اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

اون فت (ماسفت نیست) BF245 اصلا قطعه کمیابی نیست حتما پیداش میکنی. درضمن PCB اون پری امپ توی مقدار بعضی از قطعاتش اشتباه داره (gh.kh جان اشتباه نوشته) وقتی مدار کامل شد PCB اصلاح شدشو توی تاپیک خودش میزارم. فعلا شما مونتاژ نکن. راستی دیگه خودت که واقف هستی حتما از خازن خوب و مقاومت های متال فیلم استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      اون فت (ماسفت نیست) BF245 اصلا قطعه کمیابی نیست حتما پیداش میکنی. درضمن PCB اون پری امپ توی مقدار بعضی از قطعاتش اشتباه داره (gh.kh جان اشتباه نوشته) وقتی مدار کامل شد PCB اصلاح شدشو توی تاپیک خودش میزارم. فعلا شما مونتاژ نکن. راستی دیگه خودت که واقف هستی حتما از خازن خوب و مقاومت های متال فیلم استفاده کن
      دستت درد نکنه پس منتظر هستم تو که میدونی من خوراکم مقاومت متال فیلم و خازن خوب هست
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

کدوم تاپیک سوئیچینگ رو میگید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          کدوم تاپیک سوئیچینگ رو میگید ؟
          پیوند زیر مصطفی عزیز :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.0

دیدگاه

داداشای گل و گلاب یک مدار برای هشدار دهنده سوختن فن سراغ ندارید؟ کلی نت را گشتم چیزی پیدا نکردم :-(( :-((
            مایکرو هم باشه ایراد نداره فقط با AVR باشه یک نوشابه هم کنارش

دیدگاه

داداش اون ترمو سوییچه رو مگه برای این نگذاشتی که دما از حد مجاز بالاتر رفت تغذیه رو قطع کنه؟ مدار میخوای که فقط هشدار بده یا تغذیه امپ رو قطع کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                داداشای گل و گلاب یک مدار برای هشدار دهنده سوختن فن سراغ ندارید؟ کلی نت را گشتم چیزی پیدا نکردم :-(( :-((
                مایکرو هم باشه ایراد نداره فقط با AVR باشه یک نوشابه هم کنارش
                سامی جان
                آخه این مدار به چه دردت می خوره ؟؟؟ خب فن اگه بسوزه صداش در نمی آد دیگه ؟ دیگه مدار نمی خواد که. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  داداش اون ترمو سوییچه رو مگه برای این نگذاشتی که دما از حد مجاز بالاتر رفت تغذیه رو قطع کنه؟ مدار میخوای که فقط هشدار بده یا تغذیه امپ رو قطع کنه؟
                  درسته داداش ولی اون مال المان ها هست. فن هم داره میخوام اگر سوخت هشدار بده. که عوضش کنم.

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  سامی جان
                  آخه این مدار به چه دردت می خوره ؟؟؟ خب فن اگه بسوزه صداش در نمی آد دیگه ؟ دیگه مدار نمی خواد که. :nerd:
                  آره خب داداشی صدا نمیده . ولی هنگام پخش موزیک که صدای فن شنیده نمیشه :mrgreen:

حالا رفقا یک آی سی هست برای این کار ولی نمیدونم پیدا میشه یا نه؟ خیلی هم ساده هست. پیوند زیر :

http://datasheets.maximintegrated.com/en/ds/MAX6684.pdf

دیدگاه بدید :nerd:

دیدگاه

درسته داداش ولی اون مال المان ها هست. فن هم داره میخوام اگر سوخت هشدار بده. که عوضش کنم.

آره خب داداشی صدا نمیده . ولی هنگام پخش موزیک که صدای فن شنیده نمیشه :mrgreen:

حالا رفقا یک آی سی هست برای این کار ولی نمیدونم پیدا میشه یا نه؟ خیلی هم ساده هست. پیوند زیر :

http://datasheets.maximintegrated.com/en/ds/MAX6684.pdf

دیدگاه بدید :nerd:
                    من قبلا یه فن داشتم یه مدار داشت که هر وقت فن مایستاد بوق میزد اون به کارت نمیاد؟
                    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                      من قبلا یه فن داشتم یه مدار داشت که هر وقت فن مایستاد بوق میزد اون به کارت نمیاد؟
                      داداش همین و بفرست دمت گرم :applause:

دیدگاه

داداش همین و بفرست دمت گرم :applause:
                        چشم تا شب واست میزارمش بگردم پیداش کن

دیدگاه

سام الان نگاه کردم فن حتما باید 3 سیم باشه که یه سیم کنترل هم ازش بیرون بیاد
                          http://www.pcbheaven.com/circuitpages/PC_Fan_Failure_Alarm/
                          این هم لینکش ولی بعید میدونم به کارت بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                            سام الان نگاه کردم فن حتما باید 3 سیم باشه که یه سیم کنترل هم ازش بیرون بیاد
                            http://www.pcbheaven.com/circuitpages/PC_Fan_Failure_Alarm/
                            این هم لینکش ولی بعید میدونم به کارت بیاد
                            دستت درد نکنه داداش خیلی لطف کردی
                            درسته فن های من 2 سیم هست ولی پیوندی که گزاشتی ایده های خوبی بهم داد

دیدگاه

سلام
                              من مشکل چاپ pcb دارم
                              تو فوتو شاپ اندازه فایل درسته ولی وقتی پرینت می گیرم کوچیکتر در می یاد
                              تو فوتوشاپ 7.5 در 9.5 هست ولی بعد پرینت می شه 7.1 در 9.1
                              رزولیشن هم درسته ها نمی دونم چرا اینطوری می شه
                              به خاطر این موضوع یه pcb رو به فنا دادم :angry:
                              می شه عکسی که خودت ازش پرینت گرفتی ( همین استریو ) بذاری استفاده کنیم
                              ممنون می شم
                              راستی از مته 0.5 استفاده می کنی؟ چون من با 0.5 سولاخ کردم و به باد رفت و از همونجا فهمیدم که بعد پرینت کوچیک شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa88845
                                سلام
                                من مشکل چاپ pcb دارم
                                تو فوتو شاپ اندازه فایل درسته ولی وقتی پرینت می گیرم کوچیکتر در می یاد
                                تو فوتوشاپ 7.5 در 9.5 هست ولی بعد پرینت می شه 7.1 در 9.1
                                رزولیشن هم درسته ها نمی دونم چرا اینطوری می شه
                                به خاطر این موضوع یه pcb رو به فنا دادم :angry:
                                می شه عکسی که خودت ازش پرینت گرفتی ( همین استریو ) بذاری استفاده کنیم
                                ممنون می شم
                                راستی از مته 0.5 استفاده می کنی؟ چون من با 0.5 سولاخ کردم و به باد رفت و از همونجا فهمیدم که بعد پرینت کوچیک شده
                                درود

من فایل خودم را میزارم ببین درست در میآد . اگر نه باید یک چاره دیگه پیدا کنیم. من با مته 0.8 یا 1 میلیمتر سوراخ کاری میکنم.

http://s5.picofile.com/file/81041413...ONENT_SIDE.jpg
                                http://s5.picofile.com/file/81041416...OOPER_SIDE.jpg

پیروز باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X