اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

nn جان این خازنایی که استفاده کردی اسمشون چیه؟
    اینجا نیست تا حالا استفاده نکردم. :redface: بجاشون پلی استر میزاشتم همیشه.
    مزیتش نسبت به بقیه خازنا چیه؟

این امپی که شما ساختی رو 4 اهم استیبله دیگه؟
    من چیزی میخوام که حتی اگه شد رو 5. اهم هم استیبل باشه!
    باید قسمت گیت درایور رو دستکاری کنم یا همین 2010 جوابگوی ماسفت اضافی هست؟
    ماسفت جریان بالا هم که کلا نداریم تو ایران جا 6 تا 2 تا بزارم :angry:
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
      nn جان این خازنایی که استفاده کردی اسمشون چیه؟
      اینجا نیست تا حالا استفاده نکردم. :redface: بجاشون پلی استر میزاشتم همیشه.
      مزیتش نسبت به بقیه خازنا چیه؟

ماسفت جریان بالا هم که کلا نداریم تو ایران جا 6 تا 2 تا بزارم :angry:
      IXFN180N20

فقط یکم گرونه 25 تومن

دیدگاه

فقط یه کم؟؟!! بابا فلوس موجود.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط ashk
          فقط یه کم؟؟!! بابا فلوس موجود.
          :biggrin: به مسخره گفتم یه زمانی آمپلی 80W همین قیمت بود یادش بخیر :NO:

دیدگاه

IXFN180N20
            سلام
            خود پارت نامبر رو هم به شوخی گفتی ؟ این ماسفت خیلی تعطیله ! اصلا به درد کلاس D نمیخوره. کلا IXYS ها به درد این کار نمیخورن.
            فقط IRF و Fairchild اونم یه سری از پارت نامبر ها.

ماسفت جریان بالا هم که کلا نداریم تو ایران جا 6 تا 2 تا بزارم
            دوست عزیز پیشنهاد میکنم حتما اطلاعاتت رو در زمینه این امپلیفایر ها بیشتری کنی. والا اون Crown f با اون سیستم فیدبک پیچیده اش و مدولاتور پیشرفته ای که داره ادعای نیم اهم استیبل بودن نمیکنه.
            این امپ برای 8 اهم بسیار خوب و برای 4 اهم هم با مقدار کاهش کیفیت خوب هست. 2 اهم و پایین تر خیلی انتظاری ازشون نیست. البته رو 2 اهم هم تا یه رنج توانی خاصی صدای خوبی دارند.

"سنگ بزرگ نشانه نزدن است"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
              سلام
              خود پارت نامبر رو هم به شوخی گفتی ؟ این ماسفت خیلی تعطیله ! اصلا به درد کلاس D نمیخوره. کلا IXYS ها به درد این کار نمیخورن.
              فقط IRF و Fairchild اونم یه سری از پارت نامبر ها.
              نه والا بلد نیستم میشه بیشتر توضیح بدید؟ مگه توی کلاس D فقط سویچ نمیکنن؟

دیدگاه

این App. Note رو بخونید :

www.irf.com/technical-info/appnotes/an-1070.pdf

:job:

دیدگاه

سلام

بهنام جان خازنا MKT هستن و کیفیت بالایی و خطایی پایین تری دارن.

مهندس حسینی ، من خیلی گشتم ببینم اطلاعاتی راجع به هسته RM ذکر شده یا نه ، اما چیزی هنوز پیدا نکردم.

در مورد جنس قطعات و تست کردن تک تکشون ، من هم همین کار رو میکنم . مقاومت 100 کیلو اهم میخری تو 100 تاش یهو یکیش 20 کیلو هستش!!

خازن فوجی ها رو هم چون جنس خوب تر اون موقع نداشتم ، استفاده کردم . به نظر شما عوض کنم؟

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                    "سنگ بزرگ نشانه نزدن است"
                    میدونم خیلی بده ولی عادتیه که از بچگی داشتم :cry2:

معمولا هم به نتیجه میرسونمشون :biggrin:
                    یعنی از صفر میام تا حدی که نتیجه بگیرم
                    مثلش همین سوییچینگی که اولش حتی نمیدونستم چی به چیه و... ولی الان فقط به دلیل نبود قطعه موندم

حالا نمیشه کاری کرد که این امپ رو 2 اهم استیبل بشه؟
                    مگه بار خروجی به دوش ماسفت های خروجی نیست؟
                    با 2 برابر قوی کردن ماسفت نمیشه امپدانس خروجی رو نصف کرد؟
                    تو کلاس A/B که اینجوریه .
                    ببخشید سوالای مبتدی میپرسم.
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

خازن فوجی ها رو هم چون جنس خوب تر اون موقع نداشتم ، استفاده کردم . به نظر شما عوض کنم؟
                      سعی کنید از برندهای ژاپنی یا ترجیها کره ای استفاده کنید. البته اینها فقط به تعداد محدود در بازار هستند و فقط تو یه سری از رنج ها...مثل اون خازن های الکترولیت تغذیه آمپ. ELNA هست ، درسته ؟

مهندس حسینی ، من خیلی گشتم ببینم اطلاعاتی راجع به هسته RM ذکر شده یا نه ، اما چیزی هنوز پیدا نکردم.
                      مهندس خوتی :mrgreen: ، منم تو کفشم..موندم چجوری با این هسته همچین توانی میگیرن. البته به نظرم جدیدا نوع هسته رو عوض کرده. مخصوصا تو توان بالا.

یه سوال : شما مدارتون رو با مقاومت توان بالا ، تست کردید مثلا رو 8 اهم و 4 اهم...بعد ورودی فرکانس 50 هرتز بدید..ولتاژ RMS رو اندازه بگیرید و توان دقیق رو حساب کنید ؟ اگر بله...حرارت ماسفت ها چطور بود..

حالا نمیشه کاری کرد که این امپ رو 2 اهم استیبل بشه؟
                      مگه بار خروجی به دوش ماسفت های خروجی نیست؟
                      با 2 برابر قوی کردن ماسفت نمیشه امپدانس خروجی رو نصف کرد؟
                      تو کلاس A/B که اینجوریه .
                      ببخشید سوالای مبتدی میپرسم.
                      کلاس D سیستم پچیده ای داره. اینکه العان یه سری مدار هست تو نت و افرادی مثل من و شما به راحتی دسترسی دارند..دلیل نمیشه که مثل AB بریم بسازیم حالشو ببریم..دردسر زیاد داره.اولیش همین قطعات هست. مخصوصا هسته و ماسفت ها.
                      بعدش از لحاظ کاری چندین نوع فیدبک و تولید PWM هست..هر کدوم مزایا و معایبی داره. رو 2 اهم اگر بتونید دمای ماسفت ها رو کنترل کنید..با مقداری افت کیفیت استیبل هست. این امپلیفایرهای کیلوواتی خودرو رو نگاه نکنید..اونها فرکانس سوئیچینگشون خیلی پایینه و دیستورشن تو فرکانس بالا دیگه اینجا مطرح نیست..با افزایش تعداد ماسفت و یه فیلتر خوب مشکلی وجود نداره. ولی وقتی می خواهی Fullrange کاری کنی ، باید فرکانس رو بیاری بالا نزدیک 200-400 کیلو و اینجاست که داستانهای زیادی بوجود میاد.

دیدگاه

درود برشما دوستان عزیز
                        من اومدم بعد 1 سال که قرار بود این امپو بسازم منتاژ کردم رفتم برای تست
                        برای بار اول زدم به برق لامثب dc داره توی خروجی :angry: :angry: :angry:
                        دوستان راهنمایی کنید چه کار کنم برای سلف مشکلی نیست ؟؟ :cry2:
                        چه دنگ فنگی داره این کلاس d ولی کلاسش بالایه هاااااااا :nerd:
                        اینم عکس:
                        Fail Never
                        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

من اینو ساختم و کار میکرد و اون ویدیو که توش زدم اسپایدر سابم رو پر پر کردم با همین آمپ بود :eek:

بجای 2110 ، 2113 گذاشتی ، اونم تقلبیش! البته اگه سالم باشه مشکلی نداره . مدارت رو به اصطلاح دابل چک کن تا همه چیز درست باشه.

راستی ولتاژ DC چقدره؟

مقدار سلف و خازن چی؟ البته ورداشتی دوتا خازن موازی کردی...

دیدگاه

یادم رفت بپرسم

مقدار مقاومت RSS رو از رو جدول نگاه کردی تا درست بذاری؟ ولتاژ تغذیه چقدره ؟ این مدار با 12 ولت دوبل هاف بریج هم صدای بسیار قوی و با کیفیتی میده.

توان مقاومتای RSS ی که گذاشتی کمه ، داغ میکنن...

دیود ای گیت ماسفتا و دیود مدار 2110 ( تو دیتاشیت 2110 مشخصه) ، رو چی گذاشتی؟

ولتاژ 12 ولتی که رفرنسش ریل منفی تغذیه هست هم که به نظر درسته چون PCB درسته . یه چک کن ببین 12 ولت به تغذیه 2110 میرسه ( ممکنه زنز ایراد داشته باشه و بیس TIP31 درست تحریک نشه)

مقاومت قبل گیت ها رو چی گذاشتی ؟ برای ماسفت 250 بهتره 100 اهم باشن.

همه اینا رو یادم رفته بود بگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                              من اینو ساختم و کار میکرد و اون ویدیو که توش زدم اسپایدر سابم رو پر پر کردم با همین آمپ بود :eek:

بجای 2110 ، 2113 گذاشتی ، اونم تقلبیش! البته اگه سالم باشه مشکلی نداره . مدارت رو به اصطلاح دابل چک کن تا همه چیز درست باشه.

راستی ولتاژ DC چقدره؟

مقدار سلف و خازن چی؟ البته ورداشتی دوتا خازن موازی کردی...
                              درود بر شما
                              2113 اصلی میباشد چون پشت ایسی حک شده مالزی :mrgreen:
                              ولتاژ35 دوبل میباشد سلف رو هم نمیدونم همون جوری 25 دور باسیم 1 پیچیدم :biggrin:
                              مقاومت rss رو هم 1k8 گذاشتم وات بالا توی بازار پیدا نشد :cry2:
                              دیود ماسفت خود مدار گفته 5817من 5819 گذاشتم دیود 2113 رو هم uf4004 گفته بود که من byt43 گذاشتم
                              مقاومت گیت ماسفت 33 اهم گذاشتم
                              Fail Never
                              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام

2113 شما اصل نیست به مالزی پشتش توجه نکن. البته گفتم اگه سالم باشه مشکلی نداره . مقاومت گیتا رو 100 اهم بذار و مدار رو یه چک بکن
                                نگفتی ولتاژ دی سی چقدر بود ؟

عکس مدار من .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X