتی ترانسشو به یکی ترانس دیگه سری میکردم خرخر رفع میشد تا دوباره صدا رو بالاتر ببرم...

سیم پیچش داغ میشد ولی بوی لاکش در نمیومد .(در حد سوختن داغ نمیشد)

چون جعبه هم نداره نمیتونم بفهمم که صداش واقعآ چقدره .
                        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

مقاومت پروبهات چقدره؟ احتمالا باند 6 اهمه و بقیه، امپدانس سیم پروب اهم متر باشه.
                          کویل ( سیم پیچ ) بلندگوها معمولا داغ میشن، چون قطر سیم کمه و با عبور جریان بالا داغ میشه. اما نباید روی کویل رو باز میکردی ، روی امواج ناشی از بیس صدا خیلی تاثیر میذاره و شکلشون خراب میکنه. کویل داغ هم بشه، بواسطه ارتعاشی که میکنه، امکان سوختنش کمه مگه اینکه توان اعمالی از حد تحملش بیشتر باشه.
                          برای اینکه متوجه داغ شدن کویل بشی میتونی حین تست ته مگنت رو با کف دستت حس کنی. اگه خیلی گرم یا داغ شده بود، نشون میده توان اعمالی زیاده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                            میگم اون مداری که استاد اشک با عنوان 50 واتی بخت آور ازش صحبت میکنن کدومه ؟ همون جلد چهاره ؟ مدارشو داری HS جان ؟

من اون مدارو توی مجله قدیمی علم الکترونیک دیده بودم فقط pcb فرق داشت تو ایدا ال ترین شرایط زده بود 30 وات :icon_razz: فکر کنم چاپ سال 63 بود اگه اشتباه نکنم :smile:
                            خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
                            If you want to go far, go together"

دیدگاه

سلام

کسی آمپلیفایری که با 60 ولت کار بکنه سراغ داره ؟ ترجیحا خروجی ماسفت..

توان هم بالای 100 وات روی 8 اهم.

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                                سلام

کسی آمپلیفایری که با 60 ولت کار بکنه سراغ داره ؟ ترجیحا خروجی ماسفت..

توان هم بالای 100 وات روی 8 اهم.

ممنون
                                سلام
                                محمد جان مداری که من ساختم دقیقا با 60 ولت کار میکنه. با BJT هستش ولی کیفیتش خیلی خوبه. اگه همونو بریج ببندی که من این کارو کردم، راحت بالای 120 وات تو خروجی خواهی داشت.با اینکار میشه سابم راه انداخت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X