اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با TDA 7294

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با TDA 7294

اون مدار بهترین بازدهی رو همون 30 ولت هست .و برای تغییرش باید کلی چیزا رو تغییر بدب اما pcb دوبل 50 رو هم برات میگذارم.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

این هم مدری که قولش رو داده بودم.یه مدار دیگه هم که با دوتا ترانس و ای سی 2153 هیت رو برات گذاشتم.
      http://wdl.persiangig.com/pages/down...20%252B-55.rar
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

برای 300 وات باید قید ترانس پاور رو بزنی و یه ترانس خودت بپیچی . چون سیم پیچ های 2 تا 20 دور روی این ترانس ها بصورت تکی پیچیده شده (به دلیل ولتاژ بالا 110 ولت جریان زیادی عبور نمیکرده) و اثر پوستی باعث میشه ترانس جریان دهی خوبی نداشته باشه.
        در ضمن اگر خواستی ترانس رو خودت بپیچی حتماً از هسته حلقوی استفاده کن دقت کن که هسته فریت باشه نه پودر آهن طبقه دوم پاساژ عباسی و همچنین زیر زمین امجد دو تا مغازه هست که انواع هسته ها را دارند من پارسال یک هسته حلقوی با قطر بیرونی 5.5 سانتیمتر و ارتفاع 2 سانتیمتر (دیگه بزرگتر نداشت) گرفتم 5000 هزار تومان فکر کنم الان یه ده تومنی باشه در ضمن اون مداری که تو چند پست قبل گذاشته بودی مربوط به ساخت یک مدل آمپ کنوود هست فکر کنم kac719 ولی سازنده برخلاف قسمت پاور آمپلیفایر و مدار حفاظتی و فیلتر ورودی که دقیقاً کپی نمونه تجاری کنوود هستند قسمت سوئیچینگ رو خودش طراحی کرده (مدار واقعی کنوود خیلی پیچیده هست) در کاراییش شک نکن ولی دیود های خروجیش گیر نمیاد و برای توان حداکثر 150 طراحی شده برای توان 300 وات حتماً باید تعداد فت ها دو برابر بشه و همچینن هسته باید بزرگتر بشه و خازن های ورودی و خروجی افزایش پیدا کنن در ضمن این مدار سلف خروجی نداره و باعث میشه در لحظه شروع به کار فشار زیادی به مدار وارد بشه تا خازن های خروجی شارژ بشن.
        من دارم رو یه مدار با همین tl494 کار میکنم که قابلیت نصب سیستم حفاظت کامل داشته باشه . تا چند هفته دیگه نتایجشو میزارم.

دیدگاه

سلام
          نوشته اصلی توسط gh.kh
          این هم مدری که قولش رو داده بودم.یه مدار دیگه هم که با دوتا ترانس و ای سی 2153 هیت رو برات گذاشتم.
          http://wdl.persiangig.com/pages/down...20%252B-55.rar
          مداری که از دوتا ترانس استفاده میکنه حداکثر چه جریانیرو ازش میشه کشید؟
          ir2153 میشه پیدا کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
            برای 300 وات باید قید ترانس پاور رو بزنی و یه ترانس خودت بپیچی . چون سیم پیچ های 2 تا 20 دور روی این ترانس ها بصورت تکی پیچیده شده (به دلیل ولتاژ بالا 110 ولت جریان زیادی عبور نمیکرده) و اثر پوستی باعث میشه ترانس جریان دهی خوبی نداشته باشه.
            در ضمن اگر خواستی ترانس رو خودت بپیچی حتماً از هسته حلقوی استفاده کن دقت کن که هسته فریت باشه نه پودر آهن طبقه دوم پاساژ عباسی و همچنین زیر زمین امجد دو تا مغازه هست که انواع هسته ها را دارند من پارسال یک هسته حلقوی با قطر بیرونی 5.5 سانتیمتر و ارتفاع 2 سانتیمتر (دیگه بزرگتر نداشت) گرفتم 5000 هزار تومان فکر کنم الان یه ده تومنی باشه در ضمن اون مداری که تو چند پست قبل گذاشته بودی مربوط به ساخت یک مدل آمپ کنوود هست فکر کنم kac719 ولی سازنده برخلاف قسمت پاور آمپلیفایر و مدار حفاظتی و فیلتر ورودی که دقیقاً کپی نمونه تجاری کنوود هستند قسمت سوئیچینگ رو خودش طراحی کرده (مدار واقعی کنوود خیلی پیچیده هست) در کاراییش شک نکن ولی دیود های خروجیش گیر نمیاد و برای توان حداکثر 150 طراحی شده برای توان 300 وات حتماً باید تعداد فت ها دو برابر بشه و همچینن هسته باید بزرگتر بشه و خازن های ورودی و خروجی افزایش پیدا کنن در ضمن این مدار سلف خروجی نداره و باعث میشه در لحظه شروع به کار فشار زیادی به مدار وارد بشه تا خازن های خروجی شارژ بشن.
            من دارم رو یه مدار با همین tl494 کار میکنم که قابلیت نصب سیستم حفاظت کامل داشته باشه . تا چند هفته دیگه نتایجشو میزارم.
            آقا ممنون
            من رشتم مکانیک بوده
            ولی الکترونیکو ذوست دارم
            من نمیدونم کدوم مدارم میگی
            اینارو خودم تک تک دارم از این ور و اونور جور میکنم
            حرفاتو تا حدودی متوجه شدم
            اما پیچیدن بلد نیستم :rolleyes:

دیدگاه

اما پیچیدن بلد نیستم
              تو تاپیک های زیادی در این مورد بحث شده کار سختی نیست کار رو شروع کن به ترانس رسیدی کمکت میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                تو تاپیک های زیادی در این مورد بحث شده کار سختی نیست کار رو شروع کن به ترانس رسیدی کمکت میکنم
                دستتم درد نکنه
                اما ما بچه های مکانیک تا به نتیجه نرسیم شروع نمیکنیم
                محاسبات باید دقیق باشه
                نرم افزاری هست که مدارو بهش بدیم و اون آنالیط کنه؟

دیدگاه

نرم افزار برای تحلیل مدار زیاد هست lt spice کتابخانه tl494 و sg3525 رو داره ولی قطعات داخل شبیه ساز با اونی که تو باز هست فرق داره آخه اینجا جنس تقلبی فراوونه برای رسیدن به نتیجه بهترین کار آزمایش هست اگه اسکوپ هم داری که کارت خیلی راحت تره و اگر نه که ......
                  تازه هزینه آزماشات زیاد نمیشه فوقش 10 هزار تومن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                    نرم افزار برای تحلیل مدار زیاد هست lt spice کتابخانه tl494 و sg3525 رو داره ولی قطعات داخل شبیه ساز با اونی که تو باز هست فرق داره آخه اینجا جنس تقلبی فراوونه برای رسیدن به نتیجه بهترین کار آزمایش هست اگه اسکوپ هم داری که کارت خیلی راحت تره و اگر نه که ......
                    تازه هزینه آزماشات زیاد نمیشه فوقش 10 هزار تومن .
                    ممنون داداش
                    اما چطوری اینقدر هزینه کمه
                    مگه نباید قطعاتو تهیه کنم؟
                    البته اشتباه نشه
                    آمپلی فایرم هستا

دیدگاه

برای آزمایش لازم نیست مدار رو به صورت کامل ببندی
                      برای قسمت سوئیچینگ (قسمت اصلی)
                      مواد لازم:
                      1- یک عدد پاور خراب ATX
                      2-دو عدد ماسفت قدرت irfz44 هر کدام 1000 تومان جمعاً 2000
                      3-در صورت استفاده از sg3525 مبلغ 1000 تومان و برای tl494 رایگان (پاور کامپیوتر)
                      4-چهار عدد دیود سریع byw29 هر کدام 1000جمعاً 4000 تومان
                      5- دو عدد خازن 4700 میکرو 16 ولت هر کدام 250 جمعاً 500
                      6-دو عدد خازن 2200 میکرو 50 ولت هرکدام 1000 جمعاً 2000
                      7- ترانس با هسته فریت رایگان (پاور کامپیوتر)
                      8-سلف های ورودی و خروجی رایگان (پاور کامپیوتر)
                      9- خازن و مقومت و ترانزیستور به مقدار لازم (تو بساط همه پیدا میشه)
                      10- هیت سینک برای دیود ها و ماسفت ها رایگان (پاور کامپیوتر)

در ضمن در صورت داشتن دو عدد پاور خراب از دیود های شاخه 12 ولت برای یکسو سازی میتوانید استفاده کنید
                      و در بند 4 صرفه جویی کنید (فقط برای آزمایش) و پاور کامپیوتر یک عالمه قطعه دیگه هم داره که ممکنه به دردتون بخوره به هر حال هزینه آزمایشات بیشتر از 10000 تومان نمیشه در ضمن همه این قطعات در ساخت مدار اصلی به کار خواهند آمد

برای قسمت آمپلیفایر هم که آیسی ها رو داری فقط یه هیت سینک خوب میخواد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_ec
                        برای آزمایش لازم نیست مدار رو به صورت کامل ببندی
                        برای قسمت سوئیچینگ (قسمت اصلی)
                        مواد لازم:
                        1- یک عدد پاور خراب ATX
                        2-دو عدد ماسفت قدرت irfz44 هر کدام 1000 تومان جمعاً 2000
                        3-در صورت استفاده از sg3525 مبلغ 1000 تومان و برای tl494 رایگان (پاور کامپیوتر)
                        4-چهار عدد دیود سریع byw29 هر کدام 1000جمعاً 4000 تومان
                        5- دو عدد خازن 4700 میکرو 16 ولت هر کدام 250 جمعاً 500
                        6-دو عدد خازن 2200 میکرو 50 ولت هرکدام 1000 جمعاً 2000
                        7- ترانس با هسته فریت رایگان (پاور کامپیوتر)
                        8-سلف های ورودی و خروجی رایگان (پاور کامپیوتر)
                        9- خازن و مقومت و ترانزیستور به مقدار لازم (تو بساط همه پیدا میشه)
                        10- هیت سینک برای دیود ها و ماسفت ها رایگان (پاور کامپیوتر)

در ضمن در صورت داشتن دو عدد پاور خراب از دیود های شاخه 12 ولت برای یکسو سازی میتوانید استفاده کنید
                        و در بند 4 صرفه جویی کنید (فقط برای آزمایش) و پاور کامپیوتر یک عالمه قطعه دیگه هم داره که ممکنه به دردتون بخوره به هر حال هزینه آزمایشات بیشتر از 10000 تومان نمیشه در ضمن همه این قطعات در ساخت مدار اصلی به کار خواهند آمد

برای قسمت آمپلیفایر هم که آیسی ها رو داری فقط یه هیت سینک خوب میخواد .
                        دمت گرم
                        این شد یه راهنمایی مفید
                        واقعان ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر با TDA 7294

نوشته اصلی توسط ashk
                          من این آی سی رو برای خورو پیشنهاد نمیکنم. باهاش به مشکل بر میخورید.
                          میشه چند تا امپلی معرفی کنید که مستقیم با باتری ماشین تغذیه بشه و قدرت خوبی هم داشته باشه.0یعنی تغذیه دوبل نخواد)

دیدگاه

tda2030 کفیتش متوسطه(البته اصلیش عالیه ها)مدار هم یه سرچ کنی زیاده!!!مونو هستش و با برق ماشین عالی کار میکنه!! :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_jy
                              tda2030 کفیتش متوسطه(البته اصلیش عالیه ها)مدار هم یه سرچ کنی زیاده!!!مونو هستش و با برق ماشین عالی کار میکنه!! :agree:
                              tda2030 اکثر مداراتش دوبل میخواد.اگه مداری از این ای سی سراغ دارید که تغذیه دوبل نخواد معرفی کنید

دیدگاه

من کیتشو ساختم که با تک کار میکنه و با 12 ولت ماشین فوق العاده قدرت داره!!(البته با هیت سینک بزرگ!! :eek

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X