اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی 200 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی 200 وات

nn جان من خودم یه ساب 3013 دارم تو خونه عکسشم که قبلا گذاشتم محصولات کنوود( امپلی و ساب و باندش) خیلی عالین مرگ ندارن . باندا و سابش بالاترین ویبره رو دارن قیمت ساب 3013 هم الان 170 تومن هست

دیدگاه

با سلام

دوستان عزیز من تصمیم گرفتم این آمپو بسازم میخواستم بدونم الان همه ی ماسفت و ترانزیستوراش پیدا میشن؟؟؟؟؟

و ترانسی که میخواد 50 ولت باشه؟ و چند آمپر

آیا اون مدار تغذیه رو که با 5 تا خازن درست کردن دوستان اونم باید باشه؟ یا تنها با پل دیود و یه خازن میشه راش انداخت؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadpor
        با سلام

دوستان عزیز من تصمیم گرفتم این آمپو بسازم میخواستم بدونم الان همه ی ماسفت و ترانزیستوراش پیدا میشن؟؟؟؟؟

و ترانسی که میخواد 50 ولت باشه؟ و چند آمپر

آیا اون مدار تغذیه رو که با 5 تا خازن درست کردن دوستان اونم باید باشه؟ یا تنها با پل دیود و یه خازن میشه راش انداخت؟

ممنون
        بله همه ترانزیستوراش گیر میاد من چند روز پیش از فروشگاه سعید تو پاساژ امجد پرسیدم irfp250 داشت دونه ای 4000 تومن
        ترانست رو باید دوبل 36 ولت بگیری که بعد از یکسو شدن بشه 50 ولت البته شما 2 ولت بالاتر بگیر برا افت ولتاژی که پیش میاد و هر سر 3 امپر مجموع 6 امپر
        برا تغذیه هم شما میتونی از دو تا خازن 10000 میکرو 63 ولت و یک پل دیود استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          بله همه ترانزیستوراش گیر میاد من چند روز پیش از فروشگاه سعید تو پاساژ امجد پرسیدم irfp250 داشت دونه ای 4000 تومن
          چقدر گرون. من 2500 قیمت دارم. اونم اینجا . تهران که مناسب تر باید باشه.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
            دوستان ماسفیتهایی که تو بخش قدرت هستن همگی n channel هستن مگه نبایستی نصف از n channel و نصف دیگه از p channel استفاده بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alaz
              سلام
              دوستان ماسفیتهایی که تو بخش قدرت هستن همگی n channel هستن مگه نبایستی نصف از n channel و نصف دیگه از p channel استفاده بشه؟
              در نمونه کلاسیک این کلاس چیزی هست که شما میگید ولی در عمل بستگی به طراح داره میشه همه را n channel و میشه همه را p channel و میشه ترکیبی از اینا قرار داد

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
                کسی شماتیک این آمپلیفایربا ماسفت رو داره؟؟
                اگر داره بذاره لطف میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nimra
                  سلام
                  کسی شماتیک این آمپلیفایربا ماسفت رو داره؟؟
                  اگر داره بذاره لطف میکنه
                  شماتیک این مدار رو کسی نداره فقط pcb داره

دیدگاه

از دوستان مجرب کسی میتونه شماتیک این مدارو بزارن ببینیم جی به جی هس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alaz
                      از دوستان مجرب کسی میتونه شماتیک این مدارو بزارن ببینیم جی به جی هس
                      عزیزم این مدار شماتیک نداره فقط پی سی بی هست ولی اگر کسی وقت بزاره میشه شماتیکش رو هم در بیاره.
                      موفق باشید

دیدگاه

کلاس کاری این امپلی فایر چیه؟من برا خونه میخوام درستش کنم کیفیتش برام از همه جی مهمتر ه به نظرتون خوب هست یا میشه بهتر از اینم ساخت تو این توان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alaz
                          کلاس کاری این امپلی فایر چیه؟من برا خونه میخوام درستش کنم کیفیتش برام از همه جی مهمتر ه به نظرتون خوب هست یا میشه بهتر از اینم ساخت تو این توان
                          کیفیت این امپلی که خیلی عالیه ولی برا خونه این امپلی خیلی زیاده از امپلی با قدرت کمتر مثلا میتونی از ای سی های سری stk استفاده کنی (stk4432 یا stk4171 )
                          یا اگر گسسته میخوای بسازی این امپلی رو بساز تو لینک زیر اولین پست فایل pdf هست که از دو تا ماسفت استفاده کرده اینم یاد اور بشم که همین امپلی تو لینک زیر هم خیلی پر قدرت هست
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57983.0

دیدگاه

تشکر از توجهتون و حالا بعضا عروسی جیزی لازم میشه بیشتر برا اینجور مواقع مد نظرم هس
                            اگه تجربه ساخت av200 رو دارید به نظر شما کدوم یک از اینا کیفیت بهتری داره؟حالا ما از هزینه و سادگی میگذریم و اصل مطلب رو رو کیفیت بزاریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alaz
                              تشکر از توجهتون و حالا بعضا عروسی جیزی لازم میشه بیشتر برا اینجور مواقع مد نظرم هس
                              اگه تجربه ساخت av200 رو دارید به نظر شما کدوم یک از اینا کیفیت بهتری داره؟حالا ما از هزینه و سادگی میگذریم و اصل مطلب رو رو کیفیت بزاریم
                              سلام بنده معتاد کیفیت بودم و کیفیت را جایی ندیدم مگر در آمپ 2ماسفتی که مصطفی پیشنهاد داده من خودم 2تاشو ساختم خفن پاسخ فرکانسی داره!!! یعنی از 5هرتز تا 20کیلو هرتز که من ورودی بهش دادم دقیقا همون رو تو خروجی گرفتم. همینو بساز شک نکن.

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که من 4تا ماسفت irfp150 رایگان گیرم اومده میخوام این آمپ رو بسازم و بجای irfp250 اینارو بزارم و میدونم که قدرت حداقل نصف میشه فقط میخوام بدونم با چه ولتاژی میشه راهش انداخت؟؟مثلا به جای 50 دوبل میشه 30 دوبل بهش بدم که داغ نکنه صداشم شفاف باشه قدرتش مهم نیست..
                                آیا میشه؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X