اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط nn20

قطعاتش پیدا میشه. هزیته اش حدود 20 تومن شد.
    من از مقاومت های 1 درصد استفاده میکنم و سعی میکنم بقیه قطعات هم کیفیت مناسبی داشته باشن.
    مقاومت 1 درصد رو چند گرفتی؟
    فکر کنم دونه باشه دیگه؟!

بعد اینکه شما دقیقا چه مدلی رو ساختی؟
    3000D یا 1500D ؟
    من که قاطی کردم.

در مورد کیفیت هم کاملا موافقم. (تو امپ خیلیییی مهمه)
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      nn جان این فایل پروتئوسی که قرار دادی با چه ورژنی هست برا من باز نمیشه
      و اینکه شماره ای سی ها چی هست چون تو عکسی که تو صفحه قبل قرار دادی شماره ای سی ها رو ننوشته
      ممنون
      ورژنش 7.8 هستش .زمانی که عضو ECA شدم از اینترنت دانلود کردم. فایل پروتئوس همون عکسی هست که قبلآ گذاشتم و بردمش تو پروتئوس و اندازه ش رو درست کردم.
      آیسی ها IR2110 و CD4049 وTLO71 و NE555 و LM311 هستن.
      نوشته اصلی توسط b e h n a m
      مقاومت 1 درصد رو چند گرفتی؟
      فکر کنم دونه باشه دیگه؟!

بعد اینکه شما دقیقا چه مدلی رو ساختی؟
      3000D یا 1500D ؟
      من که قاطی کردم.

در مورد کیفیت هم کاملا موافقم. (تو امپ خیلیییی مهمه)
      مقاومت ها رو قبلآ رنج کاملش رو گرفتم الان نمیدونم.

من 3000 رو ساختم . فرقش تعداد ماسفتاست که 1500 دوتا و 3000 4تا ماسفت داره .
      مدار 3000نقشه قطعات نداشت از نقشه اون 1500 برای نصب قطعات استفاده کردم.
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

nn جان میشه یه عکسی از سلف خروجی که خودت پیچیدی بزاری چون تو عکس که از امپلی گذاشتی نبود جدا بود از برد درسته

دیدگاه

nn جان میشه یه عکسی از سلف خروجی که خودت پیچیدی بزاری چون تو عکس که از امپلی گذاشتی نبود جدا بود از برد درسته
          من فعلآ از ETD39 استفاده کردم تا بعدآ برم هسته ی اصلی رو پیدا کنم و بخرم.

سلف من:

دیدگاه

سلام nn عزیز
            به خاطر تمام وقتی که گذاشتی و این تاپیک رو به اینجا رسوندی تشکر می کنم
            فقط اگر یه لطف دیگه بکنی ممنون میشم
            لطفا تمام فایلهای مربوط به امپهای کلاس D که اینجا گذاشتی اعم از شماتیک و پی سی بی هسته و سیم پیچ و تعداد و مدل سیم و غیره رو در یک فایل zip جمع بندی کن و تو یه سایت خوب اپلود کن که ما و ایندگان بتونن راحت ازش استفاده کنن.
            اینکارو برای منبع تغذیه هم انجام بده و اگر امکان داره توضضیح بده که چطور و با چه تغییری در هسته و سیم پیچ خروجی میشه به ولتاژ بالاتر رسید مثلا + - 80 ولت.
            تشکر صمیمانه بنده و همه دوستان رو پذیرا باش عزیزم :smile:

دیدگاه

سلام بر همه دوستان

امروز رفتم و یه گشتی زدم و هسته توروید پودر آهن شرکت MICROMETALS با پسوند 2- رو پیدا کردم. من سایز 157 میخواستم که نداشت . به جاش 175 گرفتم که 0.5 سانت بزرگ تره.

نام کاملش T175-2 Micrometals و رنگ هسته با پسوند 2- طبق گفته دیتاشیت قرمزه.

قیمتش 10 تومنه. و تمام پارامتراش با دیتاشیت یکی بود. 38 دور سیم روش 22 میکرو هانری میده. نتیجه عالی بود. کیفیت در صدا در حد المپیک. ماسفتا رو هم 4 تا کردم (چون در مرحله تست بود ترسیدم بسوزن ). هیت سینک هم لازم ندارن!

دیتاشیت: http://www.micrometals.com/rfparts/rftoroid5.html

عکس هسته ای که من خریدم:

http://neli.site88.net/img/8b7dc6e8b36b.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                مقاومت ها رو قبلآ رنج کاملش رو گرفتم الان نمیدونم.
                هر رنجش چند تا داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                  هر رنجش چند تا داره ؟
                  من از هر کدوم 30 تا خریده بودم و رنجش تو اون بازه ای که من لازم داشتم 100 تا بود.

مقاومت 1 درصد رو 10 تایی هم میدن و لازم نیست تعداد و یا رنج کامل بخرید . الان 1/4 وات دونه ای 35 تومن و 1/2 دونه ای 50 تومنه. یه سری1درصد و 0.5 درصد نظامی هم هست که شرکتVISHAY تولید میکنه و دونه ای می فروشن از دونه ای 2000 تومن تا 12000تومن و حتی بیشتر . اونا خیلی خوفه
                  خودم برای کاری لازم داشتم و چند تایی خریدم. هر 10 تاش تو بسته بندی وکیوم شده که هولوگرام شرکت VISHAY رو داره و مشخصات کامل مثل جنس و توان و حتی مقدار اندوکتانس که خاصیت سلفی مقاومت ایجادش میکنه رو بعضی از پروات هاش نوشته شده.

دیتاشیت: http://www.vishay.com/docs/49851/49851_vmn-sg2116-1010.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                    خودم برای کاری لازم داشتم و چند تایی خریدم. هر 10 تاش تو بسته بندی وکیوم شده که هولوگرام شرکت VISHAY رو داره و مشخصات کامل مثل جنس و توان و حتی مقدار اندوکتانس که خاصیت سلفی مقاومت ایجادش میکنه رو بعضی از پروات هاش نوشته شده.
                    منم از اینا می خوام :mrgreen: از کجا بگیرم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                      منم از اینا می خوام :mrgreen: از کجا بگیرم ؟
                      پاساژ امچد چند تایی هستن که تو کار مقاومت نظامی هستن و حتی میتونین سفارش بدین یراتون بیارن البته تعداد!

مگه چی میخواین بسازین ؟ موشک؟! :icon_razz:
                      من خودم برای یه دستگاه پزشکی لازم داشتم و موضوع نظامی نبود. منو چه به این حرفا... oo:

دیدگاه

فضاپیما بدونه سرنشین می خوام بسازم :mrgreen: :mrgreen:

اخه مقاومتی که اسم شرکت سازنه اندوکتانس رو داشته باشه خیلی باید با حال باشه :mrgreen:
                        کلا با قطعات نظامی خیلی حال می کنم خیلی چیز خوبی هستن از اون TEC سرد کنند تا سوکت های ای سی و مقاومت ها :icon_razz:
                        اگه من برای امپیلی STK4142 با سوکت نظامی ای سی رو به برد وصل می کردم دیگه وقتی STK تکون می خرد صدا قطع و وصل نمی شد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط nn20
                          38 دور سیم روش 22 میکرو هانری میده. نتیجه عالی بود
                          میگم اینو چطوری حساب کردی با سلف سنج اندازه گرفتی یا جایی نوشه بود و پیچیدی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : class D

میگم اینو چطوری حساب کردی با سلف سنج اندازه گرفتی یا جایی نوشه بود و پیچیدی
                            LCR متر دم دست نبود از تو همون دیتاشیتی که گذاشتم تو پستای قبل مقدار Al بر حسب nH/N^2 رو برای این هسته پیدا کردم که 15 بود.

با فرمول

میکروهانری مورد نظر *1000 =Al * (تعداد دور به توان 2)

میشه تعداد دور رو بدست آورد

دیدگاه

nn جان این هسته رو از همون مغازه ای که توی pm ادرس دادی گرفتی؟؟
                              میدونم به این تایپیک ربطی نداره ها ولی یه سوال دارم! این که این مقاومت نظامی ها اصلی ترین تفاوتشون با معمولی ها چیه که اینقدر گرونه؟ اخه برای به مارک و مشخصات سلفی و... ایناش خیلی ستمه اینقدر گرونه!!
                              دیگه قطعات نظامی چیا گیر میاد غیر سوکت ای سی و مقاومت؟؟

دیدگاه

ای سی های نظامی خیلی خوف هستن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X