اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

ممنون محمد جان
    یعنی اگر امپلی من با 45 DC کار میکنه AC میشه 32 ولت
    من 32 رو بدم به ac و 45 رو هم بدم به vcc درسته؟
    البته با تغییر مقاومتها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      ممنون محمد جان
      یعنی اگر امپلی من با 45 DC کار میکنه AC میشه 32 ولت
      من 32 رو بدم به ac و 45 رو هم بدم به vcc درسته؟
      البته با تغییر مقاومتها
      سلام مصطفی جان
      اون ولتاژ هایی که ذکر کردم مربوط به ولتاژ های دی سی شده ترانست هست.(همون ولتاز مصرفی آمپلی فایرت)
      با این حساب که شما فرمودی ولتاژ دی سی مدارت 45 ولت است پس شما مقاومت ها رو به شرح زیر عوض کن
      R1=33K
      R5=15K
      R6=220\1W

به قسمت ac مدارت محافظ هم یکی از سرهای کناری خروجی ترانست (قبل از پل دیود ) رو وصل کن که مدار بتونه نمونه برداری کنه و عمل ضد پلاپ اتفاق بیفته.

دیدگاه

ممنون محمد جان
        منم منظورم همین بود تو پست قبل که الان گفتی
        45 رو بدیم به vcc و ac هم میشه 32 ولت که میدیم به ac مدار

دیدگاه

سلام به سام عزیز
          سام عزیز میگم دقیقا شما با چه ولتاژی مدار رو تست کردید منظورم vcc و ac هست ؟
          ممنون
          من این سوال رو قبلا پرسیدم جواب ندادی
          درود بر مصطفی عزیز

ببخشید داداشی من چند وقت هست که حسابی درگیر هستم و کمتر آمدم انجمن :sad:
          ولی محمد جان بسیار خوب و بی کم و کاست توضیح داد

خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

با سلام به استاد اشک
            میگم میشه راجع به این مدار در خصوص کاربرد برای امپلی های nmos نظری بدید
            اون طرحی که محمد جان دادن چقدر میتونه درست باشه؟
            البته ببخشید محمد جان یه وقت ناراحت نشی فقط برای اطلاع بیشتر از اشک عزیز میپرسم

اضافه شده در تاریخ :
            با سلام خدمت دوستان
            من این مدار ور درست کردم البته برای امپلی nmos
            محافظ dc و تاخیر مدار به خوبی کار میکنه تست کردم محافظ اتصال کوتاه برای اولین باری که(باهزار ترس و لرز) تست کردم به خوبی کار کرد ولی برای دفعات بعد این طوری میشه که تو فیلم مشاهده میکنید
            http://mihanbit.com/download/538481af3dfde/MOV_0011.mp4.html

دیدگاه

رگباری میشه رله هه
              چرا؟ :eek:
              محمد جان یه سوال
              من اینو میخوام بسازم واسه امپ ماشین منتها یه مشکل هست برق ac ای که من دارم فرکانس خیلی بالایی داره مشکل ایجاد نمیکنه؟
              میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
              به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام
                اقا من دوباره بعد از چند ساعت این مدار رو چک کردم برای بار اول مدار اتصال کوتاه رو نشون میده و قطع میکنه ولی اگر تو همون زمان بعد از قطع و وصل مدار اتصالی رخ بده عمل نمیکنه بصورت سریع قطع و وصل میشه همون طور که تو فیلم دیدید.
                باید خازنای اصلی (امپلی فایر )دشارژ بشه بعد از اون دوباره اگر اتصالی رخ بده مدار عمل میکنه
                اقا خدا خیر بده محمد جان رو که این مدار رو پیدا کرد و گذاشت اینجا تا همه استفاده کنند دستش درد نکنه و خیلی ممنون ازش
                این مدار بخوبی کار میکنه ولی فقط همون مشکلی رو داره که تا دشارژ کامل خازن دوباره عمل نمیکنه البته اگر ترانزیستورا بسوزن دیگه قطع میکنه و وصل نمیشه پس مشکلی نیست

دیدگاه

سلام بر دوستان
                  خوشحالم که مدار رو ساختین و جواب گرفتید و تونستم یه قدم مثبتی بردارم
                  مصطفی جان برای حل این مشکل با خازن های صافی تغذیه یه مقاومت 2 وات مثلا 27 کیلو اهم (مقدار دقیقشو بدست بیار) موازی کن تا تغذیه قطع میشه دشارژ بشن و مدار برای دفعات بعد درست کار کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                    رگباری میشه رله هه
                    چرا؟ :eek:
                    محمد جان یه سوال
                    من اینو میخوام بسازم واسه امپ ماشین منتها یه مشکل هست برق ac ای که من دارم فرکانس خیلی بالایی داره مشکل ایجاد نمیکنه؟
                    سلام سامان جان
                    راستش نمی دونم مشکلی پیش میاد یا نه. مطمئن نیستم. چون این مدار برای ترانس طراحی شده ولی شما چون می خوای از سوئیچینگ استفاده کنی شاید مشکل پیش بیاد ولی فکرکنم بتونی اون قسمت ac رو اصلا" حذف کنی اجازه بده چند تا نقشه ببینم خبرت می کنم.

اضافه شده در تاریخ :
                    سلام
                    اقا من دوباره بعد از چند ساعت این مدار رو چک کردم برای بار اول مدار اتصال کوتاه رو نشون میده و قطع میکنه ولی اگر تو همون زمان بعد از قطع و وصل مدار اتصالی رخ بده عمل نمیکنه بصورت سریع قطع و وصل میشه همون طور که تو فیلم دیدید.
                    باید خازنای اصلی (امپلی فایر )دشارژ بشه بعد از اون دوباره اگر اتصالی رخ بده مدار عمل میکنه
                    اقا خدا خیر بده محمد جان رو که این مدار رو پیدا کرد و گذاشت اینجا تا همه استفاده کنند دستش درد نکنه و خیلی ممنون ازش
                    این مدار بخوبی کار میکنه ولی فقط همون مشکلی رو داره که تا دشارژ کامل خازن دوباره عمل نمیکنه البته اگر ترانزیستورا بسوزن دیگه قطع میکنه و وصل نمیشه پس مشکلی نیست
                    سلام مصطفی جان
                    من که کاری نکردم زحمتا همه گردن مهدی عزیز بود. :biggrin:
                    این مشکل رو می تونید با قرار دادن یک ترانس جدا برای محافظ حل کنید.و اگر ترانس گزاشتید برای صاف کردن ولتاژ دی سی اون از یک خازن با ظرفیت کم استفاده کنید. البته راهی هم که مهدی جان پیشنهاد داد خوب هست .
                    یه سوال : این مدار رو به همون روشی که بهتون گفتم تغییر دادی؟؟؟ منظورم نقشه ای بود که برای ترانزیستورای منفی گفته بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                      یه سوال : این مدار رو به همون روشی که بهتون گفتم تغییر دادی؟؟؟ منظورم نقشه ای بود که برای ترانزیستورای منفی گفته بودم
                      سلام بله به همون روشی که شما گفته بودی انجام دادم
                      ببخشید یادم رفت از مهدی جان هم تشکر کنم بابت pcb که زحمتشو کشیدن دستت درد نکنه مهدی جان
                      البته من این مدارو روی فیبر سوراخ دار بستم خدایش اصلا فکر نمیکردم کار کنه وقتی کار کرد از خوشحالی داشتم پرواز میکردم :wow:
                      الان هم میخوام 2 تا دیگه از این مدار رو البته با pcb برای مدار اون امپلی که با 240 و 9240 هست بسازم انشاالله تو همین چند روزه میسازم
                      خلاصه دست همه درد نکنه بابت زحمات و راهنمایی هایی که کردن :nice:

دیدگاه

خواهش میکنم مصطفی جان کاری نکردم برای دوستان :redface:
                        خوشحالم که بدردت خورد و مشکلت حل شد. یه تشکر حسابی هم باید از اقا محمد کرد که این مدار رو پیدا کرد
                        اون کاری رو که گفتم لطفا انجام بده نتیجشو بگو

دیدگاه

سلام
                          مصطفی جان لطفا" اون نقشه تغییرات این مدار که برای آمپلی هایی با ترانزیستورهای منفی براتون فرستادم رو برام pmکنید تا ببینم میشه بهترش کرد چون خودم تو آرشیوم رو گشتم نبود. ممنون

دیدگاه

سلام بر همگی
                            اگر امکان داره PCB رو یه بار دیگه اینجا قرار بدین.
                            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

سلام nn جان. کجایی نیستی یه مدته؟!
                              داداش رمز رو برات تو پیام خصوصی فرستادم از همون لینک صفحه اول دانلود کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                خواهش میکنم مصطفی جان کاری نکردم برای دوستان :redface:
                                خوشحالم که بدردت خورد و مشکلت حل شد. یه تشکر حسابی هم باید از اقا محمد کرد که این مدار رو پیدا کرد
                                اون کاری رو که گفتم لطفا انجام بده نتیجشو بگو
                                مهدی جان به نظر من نیازی نیست به اینکار چون اگر اتصال رخ داد قطع میشه و دستگاه رو واسه چند دقیقه که خاموش کنی خازن ها دشارژ میشه و میتونی دوباره راه اندازی کنی
                                البته اون کار رو هم میشه کرد و مشکلی نداره
                                حقیقت برای امتحانش الان نمیتونم وسایلم رو جمع کردم به علت کمبود جا بعدن اینکار رو میکنم البته ببخشید

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط mohammad1365
                                سلام
                                مصطفی جان لطفا" اون نقشه تغییرات این مدار که برای آمپلی هایی با ترانزیستورهای منفی براتون فرستادم رو برام pmکنید تا ببینم میشه بهترش کرد چون خودم تو آرشیوم رو گشتم نبود. ممنون
                                فرستادم محمد جان

اضافه شده در تاریخ :
                                مهدی جان میگم تو وروردی ac باید مقاومت 33 کیلو باشه ولی شما تو pcb که زدی 10 کیلو گذاشتی دلیل خواستی داره؟

اضافه شده در تاریخ :
                                اینی که من ساختم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X