اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    دوبل 9؟؟
    کجا گفته میشه با تک 9 راش انداخت؟ من با دوبل 12 راه انداختم
    توی فایل اصلیشو اگه نگاه کنید یه پی سی بی کوچیک دیگه هم داره که با دو تا دیود 1N4004 و دو تا خازن2200 میکرو از ترانس تک 9ولت 300میلی امپر یه ولتاژ 12 دوبل ایجاد کرده :read:

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247

اها!
      اون فایل pdf رو میگین...
      نه با یه ترانس دوبل 12 راه اندازیش کردم البته اگه از lm833 استفاده کنین بهتره

دیدگاه

با ترانس تکی هم میشه یه تغذیه دوبل دی سی به دست آورد ولی جریان نصف میشه .
        به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
        سنکا
        انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
        اپیکتتوس

دیدگاه

حالا این یکی بهتر نیست چون مال شرکت apex هستش؟
          apex شرکت نیست !

یکی هست مثل منو شما - کسی که تجربه زیادی تو سیستمهای صوتی حرفه ای داره..آمپلیفایرهای زیادی رو تعمیر کرده و نقشه هاشون رو استخراج کرده..

بعضی ها که قابل ساده شدن هست..ساده می کنه و یه پی سی بی عجیب و غریب هم میکشه میده دست ملت حال کنن..بعضا از بعضی از مداراش خوب جواب نگرفتم..ولی خوبه در کل..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
            apex شرکت نیست !

یکی هست مثل منو شما - کسی که تجربه زیادی تو سیستمهای صوتی حرفه ای داره..آمپلیفایرهای زیادی رو تعمیر کرده و نقشه هاشون رو استخراج کرده..

بعضی ها که قابل ساده شدن هست..ساده می کنه و یه پی سی بی عجیب و غریب هم میکشه میده دست ملت حال کنن..بعضا از بعضی از مداراش خوب جواب نگرفتم..ولی خوبه در کل..
            محمد جان درست میگی دقیقا یه جورایی طراحی میکنه .

یک سوال. تو اون راه انداز نرم QUASI را ساختی ؟
            چون من باهاش یک مشکل کوچک دارم . وصل کردم به همون NMOS350 ولی بعد از چند دقیقه مقاومت ها شدید داغ میکنن.
            هنوز هیچ دستکاری نکردم ولی 2 تا شک دارم :

1- ترانس
            2- درایور آمپ

چی فکر میکنی ؟
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
              apex شرکت نیست !

مرسی که اصلاح کردین من تا الان فکر میکردم یه شرکته. :mrgreen: :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_salmani
                دوستان این هم نتیجه آزمایش من
                این فرکانس 200 هرتر خروجی کارت صدا خودتون میتونین ولتاژ پیک تو پیک رو ببینین
                ...
                اینم خروجی رو 20 کیلو هرتز
                ...
                کیفبت عکسها رو کم نکردم که اعداد اسکوپ خونده بشن تا ببینید خروجی کارت صدا در فرکانسهای پایین بیشتر از 2 ولت و در فرکانسهای بالا حدود 4 ولته
                حالا بگین ولتاژ موثر چجوری حساب کنم؟

اینها رو اگه بازم قبول ندارید یک پری با کیفیت که بتونم به خروجی لپ تاپ بزنم رو معرفی کنین تا ببینم با پری میخواد چکار کنه این آمپ بحث برانگیز.
                برای محاسبه ولتاژ موثر خروجی ولتاژ پیک (نه پیک تو پیک) رو با رادیکال 2 یا 1.41 تقسیم کن که برای 200 هرتز که گفتی 2 ولت پیک تو پیکه میشه 1 ولت پیک تقسیم برا رادیکال 2 میشه 7. ولت و برای 20 کیلو که 4 ولت پیک تو پیکه میشه 2 ولت پیک تقسیم بر رادیکال 2 میشه 1.41 ولت
                در ضمن مسئله تطبیق امپدانس رو هم در نظر بگیر!

دیدگاه

sorry
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                  ...
                  از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                  ...
                  به امید پیروزی...........

دیدگاه

دوستان من این مدار pretonos رو بالاخره ساختم و داره کار میکنه :wow: از داداش سام هم که زحمت pcb رو کشیدند وار بقیه ی دوستان خیلی ممنونم.

فقط وقتی ولوم بیس رو تا اخر باز میکنم صدا بریده بریده میاد که فک میکنم بخاطر تغذیه شه چون با دو تا باتری کتابی نیمه خالی راش انداختم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                      دوستان من این مدار pretonos رو بالاخره ساختم و داره کار میکنه :wow: از داداش سام هم که زحمت pcb رو کشیدند وار بقیه ی دوستان خیلی ممنونم.

فقط وقتی ولوم بیس رو تا اخر باز میکنم صدا بریده بریده میاد که فک میکنم بخاطر تغذیه شه چون با دو تا باتری کتابی نیمه خالی راش انداختم :mrgreen:
                      ای جانم مبارکه :nice:

داداشی من که انجام وظیفه کردم خوشحال شدم که جواب گرفتی. من که هنوز دوباره برد نساختم

سینا جان با کدام آمپلی فایر تست کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        ای جانم مبارکه :nice:

داداشی من که انجام وظیفه کردم خوشحال شدم که جواب گرفتی. من که هنوز دوباره برد نساختم

سینا جان با کدام آمپلی فایر تست کردی؟
                        ممنون :biggrin:
                        بساز داداش سام ضرر نمیکنی
                        من با امپ 160وات ماسفت تست کردم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                          ممنون :biggrin:
                          بساز داداش سام ضرر نمیکنی
                          من با امپ 160وات ماسفت تست کردم :job:
                          قربونت

حتما داداشی. من یکبار ساختم کار نکرد که احتمالا مال پی سی بی هست چون خیلی افتضاح شد . من هم عوضش نکردم.
                          ولی دوباره درستش میکنم :biggrin:

دیدگاه

چی شد داداش سام پری رو ساختی ؟
                            من که به مشکل برخوردم با این pretonos اومدم با ترانس 9ولت 1امپر که نیم موج یکسو شده بود تست کنم تا مثبت منفی رو وصل میکنم جرقه میزنه tl071 داغ میشه oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              چی شد داداش سام پری رو ساختی ؟
                              من که به مشکل برخوردم با این pretonos اومدم با ترانس 9ولت 1امپر که نیم موج یکسو شده بود تست کنم تا مثبت منفی رو وصل میکنم جرقه میزنه tl071 داغ میشه oo:
                              هنوز نساختم داداشی :sad:
                              ولی از امروز اول اون پروتکتور خودت را درست میکنم بعد شروع به ساخت برد همین پروتونوس میکنم سینا با دوبل 9 ولت تست کن
                              ببین چی جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                                هنوز نساختم داداشی :sad:
                                ولی از امروز اول اون پروتکتور خودت را درست میکنم بعد شروع به ساخت برد همین پروتونوس میکنم سینا با دوبل 9 ولت تست کن
                                ببین چی جواب میده
                                خیلی ممنون داداش سام
                                پس من برم یه منبع دوبل 9 ولت پیدا کنم ببینم چی میشه
                                خبرشو بهت میدم :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X