اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

با سلام،

دوستانی که خوب جواب گرفتند؛ لطف کنند یه عکس از سلف خروجی با یه خط کش کنارش بزارن ......

مرسی ...................
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

من یه مدت نبودم از همه چی بیخبرم. بالاخره کسی از این کلاس جواب گرفت؟؟
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط nn20
        گرون شده ؟!

نه بابا . من امروز رفتم 30 سری مقاومت و دوجفت ترانزیستور و 4 تا خازن خریدم شد 30 تومن .

"گرون" نشده که ؟

"وحشتناک گرون" شده :cry2: :cry2: :angry: :angry:
        توکل یه مغازه تو زیر زمین هست اونم اسمش توکل هستش. ادعا میکنه همه قطعاتش اصله ! دو تا IRFP064N قیمت کردم گفت 17 تومن .

گفت IR آمریکاست.
        دروغ میگه عزیزم
        میشناسمش
        کارش اینه که جنسایی بیاره که هیچ کی نداره بعد به قیمت کهکشانی بفروشه
        ازش دو تا IR2117 خریدم 18000 تومن
        رفتم امجد از زیر زمین 20 تاشو خریدم دونه 1700 تومن
        باورتون میشه؟!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadidin
          سلام
          بیشترین مشکل من روی فیلتر خروجی بود که معمولا" سخت ترین بخش تمام امپلی فایرهای کلاس d هست
          اگه به اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور دسترسی دارین یک فرکانس خاص با دامنه کم به ورودی مدار بدین و سعی کنین با تغییر سلف و خازن خروجی این سیگنال رو با دامنه بیشتر و بدون اعوجاج تو خروجی بدست بیارین
          با اهم متر خروجی رو اندازه بگیرید نباید هیچ ولتاژ dc تو خروجی داشته باشید!
          و اگه اشتباه نکنم یکی از ترانزیستور های درایور شمارش 2n5551 بود دقت کنید این ترانزیستور دو مدل تو بازار هست 2n5551c و 2n5551 نوع c پایه هاش فرق داره
          و اینم امتحان کنید :
          مدارتونو روشن کنید و به خروجی یک بلندگو وصل کنید و دستتونو به سیم های ورودی بزنید ببینید اصلا" عکس العملی تو خروجی هست یا نه؟ باید صدای هوم بیاد
          فعلا" همینا به ذهنم میاد اگه مشکلتون حل نشد بازم در خدمتم :smile:
          راستی شما از سلف با هسته فریت استفاده کردین؟
          هادی جان یه جور توضیح بده که منی که هیچی از الکترونیک نمیدونم به عشقم برسم.
          میخوام منم درست کنم
          از سلف بگو
          PCB خودت رو بزار
          لیست قطعات بده
          مال من تو خروجی DC داره
          مارو را بنداز داداش

دیدگاه

سلام بر همه دوستان

دیدم این تاپیک از رونق افتاده گفتم بیام دوباره شور و هیجانو واردش کنم!

مدتی بود که دنبال یه آمپ کلاس D می گشتم که امکان ساختش تو ایران فراهم باشه چون همونطوری دوستان در پستهای قبلی فرمودن این نوع از آمپ قطعاتی داره مثل آی سی های درایور گیت و ماسفت هایی که تو ایران پیدا نمیشه .....

خلاصه بعد از کلی رایزنی با دوستان فعال در سایت های مختلف مثل DIYAUDIO شروع به ساخت 2 مدل آمپ کلاس D کردم. و چند تا یی ماسفت و گیت درایور سوزوندم تا یه آمپ مناسب پیدا کردم و با موفقیت ساختم

این آمپ از لحاظ سادگی قطعات خیلی مناسبه و کیفیت بسیار مناسبی داره

داخل فایل PCB مدار یه جدول قرار داره که با تغییر چتد تا مقاومت قسمت تغذیه درایور میشه مدار رو با ولتاژ متقارن 14 تا 100 ولت راه اندازی کرد.

با 14 ولت دوبل 25 وات و با افزایش ولتاژ تا 100 ولت دوبل میشه ازش 1250 وات گرفت!

از لحاظ بازدهی تقریبآ مناسب هستش اما چون ما از ماسفت های باکیفیت استفاده نمیکنیم و همچنین در زمینه واردات ماسفت یه 10 سالی عقب هستیم ، ماسفتامون RDSon بالایی دارن یعنی در حالت سوییچ کامل هم بازم یه مقاومتی دارن که باعث یکم اتلاف گرما میشه.
            THD مدار خیلی کمه و من باوجودی که بدون اسیلسکوپ مدار رو ساختم و سلف خروجی رو خودم با گوش کردن به خروجی پیچیدم اما نتیجه عالی شد.

اینم فایل PCB:
            http://uplod.ir/ruf18argl2hk/IR2110_UCD.pdf.htm

مهمترین قسمت مدار خازن و سلف خروجی هست که بعدآ در موردش توضیح میدم.
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
              سلام بر همه دوستان

دیدم این تاپیک از رونق افتاده گفتم بیام دوباره شور و هیجانو واردش کنم!

مدتی بود که دنبال یه آمپ کلاس D می گشتم که امکان ساختش تو ایران فراهم باشه چون همونطوری دوستان در پستهای قبلی فرمودن این نوع از آمپ قطعاتی داره مثل آی سی های درایور گیت و ماسفت هایی که تو ایران پیدا نمیشه .....

خلاصه بعد از کلی رایزنی با دوستان فعال در سایت های مختلف مثل DIYAUDIO شروع به ساخت 2 مدل آمپ کلاس D کردم. و چند تا یی ماسفت و گیت درایور سوزوندم تا یه آمپ مناسب پیدا کردم و با موفقیت ساختم

این آمپ از لحاظ سادگی قطعات خیلی مناسبه و کیفیت بسیار مناسبی داره

داخل فایل PCB مدار یه جدول قرار داره که با تغییر چتد تا مقاومت قسمت تغذیه درایور میشه مدار رو با ولتاژ متقارن 14 تا 100 ولت راه اندازی کرد.

با 14 ولت دوبل 25 وات و با افزایش ولتاژ تا 100 ولت دوبل میشه ازش 1250 وات گرفت!

از لحاظ بازدهی تقریبآ مناسب هستش اما چون ما از ماسفت های باکیفیت استفاده نمیکنیم و همچنین در زمینه واردات ماسفت یه 10 سالی عقب هستیم ، ماسفتامون RDSon بالایی دارن یعنی در حالت سوییچ کامل هم بازم یه مقاومتی دارن که باعث یکم اتلاف گرما میشه.
              THD مدار خیلی کمه و من باوجودی که بدون اسیلسکوپ مدار رو ساختم و سلف خروجی رو خودم با گوش کردن به خروجی پیچیدم اما نتیجه عالی شد.

اینم فایل PCB:
              http://uplod.ir/ruf18argl2hk/IR2110_UCD.pdf.htm

مهمترین قسمت مدار خازن و سلف خروجی هست که بعدآ در موردش توضیح میدم.
              آورین آورین. :mrgreen:

میگم یه عکس از مدارتم میزاشتی بدرد آمپ خونه میخوره

دیدگاه

سلام
                nn جان تبریک می گم . کاش عکس از مدارت هم میزاشتی
                هزینه ساختش چقدر شد؟؟؟
                در مورد سلف خروجی هم یک توضیح بده که خودت ساختی یا آماده خریدی؟؟
                با تشکر

دیدگاه

اینم عکس مدار من :

http://up.vatandownload.com/images2/wbgfkgeeqs53zum1z6p6.jpg

هزینه ساخت آمپ بدون سلف و خازن خروجی حدود 12 تومن شد

سلف رو خودم پیچیدم روی هسته ETD39 که باید 30 میکرو هانری باشه. ETD39 رو 3500 تومن گرفتم.

خازن خروجی رو هم از قبل داشتم. ERO 1.5UF 250 V

دیدگاه

با سلام،

ضمن تشکر از دوست خوبمون بابت اینکه اطلاعات خودشون رو در اختیار ما قرار میدن.....

اگر امکانش هست در مورد آرایش اون پ امپ LM311 یه توضیحی بدید. ( این چه نوع آرایشی هست؟! )
                    آیا این مدار واقعا کلاس D هستش؟ به نظر نمیاد! :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                      با سلام،

ضمن تشکر از دوست خوبمون بابت اینکه اطلاعات خودشون رو در اختیار ما قرار میدن.....

اگر امکانش هست در مورد آرایش اون پ امپ LM311 یه توضیحی بدید. ( این چه نوع آرایشی هست؟! )
                      آیا این مدار واقعا کلاس D هستش؟ به نظر نمیاد! :mrgreen:
                      چرا به نظر نمیاد؟! میشه توضیح بدین
                      LM311 که یه مقایسه گر هستش و کار ساخت و ترکیب موج مثلثی رو با موج سینوسی بر عهده داره تا موج مربعی ساخته بشه.

این رو مطالعه بفرمایید.

http://www.eetimes.com/design/audio-design/4015723/Design-and-analysis-of-a-basic-class-D-amplifier

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                        چرا به نظر نمیاد؟! میشه توضیح بدین
                        LM311 که یه مقایسه گر هستش و کار ساخت و ترکیب موج مثلثی رو با موج سینوسی بر عهده داره تا موج مربعی ساخته بشه.

این رو مطالعه بفرمایید.

http://www.eetimes.com/design/audio-design/4015723/Design-and-analysis-of-a-basic-class-D-amplifier
                        ممنونم، این چیزا رو میدونم! آرایش این پ امپ برام سوال شده! چرا خروجی پ امپ به 3+ متصل شده و بیس Q3 به پایه 1 پ امپ؟! راستش تا حالا یه همچین چیزی ندیدم، و سوالم فقط نحوه آرایش پ امپ هستش... :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

چرا جریان ها رو این قدر زیاد زده مثلا برای 1250W باید 100 دوبل 25A بزنی که میشه 5000 وات !!

شماتیک مدار رو کشیدم اگه کسی خواست بگه بذارم البته PCB رو که کشیدم کامل میزارم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                            چرا جریان ها رو این قدر زیاد زده مثلا برای 1250W باید 100 دوبل 25A بزنی که میشه 5000 وات !!

شماتیک مدار رو کشیدم اگه کسی خواست بگه بذارم البته PCB رو که کشیدم کامل میزارم .
                            اون اعداد برای پیک هستش. وگرنه بازدهی این مدار که 50 درصد نیست. در ضمن چون مدار هاف بریج هستش منظور از اون 25 آمپر ، در هر لحظه هست که یه ماسفت خاموش و اون یکی روشن و بر عکس هستش که باعث میشه 25 آمپر هر بار فقط از یه خط تغذیه عبور کنه یعنی 100x25=2500w
                            ماسفتا یه هیت سینک کوچیک لازم دارن و گرماشون طوری هست که چه صدا کم و چه زیاد باشه زیاد تغییر نمیکنه. فقط آیسی گیت درایور(IR2110) در حدود 65 درجه گرم میشه که دیتا شیت گفته تا 125 درجه مشکلی نداره!
                            اینم یه فایل که توضیحات مختصر و مفیدی در مورد کلاس D ارایه کرده

http://www.irf.com/technical-info/appnotes/an-1071.pdf
                            نکته مهم در آمپ های کلاس D این هست که امپدانس بلتدگو حتمآ باید رعایت بشه چون با تغییر امپدانس خروجی باید اندوکتانس سلف خروجی تغییر کنه
                            وگرنه THD افزایش چشم گیری پیدا میکنه.
                            در مورد تغذیه هم باید بگم که باید توان مناسب رو داشته باشه چون CLIPPING در آمپ های دیجیتال خیلی واضح تر از کلاسAB به گوش میرسه.
                            امروز با تغذیه +-50 ولت داشت ساب 10 اینچم نابود میشد به طوری که -+63 ولت با آمپAV400 یه همچین زوری نداشت.

اینم یه آمپ دیجیتال دیگه که با این آمپی که قبلآ گذاشتم با هم یه پست با بیش از 260 در سایت DIYAUDIO دارند!

900 وات هستش که اگر ماسفتای خودش پیدا نشد میشه از IRFP250 استفاده کرد ولی مقاومت های 10 اهمی گیت ها باید بشه 100 اهم.

http://uplod.ir/nrs5dvi28eeq/detex.rar.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                              ممنونم، این چیزا رو میدونم! آرایش این پ امپ برام سوال شده! چرا خروجی پ امپ به 3+ متصل شده و بیس Q3 به پایه 1 پ امپ؟! راستش تا حالا یه همچین چیزی ندیدم، و سوالم فقط نحوه آرایش پ امپ هستش... :mrgreen:
                              با سلام،

این سوال ما رو کسی نمیخواد جواب بده؟! :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

امروز دوباره آمپ جدیدم رو به ساب وصل کردم تا یه ویدیو ازش تو سایت قرار بدم.

ولتاژ تغذیه دوبل 50 ولت و توان 700 وات هستش.

با این ولتاژ با این آمپ حدود260-270 وات RMS توان داره (بدلیل تنظیم مدار روی ولتاژ +-63 ولت صدا دارای کلیپینگ میباشد) . اما ساب من چینی و بی نام و نشون هست (بود) .و پس از چند دقیقه صداش عوض شد و به این روز در اومد

اسپایدرش تیکه پاره شد.و سیم پیچش در شرف سوختن بود ولی نسوخت.

ویدیو تست آمپ: یکیش با آهنگ و یکیش با فرکانس 10 تا 100 هرتز

لینک دانلود اصلاح شد

http://up.toca.ir/images/tnkhbxnywfmxqvt2zrgc.rar

یادم رفت بگم

تازه فیلتر ساب هم نداشت داشت فول رنج رو اجرا میکرد که ترکید اگه فیلتر هم داشت خودم هم ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X