سلام gh.kh جان
من هم این مدار رو داشتم
یک سوال : میشه از این مدار ولتاژ متقارن 40 ولت دی سی گرفت ؟؟؟
یک درخواست : اگر برات ممکنه pcb که مربوط به این مدار هست رو با فرمت pdf هم قرار بده
با تشکر
خب دوست عزیز هر مداری با سلیقه طراح طراحی میشه مثلاً تو قسمت سوئیچینگ این مدار از دو ماسفت استفاده شده اولاً برای درایو کردن دو تا ماسفت نیازی به بافر جریان با 4 ترانزیستور نیست :eek: ثانیاً این مدار برای راه انداری دوتا TDA7294 است نه چهار تا در ضمن ولتاژ کاری tda7294 برای حالت بریج روی 8 اهم و عادی روی چهار اهم نباید از 30 ولت ببیشتر بشه به هر حال بهتره کار طراحی را خودتون مناسب نیازتون انجام بدین تا به بهترین نتیجه برسید.
یک نکته در صورتی که مدار حفاظتی ندارید sg3525 از tl494 بهتر هست ولی اگر مدار حفاظتی دارید tl494 بهتره.
آقا دستتم درد نکنه
ولی این کاتالوگه TDA7294
و این علت اینکه هر قطعه چرا اینجاست
و ماکزیزمم ولتاژی که میتونه به خودش بگیره، برای این اهم ، 30 ولته
پس با این حسابا فکر کنم اگه از این مدار به جای مدار آمپلی قبلی استفاده کنم بهتر باشه.
البته فکر کنم باید از اون تثبیت کننده برای ثابت نگه داشتنه ولتاژ ورودیم استفاده کنم
از این مدارم برای
ضمن تشکر از بابت فایل.
این 55 ولت دی سی متقارن آیا با همون ترانس روی پاور کامپیوتر امکان پذیر هست یا اینکه نیاز به بازپیچی داره ؟؟
اگه تاپیکو کانل میخوندی،قبلا جواب منو داده بود
بله داداش
همونه
فقط اگه جواب بهتر میخوای از همون EI 33 استفاده کن
چون EI 35 & EI 34 هم دیدم رو پاور استفاده میکنن
قابل شما رو نداشت
اره باهمون امکان پذیره و نیاز به باز پیچی نداره. فقط چون ولتاژ بالا میره جریان دهی کم میشه.
هم مدار با یه ترانس دارم که با 3525 درایو شده.
هم مدار با دو ترانس دارم که با 2153 درایو شده.
هر کدوم که خواستی بگو تا برات بگذارم.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
در مورد سوال اولت به چه جریانی نیاز داری؟
سوال دوم هم اونها رو باید بر روی ترانس بپیچی که اگر سویچینگ کار نکرده باشی کار راحتی نیشت .
در مرود اندازشون هم که نوشته .
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
در مورد سوال اولت به چه جریانی نیاز داری؟
سوال دوم هم اونها رو باید بر روی ترانس بپیچی که اگر سویچینگ کار نکرده باشی کار راحتی نیشت .
در مرود اندازشون هم که نوشته .
تقریبا 300 وات میخوام بکشم
جریانم باید نسبتا بالا باشه
اندازشونو آره
اما خازن با اون ظرفیت چند ولت باشه؟
دیدگاه