اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

سلام داداش سام
    من این مدار رو ساختم و کاملا صحیح جواب داد ولی اون 2 تا پتانسیومتر رسما هیچ کاربردی نداره یا اینکه بنده متوجه کاربردش نشدم اخه هرچی که میچرخونم تغییری ایجاد نمیشه اگه میشه در این باره راهنمایی کنید
    درباره ی قدرت هم بگم که 200 وات RMS نیست و شاید در حد 40 یا 50 وات باشه
    کیفیت صدا کاملا عالیه(با باند پایونر 6975 تست کردم) ولی اصلا برای ساب ووفر مناسب نیست(با ساب پایونر 310 تست کردم)
    فرکانس های بالا رو بسیار عالی جواب میده ولی اصلا فرکانس های پایین رو خوب جواب نمیده و به این نتیجه رسیدم برای راه اندازی ساب آمپ stk بسیار مناسب تره چون فرکانس های پایین رو عالی جواب میده
    دوستان شما هم تجربیات رو بزارین بسیار مشتاقم.
    زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (یوسف)
      سلام داداش سام
      من این مدار رو ساختم و کاملا صحیح جواب داد ولی اون 2 تا پتانسیومتر رسما هیچ کاربردی نداره یا اینکه بنده متوجه کاربردش نشدم اخه هرچی که میچرخونم تغییری ایجاد نمیشه اگه میشه در این باره راهنمایی کنید
      درباره ی قدرت هم بگم که 200 وات RMS نیست و شاید در حد 40 یا 50 وات باشه
      کیفیت صدا کاملا عالیه(با باند پایونر 6975 تست کردم) ولی اصلا برای ساب ووفر مناسب نیست(با ساب پایونر 310 تست کردم)
      فرکانس های بالا رو بسیار عالی جواب میده ولی اصلا فرکانس های پایین رو خوب جواب نمیده و به این نتیجه رسیدم برای راه اندازی ساب آمپ stk بسیار مناسب تره چون فرکانس های پایین رو عالی جواب میده
      دوستان شما هم تجربیات رو بزارین بسیار مشتاقم.
      درود
      مگه میشه که پتانسیومتر ها کشکی باشه من سر تنظیم نبودن این پتانسیومتر ماسفت هام سوخت :angry:
      احتمالا شما تغدیه درست حسابی نداری که میگی 50 واته
      شما با یک فیلتر پایین گذر تست کن و + یک پری قوی صدات خیلی قوی میشه شما به چه منبع صدای وصل کردی؟؟؟
      stk هم برای ساب ضعیفه روش فشار میاره من یک سری 4181 سر ساب 3013 سوزوندم دود شد :cry2:
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

درود
        راستی البته پری نزاشتم روش هنوز ولی هرچی پتانسیومتر ها رو تغییر میدم تغییری توی صدا نمیبینم
        تغذیه هم بعد از یکسو سازی میشه 2 تا 50 ولت با بیشتر از 6 آمپر و خازن ها هم 4 تا 100 ولت 4700 میکرو هست که جفت جفت با هم موازی شدن
        میشه راجعبه پتانسیومتر ها بیشتر راهنماییم کنید؟اصلا کلا کارشون توی مدار چیه؟برای بایاس کردنه؟

دیدگاه

سلام من این مدار رو ندیدم ولی پتانسیومترها تو مدار یکی واسه اینه که ولتاژ dc خروجی رو به صفر برسونیم و یکی برای تنظیم افست هست یعنی اینکه در زمان بی باری امپلی کمترین مصرف رو داسته باشه

دیدگاه

مرسی داداش
            در مورد توان چی؟200 وات rms هست؟
            دلیل کم قدرت بودن مدار بنده از نداشتن پری هست؟

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247

سلام من این مدارا درست کردم .بدون پری فایده نداره حتما باید از پری استفاده کنید .
              اون پتانسیومتر 200 اهمه را اگه درست تنظیم نکرده باشید جفت فت ها روشن میشه و میسوزن اگه تا حالا طوریشون نشده شانس آوردین
              یادم رفت بهتون بگم، صفحه 28 را حتما بخونید اونجا نوشته با این پتانسیومترا باید چیکارکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                سلام من این مدار رو ندیدم ولی پتانسیومترها تو مدار یکی واسه اینه که ولتاژ dc خروجی رو به صفر برسونیم و یکی برای تنظیم افست هست یعنی اینکه در زمان بی باری امپلی کمترین مصرف رو داسته باشه
                عذر میخوام مصطفی جان تنظیم ولتاژ DC خروجی همون تنظیم ولتاژ افست هست
                یکی از پتانسیومتر ها برای همینه که مصطفی جان گفت یعنی تنظیم ولتاژ DC خروجی که باید روی کمترین مقدار ممکن تنظیم بشه دومیش هم تنظیم جریان بی باری امپ هست (همون قضیه تنظیم کردن ماسفت ها در نقطه روشن شدن که به طور صحیح امپ در کلاس AB قرار بگیره) اگر کمتر مقدار طراحی شده تنظیم بشه امپ به سمت کلاس B میره و صدا دارای دیستورشن میشه و اگر بیشتر تنظیم بشه که دوستان تجربشو داشتن به سمت کلاس A میره و ماسفت ها کاملا روشن میشن و داغ میشن و خواهند سوخت چون طراحی مدار برای کلاس A انجام نشده
                سلام من این مدارا درست کردم .بدون پری فایده نداره حتما باید از پری استفاده کنید
                بله این کاملا مشخصه که مدار بدون پری حداکثر قدرت خودش رو تحویل نمیده
                اکثرا امپ های گسسته توان بالا حساسیت ورودی بالایی ندارند و برای حداکثر قدرت خروجی باید پری امپ براشون گذاشته شه. یه پری با خروجی تقریبا 1.5 ولت RMS (عدد دقیقشو نمیدونم داداش سام در جریانه) برای این امپ مناسبه

دیدگاه

مرسی دادا
                  اگه ممکنه یک پری مچ با این مدار رو قرار بدین.

دیدگاه

من که این امپ رو نساختم داداش سام ساخته انگار چند تا پری هم باهاش امتحان کرده باید خودش بیاد جواب بده

دیدگاه

ببخشید جولی جان درست میگه من موقع نوشتن اون متن هم داشتم تلویزیون نگاه میگردم و هم مینوشتم

دیدگاه

درود بر همه دوستان و داداش مهدی و یوسف عزیز

مهدی جان سپاس که به دوستان کمک میکنی
                        یوسف جان همانگونه که مهدی عزیز و دوستان گفتند اون 2 پتانسومتر باید مطابق فایلی که گزاشتم تنظیم بشه و گرنه ماسفت ها به دیار باقی
                        میشتابند :mrgreen: که علی جان تجربه کرده
                        بنابر این همانند فایل تنظیم پیش برو که در صفحه 1 همین تالار هست.

درباره پری آمپلی فایر هم ، من همان Pretonos را تست کردم خیلی خوب بود همونی که مهدی عزیزم هم دربارش راهنمایی کرده بود
                        و برای بهتر شدن کیفیت، آی سی LM833 را پیشنهاد کرد که به راستی تاثیر داشت
                        فقط نکته جالب اینجا بود که برای بار سوم که به NMOS350 وصل کردم نویز تقریبا شدیدی داشت و وقتی یک مقاومت 2.2 کیلو را با ورودی
                        موازی کردم نویز قطع شد ولی خب افت زیادی در قدرت داشتم. حالا اگر مهدی و دوستان هم لطف کنند پیشنهاد بدهند ممنون میشم

پیوند زیر :
                        http://construyasuvideorockola.com/s...preamp_mic.php

PDF :
                        http://construyasuvideorockola.com/d...s/pretonos.pdf
                        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                          فقط نکته جالب اینجا بود که برای بار سوم که به NMOS350 وصل کردم نویز تقریبا شدیدی داشت و وقتی یک مقاومت 2.2 کیلو را با ورودی
                          موازی کردم نویز قطع شد ولی خب افت زیادی در قدرت داشتم. حالا اگر مهدی و دوستان هم لطف کنند پیشنهاد بدهند ممنون میشم
                          سلام
                          شما در واقع با این کار امپدانس ورودی مدار رو پایین میارید و نویز خروجی کم میشه ولی همین باعث میشه تو خروجی از قدرت هم کم بشه.
                          در کل مقوله تطبیق امپدانس خیلی بحث مهمی هست که خود من هم به گرفتارش شدم . ولی تجربه ای که کسب کردم اینه که امپدانس ورودی بالا در آمپلیفایر ها باعث میشه ورودی راحتتر با انواع پری مچ بشه البته نه اونقدر بالا که نویز مدار زیاد بشه چیزی حدود 47 کیلو تا 50 کیلو.
                          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            ببخشید جولی جان درست میگه من موقع نوشتن اون متن هم داشتم تلویزیون نگاه میگردم و هم مینوشتم
                            معلومه هنوز هم داری تلوزیون نگاه میکنی که من رو با جولی اشتباه گرفتی =))

داداش سام خواهش میکنم وظیفست.
                            اون پری مدار خوبیه و کنترل زیادی روی فرکانس ها داره. اگر کامل با این مدار مچ شده انتخاب خوبیه اما من بیشتر پری گسسته رو میپسندم مثل همون مداری که gh.kh جان زحمت PCB شو کشیده بود. اون پری امپ خالیه و تن کنترل نیست بدرد کسایی میخوره که یا نخوان از تن کنترل استفاده کنن (مثل من!) که فقط یه ولوم تنظیم صدا بهش اضافه میکنن یا یه مدار تن کنترل دیگه ی اکتیو یا پسیو قرار بدن
                            اتفاقا من حدود 1 سال پیش میخواستم بسازمش و PCB شو چاپ کردم و تمام قطعات رو خریدم و تقریبا همه ی قطعات رو لحیم کردم اما اخرای کار به PCB مشکوک شدم و معلوم شد PCB مدار اشکال جزیی داره! به gh.kh جان گفتم اونم گفت متاسفانه اره و PCB رو درستش کرد منم همون مدار رو میتونستم درست کنم ولی دردسر داشت و دیگه حالشو نداشتم و بیخیالش شدم!! الانم توی کمدم افتاده :mrgreen:
                            چرا بار سوم فقط نویز داشت؟! معلومه اشکال از پری نبوده پس!
                            موازی کردن مقاومت 2.2 رو همونطور که محمد جان گفتن درسته باعث شده نویز کمتر شه اما به شدت مقاومت ورودی امپ پایین میاد و سیگنال تضعیف میشه
                            این مدار هم باید مقاومت ورودی بین 40 تا 50 کیلو داشته باشه که اکثر پری ها باهاش مچ میشن و موردی نباید داشته باشه

دیدگاه

سپاس از محمد و مهدی عزیز

داداش سام خواهش میکنم وظیفست.
                              اون پری مدار خوبیه و کنترل زیادی روی فرکانس ها داره. اگر کامل با این مدار مچ شده انتخاب خوبیه اما من بیشتر پری گسسته رو میپسندم مثل همون مداری که gh.kh جان زحمت PCB شو کشیده بود. اون پری امپ خالیه و تن کنترل نیست بدرد کسایی میخوره که یا نخوان از تن کنترل استفاده کنن (مثل من!) که فقط یه ولوم تنظیم صدا بهش اضافه میکنن یا یه مدار تن کنترل دیگه ی اکتیو یا پسیو قرار بدن
                              اتفاقا من حدود 1 سال پیش میخواستم بسازمش و PCB شو چاپ کردم و تمام قطعات رو خریدم و تقریبا همه ی قطعات رو لحیم کردم اما اخرای کار به PCB مشکوک شدم و معلوم شد PCB مدار اشکال جزیی داره! به gh.kh جان گفتم اونم گفت متاسفانه اره و PCB رو درستش کرد منم همون مدار رو میتونستم درست کنم ولی دردسر داشت و دیگه حالشو نداشتم و بیخیالش شدم!! الانم توی کمدم افتاده :mrgreen:چرا بار سوم فقط نویز داشت؟! معلومه اشکال از پری نبوده پس!
                              موازی کردن مقاومت 2.2 رو همونطور که محمد جان گفتن درسته باعث شده نویز کمتر شه اما به شدت مقاومت ورودی امپ پایین میاد و سیگنال تضعیف میشه
                              این مدار هم باید مقاومت ورودی بین 40 تا 50 کیلو داشته باشه که اکثر پری ها باهاش مچ میشن و موردی نباید داشته باشه
                              لطف کردی

راستش من هم قطعات مدار gh.kh جان را خریدم ولی هنوز آغاز به ساخت نکردم :mrgreen:
                              من هم با تو موافق هستم بدون تون کنترل خیلی بهتر هست.
                              درباره این سری NMOS درسته مقاومت ورودی بین 47 تا 50 کیلو هست ولی برام عجیبه که چرا تا کنون 3 تا مدار پری پاسخ نداده
                              داستان بار سوم هم برام جالبه . باید دوباره آغاز به آزمایش کنم و یک بار برای همیشه این برنامه مچ کردن پری با این NMOS ها را
                              درستش کنم. حالا یک پری کوچک با اپ آمپ هم دارم که باید بسازمش و تست کنم

ولی به راستی پری های سایت construyasuvideorockola.com خوب هستند.
                              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247

این پری مونو همون پریه که سام گذاشته .من درستش کردم .مشکلی نداره
                                http://construyasuvideorockola.com/proyect_pre_mic_eq_mono.php
                                http://construyasuvideorockola.com/downloads/pre_tonos_mono.pdf

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X