اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

از فریت استفاده نکنید چون فریت مناسب این مدار تو بازار پیدا نمیشه باید پاسخ فیلتر خطی باشه واسه همین بهتره از سلف بدون هسته استفاده کنید منم همین کارو کردم تا تونستم جواب بگیرم علت بزرگ بودن سلف هم همینه!!
    Switching Freq و Cutoff Freq چقدر هست ؟

دیدگاه

فرکانس pwm یا switching freq. حدوده 200khz و فرکانس قطع فیلتر باید بین 30 تا 40 کیلو هرتز باشه البته اینا رو توی یه application note از شرکت IR خوندم

دیدگاه

مهندس منظورم مدار شما بود..یعنی تو مدار شما فرکانس قطع فیلتر چقدره ؟ فرکانس PWM چطور ؟

اگر ممکنه مقدار سلف و خازن فیلتر هم بفرمایید ، می خواهم مدل کنم.

دیدگاه

تو مداره منم فرکانس همینطورن یعنی 200khz برای pwm و 30khz برای فیلتر
          مقدار سلف من حدوده 30uh و مقدار خازن هم 800nf هست (موازی 470و330)

دیدگاه

سلام دوستان منم این مدار رو ساختم به صورتی که تو pcb گفته شده. ولی اصلا توی خروجی صدا ندارم. چه کنم :cry: :cry2: :cry2: :cry2:
            در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
            و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
            و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

درود
              دوستان یکی کمک کنه این مدار کلاس d رو ساختم صداش خرخر میکنه
              مدارشم درست بستم ولی این شماتیکه با pcb ش خیلی فرق داره :angry: :angry:
              چه کارررررررررررررررررررر کنم دوستان کمک کنید :cry2:
              Fail Never
              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

کسیییییییییییییییییییییییی نیست کمممممک کنه :cry2: :cry2: :cry2:
                :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
                Fail Never

دیدگاه

دکتر هم تشریف ببرید (دور از جون) 4 تا علائمی ، چیزی میپرسه..

2 تا عکسی ، شماتیکی ، شکل موجی ، ولتاژی..رو هوا که نمیشه گفت چشه..
                  شما یه 1 کیلوهرتز ورودی بده ، از اون ور ببین چی میاد بیرون (شکل موج رو با اسکوپ ببین)..

عکس و شماتیک هم یادت نره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                    دکتر هم تشریف ببرید (دور از جون) 4 تا علائمی ، چیزی میپرسه..

2 تا عکسی ، شماتیکی ، شکل موجی ، ولتاژی..رو هوا که نمیشه گفت چشه..
                    شما یه 1 کیلوهرتز ورودی بده ، از اون ور ببین چی میاد بیرون (شکل موج رو با اسکوپ ببین)..

عکس و شماتیک هم یادت نره.
                    والا من اسکوپ ندارم. ولی عکس چشم میزارم
                    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

سلام مثل اینکه این تایپیک دوباره رونق گرفته!!
                      منم اگه بتونم حتما کمک میکنم
                      اکه میشه عکس از مدارتون بذارین
                      در ضمن نمیخوام نا امیدتون کنم ولی این مدار منو خیلی اذیت کرد تا جواب داد!!!!! :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadidin
                        سلام مثل اینکه این تایپیک دوباره رونق گرفته!!
                        منم اگه بتونم حتما کمک میکنم
                        اکه میشه عکس از مدارتون بذارین
                        در ضمن نمیخوام نا امیدتون کنم ولی این مدار منو خیلی اذیت کرد تا جواب داد!!!!! :rolleyes:
                        درود برشما
                        مشکل شما روی این مدار کجاش بود و چه جوری حل شد
                        مال من الان صداش در اومده ولی خر خر میکنه صداشم خیلی بد :angry: :angry:
                        با تشکر
                        Fail Never

دیدگاه

سلام
                          بیشترین مشکل من روی فیلتر خروجی بود که معمولا" سخت ترین بخش تمام امپلی فایرهای کلاس d هست
                          اگه به اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور دسترسی دارین یک فرکانس خاص با دامنه کم به ورودی مدار بدین و سعی کنین با تغییر سلف و خازن خروجی این سیگنال رو با دامنه بیشتر و بدون اعوجاج تو خروجی بدست بیارین
                          با اهم متر خروجی رو اندازه بگیرید نباید هیچ ولتاژ dc تو خروجی داشته باشید!
                          و اگه اشتباه نکنم یکی از ترانزیستور های درایور شمارش 2n5551 بود دقت کنید این ترانزیستور دو مدل تو بازار هست 2n5551c و 2n5551 نوع c پایه هاش فرق داره
                          و اینم امتحان کنید :
                          مدارتونو روشن کنید و به خروجی یک بلندگو وصل کنید و دستتونو به سیم های ورودی بزنید ببینید اصلا" عکس العملی تو خروجی هست یا نه؟ باید صدای هوم بیاد
                          فعلا" همینا به ذهنم میاد اگه مشکلتون حل نشد بازم در خدمتم :smile:
                          راستی شما از سلف با هسته فریت استفاده کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadidin
                            سلام
                            بیشترین مشکل من روی فیلتر خروجی بود که معمولا" سخت ترین بخش تمام امپلی فایرهای کلاس d هست
                            اگه به اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور دسترسی دارین یک فرکانس خاص با دامنه کم به ورودی مدار بدین و سعی کنین با تغییر سلف و خازن خروجی این سیگنال رو با دامنه بیشتر و بدون اعوجاج تو خروجی بدست بیارین
                            با اهم متر خروجی رو اندازه بگیرید نباید هیچ ولتاژ dc تو خروجی داشته باشید!
                            و اگه اشتباه نکنم یکی از ترانزیستور های درایور شمارش 2n5551 بود دقت کنید این ترانزیستور دو مدل تو بازار هست 2n5551c و 2n5551 نوع c پایه هاش فرق داره
                            و اینم امتحان کنید :
                            مدارتونو روشن کنید و به خروجی یک بلندگو وصل کنید و دستتونو به سیم های ورودی بزنید ببینید اصلا" عکس العملی تو خروجی هست یا نه؟ باید صدای هوم بیاد
                            فعلا" همینا به ذهنم میاد اگه مشکلتون حل نشد بازم در خدمتم :smile:
                            راستی شما از سلف با هسته فریت استفاده کردین؟
                            دورد بر شما
                            هسته رو فریت زدم
                            صدا با لمس کردن دست خیلی شفاف و خوب میاد مشکلی نداره ولی مشکلش بعد از وصل کردن ورودی پیدا میشه . ورودی هم مشکل نداره
                            نمیدونم چشه لامثب :angry: :angry: :angry:
                            با تشکر
                            Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                              دورد بر شما
                              هسته رو فریت زدم
                              صدا با لمس کردن دست خیلی شفاف و خوب میاد مشکلی نداره ولی مشکلش بعد از وصل کردن ورودی پیدا میشه . ورودی هم مشکل نداره
                              نمیدونم چشه لامثب :angry: :angry: :angry:
                              با تشکر
                              سلام
                              اگه به ورودی دست بزنید باید در خروجی صدای وووز بیاد و با برداشتن دست کاملا" صدا حذف بشه . اگر این حالت وجود داره پس آمپ مشکلی نداره .
                              بهتره قبل از آمپ برای تطبیق امپدانس از پری تن کنترل استفاده کنید
                              موفق باشید

دیدگاه

سلام
                                به احتمال زیاد مشکل شما مربوط به فیلتر خروجی هست
                                ببینید من اکثر فریت های موجود تو بازار رو تست کردم این مدار با هسته فریت جواب نمیده!!!!
                                باید از سلف بدون هسته استفاده کنید منم بالاخره همینطوری جواب گرفتم
                                تو خروجی مدار dc که ندارین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X