ممنون از این که نکته مربوط به پایه ها رو گفتین
عکس هم چند سری از مدار گرفتم واضح نیافتاد
برای هر کانال از یه ترانزیستور استفاده کرده به طرحش زیاد دقت نکردم کلا بی خطره
در ضمن دوستان به کمک شما برای پری میکروفن دینامیکی خوب نیازمندیم
لطفا طرح هاتونو ارائه بدین
یه سوال هم از اساتید فن دارم : روی کدوم قسمت ها بیشتر حساسیت بخرج بدم؟روی پری وقت بزارم؟(مثلا مدارای متعدد رو امتحان کنم و از بینشون انتخاب کنم یا نه زیاد مهم نیست و یه طرح انتخاب کنم و برم سراغ سایر مدارات؟)
سلام
hsجان
اون مدار سام استار رو ولش کن اون بدرد کارت نمیخوره شما باید روی یک برد هم پری میکروفن داشته باشی و هم
تن کنترل و ولوم ها هم همه بر روی یک برد تعبیه بشن. مثل مداری که من درست کردم:
همانطور که استاد اشک فرمودن بیشتر رو پری و مستر باید وقت بزاری مخصوصا" مستر. مدار پری تن کنترل رو تو گوگل سرچ کن ببین به چه صورت هست و چند نمونه انتخاب کن و آدرسش رو اینجا قرار بده تا روش بحث کنیم.
سامی جان
چیز خوبی هست ولی به کار hs نمیاد چون خیلی پیشرفته تر هست
سپاس
آره یکم پیشرفته هست. محمد جان این مدارچاپی هم نداره. فقط روی برد را گذاشته البته میشه ردیفش کرد. منظورم
فقط مسیر ها را از قطعات جدا کرد.
دستگاه خوبیه خروجی ساب هم داره. نظرت چیه؟
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
آره یکم پیشرفته هست. محمد جان این مدارچاپی هم نداره. فقط روی برد را گذاشته البته میشه ردیفش کرد. منظورم
فقط مسیر ها را از قطعات جدا کرد.
دستگاه خوبیه خروجی ساب هم داره. نظرت چیه؟
ولی من نگاه کردم فکر کنم مدار چاپیش هم بود .به نظر خوب میاد ولیمهم اینه که بخوای چه استفاده ای ازش بکنی برای موزیک خوبه اما برای وویس کافی نیست.
سپاس
یه کارایی کردم می خوام برد اکو رو مونتاژ کنم ببینم چجوره 50195 گرفتم از پایا 10 تومن
تن کنترل پسیو سراغ دارین؟با پری خوب ترجیحا ترانزیستوری؟
عزیزم
تن کنترل پسیو به درد کاری که شما می خوای انجام بدی نمیخوره دنبالش نرو .
پری هم من ترانزیستوری تست کردم مچ کردنش سخته .
اگر تغذیه مدارات میکسرت تک هست مداری رو که من رو دستگاهی که بازسازی کردم تو تاپیک بازسازی اکو آمپلی فایر هست میتونی اونو بسازی.
عزیزم
تن کنترل پسیو به درد کاری که شما می خوای انجام بدی نمیخوره دنبالش نرو .
پری هم من ترانزیستوری تست کردم مچ کردنش سخته .
اگر تغذیه مدارات میکسرت تک هست مداری رو که من رو دستگاهی که بازسازی کردم تو تاپیک بازسازی اکو آمپلی فایر هست میتونی اونو بسازی.
سلام
این طرح با ولتاژ تک 12 ولت کار میکنه به جای 4558 اگر از lm358 استفاده کنی بهتره.این طرح مربوط به پری میکروفن و لاین هست . هر تعداد که ورودی میکروفن می خوای داشته باشی باید به همون تعداد از این طرح بسازی.pcb مدار رو ندارم چون به صورت دستی پی سی بی رو کاغذ می کشیدم و ...
http://redhue.ir/upload/img.php?image=8028_pre_amp_zhzh.jpg
می تونی ولوم میدرنج رو حذف کرده و فقط بیس و تریبل داشته باشی.
محمد جان مطمئنی میشه از 358 برای کارای صوتی استفاده کرد؟ بیشتر برای مقایسه کننده و غیر صوتی دیدم استفاده بشه
بله مهدی جان
میشه برای کارهای صوتی استفاده کرد چون پایه هاش دقیقا" منطبق با 4558 هست در طرح اولیه اون مدار پری از همین آیسی استفاده کرده بود که من به جاش 4558 استفاده کردم که بعد ها پشیمون شدم چون thd بالاتری نسبت به 358 داره. حتی ne5532 بهتر از 4558 هست.
دیدگاه