اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با TDA 7294

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با TDA 7294

سوای تمام مشکلاتی دوستان مطرح کردن در زمینه نویز و دفع حرارتی به مشکل میخورید. به طور کلی مداراتی که حساسیت ورودیشون بالاست زیاد برای کار قدرت در خودرو مناسب نیستند.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
      دوست عزیز این مداراتی که شما گذاشتید تک سر هستند اما این ای سی به ولتاپ متقارن نیاز داره.
      یکم صبر کن یه مدار با pcb بهت میدم البت هنوز تست نکردم .
      اگر خواستی اینو بساز.
      آقا دستتم درد نکنه.
      ما بقی مداراتی که دارم خوبه؟
      مشکلی نداره؟

دیدگاه

این هم مداری که قولش رو داده بودم.
        http://wdl.persiangig.com/pages/down...to%252B-30.rar
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر با TDA 7294

نوشته اصلی توسط ashk
          سوای تمام مشکلاتی دوستان مطرح کردن در زمینه نویز و دفع حرارتی به مشکل میخورید. به طور کلی مداراتی که حساسیت ورودیشون بالاست زیاد برای کار قدرت در خودرو مناسب نیستند.
          آقا ممنون.
          این نویز به خاطر افزایشه دماست؟
          اگه به این خاطر باشه از سیستمی که برای cpu استفاده میکنن دارم استفاده میکنم.با این تفاوت که مایع هم داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
            این هم مداری که قولش رو داده بودم.
            http://wdl.persiangig.com/pages/down...to%252B-30.rar
            آقا خیلی ممنون
            به نظر که عالی میاد.فقط یه مساله
            این ورودی ریموت، همونیه که از ضبط میاد؟

دیدگاه

اره همونه بیشتر قطعات هم که از پاور کامپیوتر بیرون میاد فیلتر خروجی هم میتونی از مال پاور استفاده کنی.
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                اره همونه بیشتر قطعات هم که از پاور کامپیوتر بیرون میاد فیلتر خروجی هم میتونی از مال پاور استفاده کنی.
                آقا منظورتو نفهمیدم
                الان 2 تا برد منبع تغذیه کامپیوترو دارم
                یعنی چی؟

دیدگاه

منظورم اینه که ترانس اصلی و فیلتر خروجی رو میتونی از پاور کامپیوتر بیرون بیاری و استفاده کنی و نیاز به باز پیچی هم نداره.
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                    منظورم اینه که ترانس اصلی و فیلتر خروجی رو میتونی از پاور کامپیوتر بیرون بیاری و استفاده کنی و نیاز به باز پیچی هم نداره.
                    آقا دستتم درد نکنه
                    خیلی ممنون
                    بقیه مدارات به نظرت خوبه؟

دیدگاه

سلام.
                      من با TDA7294 یه آمپ استریو برای ماشین ساختم. البته هرگز روی ماشین نصبش نکردم ولی بیرون ماشین خیلی خوب جواب میداد ساخت سوئیچینگش هم خیلی سخت نیست ترانس (همه درده سرها مال ترانس هست) رو که از ترانس پاور کامپیوتر استفاده کن (عالی جواب میده البته فقط برای دوبل 30 ولت یا 55 ولت) مدارش خیلی ساده و کوچک میشه تنها مشکلش گرماست من یک هیت سینک و فن مربوط به یک cpu سلرون داشتم سوکت 478 خوب خنک میکرد ولی قیافش ضایع میشد. در ضمن از pre هم استفاده نکردم و البته مدار هیچ نوع حفاظتی هم نداشت البته روی یک سیستم حفاظتی کامل دارم کار میکنم (تقریباً به جواب رسیدم) که به زودی میزارمش روی سایت. مشکل بزرگ tda7294 حداقل امپداسی که میشه بهش وصل کرد 4 اهم هست ولی اسپیکر های جدید همگی 2 اهم هستند . در ضمن چون این آیسی ماسفت هست توان مصرفی بالایی داره .ولی در چند نمونه آمپلیفایر های ماشین با برند pioneer و marshall و ... هم استفاده شده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                        سلام.
                        من با TDA7294 یه آمپ استریو برای ماشین ساختم. البته هرگز روی ماشین نصبش نکردم ولی بیرون ماشین خیلی خوب جواب میداد ساخت سوئیچینگش هم خیلی سخت نیست ترانس (همه درده سرها مال ترانس هست) رو که از ترانس پاور کامپیوتر استفاده کن (عالی جواب میده البته فقط برای دوبل 30 ولت یا 55 ولت) مدارش خیلی ساده و کوچک میشه تنها مشکلش گرماست من یک هیت سینک و فن مربوط به یک cpu سلرون داشتم سوکت 478 خوب خنک میکرد ولی قیافش ضایع میشد. در ضمن از pre هم استفاده نکردم و البته مدار هیچ نوع حفاظتی هم نداشت البته روی یک سیستم حفاظتی کامل دارم کار میکنم (تقریباً به جواب رسیدم) که به زودی میزارمش روی سایت. مشکل بزرگ tda7294 حداقل امپداسی که میشه بهش وصل کرد 4 اهم هست ولی اسپیکر های جدید همگی 2 اهم هستند . در ضمن چون این آیسی ماسفت هست توان مصرفی بالایی داره .ولی در چند نمونه آمپلیفایر های ماشین با برند pioneer و marshall و ... هم استفاده شده است.
                        آقا دستتم درد نکنه
                        مداراتی رو که گذاشتم دیدی؟
                        به نظرت با این تن کنترلر و تثبیت کننده ولتاژ میتونم خوب کار کنم؟
                        داداش گلمون زحمت کشید مدار متقارن رو برام گذاشت

دیدگاه

pcb خوب طراحی شده بود ولی برای دوتا TDA7294 دیود های خروجی اصلاً جواب نمیدن بهتره از دیود ها ی قوی تر با قابلیت نصب گرماگیر استفاده کنی من از چهار تا byw29 استفاده کردم در حال حاضر دونه ای 1000 تومان هست تا 8 آمپر جواب میده TDA7294 ها در ولوم بالا بیش از 4 آمپر جریان لازم دارند تعداد ماسفت ها هم بهتره دو برابر کنی از ماسفت irfz44 استفاده کن قیمت اون هم دونه ای 1000 تومان هست در ضمن نیازی به تقویت جریان در خروجی های آیسی نداری ولی دقیقاً sg3525 بخر چون فروشنده ها معمولاً KA3525 میدن که کیفیت خوبی نداره جریان خوبی تو خروجی ها نمیده. قیمت اون هم 1000 تومان هست. البته یک مشکل خیلی بزرگ تو این مدار هست اونم نداشتن سلف در ورودی تغذیه مدار هست که اگر نباشه نویز زیادی وارد مدار تغذیه میشه از یک سلف تیروئیدی خفن (بزرگ با سیم قطور) باید استفاده بشه. چون SG3525 پایه shutdown داره میتونی مدار ریموت رو ساده تر کنی و البته جریان ورودی به آیسی هم بهتر میشه البته بهتر هست مقدار خازن های وردی تغذیه هم دو برابر بشه و همچنین خازن های خروجی (فکر کنم این مدار برای یک TDA7294 خوب باشه نه دوتا) البته من در مداری که خودم ساختم اون دوتا مقاومت 51 اهم 2 وات و دوتا خازن 100 نانو رو نذاشتم و دوستان در تاپیک های دیگه گفتند برای حفاظت از ماسفت ها لازم هست گذاشته بشن من هم گذاشتم ولی مقاومت ها بشدت داغ میکردند (دودشون درومد) من هم دوباره حذفشون کردم و مدار کاملاً پایدار هست.
                          یک نکته جالب در نام فایل درج شده 200 وات ولی در ورودی مدار از فیوز 12 آمپر استفاده شده که یعنی در توان 170 وات فیوز میسوزه پس چطوری مدار 200 وات هست.

دیدگاه

فرمایشات شما کاملا درسته این مدار برای این کاربرد طراحی نشده .(ماشین)
                            من به این خاطر pcb رو زدم چون میخواستم تو مدار اکو همراه استفاده کنم و چون ورودی از باطری تغذیه میشد نیازی هم به اضافه کردن فیلتر ندیدم .
                            اما اگر لازم شد میشه یه فیلتر پایین گذر هم به ورودی اضافه کرد.
                            در مورد دیودهای خروجی هم بنده pcb روطوری طراحی کردم که بشه دیودهای قوی تر رو هم رو برد جا داد.
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

عزیزان سلام
                              من رفتم و گشتم و تحقیق کردم.
                              فکر کنم این بهترین باشه
                              فکر کنم عالی باشه.

دیدگاه

خب دوست عزیز هر مداری با سلیقه طراح طراحی میشه مثلاً تو قسمت سوئیچینگ این مدار از دو ماسفت استفاده شده اولاً برای درایو کردن دو تا ماسفت نیازی به بافر جریان با 4 ترانزیستور نیست :eek: ثانیاً این مدار برای راه انداری دوتا TDA7294 است نه چهار تا در ضمن ولتاژ کاری tda7294 برای حالت بریج روی 8 اهم و عادی روی چهار اهم نباید از 30 ولت ببیشتر بشه به هر حال بهتره کار طراحی را خودتون مناسب نیازتون انجام بدین تا به بهترین نتیجه برسید.
                                یک نکته در صورتی که مدار حفاظتی ندارید sg3525 از tl494 بهتر هست ولی اگر مدار حفاظتی دارید tl494 بهتره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X