خوب کجا میدی چاپ؟؟؟؟ اضافه شده در تاریخ :
خودم زدم :nice:
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
منم امروز کلی گرفتار چاپ شدم. تونرای پرینترم تموم شده و مشکی ش رو رفتم پودر خریدم و پر کردم اما اون کیفیت تونر خودشو نداره و زود از رو فیبر کنده میشه و مدار ناقص میشه اما بعد از 3 بار خرابکاری تونستم به زور ردیفش کنم.
تو این گرونی باید 200-300 تومن پول خرید کارتریج بدم چون این پودره اصلآ بدرد نمیخورد. کسی میدونه تونر خوب کجا میفروشن؟
تو این گرونی باید 200-300 تومن پول خرید کارتریج بدم چون این پودره اصلآ بدرد نمیخورد. کسی میدونه تونر خوب کجا میفروشن؟
تا جایی که من میدونم هر مدل پودر خودشا داره من سامسونگه ..... تموم شد رفتم پودر خودشا گرفتم و مثله روز اولش کار میکنه و مشکلی تو چاپ ندارم شاید فروشنده همینجوری یه پودر داده
ولی جدا از این حرفا اگر نوشته ها از روی کاغذ به راحتی کنده میشن ممکنه عیب در گرم کن پیرینتر باشه
منم مارک خودشو خریدم . سامسونگه . از کاغذ کنده نمیشه! مشکلش اینه که هم کم رنگ تر ازقبله و هم لایه ی چاپ شده نازک تره برای همین خوب به فیبر نمیچسبه .پرینترم مشکلی نداره .
این پودر شما ساخت خود سامسونگ که نبود؟ فقط نوشته بود مخصوص سامسونگ . درسته؟ چون مال من اینطوری بود.
آقا ..از بین شما دوستان کیا رابطش با این آمپلی ها خوبه؟؟؟
سفارش من رو هم بش بکنه..
آقا اینم ساختیم... MJE 350 رو اشتباهی به جای mje340 زدم .. دوتا از ماسفت ها سوخت.
وقتی که درش آوردم و mje رو جاشو درست کردم صدا از در میومد اما وقتی صدا کم بود صدا خوب بود وقتی زیاد میشد صدا خراب میشد..
اومدم جای اون دوتا که سوخته بود دوتا irf240 انداختم همون بود صداش..
صدا رو برای 5 ثانیه بلند نگه داشتم مقاومت 100 اهم که زیر مقاومت عمودی 0.33 اهم 5 وات بود سوخت..
به نظر شما چه چیزایی میتونه سوخته باشه..
ولتاژ : 49V + - DC
خازن : 6800uF دو عدد
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
آقا ..از بین شما دوستان کیا رابطش با این آمپلی ها خوبه؟؟؟
سفارش من رو هم بش بکنه..
آقا اینم ساختیم... MJE 350 رو اشتباهی به جای mje340 زدم .. دوتا از ماسفت ها سوخت.
وقتی که درش آوردم و mje رو جاشو درست کردم صدا از در میومد اما وقتی صدا کم بود صدا خوب بود وقتی زیاد میشد صدا خراب میشد..
اومدم جای اون دوتا که سوخته بود دوتا irf240 انداختم همون بود صداش..
صدا رو برای 5 ثانیه بلند نگه داشتم مقاومت 100 اهم که زیر مقاومت عمودی 0.33 اهم 5 وات بود سوخت..
به نظر شما چه چیزایی میتونه سوخته باشه..
ولتاژ : 49V + - DC
خازن : 6800uF دو عدد
من سفارشتو بهش کردم می دونی چی گفت :-)]؟؟؟؟؟
گفت این دکتر تو کارش دقت نداره و عجله هم میکنه لذا اینها باید براش تجربه بشه تا دفعه بعد حواسشو بیشتر جمع کنه :-))
دکتر جان آرامشتو حفظ کن و یکبار دیگه همه چیز از جمله قطعات رو کنترل کن
توصیه می کنم تمام ترانزیستورها رو یکبار دیگه چک کن. ترانزیستورهای ماسفت خروجی رو هم یک روش تست تو سایت گذاشتم میتونی از اون روش برای تست استفاده کنی
ابتدا یک لامپ 100 وات با ورودی برق 220 ولت ترانس سری کن و سپس ترانزیستورهای خروجی رو دربیار و تغذیه رو وصل کن اگر لامپ روشن شد بدون که قسمت درایور مشکل داره ( البته با وصل کردن تغذیه چون خازنها یهو شارژ میشن لامپ یک لحظه روشن میشه و دوباره خاموش میشه )و اگر روشن نشد درایورت سالم هست.
حالا ترانزیستورهای خروجی رو برد قرار بده و دوباره تغذیه رو وصل کن بازم اگر لامپ روشن شد یعنی مشکل تو ترانزیستورهای خروجی هست . همه این کارهایی رو که گفتم باید بدون اینکه به مدار ورودی بدی انجام بدی.
راستی بهتر هست که ترانزیستورهای خروجی همه از یک نوع باشند چون irfp240 با irfp250 از نظر آمپر فرق دارند
موفق باشید
لامپ دم دستم نبود.اما همه ترانزیستور ها رو تست کردم. اون mje که دوزش خط کشیدم خراب بود. عوض کردم .. اما هنور صدا خرابه و همون mje زود داغ میکنه...
اون مقاومت هم که میگم میسوزه همون 100 اهمی هست که دورش خط کشیدم.
ماسفت ها رو هم دوتاشو خریدم گذاشتم سر جاش... اما هنوز همونه... چه کنم
لامپ دم دستم نبود.اما همه ترانزیستور ها رو تست کردم. اون mje که دوزش خط کشیدم خراب بود. عوض کردم .. اما هنور صدا خرابه و همون mje زود داغ میکنه...
اون مقاومت هم که میگم میسوزه همون 100 اهمی هست که دورش خط کشیدم.
ماسفت ها رو هم دوتاشو خریدم گذاشتم سر جاش... اما هنوز همونه... چه کنم
پس عکست کجاست؟؟
یک عکس از برد بزار و اون قطعاتی رو که میگی مشکل داره رو مشخص کن
ماسفت ها رو هم تست کردی سالم بود؟؟؟
اگر لامپ داشتی اون کاری رو که گفتم و انجام میدادی مشکل معلوم میشد از کجاست.
حالا یک عکس از مدار بزار.
راستی یکی از مقاومت آجری ها رو که با حالت تست دیود میزنم اتصال کوتاه نشون میده.. (مقاومت آجری از بالا سمت راست،دومی ) امکان داره مشکل ز اون باشه؟؟(مقاومت رو بیرون از مدار تست کردم.)
بقیه مقاومت ها سالم بودن
ببخشید. یادم رفت
راستی یکی از مقاومت آجری ها رو که با حالت تست دیود میزنم اتصال کوتاه نشون میده.. (مقاومت آجری از بالا سمت راست،دومی ) امکان داره مشکل ز اون باشه؟؟(مقاومت رو بیرون از مدار تست کردم.)
بقیه مقاومت ها سالم بودن
مقاومت آجری ها که 0.33 اهم هستند و در واقع اتصال کوتاه هستند و مشکل از اونها نیست.
ببین من هم اخیرا "یک آمپلی با ماسفت ساختم که مشکل تو ساخت پی سی بی بود در واقع یکی از مشکلات شما هم شاید همین باشه با حوصله وبا توجه به نقشه پی سی بی رو خوب بررسی کنید و ببینند مشکلی از بابت قطعی مسیر مسی یا قلع مردگی یا .... نداشته باشید.
من خودم هر موقع که می خوام از ترانزیستور تو مدار استفاده کنم پایه هاش رو از تو دیتا شیت روی کاغذ میکشم و با اهممتر هم پایه ها رو مشخص میکنم مثلا" bc556 یک نمونه دیده بودم که پایه ها کاملا" با دیتاشیت فرق میکرد شما هم این کار رو انجام بده یک خرده وقت بزار انشاا...که مشکل رو خودت پیدا میکنی و میای داد میزنی که مشکل رو یافتم.
تا جایی که بتونم در خدمت خواهم بود :bye
دکتر جان یک عکس واضح از پشت فیبر ( قسمت مسی ) هم میزاری.؟
منم مارک خودشو خریدم . سامسونگه . از کاغذ کنده نمیشه! مشکلش اینه که هم کم رنگ تر ازقبله و هم لایه ی چاپ شده نازک تره برای همین خوب به فیبر نمیچسبه .پرینترم مشکلی نداره .
این پودر شما ساخت خود سامسونگ که نبود؟ فقط نوشته بود مخصوص سامسونگ . درسته؟ چون مال من اینطوری بود.
مقاومت آجری ها که 0.33 اهم هستند و در واقع اتصال کوتاه هستند و مشکل از اونها نیست.
ببین من هم اخیرا "یک آمپلی با ماسفت ساختم که مشکل تو ساخت پی سی بی بود در واقع یکی از مشکلات شما هم شاید همین باشه با حوصله وبا توجه به نقشه پی سی بی رو خوب بررسی کنید و ببینند مشکلی از بابت قطعی مسیر مسی یا قلع مردگی یا .... نداشته باشید.
من خودم هر موقع که می خوام از ترانزیستور تو مدار استفاده کنم پایه هاش رو از تو دیتا شیت روی کاغذ میکشم و با اهممتر هم پایه ها رو مشخص میکنم مثلا" bc556 یک نمونه دیده بودم که پایه ها کاملا" با دیتاشیت فرق میکرد شما هم این کار رو انجام بده یک خرده وقت بزار انشاا...که مشکل رو خودت پیدا میکنی و میای داد میزنی که مشکل رو یافتم.
تا جایی که بتونم در خدمت خواهم بود :bye
دکتر جان یک عکس واضح از پشت فیبر ( قسمت مسی ) هم میزاری.؟
تست کردم اتصالات کاملا سالم بودن.
یه چیز بگم .. بهم نخندینا.
من هنوز روش تست ترانزیستور رو نتونستم درست متوجه بشم. هر جایی ، هر کسی یه چیزی گفته.
میشه یه آموزش ساده اما سریع رو با ولتی متر دیجیتال بگید؟؟؟
تست کردم اتصالات کاملا سالم بودن.
یه چیز بگم .. بهم نخندینا.
من هنوز روش تست ترانزیستور رو نتونستم درست متوجه بشم. هر جایی ، هر کسی یه چیزی گفته.
میشه یه آموزش ساده اما سریع رو با ولتی متر دیجیتال بگید؟؟؟
خب عزیز من زود تر بگو . منم خیلی چیزها رو بلد نیستم
با این روشی که میگم میتونید ترانزیستورهای معمولی رو تست کنید.
روش تست با مولتی متر دیجیتال
1) سلکتور رو روی رنج 2000 اهم بزار.
2) در ترانزیستورهای نوع مثبت سیم مشکی رو به پایه بیس بزنید و قرمز رو به دیگر پایه ها پایه ای که رنج کمتری رو نشون بده کلکتور هست و پایه ای که رنج بیشتری رو نشون بده امیتر هست. حالا یک سیم رو به پایه کلکتور وصل کن و یک سیم به پایه امیتر مولتی متر هیچ عددی رو نباید نشون بده
3) در ترانزیستورهای نوع منفیسیم قرمز رو به پایه بیس بزنید و مشکی رو به دیگر پایه ها پایه ای که رنج کمتری رو نشون بده کلکتور هست و پایه ای که رنج بیشتری رو نشون بده امیتر هست. حالا یک سیم رو به پایه کلکتور وصل کن و یک سیم به پایه امیتر مولتی متر هیچ عددی رو نباید نشون بده
این رو هم بگم در تست هر دو نوع ترانزیستور رنجهایی که مولتی متر نشون میده بالای 1000 هست.
هر جا رو متوجه نشدی بگو تا برات بگو
دیدگاه