اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه صوتی برای سالن ورزشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه صوتی برای سالن ورزشی

نوشته اصلی توسط ashk
    50195 تاخیر خیلی زیادی نداره. حدود 200 میلی ثانیه. مثل همون 2399 میمونه فقط کیفیتش خیلی بالاتره.
    پس اون ای سی ها چیه؟؟ lm311 و 4164. اون یکی چیه؟؟074؟؟؟
    بله اون یکی هم 7400 هست البته 74LS00
    نوشته اصلی توسط mohammad1365
    این مدار اکو نیاز به بافر داره
    ممنون میشم اگه بافر مناسب بهم پیشنهاد بدین
    رازی در کار نبود

دیدگاه

این هم یک مدار بافر
      این مدار رو تست نکردم ولی به امتحانش میارزه.

دیدگاه

یه جفت بلندگوی 12 اینچ B&C چینی گرفتم از جمهوری کیاره چینی هم بود که صداش صاف تر بود تیز بود اما شفاف و واضح هم بود ولی گرون تر بود،کسی تا حالا از اینا داشته؟چطورن بنظرتون؟
        یه مدل تایوانی هم بود به اسم DJ و یه مدل چینی به اسم B&W که صداشو نشنیدم و یه مدل دایناکورد چینی که صداش اصلا تعریفی نبود
        با همون مدار دارلینگتون B&C رو راه انداختم خوب صدای باندو دراورد (جای مازیار خالی:cry2
        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
          یه جفت بلندگوی 12 اینچ B&C چینی گرفتم از جمهوری کیاره چینی هم بود که صداش صاف تر بود تیز بود اما شفاف و واضح هم بود ولی گرون تر بود،کسی تا حالا از اینا داشته؟چطورن بنظرتون؟
          یه مدل تایوانی هم بود به اسم DJ و یه مدل چینی به اسم B&W که صداشو نشنیدم و یه مدل دایناکورد چینی که صداش اصلا تعریفی نبود
          با همون مدار دارلینگتون B&C رو راه انداختم خوب صدای باندو دراورد (جای مازیار خالی:cry2
          مدل اون بی اند سی چی هست ؟؟؟ چند ؟؟؟
          من همین چند روز پیش قیمت کردم دونه ای 120.
          کیاره فقکر کنم 160 باشه درسته ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
            مدل اون بی اند سی چی هست ؟؟؟ چند ؟؟؟
            من همین چند روز پیش قیمت کردم دونه ای 120.
            کیاره فقکر کنم 160 باشه درسته ؟؟؟
            بله درسته قیمتا همینه
            کیاره بنظرتون بهتره یا B&C ؟
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              بله درسته قیمتا همینه
              کیاره بنظرتون بهتره یا B&C ؟
              صدای b&c خوبه ولی صدای کیاره رو نشنیدم.

دیدگاه

بلندگوهای بازار که برندهای کیاره ، بی اند سی و.. روشون خورده همه تقلبی هستن..چون نمی ارزه کسی بخواهد اصل بیاره..شاید چند سال پیش پیدا میشد..العان همه ساخت چین هست..کیفیتشون هم تو ولوم پایین مشخص نمیشه..شما مثلا 200 وات واقعی تو فضای باز بهشون بدی..تازه می فهمین که چه افتضاحی هستن..
                شاید تک و توک بشه جنس خوب پیدا کرد..ولی بعید میدونم با این فروشنده های جمهوری :angry:

جاس خودش بلندگو میاره..بعضا ساخت داخل هم استفاده میکنه..همینطور D&D...توصیه می کنم برای بالا بردن کیفیت از بلندگوهای ووفر+تیوتر استفاده کنید با توان مناسب..حداقل هم 12 اینچ باشند..روی پایه های ستونی تو ارتفاع مناسب نصب بشه چه بهتر..البته D&D مدلهای مختلفی داره..بستگی به بودجه میتونید انتخواب کنید..ولی یه نوعی دارند که یه 15 اینچ و یه 12 هست با هم ، این رو اصلا نگیرید !!

به نظرم حداقل به 8 بلندگو 12 اینچ نیاز دارد..هر طرف سالن 4 عدد..به صورت دو کانال مجزا..احتمالا 8 اهم باشند هر کدوم..پس یا 4 تا کانال 4 اهم 300-400 وات نیاز دارین..یا 2 تا کانال 2 اهم 1000-900 وات..

ترانس هم که چه عرض کنم ! احتمالا نتونید دستگاه رو یه نفری بلند کنید اگر توانهایی که در بالا اشاره کردم رو بخواهید به صورت واقعی استفاده کنید.
                همینطور در مورد کلاس کاری هم AB یا H ، با کلاس D احتمالا به نتیجه خوبی نرسید..

راستی کاربردتون چی هست ؟
                چون ساخت یه میکسر خوب نیاز به تجربه کافی داره و ممکنه به نتیجه دلخواه نرسین ! مخصوصا از لحاظ افکت ، پیشنهاد می کنم یک میکسر ( که افکت خوب هم داشته باشه ) خریداری کنید و فقط پاور آمپلیفایر رو خودتون بسازید.

دیدگاه

پاور مورد نظر رو ساختم اما فعلا به صورت امتحانی با ولتاژ کمتر دارم استفاده می کنم دوبل 33
                  http://www.free-circuit.com/2011/05/22/250watts-mosfet-audio-amplifier-circuit-with-j162-k1058/
                  برای مستر پیشنهاد دوستان چی هست؟ :-? :-? :-?

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                  بلندگوهای بازار که برندهای کیاره ، بی اند سی و.. روشون خورده همه تقلبی هستن..چون نمی ارزه کسی بخواهد اصل بیاره..شاید چند سال پیش پیدا میشد..العان همه ساخت چین هست..کیفیتشون هم تو ولوم پایین مشخص نمیشه..شما مثلا 200 وات واقعی تو فضای باز بهشون بدی..تازه می فهمین که چه افتضاحی هستن..
                  شاید تک و توک بشه جنس خوب پیدا کرد..ولی بعید میدونم با این فروشنده های جمهوری :angry:

جاس خودش بلندگو میاره..بعضا ساخت داخل هم استفاده میکنه..همینطور D&D...توصیه می کنم برای بالا بردن کیفیت از بلندگوهای ووفر+تیوتر استفاده کنید با توان مناسب..حداقل هم 12 اینچ باشند..روی پایه های ستونی تو ارتفاع مناسب نصب بشه چه بهتر..البته D&D مدلهای مختلفی داره..بستگی به بودجه میتونید انتخواب کنید..ولی یه نوعی دارند که یه 15 اینچ و یه 12 هست با هم ، این رو اصلا نگیرید !!

به نظرم حداقل به 8 بلندگو 12 اینچ نیاز دارد..هر طرف سالن 4 عدد..به صورت دو کانال مجزا..احتمالا 8 اهم باشند هر کدوم..پس یا 4 تا کانال 4 اهم 300-400 وات نیاز دارین..یا 2 تا کانال 2 اهم 1000-900 وات..

ترانس هم که چه عرض کنم ! احتمالا نتونید دستگاه رو یه نفری بلند کنید اگر توانهایی که در بالا اشاره کردم رو بخواهید به صورت واقعی استفاده کنید.
                  همینطور در مورد کلاس کاری هم AB یا H ، با کلاس D احتمالا به نتیجه خوبی نرسید..

راستی کاربردتون چی هست ؟
                  چون ساخت یه میکسر خوب نیاز به تجربه کافی داره و ممکنه به نتیجه دلخواه نرسین ! مخصوصا از لحاظ افکت ، پیشنهاد می کنم یک میکسر ( که افکت خوب هم داشته باشه ) خریداری کنید و فقط پاور آمپلیفایر رو خودتون بسازید.

بی اند سی چینی گرفتم،بودجه به توئیتر نمیرسه،کیاره صداش تیز تر بود که شاید کمتر نیاز به توئیتر داشته باشه اما چه کنیم بی اند سی گرفتم
                  دی اند دی هم فکر نمی کنم تو این حدود قیمت چیزی داشته باشه؟
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

من چون دقیقا نمیدونم کاربردتون چی هست و اینکه بودجه چجوریاست نمیتونم درست نظرمو بگم !!

:job:

دیدگاه

دوستان عزیز امپ ماسفت رو وقتی با میکروفن استفاده می کنم تا یزره ولوم پری رو زیاد می کنم شروع میکنه به هوم کشیدن و مقاومت سری با خازن 104 که با خروجی بلندگو موازی هست شروع میکنه به دود کردن مشکل از کجاست چکار باید کرد؟ :cry:
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                        برای مستر پیشنهاد دوستان چی هست؟ :-? :-? :-?
                        بی اند سی چینی گرفتم،بودجه به توئیتر نمیرسه،کیاره صداش تیز تر بود که شاید کمتر نیاز به توئیتر داشته باشه اما چه کنیم بی اند سی گرفتم
                        دی اند دی هم فکر نمی کنم تو این حدود قیمت چیزی داشته باشه؟
                        بلندگو های فول رنج دی اندی فکر کنم قیمت بالاتری از بی اند سی داشته باشند.
                        برای مستر هم می تونی یک نمونه دیگه از همون پری رو بسازی ولی وقاومت گین پری رو بالاتر از حالت فعلی در نظر بگیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                          دوستان عزیز امپ ماسفت رو وقتی با میکروفن استفاده می کنم تا یزره ولوم پری رو زیاد می کنم شروع میکنه به هوم کشیدن و مقاومت سری با خازن 104 که با خروجی بلندگو موازی هست شروع میکنه به دود کردن مشکل از کجاست چکار باید کرد؟ :cry:
                          اون مقاومت رو باید 2 وات بزاری . میشه نقشه شماتیک پری و آمپلی فایرتون رو بزارید

دیدگاه

درود

hs عزیز اون مدار پری آمپلی فایر (APEX) که زحمتش را کشیدی با ولتاژ دوبل کار میکنه یا تک
                            ولتاژ ورودی را -15 و +15 گفته راستش شک کردم . برای همین پرسیدم.
                            پروژه به کجا رسید؟
                            سپاس
                            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                              درود

hs عزیز اون مدار پری آمپلی فایر (APEX) که زحمتش را کشیدی با ولتاژ دوبل کار میکنه یا تک
                              ولتاژ ورودی را -15 و +15 گفته راستش شک کردم . برای همین پرسیدم.
                              پروژه به کجا رسید؟
                              سپاس
                              سلام ولتاژش دوبله
                              البته خیلی با کیفیت نیست اگه برای موزیک میخوای(لااقل تو نمونه ساخت بنده)
                              پروژه هم مشغولشم
                              گزارششو میدم
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوستان بهتره یه آمپ رو اول پارالل کنیم بعد بریج؟یا بر عکس اول بریج و بعد پارالل؟
                                بعد یه نقشه هم استاد اشک گزاشته بودن با op amp برای بریج کردن آمپ ها؟اگه کسی داره لطفا برام بزاره،هر چی گشتم دوباره پیدا نکردمش...
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X