اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

امپ stk چند وات رو با امپ ماسفت چند وات مقایسه کردی؟ ولتاژ 2 تاشون دوبل 50 ولته یا ماسفته بیشتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      امپ stk چند وات رو با امپ ماسفت چند وات مقایسه کردی؟ ولتاژ 2 تاشون دوبل 50 ولته یا ماسفته بیشتره؟
      ماسفت که طبق ادعای طراح 200 واته
      اما stk طبق دیتاشیت 2*50 وات (هر کانالش 50 واته) و من هم از یک کانالش استفاده کردم
      بله ولتاژ ها و همینطور ورودی ها و همینطور بلنگوی خروجی همگی یکی هستند

دیدگاه

راستش من قبلا هم گفتم که 16 یا 17 سال پیش یک آمپلی با آی سی ساختم و تنها تجربه من با آی سی هست. این از این
        یک آمپلی فایر خانگی سونی مال سال 92 هم دارم که با STK ساخته شده. این هم مثال از شنیده ها

حالا زمانی که من به این سونی ولوم میدم ، یعنی نزدیک به انتها خودتون میدونید چه حالی به بلند گو ها دست میده و اگر اشتباه نکنم هر باند 100 وات
        آر ام اس هست و کلا میخوام بگم که آنچنان قدرتی نداره.

اما از وقتی دارم روی ماسفت کار میکنم قدرت را احساس میکنم و این تجربه تنها من نیست در یکی از پست ها هم قبلا گفته بودم که یک
        DJ 350 وات همین سری را در کلاب استفاده کرده بود و شگفت زده شده بود از قدرت این آمپ و حتما همه در مورد شرایط صدا و موزیک در
        کلاب ها گاه هستیم.

پیرو فرمایشات دوستان عزیز مهدی جان و محمد عزیز استفاده از این آمپلی ها باید با شرایط مناسب باشه که قدرتی مطلوب داشته باشه
        و در مورد ترانزیستور های قدرت در بخش درایور هم درست گفتند . خود بنده تا الان حدود 8 یا 9 تا عوض کردم تا نتیجه داده دلیلش هم فقط
        بی کیفیت بودن این قطعات هست. حالا این ترانزیستور بود... با جایگزین کردن مقاومت های ویشی اصل سری MRS25 که 0.6 وات هست
        کلی در بهبود عملکرد تاثیر مثبت گذاشته و به همچنین خازن های MKT ساخته WIMA آلمان
        در نتیجه کیفیت قطعات بی برو برگرد در بهبود
        عملکرد تاثیر داره

و در آخر بگم که قصد مخالفت یا تحقیر STK را ندارم هر چه گفتم در راستای بهینه سازی این آمپلی فایر بود
        و طراح هم با من هیچ نسبت فامیلی نداره

خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          راستش من قبلا هم گفتم که 16 یا 17 سال پیش یک آمپلی با آی سی ساختم و تنها تجربه من با آی سی هست. این از این
          یک آمپلی فایر خانگی سونی مال سال 92 هم دارم که با STK ساخته شده. این هم مثال از شنیده ها

حالا زمانی که من به این سونی ولوم میدم ، یعنی نزدیک به انتها خودتون میدونید چه حالی به بلند گو ها دست میده و اگر اشتباه نکنم هر باند 100 وات
          آر ام اس هست و کلا میخوام بگم که آنچنان قدرتی نداره.

اما از وقتی دارم روی ماسفت کار میکنم قدرت را احساس میکنم و این تجربه تنها من نیست در یکی از پست ها هم قبلا گفته بودم که یک
          DJ 350 وات همین سری را در کلاب استفاده کرده بود و شگفت زده شده بود از قدرت این آمپ و حتما همه در مورد شرایط صدا و موزیک در
          کلاب ها گاه هستیم.

پیرو فرمایشات دوستان عزیز مهدی جان و محمد عزیز استفاده از این آمپلی ها باید با شرایط مناسب باشه که قدرتی مطلوب داشته باشه
          و در مورد ترانزیستور های قدرت در بخش درایور هم درست گفتند . خود بنده تا الان حدود 8 یا 9 تا عوض کردم تا نتیجه داده دلیلش هم فقط
          بی کیفیت بودن این قطعات هست. حالا این ترانزیستور بود... با جایگزین کردن مقاومت های ویشی اصل سری MRS25 که 0.6 وات هست
          کلی در بهبود عملکرد تاثیر مثبت گذاشته و به همچنین خازن های MKT ساخته WIMA آلمان
          در نتیجه کیفیت قطعات بی برو برگرد در بهبود
          عملکرد تاثیر داره

و در آخر بگم که قصد مخالفت یا تحقیر STK را ندارم هر چه گفتم در راستای بهینه سازی این آمپلی فایر بود
          و طراح هم با من هیچ نسبت فامیلی نداره
          من نمیدونم چرا شما فکر میکنید من با ماسفتها مشکل دارم؟ باور کنید اینطور نیست ،من فقط این دو رو باتوجه به قطعاتی که دردسترس همگی هست مقایسه کردم و نتیجه رو اینجا گفتم .حالا اگر نظر شما اینه که اون چیزی رو که دیدم و شنیدم باور نکنم بله درسته ماسفتها به مراتب قوی تر بودن.
          فقط یک سوال ؟فیلمی که گذاشتم رو دیدین؟ اواخر فیلم صدای برخورد بوبین ساب رو به آهنربا شنیدین یا نه؟ این یه ساب ووفر بود نه یک میدرنج 4 اینچی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_salmani
            من نمیدونم چرا شما فکر میکنید من با ماسفتها مشکل دارم؟ باور کنید اینطور نیست ،من فقط این دو رو باتوجه به قطعاتی که دردسترس همگی هست مقایسه کردم و نتیجه رو اینجا گفتم .حالا اگر نظر شما اینه که اون چیزی رو که دیدم و شنیدم باور نکنم بله درسته ماسفتها به مراتب قوی تر بودن.
            فقط یک سوال ؟فیلمی که گذاشتم رو دیدین؟ اواخر فیلم صدای برخورد بوبین ساب رو به آهنربا شنیدین یا نه؟ این یه ساب ووفر بود نه یک میدرنج 4 اینچی
            مجتبی جان من اصلا منظورم این نبود که با ماسفت ها مشکل داری. شاید من منظورم را بد انتقال دادم
            فقط قصدم این هست که این مشکل قدرت بر طرف بشه و این به این خاطر هست که دوست ندارم کم بیاریم از اون اعضای diyaudio
            و مشکل را بر طرف کنیم . همه این بحث ها به این خاطر هست

خلاصه خدایی نا کرده برات دلگیری پیش نیاد دوست عزیز .
            همه ما اینجا جمع شدیم برای کسب تجربه و دانش و تبادل این دو

دیدگاه

دوست عزیز قرار نیست اگه 1 طراح روی امپش نوشت 200 وات حتما 200 وات باشه اکثر اوقات سازنده ها اغراق میکنن و بیشتر وقتها طراحیشون ایراد داره
              اگه میخوای توان واقعی امپ به دست بیاری اول باید بازده امپ به دست بیاد بعد ضرب در توانی که از منبع میکشه بکنی
              در ضمن امپهای ماسفت معمولا درایور ضعیفی دارن به همین دلیل باید قبل از امپ از پری استفاده کرد یا سیگنال قوی تری به ورودیش متصل کرد

دیدگاه

داداش راستی یه چیزی یادم رفت ازمایشی که انجام دادی شرایطش یکی نبوده!
                حساسیت ورودی stk زیاده و در حدی هست که تقریبا بتونه حداکثر قدرت رو با ورودی میلی ولتی کامپیوتر یا گوشی تحویل بده ولی ماسفته اینجوری نیست و حساسیت ورودی پایینی داره و ورودی باید حدودا بالای 1 ولت rms باشه تا حداکثر قدرت نامی رو تحویل بده یه پری امپ خوب که بزاری و مقایسه کنی اون دیافراگم ساب رو کامل از جاش درمیاره من تجربه داشتم! :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  داداش راستی یه چیزی یادم رفت ازمایشی که انجام دادی شرایطش یکی نبوده!
                  حساسیت ورودی stk زیاده و در حدی هست که تقریبا بتونه حداکثر قدرت رو با ورودی میلی ولتی کامپیوتر یا گوشی تحویل بده ولی ماسفته اینجوری نیست و حساسیت ورودی پایینی داره و ورودی باید حدودا بالای 1 ولت rms باشه تا حداکثر قدرت نامی رو تحویل بده یه پری امپ خوب که بزاری و مقایسه کنی اون دیافراگم ساب رو کامل از جاش درمیاره من تجربه داشتم! :agree:
                  حقیقتش من فکر میکردم خروجی لپ تاپ بالای 1 ولت باشه ولی تست نکردم،چشم اینم با اسکوپ نگاه میکنم اگه نبود یه تقویت کننده میزارم ببینم چی میشه

دیدگاه

حقیقتش من فکر میکردم خروجی لپ تاپ بالای 1 ولت باشه ولی تست نکردم،چشم اینم با اسکوپ نگاه میکنم اگه نبود یه تقویت کننده میزارم ببینم چی میشه
                    خروجی لپتاپ نهایتا 300 میلی وات توان داره.به فکر 1 پری درست حسابی باش تا بفهمی امپ ماسفت یعنی چی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                      خروجی لپتاپ نهایتا 300 میلی وات توان داره.به فکر 1 پری درست حسابی باش تا بفهمی امپ ماسفت یعنی چی
                      وات یا ولت؟در هر صورت کسی که این آمپ رو میسازه فکر میکنم میخواد به همینجور دستگاهها وصل کنه نه به نوار کاست،بنابراین یا طراح باید این فکر رو میکرد و پری رو هم رو برد اصلی طراحی میکرد که مشکل تطبیق امپدانس و اینجور چیزها نداشته باشه و یا هم یه تذکر خشک و خالی میداد که ورودی باید قوی باشه.
                      بهرحال من هنوز خروجی لپ تاپ رو تست نکردم چون سر کارم و به اسکوپ دسترسی ندارم،به محض تست نتیجه رو اینجا هم میگذارم

دیدگاه

میلی ولت منظورشونه
                        داداش هر کسی با امپ کار کرده باشه میدونه امپ گسسته حساسیت ورودی پایینی داره و حتما پری میخواد طراحی امپ گسسته این مسئله رو بوجود میاره دست طراح زیاد نیست که قسمت قدرت حساسیت ورودی بالایی داشته باشه و به هزار و یک دلیل روی خیلی از امپ ها پری رو طراحی نمیکنن و این 2 تا جدا هستن سازنده باید با توجه به مشخصات امپ پری مناسب رو براش بزاره!
                        در ضمن شما ولتاژ موثر خروجی کامپیوتر رو حساب کنید پیک تو پیک بدرد نمیخوره

دیدگاه

درود بر همه دوستان و مجتبی جان

مهدی جان و mebk1988 جان راهنمایی های درستی کردند

بیشتر دوستان با انجمن http://www.diyaudio.com/ سر و کار دارند و میشناسند
                          از آنجا که بهترین راهنمایی و راهکار را خود طراح حواهد داد بهتر میبینم در آن انجمن هم موضوع را مطرح کنیم هر چند که تاپیک مربوط به NMOS یه کم
                          خلوت شده ولی خالی از لطف نیست نظر سازنده های آنجا و خود طراح را هم بدانیم .

در این 2 تاپیک راجب این سری بحث زیاد شده :
                          http://www.diyaudio.com/forums/solid...ry-design.html

http://www.diyaudio.com/forums/solid...velopment.html

نام کاربری طراح هم quasi هست

البته دوستان در اینجا استاد هستند . برداشت اشتباه به وجود نیاد که آنها بیشتر میدانند یا تجربه بیشتر دارند.

دیدگاه

داداش سام معلومه که اونا هم دانش و تجربه خیلی بیشتری از ما دارن تو یه طرح خوب امپ از یه ایرانی که شناخته شده باشه به من نشون بده من یه درمل برات میخرم :mrgreen:
                            کسی که این رو طراحی کرده به همه ی مسائلش واقفه طراحی امپ قدرت اصلا مسئله ساده ای نیست و دانش و تجربه بالایی میخواد!

دیدگاه

دوستان این هم نتیجه آزمایش من
                              این فرکانس 200 هرتر خروجی کارت صدا خودتون میتونین ولتاژ پیک تو پیک رو ببینین

اینم خروجی رو 20 کیلو هرتز

کیفبت عکسها رو کم نکردم که اعداد اسکوپ خونده بشن تا ببینید خروجی کارت صدا در فرکانسهای پایین بیشتر از 2 ولت و در فرکانسهای بالا حدود 4 ولته
                              حالا بگین ولتاژ موثر چجوری حساب کنم؟

اینها رو اگه بازم قبول ندارید یک پری با کیفیت که بتونم به خروجی لپ تاپ بزنم رو معرفی کنین تا ببینم با پری میخواد چکار کنه این آمپ بحث برانگیز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                داداش سام معلومه که اونا هم دانش و تجربه خیلی بیشتری از ما دارن تو یه طرح خوب امپ از یه ایرانی که شناخته شده باشه به من نشون بده من یه درمل برات میخرم :mrgreen:
                                کسی که این رو طراحی کرده به همه ی مسائلش واقفه طراحی امپ قدرت اصلا مسئله ساده ای نیست و دانش و تجربه بالایی میخواد!
                                داداشی به خاطر درمل هم که شده خودم طراحی میکنم

درست میگی نمیدونم چرا اینجوری هست. فکر میکنم بیشتر به خاطر گذشت ایرانی ها از مسائل ریز و حساس هست که در بیشتر موارد
                                میبینیم . به نظرم تو هر کاری از یک خط هم نباید فاکتور گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X