اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط ahmad70
    درود بر سام و بقیه دوستان
    من این مدارا تو نرم افزار orcad16.5 رسم کردم البته یه جاهاییش را بلد نبودم چیکار باید کنم. مثل مقاومت R1، که اون سرشا نمیدونستم باید به چی وصل کنم(همون پایه هه را میگم اسمشم نمیدونم چیه هموم که واسه این که مدار خلوت شه ازش استفاده شده ) منم مستقیم وصلش کردم :biggrin: ولی مشکلی ایجاد نمیکنه.
    به جا اون پتانسیو مترا هم از دوتا مقاومت متغییر استفاده کردم
    اگه مشکلی داره بگید تا اصلاحش کنم
    http://s5.picofile.com/file/8111892876/N_mosfet_200w_powe_amp.rar.html
    درود بر احمد عزیز

متاسفانه من چون ارکد ندارم نتونستم ببینم :sad:
    ولی چرا مدارچاپی براش میزنی ؟! مدارچاپی خودش ، هیچ موردی نداره.
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      درود بر احمد عزیز

متاسفانه من چون ارکد ندارم نتونستم ببینم :sad:
      ولی چرا مدارچاپی براش میزنی ؟! مدارچاپی خودش ، هیچ موردی نداره.
      سام
      PCB نیست.شماتیکه واسه تحلیل مدار

دیدگاه

سلام بنده هم جزکوچکی ازعلاقه مندان الکترونیکم ازسال 64تاحال با این علم اشنا شدام اما باوجود علاقه فراوان مخصوصا درمورد امپلی وپری توفیق چندانی نداشتم شاید بیشتر ب این خاطر ک پشتکار نداشتم الان ک مباحث شما عزیزان را دنبال میکنم دل گرم شده ودوست دارم همین امپ 200واتی رو با پری مخصوصش بسازم البته حتم با کمک وهمیاری شما

دیدگاه

با سلام و تشکر از وقتی که میزارید
          منم می خوام این امپ رو بصورت استریو درست کنم بردشو اماده کردم قطعاتشم سفارش دادم بیاد
          ورودیم بیشتر تبلت و موبایل هستش و نیازی به پری ندارم اگه بخوام یه ولوم بزارم همون تو ورودی یه مقاومت دوبل زارم ؟ افت کیفیت نمیکه؟ چند کیلو بزارم؟10کیلو خوبه؟
          نظرتون با یه تن کنترل ساده چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی
            سلام بنده هم جزکوچکی ازعلاقه مندان الکترونیکم ازسال 64تاحال با این علم اشنا شدام اما باوجود علاقه فراوان مخصوصا درمورد امپلی وپری توفیق چندانی نداشتم شاید بیشتر ب این خاطر ک پشتکار نداشتم الان ک مباحث شما عزیزان را دنبال میکنم دل گرم شده ودوست دارم همین امپ 200واتی رو با پری مخصوصش بسازم البته حتم با کمک وهمیاری شما
            درود بر شما
            همه خوشحال میشیم
            در خدمت هستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط __faraz__
              با سلام و تشکر از وقتی که میزارید
              منم می خوام این امپ رو بصورت استریو درست کنم بردشو اماده کردم قطعاتشم سفارش دادم بیاد
              ورودیم بیشتر تبلت و موبایل هستش و نیازی به پری ندارم اگه بخوام یه ولوم بزارم همون تو ورودی یه مقاومت دوبل زارم ؟ افت کیفیت نمیکه؟ چند کیلو بزارم؟10کیلو خوبه؟
              نظرتون با یه تن کنترل ساده چیه؟
              درود بر شما

از سوی حودم سپاسگزارم
              تن کنترل باشه بهتر هست. و پری هم باشه چه بهتر :agree: یک مورد پیشنهادی در نگاره های پیشین هست

دیدگاه

سلام یه سوال برایم با دیدن امپلی ها مطرح شد من چند امپلی تعمیر کردم ک برای مسجد ومدرسه بود ولی تغذیه انها را نگاه کردم فقط 2عدد خازن 6800 کار گذاشته بودند درصورتی ک اینجا با ظرفیتهای بسیار بالاتری روبرو شدم ایا کیفیت انها کمتره البته انها نسبتا قدیمی بودند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی
                  سلام یه سوال برایم با دیدن امپلی ها مطرح شد من چند امپلی تعمیر کردم ک برای مسجد ومدرسه بود ولی تغذیه انها را نگاه کردم فقط 2عدد خازن 6800 کار گذاشته بودند درصورتی ک اینجا با ظرفیتهای بسیار بالاتری روبرو شدم ایا کیفیت انها کمتره البته انها نسبتا قدیمی بودند
                  راستش من تا حالا فقط عکس آمپلی هایی که گفتی را دیدم. اینها فکر نمیکنم حرفه ای باشه و برای موزیک. باز دوستان بهتر میدونن
                  ولی در آمپلی های درست و حسابی مقدار خازن ها زیاد هست و برای جبران جریان.
                  نمیدونم صدا را چجوری برات شبیه سازی کنم :mrgreen: ولی وقتی خازن کم باشه در ضرب های فرکانس پایین آمپلی کم میاره ویه چیزی
                  شبیه پر پر میشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی
                    چون اون آمپلی فایرهای پابلیک آدرس هستندهمون دو تا 6800 براش کافیست. البته من هم تو آمپلی فایرم که برای موزیک ساختم دو تا 6800 میزارم .البته کیفیت به مدار آمپلی فایر هم بستگی داره ها اما به طور کلی همانطور که سام عزیز گفت اون آمپلی فایر ها زیاد به درد موزیک نمی خورند شما اگر به لاین ورودی همون آمپلی فایر ها خروجی یک منبع صوتی که موزیک پخش می کنه رو وصل کنید تو بیس های بالا آمپلی کم میاره و صدا بیس رو ناقص پخش میکنه.

دیدگاه

سلام
                      بله اون تن کنترل و کامل مطالعه کردم بردش رو هم اماده کردم شب عکساشو میزلرم فقط اون تن کنترل تغذیش معلوم نیست یه ترانس 9 ولت تکی کافیه؟ با برد تغذیه ای که خودش پیشنهاد داده؟
                      ممنون

دیدگاه

سلام
                        اقای سام سیروس
                        میشه در صفحه اول همین تاپیک تمام فایلها رو در پرشین گیگ پلود کنید
                        در ضمن امپلی فایری که ساختید یه عکس ازش بگیرید
                        مرسی

دیدگاه

با سلام وعرض ادب خدمت استادان تشکروقدردانی بابت پاسخ شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط __faraz__
                            سلام
                            بله اون تن کنترل و کامل مطالعه کردم بردش رو هم اماده کردم شب عکساشو میزلرم فقط اون تن کنترل تغذیش معلوم نیست یه ترانس 9 ولت تکی کافیه؟ با برد تغذیه ای که خودش پیشنهاد داده؟
                            ممنون
                            براش یک منبع تغذیه دوبل رگوله شده 12 ولت بزار . با ترانس دوبل 12 ولت 500 میلی آمپر که پس از رگوله شدن همون 12 ولت میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebrahim-h
                              سلام
                              اقای سام سیروس
                              میشه در صفحه اول همین تاپیک تمام فایلها رو در پرشین گیگ پلود کنید
                              در ضمن امپلی فایری که ساختید یه عکس ازش بگیرید
                              مرسی
                              ابراهیم جان درست شد

دیدگاه

منم به یه چیز عجیب درباره خازن ها برخورد کردم
                                یه ضبط سی دی قدیمی سامسونگ رو باز کردم . مدار آمپلی فایرش چهارکانال بود و از دوتا آیسی STK411-240E تشکیل شده بود که تو دیتاشیتش زده بود 120 وات . دوتا خروجی برای ساب ووفر هست و دوتا هم برای اسپیکر اصلی . درضمن آیسی دوتا تغذیه داره HV و LV که تو این دستگاه دوبل 44 و دوبل 22 بودند . یه ترانس خیلی سنگین هم واسش گذاشتن .(موقع حمل و نقلش حسابی حالمو گرفت )

حالا به نظرتون تو قسمت تغذیه چه خازن هایی گذاشته بود؟ oo:
                                واسه قسمت HV دوتا خازن 3800 میکرو فاراد 63 ولت و واسه قسمت LV هم دوتا 4700 میکرو فاراد 35 ولت oo:

ولی صداش مثل بمب کوبندگی داره . دل و روده آدم رو تکون میده با اون بانداش :agree:

حالا منم گیج شدم که خازن با ظرفیت های خیلی بالا بزارم تو مدارام یا نیاز نیست ؟؟؟؟؟
                                به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
                                سنکا
                                انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
                                اپیکتتوس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X