اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    بله سامی جان یک آیسی مخصوص می خواست که چند جا پرسیدم بالاخره یک جا رو گیر آوردم که داشت .نقشه رو هم به مهدی جان دادم که براش pcb بزنه . انشاا... بعد از تمام شدن یک تاپیک جداگانه براش میزنیم
    با تشکر
    قبل اینکه بره تو فر برای پختن میشه یکم در مورد کارکردش توضیح بدی ؟
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

بله سامی جان یک آیسی مخصوص می خواست که چند جا پرسیدم بالاخره یک جا رو گیر آوردم که داشت
      ایسیش uPC1237 نیست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
        ایسیش uPC1237 نیست ؟
        خود خودشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
          قبل اینکه بره تو فر برای پختن میشه یکم در مورد کارکردش توضیح بدی ؟
          بهنام جان
          صبر کن عزیزم میگم برات :mrgreen:

دیدگاه

بهنام جان
            صبر کن عزیزم میگم برات :mrgreen:
            منم میخوام :cry2:
            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
              منم میخوام :cry2:
              داداشی پس اون تغذیه سوئیچینگ مامانی چی شد؟ مشخصات نزاشتی :cry2:
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

دوستان دارم PCB مدار محافظ رو میزنم تموم که شد میزارمش توی یه تاپیک جدا هر سوالی داشتید اونجا من و محمد جان بهش جواب میدیم فقط یکم باید صبر کنید چون میدونین که روی PCB وسواس دارم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                  داداشی پس اون تغذیه سوئیچینگ مامانی چی شد؟ مشخصات نزاشتی :cry2:
                  کدوم سام؟! همون که ساختم؟
                  اوه اوه اوه
                  شرمنده سام
                  پاسخت رو ندیده بودم!
                  سام نتیجه که گرفتم ولی به دلیل کمبود ماسفت و ... ( اینجا شیراز است :mrgreen: ) افت ولتاژ داشت
                  قطعاتم از ایران میکرو رسیده فردا صبح خبرشو میدم به همه شرمنه بابت تاخیر تقصیره من نبود ایران میکرو دیر فرستاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                    کدوم سام؟! همون که ساختم؟
                    اوه اوه اوه
                    شرمنده سام
                    پاسخت رو ندیده بودم!
                    سام نتیجه که گرفتم ولی به دلیل کمبود ماسفت و ... ( اینجا شیراز است :mrgreen: ) افت ولتاژ داشت
                    قطعاتم از ایران میکرو رسیده فردا صبح خبرشو میدم به همه شرمنه بابت تاخیر تقصیره من نبود ایران میکرو دیر فرستاد
                    آره همینی که برای این آمپ ساختی

دشمنت شرمنده داداشی :agree: دمت گرم بفرست

قطعات من هم بالاخره رسید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      دوستان دارم PCB مدار محافظ رو میزنم تموم که شد میزارمش توی یه تاپیک جدا هر سوالی داشتید اونجا من و محمد جان بهش جواب میدیم فقط یکم باید صبر کنید چون میدونین که روی PCB وسواس دارم!
                      دستت درد نکنه مهدی عزیز و به همچنین محمد عزیز
                      دمه هر دوتون گرم :agree:

خداییش آمپلی بدون این محافظ به هیچ درد نمیخوره

دیدگاه

درود بر همه رفقا

مهدی و محمد عزیزم ببینید محافظی که در پیوند زیر هست ، همانند مال شما نیست؟
                        چون مدار چاپی داره و مهدی عزیزم اگر درست باشه دیگه به زحمت نمیافتی :agree:

http://diyfan.blogspot.com/2012/03/s...rotection.html

در پایین صفحه پیوندی هست برای بارگیری که زیپ شده هست. فقط ممکنه برای باز کردن صفحه نیاز به (ف ش) داشته باشید :angry: :angry:
                        از امروز هر چی تو گوگل میگردم ، گزینه های کمی باز میشه . بد اعصابم ریخته به هم :angry: بگزریم که گفتن نداره

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247

نه داداش سام این اون شماتیک نیست مدارش ناقصه و اصله کاری مدار یعنی overload protection رو نداره (پین 1 ای سی خالیه) شماتیکی که دارم براش PCB میزنم کامله و 2 تا مدارش رو روی یه PCB میزنم چون محافظ استریو کامل میخوام بشه نه مثل این مدار که یک کانال رو چک میکنه و هر 2 تا کانال رو قطع و وصل میکنه
                          (میگن باز خدارو شکر ایفون تصویری و پنجره خونمون فیـــــلتر نشده همه جا رو به فنا دادن)

دیدگاه

سلام بچه ها
                            سویچینگ کامل شد
                            زیر بار با اون امپ 250 در بیشترین صدا با ساب 306 پایونر 8 ولت افت ولتاژ داره ( هر سر نه ها! کلا !! یعنی هر سر 4 ولت ) که اونم از منبع ورودیه 1 ولت افت پیدا میکنه ( پاور کامپیوتر )
                            ولتاژ هم دوبل 48 هست
                            این هم نقشه مدار

یه کم اروین در خواهرزن ها :mrgreen: زیاده روی کرده به طوری که از خازن تبدیل به خواهرزن شده
                            البته من به جای درایور ماسفت tc4420 از mje350 , 340 اسنفاده کردم چون هم راحت گیر میاد و هم اقتصادی تره و به جای ماسفت های 540 از irfz44n استفاده کردم ! ( همینطوری عشقی :mrgreen: )
                            برای اطلاعات بیشتر هم به تاپیک خودش در منابع تغذیه مراجعه کنید
                            با تشکر از اروین عزیز

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              نه داداش سام این اون شماتیک نیست مدارش ناقصه و اصله کاری مدار یعنی overload protection رو نداره (پین 1 ای سی خالیه) شماتیکی که دارم براش PCB میزنم کامله و 2 تا مدارش رو روی یه PCB میزنم چون محافظ استریو کامل میخوام بشه نه مثل این مدار که یک کانال رو چک میکنه و هر 2 تا کانال رو قطع و وصل میکنه
                              (میگن باز خدارو شکر ایفون تصویری و پنجره خونمون فیـــــلتر نشده همه جا رو به فنا دادن)
                              فهمیدم داداش . هیچ دقت نکرده بودم :mrgreen: دمت گرم
                              با حال گفتی اون ها هم به نوعی فیلتر هست کلا خودمون هم فیلتر شدیم

دیدگاه

سامان دستت درد نکنه داداش
                                خواهرزنو خوب آمدی اگر اینو بسازم ، کارم آسون میشه :agree:
                                داداش تاپیکش کدوم هست :-? بیزحمت پیوند میزاری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X