اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه صوتی برای سالن ورزشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه صوتی برای سالن ورزشی

نوشته اصلی توسط hs67
    خیلی ممنونم
    قدرت زیادی که نیاز نداره فقط قرار یه رله رو راه بندازه
    درست میگم؟
    خب این مدار کار آنتی پالپ رو انجام میده درسته؟
    خواهش میکنم

درسته من برای فن های 12 ولت هم در نظر گرفتم که دیگه کلا کم نیاره البته تغییرات برای تبدیل به 12 ولت هم هست
    فقط نگفتی قصد ساخت کدام آمپلی را داری؟ اگر 350 باشه که اون خودش محافظ عالی داره منظورم رله برای قطع و وصل و اضافه جریان

ولی محافظ اتصال کوتاه که تست کرده باشم سراغ ندارم و همه شماتیک های تست نشده هست
    این را اگر استاد اشک عزیز مداری ازش بزارن به هر دوی ما کمک کردند

یادم رفت بگم که اون مدار سافت استارت آنتی پلاپ نیست فقط پلاپ رو خیلی چشمگیر کم میکنه در حد تغ کوچک
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
      متشکرم این ابهامات برای من پیش اومدفاگه ممکنه جواب بدین ممنونم
      hs جان
      ببین شما برای هر چند تا کانالی که در نظر گرفتی باید یک مدار پری تن کنترل بسازی . خروجی این تن کنترل
      همون pre out هست . حالا تمام این pre out ها مستقیم به ورودی مدار مستر میره .
      اما برای اینکه یک ولوم اکو هم برای هر کانال در نظر بگیری که بتونی به طور مجزا اکو رو برای کانال مربوطه کنترل کنی باید یک مقاومت حدود 10 کیلو از همون نقطه pre out بگیری و به یکی از سرهای کناری یک ولوم 50 کیلو وصل کنی حالا به سر وسط (خروجی ولوم ) یک مقاومت حدود 47 کیلو وصل میکنی سر دیگر مقاومت میشه همون نقطه echo out. اون سر باقیمانده ولوم هم به گراند وصل میشه. حالا تمام echo out ها به ورودی اکو میرن و خروجی اکو هم با یک مقاومت 22 تا 47 کیلو به ورودی مستر میره.
      اگر جایی برات مبهمه بگو تا دوباره برات بگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        hs جان
        ببین شما برای هر چند تا کانالی که در نظر گرفتی باید یک مدار پری تن کنترل بسازی . خروجی این تن کنترل
        همون pre out هست . حالا تمام این pre out ها مستقیم به ورودی مدار مستر میره .
        اما برای اینکه یک ولوم اکو هم برای هر کانال در نظر بگیری که بتونی به طور مجزا اکو رو برای کانال مربوطه کنترل کنی باید یک مقاومت حدود 10 کیلو از همون نقطه pre out بگیری و به یکی از سرهای کناری یک ولوم 50 کیلو وصل کنی حالا به سر وسط (خروجی ولوم ) یک مقاومت حدود 47 کیلو وصل میکنی سر دیگر مقاومت میشه همون نقطه echo out. اون سر باقیمانده ولوم هم به گراند وصل میشه. حالا تمام echo out ها به ورودی اکو میرن و خروجی اکو هم با یک مقاومت 22 تا 47 کیلو به ورودی مستر میره.
        اگر جایی برات مبهمه بگو تا دوباره برات بگم.
        ممنون
        pre out ها و خروجی اکو وارد میکسر میشن یا مستقیم بهم وصل میشن تو ورودی مستر؟منظور از مستر دقیقا چیه؟ :-??
        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
          ممنون
          pre out ها و خروجی اکو وارد میکسر میشن یا مستقیم بهم وصل میشن تو ورودی مستر؟منظور از مستر دقیقا چیه؟ :-??
          نه داداش
          به این عکس نگاه کن . اون کادری که با آبی مشخص کردم میکسر هست . میکسر یعنی ترکیب چند تا صدا باهم . در واقع به مجموعه چند تا پری تن کنترل که با هم موازی میشن میکسر میگن
          مستر هم کنترل کننده نهایی صدایی هست که به آمپلیفایر وارد میشه

اگر دقت کنی این میکسر 4 تا کانال داره که در هر کانال به ترتیب از بالا به پایین ولوم اکو - صدا - زیر و بم تکرار شده
          در هر کانال یک ورودی برای میکروفن و یک ورودی برای لاین وجود داره یعنی مثلا" می تونی به کانال شماره 1 میکروفن وصل کنی و به کانال شماره 2 خروجی یک منبع صوتی وصل کنی.
          تو قسمتی که نوشته مستر هم ولوم های حجم صدا و زیر و بم وجود داره که تو برخی دستگاهها فقط یک ولوم برای حجم صدای ورودی به آمپلی فایر در نظر میگیرند.

دیدگاه

سوالمو این طوری بپرسم این نقاط (که تو عکس دورش خط کشیدم یعنی خروجی های هر کانال) مستقیم بهم وصل میشن و نیاز به مخلوط کننده ندارن؟یا باید از مداراتی که چند تا ورودی رو با هم ترکیب می کنن و یه خروجی واحد میدن استفاده کنم؟
            ببخشید سرتونو درد آوردم
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67

سوالمو این طوری بپرسم این نقاط (که تو عکس دورش خط کشیدم یعنی خروجی های هر کانال) مستقیم بهم وصل میشن و نیاز به مخلوط کننده ندارن؟یا باید از مداراتی که چند تا ورودی رو با هم ترکیب می کنن و یه خروجی واحد میدن استفاده کنم؟
              ببخشید سرتونو درد آوردم
              نه نیازی به مخلوط کننده ندارن قبلا" هم گفتم به مجموع چند تا پری تن که خروجی هاشون به هم وصل میشن و به مستر میرن میکسر میگن

دیدگاه

در واقع ترکیب کننده صدا در اینجا همون مستر است.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

hs جان
                  مداراتی رو که انتخاب کردی اینجا قرار بده تا رو اون بحث کنیم

دیدگاه

سلام دوستان
                    به نظر شما این مجموعه مدارات بدرد میخوره ؟ اگه یه ارزیابی کنید شاید به درد شما هم بخوره . :applause:
                    http://s2.picofile.com/file/77272611...vresi.rar.html
                    :bye
                    به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
                    سنکا
                    انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
                    اپیکتتوس

دیدگاه

hs جان
                      مداراتی رو که انتخاب کردی اینجا قرار بده تا رو اون بحث کنیم
                      برای پری چند تا طرح هست که دارم امتحان میکنم
                      تن کنترل هم یه برد آماده از سام اس*** هست که چند تا ازش دارم،چون باندا ممکنه زیاد مناسب موزیک نباشه می خوام تن کنترل خیلی اساسی نبندم
                      برای اکو هم فعلا نظرم روی 50195 هست که یدونه از پایا خریدم 10 تومن
                      مدارش رو هم از یه سایت مداحی پیدا کردم
                      اون طرح پاور که دوستان پیشنهاد دادن با p450 بود چون یه تعداد p240 و p9240 دارم فعلا این طرح رو میخوام امتحان کنم،لطفا نظرتون رو بدین
                      http://www.free-circuit.com/2011/05/22/250watts-mosfet-audio-amplifier-circuit-with-j162-k1058/
                      ترانسم هم دوبل 50 (70 دی سی) 250 واته و قراره دو تا 12 اینچ رو درایو کنه؟بنظرتون مناسبه؟
                      اگه ممکنه مدارات جانبی مناسب هم بهم معرفی کنید مثل پروتکتور و درایور فن و ویومتر ...
                      متشکر
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

روی این مدار خیلی بیشتر از این حرفها حساب باز کن. این آمپلی یکی از بهترینهاست.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          روی این مدار خیلی بیشتر از این حرفها حساب باز کن. این آمپلی یکی از بهترینهاست.
                          ممنونم استاد اشک
                          با توجه به ترانسم و این که دو تا 12 اینچ رو میخواد درایو کنه پبشنهاد خودتون برای پاور چیه؟مدار خاصی مد نظرتون هست؟
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                            برای پری چند تا طرح هست که دارم امتحان میکنم
                            تن کنترل هم یه برد آماده از سام اس*** هست که چند تا ازش دارم،چون باندا ممکنه زیاد مناسب موزیک نباشه می خوام تن کنترل خیلی اساسی نبندم
                            برای اکو هم فعلا نظرم روی 50195 هست که یدونه از پایا خریدم 10 تومن
                            مدارش رو هم از یه سایت مداحی پیدا کردم
                            اون طرح پاور که دوستان پیشنهاد دادن با p450 بود چون یه تعداد p240 و p9240 دارم فعلا این طرح رو میخوام امتحان کنم،لطفا نظرتون رو بدین
                            http://www.free-circuit.com/2011/05/22/250watts-mosfet-audio-amplifier-circuit-with-j162-k1058/
                            ترانسم هم دوبل 50 (70 دی سی) 250 واته و قراره دو تا 12 اینچ رو درایو کنه؟بنظرتون مناسبه؟
                            اگه ممکنه مدارات جانبی مناسب هم بهم معرفی کنید مثل پروتکتور و درایور فن و ویومتر ...
                            متشکر
                            سلام
                            با کسب اجازه از استاد اشک
                            hs جان اون مدار آمپلی فایر حرف نداره ولی باید براش pcb بکشی چون pcb خودش مربوط به ترانزیستورهای اصلی مدار هست که جای دراین و سورس اون ترانزیستورها با irfp9240 و irfp240 فرق داره ولی اگر با نرم افزار یک pcb خوب براش بکشی ارزشش رو داره.
                            یک عکس از تن کنترل سام استار بزار ببینم چیه ؟؟
                            ویومتر هم چون می خوای مونو بسازی فقط یک کانال بساز من با آیسی dbl1016 ساختم خیلی عالی هست
                            (با کمترین قطعات)

دیدگاه

سلام
                              با کسب اجازه از استاد اشک
                              hs جان اون مدار آمپلی فایر حرف نداره ولی باید براش pcb بکشی چون pcb خودش مربوط به ترانزیستورهای اصلی مدار هست که جای دراین و سورس اون ترانزیستورها با irfp9240 و irfp240 فرق داره ولی اگر با نرم افزار یک pcb خوب براش بکشی ارزشش رو داره.
                              یک عکس از تن کنترل سام استار بزار ببینم چیه ؟؟
                              ویومتر هم چون می خوای مونو بسازی فقط یک کانال بساز من با آیسی dbl1016 ساختم خیلی عالی هست
                              (با کمترین قطعات)
                              ممنون از این که نکته مربوط به پایه ها رو گفتین
                              عکس هم چند سری از مدار گرفتم واضح نیافتاد

برای هر کانال از یه ترانزیستور استفاده کرده به طرحش زیاد دقت نکردم کلا بی خطره
                              در ضمن دوستان به کمک شما برای پری میکروفن دینامیکی خوب نیازمندیم
                              لطفا طرح هاتونو ارائه بدین
                              یه سوال هم از اساتید فن دارم : روی کدوم قسمت ها بیشتر حساسیت بخرج بدم؟روی پری وقت بزارم؟(مثلا مدارای متعدد رو امتحان کنم و از بینشون انتخاب کنم یا نه زیاد مهم نیست و یه طرح انتخاب کنم و برم سراغ سایر مدارات؟)
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

پری و مستر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X