اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

سلام
    مرسی داداش سام بابت پری
    راجعبه تطبیق امپدانس به نظرم بهترین راه استفاده از چوک هست چون در چوک توان ورودی برابر با توان خروجی هست و فقط مقدار امپدانس تغییر میکنه
    اگه میخوای امپدانسیو که میخوای تبدیل کنی بهم بگو یه آشنا هست که بسیار با تجربس در مبحث چوک و ترانس و موتور که ترانس همین NMOS200 رو هم اون واسم پیچید که شاید کمتر از 10 دقیقه تمام مقدار های لازم رو واسم دراورد :mrgreen:
    زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

راجعبه تطبیق امپدانس به نظرم بهترین راه استفاده از چوک هست چون در چوک توان ورودی برابر با توان خروجی هست و فقط مقدار امپدانس تغییر میکنه
      اگه میخوای امپدانسیو که میخوای تبدیل کنی بهم بگو یه آشنا هست که بسیار با تجربس در مبحث چوک و ترانس و موتور که ترانس همین NMOS200 رو هم اون واسم پیچید که شاید کمتر از 10 دقیقه تمام مقدار های لازم رو واسم دراورد
      چک (در واقع این چک نیست ترانس صداست) اصلا و ابدا مناسب این کار نیست پاسخ فرکانسی بسیار بدی داره و صدا دارای دیستورشن های زیادی میشه (در اینجا و با این ترانس های صدایی که ما داریم وگرنه توی سیستم های گرون قیمت برای کوپلاژ و تطبیق امپدانس از ترانس استفاده میکنن که پیچیدن اون بسیار مشکل و زمانبر هست و بسیار گرون قیمته)
      نیازی به این کارا نیست پری راحت با این مدار مچ میشه

دیدگاه

[quote author=mahdi.7 link=topic=72262.msg526285#msg526285 date=1384024362]
        معلومه هنوز هم داری تلوزیون نگاه میکنی که من رو با جولی اشتباه گرفتی =))

اوه ببخشید مهدی جان اره والا
        از سر کار که میام میشینم با کامپیوتر جلو تلوزیون این اشتباهات پیش میاد

دیدگاه

سلام دوستان
          داداشا موقع راه اندازی این آمپ حتما قبلش فایل راه اندازو بخونید
          فارسیش هم همینجا هست
          منم 10 تومن دود کردم :mrgreen:
          البته تقصیر خودم بود که عجله کردم و نیومدم انجمن رو چک کنم که فایل راه اندازو مطالعه کنم
          زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (یوسف)
            سلام دوستان
            داداشا موقع راه اندازی این آمپ حتما قبلش فایل راه اندازو بخونید
            فارسیش هم همینجا هست
            منم 10 تومن دود کردم :mrgreen:
            البته تقصیر خودم بود که عجله کردم و نیومدم انجمن رو چک کنم که فایل راه اندازو مطالعه کنم
            100% درست گفتی JOOLY عزیز هم تجربه این داستان را داشت . خیلی هم آسان هست و زیاد وقت نمیگیره
            برای آسانتر شدن و لحیم نکردن اون مقاومت ها میشه از دو سر فیوز سوخته استفاده کرد منظورم این هست که میشه پایه های
            مقاومت ها را به دو سر فیوز لحیم کنید و بجای اینکه به برد لحیم کنید اینگونه برای آزمایش بکار ببری و در جای فیوز قرار دهید.
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
              رفتیم تو کارش ، بالاخره قطعات رو امروز سفارش دادم
              مقاومت 10 اهم 2وات پیدا نکردم و همینطور پتانسیومتر 200 اهم :sad:
              به جاش 12 اهم 2 وات و مالتی ترن 200 اهم سفارش دادم مشکل ایجاد نمیکنه که؟
              و یه سوال دیگه الان که مدار و خوب دیدم هیچی و نفهمیدم :redface:
              این آمپ مونو هست؟ یعنی و اسه استریو باید دوتا از این مدار ساخت؟
              وبعد اینکه می شه خروجی و ورودی و روی عکس مشخص کنید؟
              مثل این عکس زیر، این که من گذاشتم درسته الان؟ مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa88845
                سلام خدمت دوستان عزیز
                رفتیم تو کارش ، بالاخره قطعات رو امروز سفارش دادم
                مقاومت 10 اهم 2وات پیدا نکردم و همینطور پتانسیومتر 200 اهم :sad:
                به جاش 12 اهم 2 وات و مالتی ترن 200 اهم سفارش دادم مشکل ایجاد نمیکنه که؟
                و یه سوال دیگه الان که مدار و خوب دیدم هیچی و نفهمیدم :redface:
                این آمپ مونو هست؟ یعنی و اسه استریو باید دوتا از این مدار ساخت؟
                وبعد اینکه می شه خروجی و ورودی و روی عکس مشخص کنید؟
                مثل این عکس زیر، این که من گذاشتم درسته الان؟ مرسی
                درود بر شما

مقاومت 10 اهم زیاد مهم نیست و مولتی ترن 200 اهم خیلی هم بهتر هست چون تنظیم با پتانسیومتر کمی دشوار هست.
                این آمپ مونو هست و درسته برای استریو باید 2 تا ساخته بشه

همه چیزایی که در عکس مشخص کردی درست هست فقط باید GND ترانس را به همان GND بلندگو وصل کنی

امشب عکس ساخته جدیدم را همیجا خواهم گزاشت

دیدگاه

ممنون سام عزیز بابت جوابت
                  بی صبرانه منتظر عکس محصول جدیدت هستم :applause:

دیدگاه

درود بر همه دوستان

این هم نمونه ای نوین که در همیم چند روز گزشته ساختم . البته هنوز کار داره و باید بره در جعبه
                    خواهش میکنم پیشنهاد بدید یا ایراد بگیرید

سپاس

دیدگاه

درود داداش سام چه طوری خوبی؟؟
                      دمت گرم حال کردم عکسا رو دیدم فوق العاده تمیز کار کردی خیلی حال کردم و بسیار عالی توی بقیه پروژه هم موفق باشی
                      Fail Never
                      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

فوق العاده بود برادر :nice:
                        واقعا عالی شده؟
                        pcb ها رو با اتو زدی؟ خیلی تمیز در اومدن
                        اون چیزای سفید که تو عکس دوم از بین بریدگی معلوم هست ، اونا چین؟ :biggrin:
                        شیطون mkt های 330 پیکو رو از کجا گیر آوردی؟
                        خیلی عالی شدن
                        دستت درست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                          درود داداش سام چه طوری خوبی؟؟
                          دمت گرم حال کردم عکسا رو دیدم فوق العاده تمیز کار کردی خیلی حال کردم و بسیار عالی توی بقیه پروژه هم موفق باشی
                          درود بر داداش علی گل قربونت . نمیدونم یادت هست یا نه ولی پارسال دلگرمی خوبی به من دادی :redface:

نوشته اصلی توسط mostafa88845
                          فوق العاده بود برادر :nice:
                          واقعا عالی شده؟
                          pcb ها رو با اتو زدی؟ خیلی تمیز در اومدن
                          اون چیزای سفید که تو عکس دوم از بین بریدگی معلوم هست ، اونا چین؟ :biggrin:
                          شیطون mkt های 330 پیکو رو از کجا گیر آوردی؟
                          خیلی عالی شدن
                          دستت درست
                          لطف داری مصطفی عزیز

اون چیزای سفید که دیدی ترمو سوئیچ هستن . برای اینکه اگر منبع تغذیه المان های خنک کننده و یا خود المان سوخت منبع تغذیه
                          اصلی دستگاه قطع بشه و در نتیجه کل سیسم خاموش بشه که حداقل خود آمپلی نسوزه. خوب دقت کردی ها :mrgreen:

اینجوریاست دیگه داداش تو جمهوری پیدا میشه . یکی از داداشای گل به نام سینا بلده کجا دارن. حالا اینجا هم سر میزنه.
                          ولی من از ایران نگرفتم یکی از دوستان گفت از اونور آب برات چی بیارم گفتم هرچی خازن MKT پیکو گیر آوردی :biggrin:
                          حتی اونجا هم 10 و یا 39 پیکو پیدا نکرده بود . خیلی خوب میشد این 2 تا هم MKT بود. :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                            درود بر داداش علی گل قربونت . نمیدونم یادت هست یا نه ولی پارسال دلگرمی خوبی به من دادی :redface:
                            چاکرتیم داداش اره یادمه فعلا من توی یه امپی گیر کردم که دارم نا امید میشم
                            Fail Never
                            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

داداش سام
                              چاپ PCB نمرت 20
                              چاپ ماژکار نمرت 20
                              مونتاژ نمرت 20
                              لحیم کاری 19 چون روغن لحیم روی برد مونده با اسپری تمیزش کن بیا بیستت بدم
                              ابتکار هم که به خرج دادی روی هیت سینک چاپ کردی :applause: افرین با این یه تیکش خیلی حال کردم

دیدگاه

ایولا داداش سام :nice: خیلی عالی شده :applause: :applause:

ایشالا یه عمر برات کار کنه

اگه میشه یه عکس نزدیکتر از اون bc556 نزدیک ماسفت ها بزار . فکر میکنم روی برد لحیم شدن درسته ؟

نوشته اصلی توسط سام-سیروس

اینجوریاست دیگه داداش تو جمهوری پیدا میشه . یکی از داداشای گل به نام سینا بلده کجا دارن. حالا اینجا هم سر میزنه.
                                ولی من از ایران نگرفتم یکی از دوستان گفت از اونور آب برات چی بیارم گفتم هرچی خازن MKT پیکو گیر آوردی :biggrin:
                                حتی اونجا هم 10 و یا 39 پیکو پیدا نکرده بود . خیلی خوب میشد این 2 تا هم MKT بود. :cry2:
                                لطف داری داداش

خازنارو من از ژاپن الکترونیک تو امجد گرفتم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X