اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

دوستان یه سوال دیگه داشتم .این pcbکه تو فایل pdf هست وقتی پرینتش میکنیم اندازش هم اندازه pcb اصلیه؟اخه من یه فت کذاشتم رو pcb انگار یه کم باید بزرگتر باشه اندازه pcb?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
      دوستان یه سوال دیگه داشتم .این pcbکه تو فایل pdf هست وقتی پرینتش میکنیم اندازش هم اندازه pcb اصلیه؟اخه من یه فت کذاشتم رو pcb انگار یه کم باید بزرگتر باشه اندازه pcb?
      احمد جان من الان به برد دسترسی ندارم که اندازه بگیرم. ولی بهترین آزمایش را کردی اگر دقیق ، اندازه نیست با استفاده از همون ماسفت
      اندازه را تغییر بده .

برای ترانس هم در پیام پاسخ دادم . باید 35 ولت دوبل باشه و 5 آمپر
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام دوستان
        امروز رفتم قطعات را خریدم مقاومت یا را با بدبختی جور کردم اونم 0.25 وات .خازنا هم فقط 100n راmktخریدم باقیش را هم پلی استر و عدسی گرفتم.مهدی جان اگه جایی سراغ داری که خازنا را داره لطفا بگو.چون سر مقاومتا خیلی راه رفتم خسته شدم اومد خونه دیگه .
        راستی سام خازنای رکتیفایر را 63 ولت خریدم مشکل نداره؟دوتا هم گرفتم دونه ای 6 تومن . فکر کنم مناسب باشه همین.ترانس را هم چند جا قیمت کردم گفتن باید بپیچیم برات با ماشین حساب یه حسابی میکردن و به اتقاق همه 120 قیمت دادن اندازش را هم نشونم دادن خیلی چیز خفنی میشد.هنوز سفارش ندادمش.
        سام دمت گرم داداش اندازه فیبر را هم تو پست 161 بود فکر کنم نوشته بودی 10.5*8

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
          سلام دوستان
          امروز رفتم قطعات را خریدم مقاومت یا را با بدبختی جور کردم اونم 0.25 وات .خازنا هم فقط 100n راmktخریدم باقیش را هم پلی استر و عدسی گرفتم.مهدی جان اگه جایی سراغ داری که خازنا را داره لطفا بگو.چون سر مقاومتا خیلی راه رفتم خسته شدم اومد خونه دیگه .
          راستی سام خازنای رکتیفایر را 63 ولت خریدم مشکل نداره؟دوتا هم گرفتم دونه ای 6 تومن . فکر کنم مناسب باشه همین.ترانس را هم چند جا قیمت کردم گفتن باید بپیچیم برات با ماشین حساب یه حسابی میکردن و به اتقاق همه 120 قیمت دادن اندازش را هم نشونم دادن خیلی چیز خفنی میشد.هنوز سفارش ندادمش.
          سام دمت گرم داداش اندازه فیبر را هم تو پست 161 بود فکر کنم نوشته بودی 10.5*8
          درودی بی پایان

آره داداش اندازه فیبر درست هست ولتاژ خازن مناسب هست چون بیش از 50 ولت نباید به این آمپلی فایر وارد کرد .
          فقط برای هر 100 وات روی هر ریل بهتر هست یک خازن 10000 بگزاری ولی من برای راه اندازی و تست مثل خودت روی هر ریل
          یک خازن گزاشتم . البته بستگی به مصرف خودت هم داره و میزان باری که به دستگاه میدهی
          ترانس هم فکر میکنم قیمت خوب باشه چون الان در تهران نباید زیر 180 باشه . فقط یادت باشه که هر 2 سیم پیچ دوم ترانس باید 5 آمپر باشه

:job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            . فقط یادت باشه که هر 2 سیم پیچ دوم ترانس باید 5 آمپر باشه
            داداش سام یه سوال :
            الان این ترانس 350 وات میشه یا 700 وات؟
            من اخر سر اینو نفهمیدم :angry:

دیدگاه

ahmad70 جان حتما لازم نیست MKT باشه پلی استر بزار اونم خوبه
              برای مقاومت من همیشه از اون مغازه ای که روبروی مغازه لباس نظامی فروشی (اول خیابون طالقانی از سمت شمس ابادی) هست خرید میکنم شرمنده اسمش یادم نیست همه مقاومت هاشو گذاشته دم دست خودت هرکدومو بخوای برمیداری و راحته
              ""یه پیشنهاد : اگه میخوای ترانس سفارش بدی از دنیای ترانس سفارش نده که خیلی بی انصافه کلی هم منت سرت میزاره:NO:""

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                ahmad70 جان حتما لازم نیست MKT باشه پلی استر بزار اونم خوبه
                برای مقاومت من همیشه از اون مغازه ای که روبروی مغازه لباس نظامی فروشی (اول خیابون طالقانی از سمت شمس ابادی) هست خرید میکنم شرمنده اسمش یادم نیست همه مقاومت هاشو گذاشته دم دست خودت هرکدومو بخوای برمیداری و راحته
                ""یه پیشنهاد : اگه میخوای ترانس سفارش بدی از دنیای ترانس سفارش نده که خیلی بی انصافه کلی هم منت سرت میزاره:NO:""
                خب پس همینا را میزارم
                مقاومت ها را من از نیکو الکترونیک گرفتم (دو سه تا مغازه بعد از پاساژ پوریای ولی ته یه راهرو) اینجا را هم که گفتی سر میزنم .
                ممنون مهدی جان بابت هشداری که دادی .اصلا واسه همین امروز ترانس را سفارش ندادم اومدم تا با شما و سام یه مشورت بکنم :biggrin:.مرسی

دیدگاه

نیکو هم خوبه اما اکثر مواقع سرش شلوغه برای چند تا مقاومت مکافاته رفتن اونجا
                  همون جایی که گفتم برای اقاومت خازن عدسی و ای سی و دیود زنر و اینا خوبه همشو گذاشته گوشه مغازش خودت میری بر میداری
                  ترانس رو من قیمت دقیق ندارم اما هرچی هست بگو برای کارای صوتی میخوام ایده ال بپیچین (اکثرا برای کم شدن هزینه سیم کمتر میپیچن) و بگو اگه قالپاقش رو هم دارن بزارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                    داداش سام یه سوال :
                    الان این ترانس 350 وات میشه یا 700 وات؟
                    من اخر سر اینو نفهمیدم :angry:
                    داداشی کلا میشه مثلا 350 وات

دیدگاه

سلام استاد
                      ممکنه محدوده ی دقیق پاسخ فرکانسی مدار و thd دقیق مدار رو بدست بیارین و اعلام کنید؟
                      میخوام یه جفت باند 6975 pioneer بهش وصل کنم که برام کیفیت و زلالی صدا از هر چیز مهمتره
                      البته در جریان هستم که توان مدار از توان باند ها بسیار بیشتره
                      در ضمن این مدار در حالتی که ورودی بهش وصل نیست اعوجاج و نویز نداره؟(البته در صورت استفاده از تغذیه ی مناسب)
                      ممنون میشم که راهنماییم کنید
                      زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

درود بر شما
                        من هنوز شاگرد هستم :nerd:

مشخصات که خواسته بودی :

THD : < 0,1 %
                        Class : AB
                        Input Impedance : 32K
                        Damping : ~ 150

همانطور که گفتی در صورت استفاده از منبع تغذیه مناسب، هیچ نویز و صدای آزار دهنده ای در هنگام قطع مدار ، در خروجی وجود ندارد .

دیدگاه

سام این پری را که گذاشته بودی ، رفتم تو سایتش و nono شا پیدا کردم .حالا اینا درست میکنم
                          http://s4.picofile.com/file/7867955806/pre_tonos_mono.pdf.html
                          راستی اگه بخوایم از lm833 استفاده کنیم که پایه هاش به TL071 نمیخوره. :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                            سام این پری را که گذاشته بودی ، رفتم تو سایتش و nono شا پیدا کردم .حالا اینا درست میکنم
                            http://s4.picofile.com/file/7867955806/pre_tonos_mono.pdf.html
                            راستی اگه بخوایم از lm833 استفاده کنیم که پایه هاش به TL071 نمیخوره. :sad:
                            lm833 با TL072 جور هست .

احمد در همون سایت بگردی پری مونو با TL072 هست ولی میکروفن نداره و کنترل کمتری هم روی صدا داره . اگر بخواهی میتونی
                            آنها را بسازی .

دیدگاه

درود بر سام عزیز خوبی؟؟ چه خبر؟
                              من این nmos200 رو ساختم اون فایل رو خوندم چیزی نفهمیدم دلو زدم به دریا تست گرفتم ازش پتانسیومتر هارو گذاشتم رو وسط زدم به برق صدا داشتم ولی خیلی داغ میشه خیلی گشیدم بیرون دوباره چرخونم ولم رو زدم به برق باز بیشتر داغ شد و بالاخره ماسفت های 250 پوکید رفت :angry: oo: حالا که پوکید چه کار کنم باز دوباره نسوزه ولم ها مشکل داره تنظیمش ولتاژ هم 45 دوبل بود
                              Fail Never
                              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                                درود بر سام عزیز خوبی؟؟ چه خبر؟
                                من این nmos200 رو ساختم اون فایل رو خوندم چیزی نفهمیدم دلو زدم به دریا تست گرفتم ازش پتانسیومتر هارو گذاشتم رو وسط زدم به برق صدا داشتم ولی خیلی داغ میشه خیلی گشیدم بیرون دوباره چرخونم ولم رو زدم به برق باز بیشتر داغ شد و بالاخره ماسفت های 250 پوکید رفت :angry: oo: حالا که پوکید چه کار کنم باز دوباره نسوزه ولم ها مشکل داره تنظیمش ولتاژ هم 45 دوبل بود
                                درودی بی پایان خوبم . تو چطوری ؟

داداشی اشتباه کردی باید با همون راهنما پیش میرفتی حالا اشکال نداره من فارسی همون را برات میگم

این ها را دوست عزیز مان محمد.ح برام فرستاده بود :

1-اول چک کن ببین بدنه ترانزیستورهای قدرت به هیت سینک متصل نشده باشه
                                2-هیچ خروجی ای نباید به آمپ وصل باشه
                                3-بجای فیوز ها ، 2 تا مقاومت 100 اهم 5 وات بزار
                                4-با رعایت + و - ، تغذیه رو وصل کن
                                5- یه ولت متر DC خوب به خروجی وصل کن ، ببین ولتاژی هست یا نه ، سعی کن با تنظیم VR1 اون رو به نزدیک 0 ولت برسونی
                                6-حالا ولت متر رو بزن سر یکی از اون مقاومت های 100 اهم که بجای فیوز گذاشتی
                                7-با تنظیم VR2 ولتاژ 2 سر مقاومت 100 اهم باید 3 ولت باشه (تو مدار شما که 2 تا ماسفت داری کلا) - یعنی جریان هر فت 30 میلی آمپر خواهد شد.
                                8- حالا 100 اهم رو با 10 اهم 1 وات تعویض کن. حالا ببین ولتاژ دو سرش چقدره ، باید 0.3 باشه. اگر نبود بازم تنظیم کن که بشه حدود 0.3 ولت.
                                9-حالا مقاومت ها رو بردار و همون فیوزها رو بزار. ولتاژ رو وصل کن. با ولت متر DC ، دوباره مقدار DC خروجی که باید خیلی کم باشه رو چک کن ، اگر جا داشت ، بازم کمترش کن.

پرسش داشتی بپرس داداشی

خبر خوش کار کرد را بده

در خدمتت هستم . پیروز و پاینده باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X