اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    nn جان این هسته رو از همون مغازه ای که توی pm ادرس دادی گرفتی؟؟
    میدونم به این تایپیک ربطی نداره ها ولی یه سوال دارم! این که این مقاومت نظامی ها اصلی ترین تفاوتشون با معمولی ها چیه که اینقدر گرونه؟ اخه برای به مارک و مشخصات سلفی و... ایناش خیلی ستمه اینقدر گرونه!!
    دیگه قطعات نظامی چیا گیر میاد غیر سوکت ای سی و مقاومت؟؟
    مهدی جان این هسته رو فقط فروشگاه سلف داره .چون خودش وارد میکنه حتی دیدم خیلی از جنساشو براش با پست DHL میفرستن.

اونجایی که آدرس دادم بدرد این میخوره که هسته رو ببری بدی بگی فلان هانری برام بپیچ که چون با دستگاه میپیچن خیلی دقیق و با کیفیت میشه.

تکنولوژی ساخت قطعات نظامی طوریه که قطعات الکترونیکی نظامی در مقابل تغییرات حرارت و فشار و ضربه و دیگر عوامل محیطی پایداری زیادی دارن و پارامتراشون مثل مقاومت ، ظرفیت با چیزای دیگه کمتر تغییر میکنن. در ضمن کیفیت ساخت بالاتری دارن بطوری که در برابر اضافه جریان و ... دیرتر خراب میشن. چون قراره ازین قطعات در دستگاههای پزشکی اتاق عمل و یا داخل یک ماهواره که صدها کیلومتر دور از دسترسه و یا داخل یک بویینگ 747 با بیش از 500 سرنشین ، استفاده بشه که کوچکترین خرابی که ممکنه از نظر ما داخل مداراتمون جدی به نظر نرسه ، در موارد اول و سوم باعث فجایع مرگبار و در مورد دوم باعث خسارت چندصد میلیون دلاری بشه اینجاس که باید گفت قیمتش کم هم هست!
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

مهندس فروشگاه سلف سلف Micrometals نداره. بلکه یه شرکت چینی هست که با مشخصاتی نزدیک به اون هسته تولید میکنه. رنگش هم باید قرمز-خاکستری باشه.
      متاسفانه هسته اصل تو بازار گیر نمیاد و تو توان بالا به مشکل می خورید. البته من خودم هم 175 رو دارم ولی متاسفانه هنوز فرصت نشده توان بالا تست کنم. فعلا دارم روی یدونه کلاس AB که 450 وات رو 4 اهم و 900 وات رو 2 اهم میده کار می کنم.

العان گیر هیت سینک (70-80 هزار تومن) و چند تا خازن 10000 هستم (دونه ای 12 تومن اگر پیدا بشه)...بردش هم قشنگ شده. شاید وقتی کامل شد عکسش رو گذاشتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
        مهندس فروشگاه سلف سلف Micrometals نداره. بلکه یه شرکت چینی هست که با مشخصاتی نزدیک به اون هسته تولید میکنه. رنگش هم باید قرمز-خاکستری باشه.
        متاسفانه هسته اصل تو بازار گیر نمیاد و تو توان بالا به مشکل می خورید. البته من خودم هم 175 رو دارم ولی متاسفانه هنوز فرصت نشده توان بالا تست کنم. فعلا دارم روی یدونه کلاس AB که 450 وات رو 4 اهم و 900 وات رو 2 اهم میده کار می کنم.

العان گیر هیت سینک (70-80 هزار تومن) و چند تا خازن 10000 هستم (دونه ای 12 تومن اگر پیدا بشه)...بردش هم قشنگ شده. شاید وقتی کامل شد عکسش رو گذاشتم.
        اینکه هسته آمریکایی نیست از قیمتش هم مشخصه . اما رنگ این هسته هم قرمز خاکستری هست . زیرش که خاکستری بود تو عکس معلوم نیست. امیدوارم برای همین 500 واتی که میخوام ازش بگیرم به مشکلی بر نخوره . البته تو مغازه کلی چک و چونه زدم که من از کجا بدونم این هسته به درد میخوره یا نه و در جواب به من گفت "چون از من خرید کردی و مشتری هستی اگه دیدی مشکلی داره پس بیار ولی مشکلی نداره!! " خودش هم گفت که پارامتراش شبیه میکرومتالزه اما آمریکایی نیست. چه میشه کرد؟!
        من هم رو این حساب خریدم تا ببینم چی میشه...
        از اینکه کمک میکنید و اطلاعات ارزشمندتون رو با دیگران در میون میذارین ممنون هستم.
        عکس زیر هسته:

http://uploadtak.com/images/w959_T1752_Micrometals.jpg

دیدگاه

خدا این تجار مارا حفظ کنه که اجناس باکیفیت تولید میکنن.

حساب کتاب کردم که 38 دور رو این هسته که خریدم 22 میکرو هانری میده اما وقتی با LCR متر اندازه گرفتم 18 بود. بعد که مقدارشو به 22 رسوندم و مدار رو راه انداختم بعد از نیم ساعت تو ولوم پایین اونقدر داغ شد که دست نمیشد بهش زد. ولوم هم که زیاد میکردم بد تر میشد.

از کاریرای DIYAUDIO پرسیدم و گفتن هسته های چینی داغ میکنن و تلفاتش تو توان بالا زیاده. رنگ هسته اصل قرمز تیره و خاکستری تیره هست نه قرمز براق و خاکستری روشن.
          اینم نمونه اصل و چینی.

نمیدونم چی کارش کنم . هی داره خرج میذاره رو دست آدم تو این گرونی
          نوشته اصلی توسط محمد.ح
          هسته ای که برای کلاس D های فولرنج ، چه DIY و چه تجاری معمولا استفاده میشه ، هسته پودر آهن میکرومتالز با پسوند -2 هست. مثلا T106-2 خیلی اسم بردن ازش. متاسفانه این هسته تو ایران گیر نمیاد ، البته چینیش رو قبلا "سلف" داشت.
          ولی میشه معادل براش ساخت که یه LCR متر خوب لازم داره.
          هسته هسته هسته....... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

بچه ها منم کارم به این هستههای کلاس D گیر افتاده :redface:

البته میخام یه اینورتور 1000W بسازم نه آمپلی ولی خوب سیستم خروجیشون تقریبا" یکیه. میخساتم بدونم این هسته ها با هسته های ETD و فرید معمولی فرقش دقیقا" چیه؟ :rolleyes:

دیدگاه

سلام :smile:
              هسته هایی که خریده بودم رسید :wow:
              T106-2
              صد در صد اورژینال Micrometal
              تعداد 420 عدد
              همه بچه های سایت میتونن صاحب امپ کلاس D بشن
              برای همه هسته هست
              تظمین کیفیت با من
              اگه اصلی نبود مال خودم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط nn20
                خدا این تجار مارا حفظ کنه که اجناس باکیفیت تولید میکنن.

حساب کتاب کردم که 38 دور رو این هسته که خریدم 22 میکرو هانری میده اما وقتی با LCR متر اندازه گرفتم 18 بود. بعد که مقدارشو به 22 رسوندم و مدار رو راه انداختم بعد از نیم ساعت تو ولوم پایین اونقدر داغ شد که دست نمیشد بهش زد. ولوم هم که زیاد میکردم بد تر میشد.

از کاریرای DIYAUDIO پرسیدم و گفتن هسته های چینی داغ میکنن و تلفاتش تو توان بالا زیاده. رنگ هسته اصل قرمز تیره و خاکستری تیره هست نه قرمز براق و خاکستری روشن.
                اینم نمونه اصل و چینی.

نمیدونم چی کارش کنم . هی داره خرج میذاره رو دست آدم تو این گرونی هسته هسته هسته....... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                عزیزم خوبی؟
                اله این مدل هسته ها خیلی بالاست و باید تعداد دور سیم پیچات رو زیاد کنی
                هسته ی محمد سلف چینیه نه اصلی
                محمد پسر خوبیه وازش زیاد قطعه میخرم
                اخرین بار 100 تا EE55 خریدم
                اصل چین
                از قرقره تابلو بود چه کوفتیه ولی تقریبا تنها کسیه که جنسش جوره و در این بازار وعده ای هم کار میکنه نه فقط نقدی
                کلا دوسش دارم

دیدگاه

از دوستان کسی PCB برا امپ TA2022 داره ؟ :redface:
                  میخوام با این هسته های T106-2 جدید بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                    عزیزم خوبی؟
                    اله این مدل هسته ها خیلی بالاست و باید تعداد دور سیم پیچات رو زیاد کنی
                    ممنون آقای قربانی .

Al این هسته خیلی کمه برا اصلش 15 هستش. اما آخه اگه تعداد دور رو بیشتر کنم از 22 میکرو بیشتر میشه. فردا میرم ببینم چه کوفتی میشه به جاش گیر بیارم .اینقدر داغ میشه که ولش کنی همه چیز رو ذوب میکنه
                    اگه با شما خیلی آشناس بگم من هم شما رو میشناسم با من بیشتر راه بیاد.
                    شما هم زیاد تو DIYAUDIO l تشریف میارین بلاخره چیزی ساختین ؟ هسته چی؟
                    این T106-2 هم بدرد نخوره؟
                    رفتین سراغ tripath? شرکت خوبیه و آمپاش خیلی عالین . ta2020 یه زمانی 20 تومن بود. کیفیت داخل korg pa80 با اون دوتا بلندگوی کوچیک غوغا میکرد. 2022 که تازه به جای 20 وات 90 واته
                    شما که تو DIYAUDIO نتونستین PCB پیدا کنید اومدین تو انجمن ایرانی میپرسین ! من که حتی آیسیش رو ندیدم چه برسه به PCB.

دیدگاه

T106-2
                      تعداد 420 عدد
                      برای همه هسته هست
                      تظمین کیفیت با من
                      اگه اصلی نبود مال خودم
                      آقای قربانی چند؟
                      وزنش چند گرمه؟ از وزنش میشه فهمید اصله !

دیدگاه

T106-2
                        تعداد 420 عدد
                        برای همه هسته هست
                        تظمین کیفیت با من
                        اگه اصلی نبود مال خودم
                        ببخشید میپرسم ولی شما با این همه هسته چیکار میخواید بکینید :surprised:
                        بعد این سایت diy مال کدوم کشور هست و باید به زبان انگلیسی تایپ کنیم تو سایت برای صحبت کردن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                          ممنون آقای قربانی .

Al این هسته خیلی کمه برا اصلش 15 هستش. اما آخه اگه تعداد دور رو بیشتر کنم از 22 میکرو بیشتر میشه. فردا میرم ببینم چه کوفتی میشه به جاش گیر بیارم .اینقدر داغ میشه که ولش کنی همه چیز رو ذوب میکنه
                          اگه با شما خیلی آشناس بگم من هم شما رو میشناسم با من بیشتر راه بیاد.
                          شما هم زیاد تو DIYAUDIO l تشریف میارین بلاخره چیزی ساختین ؟ هسته چی؟
                          این T106-2 هم بدرد نخوره؟
                          رفتین سراغ tripath? شرکت خوبیه و آمپاش خیلی عالین . ta2020 یه زمانی 20 تومن بود. کیفیت داخل korg pa80 با اون دوتا بلندگوی کوچیک غوغا میکرد. 2022 که تازه به جای 20 وات 90 واته
                          شما که تو DIYAUDIO نتونستین PCB پیدا کنید اومدین تو انجمن ایرانی میپرسین ! من که حتی آیسیش رو ندیدم چه برسه به PCB.
                          سلام
                          هنوز امپ من تکمیل نشده
                          به سفارش برام از دفتر خارج کشور فرستادن
                          صد در صد اصل
                          وزن دقیق رو فردا میزارم تو سایت
                          عکس رو هم همینطور
                          یه تعدادی قراره با پست DHL بفرستم برای بچه های سایت DIY
                          اونجا پی سی بی نبود
                          اینکه از شما پرسیدم
                          برای کسایی که لازم دارن پست میکنم
                          اجازه بده وزن و عکسش رو بگزارم بعد اگر پسندیدی برات میفرستم

دیدگاه

می تونی بری و بگی دوست هادی قربانی از قم هستی
                            فقط لطفا نگزار متوجه بشه که این هسته هارو برام فرستادن
                            اصلا ازین هسته ها چیزی نگو
                            اینم عکس از هسته ها و مارکش
                            http://uplod.ir/w6182xejxva4/T106-2.zip.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              ببخشید میپرسم ولی شما با این همه هسته چیکار میخواید بکینید :surprised:
                              بعد این سایت diy مال کدوم کشور هست و باید به زبان انگلیسی تایپ کنیم تو سایت برای صحبت کردن؟
                              مصطفی جان
                              من عاشق جنسایه نایاب و عتیقه ام

دیدگاه

سلام داداش معلومه بچه پول داریا. :mrgreen:
                                میگم داداش فقط همین هسته هارو گرفتی هسته فریت برای تغذیه سویچنگ چیزی ... نداری.
                                قیمت چقدر اب میخوره.
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X