اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی 200 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی 200 وات

منم قطعات رو سوار کردم و مدار بدون مشکل کار کرد!!!
    مینونم مطمئنتون کنم که 200 وات رو به راحتی میده!
    ترانزیستورای MJE یکم زیاد گرم میشن البته من منبع +-55 زدم.ولی نباید بازم اینقد داغ شن!از ماسفت ها بیشتر داغ میشن!و حتما هیت سینک مناسب میخوان!البته به جز وسطی!
    تقریبا با 60-70 درصد قدرت آمپلی فیوز 2 آمپر تو هر دو پلاریته منبع سوخت که در واقع 220 وات از منبع توان گرفته!یعنی اگه تلفات رو هم حساب کنید رو 90% میشه گفت 200 وات واقعی رو میده.

دیدگاه

سلام به همه ی اساتید.من حدود 1 شایدم 2 سال پیش این آمپلی رو توی سایت free-circuit.com دیدم و اونموقع درستش کردم.ولی لحظه آخر موقع تست بلندگو رو سوزوند با یه صدای تق بلند.البته تا اون موقع و بعد از اون تجربه شکست نداشتم و حسابی ضد حال خوردم :angry: هر کاری کردم راه نیوفتاد آخر سر هم ماسفتا جوش آوردن!نمیدونم چرا این اتفاق افتاد.من از 2 تا ترانس 44 ولت 2 سر استفاده کردم برا تغذیه با 6 آمپ جریان که بعد از یکسو و تصفیه میدا جفت 62 که رو هم میشد 124 ولت 6 آمپر.شاید از منبع تغذیه اشکال بود که این اتفاق افتاد به خاطر ولتاژ بیشتر.خلاصه دیگه به خودم زحمت تعمیر ندادم و تا امروز که این مطلبو دیدم داشت یه گوشه خاک میخورد.ناگفته نماند الان بازم حالم بد شد
      به هرحال گفتم یه عکس ازش بگیرم بزارم که ببینید.شایدم دوباره روش کارکردم و راه افتاد.خدارو چه دیدین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط drummer
        سلام به همه ی اساتید.من حدود 1 شایدم 2 سال پیش این آمپلی رو توی سایت free-circuit.com دیدم و اونموقع درستش کردم.ولی لحظه آخر موقع تست بلندگو رو سوزوند با یه صدای تق بلند.البته تا اون موقع و بعد از اون تجربه شکست نداشتم و حسابی ضد حال خوردم :angry: هر کاری کردم راه نیوفتاد آخر سر هم ماسفتا جوش آوردن!نمیدونم چرا این اتفاق افتاد.من از 2 تا ترانس 44 ولت 2 سر استفاده کردم برا تغذیه با 6 آمپ جریان که بعد از یکسو و تصفیه میدا جفت 62 که رو هم میشد 124 ولت 6 آمپر.شاید از منبع تغذیه اشکال بود که این اتفاق افتاد به خاطر ولتاژ بیشتر.خلاصه دیگه به خودم زحمت تعمیر ندادم و تا امروز که این مطلبو دیدم داشت یه گوشه خاک میخورد.ناگفته نماند الان بازم حالم بد شد
        به هرحال گفتم یه عکس ازش بگیرم بزارم که ببینید.شایدم دوباره روش کارکردم و راه افتاد.خدارو چه دیدین!
        برای منم مشکل مشابه پیش اومد و با صدای تق بلند دیگه صدا نشنیدم!که البته فیوز 1 آمپر واسه تست تو خروجی گذاشته بودم که بلندگو چیزیش نشد :job:
        بعد تمام ترانزیستورها و ماسفتارو چک کردم و دیدم که سالمن!و البته تو خروجی dc داشتم که به صورت صعودی زیاد میشد و ماسفتا شدید داغ میشدن!
        با پیگیری بیشتر فهمیدم مقاومت های 10 اهم کنار MJEها سوختن!!که اصلا از ظاهرشون نشون نمیده!!و مطمئنا به علت شوک ناگهانی از اتصال تغذیه بوده که نباید در حالت شارژ کامل خازن تغذیه، ولتاژ رو به مدار زد!!!(مشکل شما هم اینطور به وجود اومد؟)و باید ابتدا تغذیه رو به مدار وصل کرد و سپس به جریان برق شهر اتصال داد.
        همون مقاومت 10 اهم که به +vcc و دیود 4148 وصله و اون یکی هم به -vcc و 4 مقاومت دیگه وصل شده.
        فک کنم به علت شوک ناشی از جریان لحظه ای عبوری از خازن 100nf باشه.

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز موقع تست ماسفت ها روی همین هیت سینک بسته شده بود؟؟
          اگه اره برای چی عایق های میکا رو براشون نذاشتید؟ :surprised:
          بدون اون عایق ها درین ماسفت ها همگی به هم اتصال پیدا میکنند!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            سلام
            دوست عزیز موقع تست ماسفت ها روی همین هیت سینک بسته شده بود؟؟
            اگه اره برای چی عایق های میکا رو براشون نذاشتید؟ :surprised:
            بدون اون عایق ها درین ماسفت ها همگی به هم اتصال پیدا میکنند!!
            آره روی همین هیت سینگ بودن.برای عایق از اون چسب زخم ها! :mrgreen: گذاشته بودم.فکر کنم از پاور اوراقی در آوردم.با اهممتر هم تست کردم همه ی پایه هارو با هیت سینگ که مطمئن شم.اما...دیروز که حوصله داشتم گفتم یه نگاهی بهش بندازم ببینم چشه.همه ترانزیستورا و mos هارو بیرون آوردم و تستشون کردم.نتیجه جالب بود!
            یک از ماسفت ها دیود داخلیش قطع شده بود و پایه های دیش هم یه اتصال هایی میداد ولی بقیه ماسها سالم بودن.mje ها همه سالم بودن اما mpsa92 ها هم ازدم فاتحه :cry:
            هر سه تاشون.بقیه قطعات رو هم تست کردم سالم بودن.به نظرمن این مدار مشکل درایور داره باید یکم روش کار بشه.منظورم ولتاژ قسمت درایور هس مثل اینکه طراح خیلی بالا در نظر گرفتدش.درغیر اینصورت قطعات ما مشکل دارن.به نظرم باید اهم مقاومت های 10 اهم کناری رو افزایش داد.

دیدگاه

داداش چون از یه مدار به خاطر قطعات خراب یا هر مشکل دیگه جواب نمیگیریم که نمیشه بگیم طراحیش اشکال داره!!
              اگه این طور بود که دیگران هم نمیتونستند اینو درست کنن! اشکال مدارت در قطعاته عوضشون کن درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                داداش چون از یه مدار به خاطر قطعات خراب یا هر مشکل دیگه جواب نمیگیریم که نمیشه بگیم طراحیش اشکال داره!!
                اگه این طور بود که دیگران هم نمیتونستند اینو درست کنن! اشکال مدارت در قطعاته عوضشون کن درست میشه
                والله چی بگم.یه بارم سعی میکنم جمش کنم ببینم چی میشه.خبرشو میدم.فقط یه سوال داشتم اگه کمکم کنین:
                شما این مدارو ساختین؟ازش جواب گرفتین؟اگه جوابتون آره هس با چه ولتاژی راش انداختین؟امکان داره ایراد از منبع تغذیه من باشه من دوتا ترانس 44 ولت دو سر رو به هم بستم شده دوبل 44 - 6 آمپ.بعد از پل و خازن میشه 62 ولت جفت+-سه سر.احتمال داره به خاطر 12 ولت اضافی این اتفاق افتاده باشه؟چون فیبر هیچ مشکلی نداره چند بار بررسیش کردم
                شایدم اون قطعات از اول که خریدم خراب بودن.نمیدونم به فروشنده هم اطمینان دارم.مچکرم :agree:

دیدگاه

من خودم این مدار رو نساختم اما دوستانی که ساختن جواب داده و راضی هستن در مورد منبع تغذیه هم این مدار فکر کنم دوبل 62 ولت زیاد باشه برای این مدار و مشکل ایجاد کنه...
                  شما این PCB و قطعات رو بیخیال شو برو یه PCB تمیز دیگه بزن و قطعات نو رو بزار و با دوبل 50 امتحانش کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط drummer
                    والله چی بگم.یه بارم سعی میکنم جمش کنم ببینم چی میشه.خبرشو میدم.فقط یه سوال داشتم اگه کمکم کنین:
                    شما این مدارو ساختین؟ازش جواب گرفتین؟اگه جوابتون آره هس با چه ولتاژی راش انداختین؟امکان داره ایراد از منبع تغذیه من باشه من دوتا ترانس 44 ولت دو سر رو به هم بستم شده دوبل 44 - 6 آمپ.بعد از پل و خازن میشه 62 ولت جفت+-سه سر.احتمال داره به خاطر 12 ولت اضافی این اتفاق افتاده باشه؟چون فیبر هیچ مشکلی نداره چند بار بررسیش کردم
                    شایدم اون قطعات از اول که خریدم خراب بودن.نمیدونم به فروشنده هم اطمینان دارم.مچکرم :agree:
                    خوب دوست من معلومه 62 ولت خیلی زیاده نهایت 5 ولت اضافه اونم برا اینکه افت ولتاژ رو زیر بار جبران کنه وقتی امپلی طراحی میشه برا یه ولتاژی باید همون ولتاژ رو بهش داد نه کمتر و نه بیشتر چون بازه فرکانسیش تغییر میکنه غیر از این هم مثلا همون که شما گفتی باید مقاومت 10 اهم رو کاهش داد شما اگه با ولتاژی که خوده طراح گفته امپلی رو روشن کنی نیازی نیست به اینکار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o

تقریبا با 60-70 درصد قدرت آمپلی فیوز 2 آمپر تو هر دو پلاریته منبع سوخت که در واقع 220 وات از منبع توان گرفته!یعنی اگه تلفات رو هم حساب کنید رو 90% میشه گفت 200 وات واقعی رو میده.
                      90% بازده؟؟ مگه بخاری برقیه؟؟؟ این مدارات 60% هم راندمان ندارند. مگر کلاس D.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        90% بازده؟؟ مگه بخاری برقیه؟؟؟ این مدارات 60% هم راندمان ندارند. مگر کلاس D.
                        استاد از توجهتون ممنونم اما منظور بنده این نبود!!
                        من گفتم که مادامی که آمپلی در 60-70 درصد توانش بود فیوز 2 آمپر سوخت!یعنی از منبع 220 وات توان گرفته و طبق فرمایش شما اگه بازده 60% باشه میشه 130وات مادامی که آمپلی در 60-70 درصد توانش بود.و تقریبی گفتم که رو 100% توان میتونه 200 وات رو بده!
                        البته سوختن فیوز اصلا نمیتونه مقیاس یا دلیل باشه ولی قدرت تقریبی آمپلی رو میشه حساب کرد.اگه با بنده مخالفید منتظر جوابم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                          استاد از توجهتون ممنونم اما منظور بنده این نبود!!
                          من گفتم که مادامی که آمپلی در 60-70 درصد توانش بود فیوز 2 آمپر سوخت!یعنی از منبع 220 وات توان گرفته و طبق فرمایش شما اگه بازده 60% باشه میشه 130وات مادامی که آمپلی در 60-70 درصد توانش بود.و تقریبی گفتم که رو 100% توان میتونه 200 وات رو بده!
                          البته سوختن فیوز اصلا نمیتونه مقیاس یا دلیل باشه ولی قدرت تقریبی آمپلی رو میشه حساب کرد.اگه با بنده مخالفید منتظر جوابم :rolleyes:
                          سلام . اگر لطف کنید و از اون بلندگو و منبع تغذیه ای که استفاده کردین یه عکس قرارر بدین بسیار ممنون میشم.
                          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                            سلام . اگر لطف کنید و از اون بلندگو و منبع تغذیه ای که استفاده کردین یه عکس قرارر بدین بسیار ممنون میشم.
                            این هم عکس که دستور داده بودی nn جان
                            بلندگو(ساب 15 اینچ) JBL GT5-15:
                            http://s1.picofile.com/file/7550397739/DSC051111.jpg
                            ترانس هم که خودکار گذاشتم روش ببینید چقدره :eek: :
                            http://s3.picofile.com/file/7550397311/DSC051091.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meh_o
                              این هم عکس که دستور داده بودی nn جان
                              بلندگو(ساب 15 اینچ) JBL GT5-15:
                              http://s1.picofile.com/file/7550397739/DSC051111.jpg
                              ترانس هم که خودکار گذاشتم روش ببینید چقدره :eek: :
                              http://s3.picofile.com/file/7550397311/DSC051091.jpg
                              زحمت کشیدین ممنون. از این سابه راضی هستین ؟ من دنبال یه ساب خوب میگردم ، دوستان عزیز 3010 و 3013 کنوود رو پیشنهاد دادن . با این آمپ صداش چطور بود؟ به اندازه ی آمپ ماشین بود؟ قیمت این ساب الان چنده؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسم.
                              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                                زحمت کشیدین ممنون. از این سابه راضی هستین ؟ من دنبال یه ساب خوب میگردم ، دوستان عزیز 3010 و 3013 کنوود رو پیشنهاد دادن . با این آمپ صداش چطور بود؟ به اندازه ی آمپ ماشین بود؟ قیمت این ساب الان چنده؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسم.
                                خواهش میکنم.صداش عالی البته اگه از ویبره بیشتر خوشت میاد.البته کوبش خوبی هم داره ولی ویبرش عالیه.3010 و 3013 کنوودم عالیه ولی من اینو بیشتر قبولش دارم.
                                این آمپ راحت میتونه دوتا ساب "15 رو ساپورت کنه!!!قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی فک کنم 180 اینا باشه.البته این باکس که دیدی سیلد بود و با باکس پورتد قدرت بیشتری رو میشه از ساب گرفت.ولی با همین آمپلی و توی اتاق باس وحشتناکی داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X