اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط arvinfx
    چیزی در مورد مقاومت سیم نگفته عزیز ولی گفته طراحیش خیلی سخته و باید دقیق انجام بشه
    کتاب به مشکلات این کلاس اشاره ای داشته و سرفصل مشکلات را به طور کلی گفته که یکیش اینه که گفته باید فیلتر خروجی مشخصات خیلی خوبی داشته باشه خوب یه فیلتر چه جوری مشخصاتش خوب در میاد یکیش مقاومت سیمی هست که در ساختش بکار میره

شما میدونید هر چه جریان عبوری از یک سیم زیاد میشه افت ولتاژ هم زیاد میشه و در یک سلفی که قراره توان زیادی عبور کنه بهتره که سیمی در اون استفاده بشه که مقاومت کمتری داشته باشه اگر قراره ما کلاس D بسازیم که یکی از محاسنش بازدهی نزدیک به 100 درصد هست باید فیلتری قرار بدیم که کمترین مقاومت را داشته باشه تا انرژی را تلف نکنه و بازدهیش پایین نیاد

البته در توانای کم مشکلی نیست ولی چون گفته شده بود توان بالا میخان راهاندازی کنن مشکل فیلتر خروجی چند برابر میشه که باید توجه بیشتر بهش داشت
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

بله یکی از مولفه های سلف خوب امپدانس کم سیم پیچه ولی فکر کنم اینجا منظرو ظرفیت و جنس هسته منظور باشه باید بریم خفت نویشنده کتابو بگیریم :icon_razz:

دیدگاه

کتاب به مشکلات این کلاس اشاره ای داشته و سرفصل مشکلات را به طور کلی گفته که یکیش اینه که گفته باید فیلتر خروجی مشخصات خیلی خوبی داشته باشه خوب یه فیلتر چه جوری مشخصاتش خوب در میاد یکیش مقاومت سیمی هست که در ساختش بکار میره
        اگر یه مقاله کوتاه هم در مورد طراحی فیلتر کلاس D خونده بودید ، این حرف رو نمی زدید..
        دوست عزیز مگه قرار هست 1 کیلو آمپر عبور کنه که شما بحث مقاومت سیم رو مطرح می کنی ؟!!
        حداکثر چند آمپر ناقابل هست !

دیدگاه

مازیار جان چه خبر؟ جواب داد یا سر کاری بوده؟ :mrgreen:
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            بله یکی از مولفه های سلف خوب امپدانس کم سیم پیچه ولی فکر کنم اینجا منظرو ظرفیت و جنس هسته منظور باشه باید بریم خفت نویشنده کتابو بگیریم :icon_razz:
            موافقم :mrgreen:

نوشته اصلی توسط محمد.ح
            اگر یه مقاله کوتاه هم در مورد طراحی فیلتر کلاس D خونده بودید ، این حرف رو نمی زدید..
            دوست عزیز مگه قرار هست 1 کیلو آمپر عبور کنه که شما بحث مقاومت سیم رو مطرح می کنی ؟!!
            حداکثر چند آمپر ناقابل هست !
            مقاله کوتاه هم خوندم :mrgreen:

دیدگاه

سلام
              آقا کسی از این مدار جواب گرفت یا نه بالاخره؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadidin
                سلام
                آقا کسی از این مدار جواب گرفت یا نه بالاخره؟؟؟
                با سلام : مقدمتان گلباران

چرا که نه این کلاس از نوع پیشرفته تر هستش و العان هم به گفته دوستان در رادیو ضبط های ماشین بکار میره و آی سی هایی هم هستند که از این کلاس برای تقویت استفاده میکنن....

دیدگاه

خیلی ممنون :smile:
                  من این مدارو ساختم pwm هم تو خروجی اپ امپ میگیرم ولی تو خروجی اصلی مدار بعد از فیلتر کردن (همون فیلتر l-c) نمیتونم فرکانس اصلی رو باز سازی کنم نمیدونم این مشکل منه یا همه این مشکلو دارن؟؟؟با چند نوع فریت مختلف هم تست کردم

دیدگاه

سلام من بالاخره بعد از چند روز جواب گرفتم :wow:

دیدگاه

سلام

داداش کدومشونو ساختی ؟ از رو شماتیک ساختی یا اون pcb شو ؟
                      AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

بالاخره یکی جواب گرفت :wow:
                        لطفا خبرشو بدید. اگه میشه یه فیلم هم بگیرید از کارش حال کنیم
                        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

من pcb رو ساختم ولی خیلی اذیت کرد تا جواب داد فیلمم چشم اگه بتونم میذارم :smile:

دیدگاه

سلام اینم فیلم ولی کیفیت صداش زیاد خوب نیست چون با گوشی موبایل فیلم گرفتم!! :rolleyes: :mrgreen:
                            http://www.4shared.com/video/298vsitY/V100312_0952.html

دیدگاه

عالی بود داداش دمت گرم . برو تو تاپیک فیلمها هم فیلمشو بزار .

فقط یه چیزی ! تغذیه که ظاهرا مناسب بود چون ترانست بزرگ بود. صدا کم بوده ؟ یا صدا روی انتها بود ؟ چون زیاد سابه تکون نمیخورد !!

در مورد اون سلفه ! سلفی که من گرفتم کوچیکتره ! پس از روی همون pcb زدی دیگه ؟ دمت گرم
                              AV Maziton 100
                              Render By Artlantis Studio
                              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نه موبایلم صدا رو خوب ضبط نکرده و در ضمن بلندگو هم جعبه نداره واسه همین صدا خوب به نظر نمیاد و بلندگو هم خوب تکون میخوره فقط تو فیلم مشخص نیست یک نکته تستی برای این مدار:
                                از فریت استفاده نکنید چون فریت مناسب این مدار تو بازار پیدا نمیشه باید پاسخ فیلتر خطی باشه واسه همین بهتره از سلف بدون هسته استفاده کنید منم همین کارو کردم تا تونستم جواب بگیرم علت بزرگ بودن سلف هم همینه!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X