اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

الان مازیار میاد شاکی میشه میگه باز ما اومدیم یه صفحه اضافه شد :mrgreen:
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

تاپیک شده 8 صفحه هنوز هیچی درست نکردین؟ oo: تا الان میتونستی همه اینارو بسازی و امتحان کنی...
      بنظرم اون دارلینگتون رو بساز ببین بدردت میخوره؟تا حالا کسی نگفته که دارلینگتون رو ساخته و کار نکرده،مطمئن ترین گزینه فعلا همونه...
      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        oo: :eek: پس چی شد دادا این سورسو بذا تا ماهم استفاده کنیم والا ثواب داره :mrgreen:
        سلام
        ببخشید بدقولی کردم خوابم برده بود. :icon_razz: .برنامه کامل pt2313 گذاشتم تاپیک خودش اینم ادرسش:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52767.165
        امیدوارم لذت ببرید.التماس دعا -O<

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
          اون قسمت گیج شدن رو کاملا درست گفتید
          هنوز دقیق معلوم نیس شاید اون مداری که آقای علم فردا گذاشتند رو بسازم با ماسفت(60وات)برای باندها
          براس ساب ووفر هم هنوز تصمیم گیری نکردم
          منتظرم تا دوستمون اون تون کنترل رو بزاره تا ببینم چی میشه!
          آیا میشه یه ترانس 2سر رو به 3سر تبدیل کرد؟بدون مدار یا با مدار فرقی نمیکنه!
          دوتا ترانس 25ولت 4آمپر دارم که بی استفاده هستند و میخوام ازین ها استفاده کنم
          که باز دوباره مجبور نشم ترانس بگیرم
          سهیل جان گیج شدن نداره oo: .اگه توجه کنی دوتا مدار هست که اکثر دوستان پیشنهاد دادن یکی 100 وات با زوج دارلینگتون پهلوان مازیار و یکی مدار 60 وات با ماسفت استاد علم فردا.این دوتا برای کار شما کافی و حتی زیادم هست.یکی از اینارو بسازی کاملا راضیت میکنه :nerd:

دیدگاه

اگر رفتی سراغ ترانزیستوری حواست به بلندگوهات باشه و گرنه بی برو برگرد میسوزند.در ضمن چون امپدانست 4 اهم از هیتسینگ خوب غافل نشو.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ما هم که همینو گفتیم دادا دالینگتونو بساز خیرش ببینی :mrgreen:
              مطمعن باش راضی میشی...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
                بابا بساز این دارینگتونو دیگه چه قدر دست دست میکنی
                Fail Never
                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام

آقا مصطفی شما که فرمودید این آمپلی با ماسفت 240/9240 برای کار اول مناسبه، برای کار های بعدی چه مداری رو پیشنهاد میکنید؟
                  چون من خودم در به در دنبال مدار میگردم که ازش به طور جدی استفاده کنم. این مدار ماسفته که بقول شما برای کار اول خوبه، بدرد استفاده اساسی و دائمی نمی خوره؟

با تشکر
                  دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

ممنون از همه ی دوستان بابت همکاریشون ایشاا...تا آخره هفته قطعاتو میگیرم و از هر آمپ یکی میسازم
                    فقط یه سوال دارم با توجه به اینکه این آمپ دارلینگتون توانش بالاس و اسپیکر های من هم زیاد قوی نیست
                    چطوری میتونم فیش های 3حالته که مال اسپیکر هستش رو به این آمپ وصل کنم؟
                    یعنی درواقع بدون ساختن یه مدار دیگه ازش به عنوان استریو استفاده کنم
                    آیا امکانش هست؟؟

دیدگاه

خود سوکت ورودی گیر میاد یا میتونی با سیم شیلد این کارو انجام بدی راههای دیگه ای هم هست فعلا امپو بساز تا بعد...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سهیل جان میشه واضح تر توضیح بدین و منظورتون رو از استریو به من بفرمایید.

من متأسفانه متوجه منظورتون نشدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                          ممنون از همه ی دوستان بابت همکاریشون ایشاا...تا آخره هفته قطعاتو میگیرم و از هر آمپ یکی میسازم
                          فقط یه سوال دارم با توجه به اینکه این آمپ دارلینگتون توانش بالاس و اسپیکر های من هم زیاد قوی نیست
                          چطوری میتونم فیش های 3حالته که مال اسپیکر هستش رو به این آمپ وصل کنم؟
                          یعنی درواقع بدون ساختن یه مدار دیگه ازش به عنوان استریو استفاده کنم
                          آیا امکانش هست؟؟
                          سهیل جان من فکر میکنم تو هنوز نمیدونی استریو یعنی چه.اگه ما بخوایم فقط صدا را توی محیط پخش کنیم (مثل مجالس عروسی) همه صداهارو (صدای خواننده وگروه ارکستر و هر صدای دیگه ای که باید تقویت بشه) میکس میکنیم وسپس تقویت میکنیم.در این صورت از همه بلنگوها صداهای مشابه پخش میشه که بهش گفته میشه مونو.حالا اگه دوتا امپ داشته باشیم و ورودی هایی که به هر کدوم میدیم متفاوت باشه (همون ارکستر را مثال میزنم) مثلا صدای خواننده از یک بلندگو و صدای گروه ارکستر از یک بلندگوی دیگه پخش شه در این حالت بهش میگن استریو.این حالت دوتا امپلی نیاز داره (دوتا از همون دارلیگتون که میخوای بسازی) و به هیچ نحو نمیشه با 1 امپ راه اندازیش کرد. :NO: حالا میرسیم به چیزی که شما میخوای بسازی که به 2.1 معروفه وهمون استریو هست که از ورودی هاش 1انشعاب گرفته میشه و پس از میکس شدن از فیلتر پایین گذر میگذره و در اخر با 1امپ دیگه میره.در این حالت باید از 3تا امپ استفاده کنی.ارایش های دیگه هم وجود داره مثل کوادر فونیک-4.1-دالبی 5.1-دالبی 7.1 ودالبی 9.1 که در این بحث نمیگنجه.امیدوارم متوجه شده باشی

دیدگاه

mebkجان .میشه راجع به میکس دو کانال صدا برای ورودش به مدار آمپلیفایر ساب توضیح بدین. چون قطعآ یه مدار لازم داره تا بدون اینکه دوکانال باهم قاطی بشن و استریو بودن رو از بین ببرن(برای حالت 2.1) بتونن یه کانال مونو فقط برای ورودی آمپ ساب ایجاد کنن.

این مدارش چجوریه؟

چیزی بیشتر از دو تا دیوده؟

حتمآسهیل جان به این مدار نیاز پیدا میکنه چون ساب اگه فقط صدای 1 کانال رو پخش کنه بدرد نمیخوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                              mebkجان .میشه راجع به میکس دو کانال صدا برای ورودش به مدار آمپلیفایر ساب توضیح بدین. چون قطعآ یه مدار لازم داره تا بدون اینکه دوکانال باهم قاطی بشن و استریو بودن رو از بین ببرن(برای حالت 2.1) بتونن یه کانال مونو فقط برای ورودی آمپ ساب ایجاد کنن.

این مدارش چجوریه؟

چیزی بیشتر از دو تا دیوده؟

حتمآسهیل جان به این مدار نیاز پیدا میکنه چون ساب اگه فقط صدای 1 کانال رو پخش کنه بدرد نمیخوره.
                              nn جان با دیود که اصلا نمیشه میکس کرد.نصف سیکل میپره.
                              برای این کار به دوتا اپ امپ احتیاج داری و اگه بخوای خیلی حرفه ای باشه به چهارتا اپ امپ.البته دوتای اضافی فقط برای مچینگ استفاده میشه.این مدارو اقا مازیار ساخته و در تاپیک سوالات مربوط به تصاویر گذاشته.توی یکی از کتابهای سری 300 مدار هم فیلتر خوبی دیدم که میتونید ازش استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                                سلام

آقا مصطفی شما که فرمودید این آمپلی با ماسفت 240/9240 برای کار اول مناسبه، برای کار های بعدی چه مداری رو پیشنهاد میکنید؟
                                چون من خودم در به در دنبال مدار میگردم که ازش به طور جدی استفاده کنم. این مدار ماسفته که بقول شما برای کار اول خوبه، بدرد استفاده اساسی و دائمی نمی خوره؟

با تشکر
                                این مدار بغیر از اینکه برا کاره اول مناسبه برا استفاده مداوم به عنوان اسپیکر کامپیوتر کاملا مناسبه ولی اگه بخوای سیستم حرفه ای بسازی اولا باید فکر خرجش رو بکنی دوما کلی مدار قدرت هست که میتونی بسازی مثلا av400 pa300 و کلی نقشه های دیگه هست که بخوای بسازی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X