اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندین سوال در مورد آمپلی فایر سری av

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندین سوال در مورد آمپلی فایر سری av

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
    سلام بروبچ :bye
    چه طورین عزیزان ؟
    من این AV400 رو نتونستم بسازم ولی مدار 60 وات رو ساختم. با هزار مکافات X-(
    خیلی خوبه صداش عالیه ...
    قبل از هر چیز دیگه یه حرفی استاد اشک زد به من که خیلی کمکم کرد.گفت :"خودت تجربه کسب کن"
    از همه شماهایی که منو تو این مدت با راهنمایی هاتون کمک کردید واقعا کمال تشکر رو دارم. ایشالا بتونم جبران کنم @};-
    drجان مداری که شما ساختی 100 وات روی 8 اهم و 160 وات روی چهار اهم توان داره.60 وات یکی دیگه بود ملومه تاپیک کامل نخوندی :angry:

دیدگاه

mebk جان کنترل خودتو حفظ کن :mrgreen:
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        mebk جان کنترل خودتو حفظ کن
        من وقتی عصبانی میشم باید دو سه نفرو بکشم تا اروم بشم پس عصبانیم نکنید :angry: :twisted:
        شوخی کردم من مخلص همه بچه های این سایتم

دیدگاه

سلام دوستان دیدم تاپیک درباره ی avهاست گفتم منم یه سوئالی کنم.
          دیروز یه جفت باند 150وات برای خونه گرفتم حالا میخوام براشون امپلی بسازم ولی شماتیک و pcb ای وی 400،800و حتی 1000رو دارم اما Av200کارمو راه میندازه و منم فعلا قصد دود کردن باند هامو ندارم ولی نه شماتیک و نه pcb av200رو دارم میشه یکی لینک بده یا همینجا برام بذارتش؟یدونه میسازم باند هامو موازی میکنم بهش وصل میکنم.
          راستی اگر به جای 8تا ماسفت به av400از 4تاش استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟امپدانس بالا نمیره؟
          ممنون
          ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

مشکلی نداره از تعداد ماسفت کمتر استفاده کن
            ولی چرا میخوای av درست کنی این همه امپ با bjt هست برا صدا هم بهترن
            یه عکس از بلندگوها میزاری؟

دیدگاه

سلام استاد مصطفی.پس من تصمیم میگیرم که با 2sc5200و 1943امپلی بسازم.این مدار 400واتشه که من تصمیم دارم یک جفتشو قرار ندم تا بشه 300وات.باز هم کار درستیه؟راستی میتونم این ترازیستور ها رو با ترانس 24ولت دوبل Ac برای تست راه بندازم؟
              اینم عکس بلندگو ها:
              http://8pic.ir/images/z387ejv0kkxjyfmbcpvj.jpg
              عکس شماتیک امپلی فایر:
              http://8pic.ir/images/sbscwr9stwx2vra5s7h3.jpg
              جالبه این یارو اسپانیاییه همش از همین مدار استفاده میکنه فقط مدل ترازیستور ها و تعداد ترانزیستور های جریان رو با توجه به توان و ولتاژی که میخواد تغییر میده!
              ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

راستی این چرا هر 8تا ترانزیستور رو 5200گذاشته؟نمیشه 1943 رو به جای 4تا 5200پایینی قرار داد؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
                  راستی این چرا هر 8تا ترانزیستور رو 5200گذاشته؟نمیشه 1943 رو به جای 4تا 5200پایینی قرار داد؟!
                  سلام دوست عزیز اومده از ترانزیستورهای منفی در این مدار بهره برده و نمیشه از ترانزیستور مثبت استفاده کرد برای این کار باید در مدار تغییراتی حاصل کرد

دیدگاه

فکر کنم باید دوتا دیود یکی از -v به خروجی بلندگو و یکی از خروجی بلندگو به +v بگذاریم.درسته اساتید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X