اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

نوشته اصلی توسط mahdi.7

1- تاخیر در وصل کردن بلندگوها به امپ در لحظه روشن شدن امپ برای جلوگیری از صدای پـــاپ که موقع روشن شدن شنیده میشه
    2- محافظ ولتاژ DC در خروجی امپ (اگر ناگهان ترانزیستور طبقه نهایی امپ بسوزه و اتصال کوتاه بشه ولتاژ تغذیه وارد بلندگو میشه و سریع بلندگو رو میسوزونه)
    3- محافظ over load یا اتصال کوتاه که خیلی برای امپ های توان بالا مهمه (اگر بصورت اتفاقی خروجی امپ اتصال کوتاه بشه ترانزیستور های طبقه قدرت امپ سریعا میسوزه)
    4- قطع سریع بلندگوها از امپ موقع خاموش شدن امپ ( وقتی امپ خاموش میشه هنوز مداری ولتاژ در خازن های صافی امپ وجود داره و صدا بریده بریده قطع میشه)
    5- علاوه بر امکانات بالا میشه قسمت قطع کردن بلندگوها بعد از خاموش شدن رو با قطع کردن بلندگو ها از امپ در صورت بیشتر شدن دمای هیت سینک امپ از مقداری معینی عوض کرد
    سلام
    اقا من ولتاژ ac ندارم چون تغذیهم سویچینگه!
    چی کار کنم مدار کار کنه؟این نبود ولتاژ ac مشکلی پیش میاره از اون قابلیاتای گفته شده کم میکنه؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام دوستان اگه بخواهیم برای مدار ولتاژتغذیه جداگانه فراهم کنیم دقیقا چه ولتاژی ولت وامپرش چقدر باشه؟وایا باید تغیرات دیگری هم در مدار اعمال کنیم یا نه ؟باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ad1359
        سلام دوستان اگه بخواهیم برای مدار ولتاژتغذیه جداگانه فراهم کنیم دقیقا چه ولتاژی ولت وامپرش چقدر باشه؟وایا باید تغیرات دیگری هم در مدار اعمال کنیم یا نه ؟باتشکر
        سلام توی همین تاپیک در مورد ولتاژ راه اندازی مدار توضیحاتی دادم بگردید پیدا می کنید.
        موفق باشید

دیدگاه

ارمین جان این 2 تا مورد برای پایه 4 هست :

4- قطع سریع بلندگوها از امپ موقع خاموش شدن امپ ( وقتی امپ خاموش میشه هنوز مداری ولتاژ در خازن های صافی امپ وجود داره و صدا بریده بریده قطع میشه)
          5- علاوه بر امکانات بالا میشه قسمت قطع کردن بلندگوها بعد از خاموش شدن رو با قطع کردن بلندگو ها از امپ در صورت بیشتر شدن دمای هیت سینک امپ از مقداری معینی عوض کرد

حالا شما که از سوییچینگ استفاده میکنی میتونی از قابلیت شماره 5 استفاده کنی به جای 4 ; قابلیت 5 حتما نیازی به ولتاژ AC نداره با DC هم کار میکنه. (شماتیک رو با دقت ببین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            ارمین جان این 2 تا مورد برای پایه 4 هست :

حالا شما که از سوییچینگ استفاده میکنی میتونی از قابلیت شماره 5 استفاده کنی به جای 4 ; قابلیت 5 حتما نیازی به ولتاژ AC نداره با DC هم کار میکنه. (شماتیک رو با دقت ببین)
            اره منم قابلیت 5 رو نیاز دارم اوکی مرسی :nerd:پس نیازی نیست هیچ تغییری تو pcb بدم؟
            من دیتاشیت ایسی رو خوندم تا 60 ولت vcc زده براش اگه 30 ولت بدیم مشکلی پیش نمیاد؟من میخوام تغذیه امپو بدم به این مدار تنها مشکل اینه که تو بیسا و... افت ولتاژ دارم تو تغذیه! میخوام ببینم این تغییرات ولتاژ تو کار این محافظ اشکال به وجود میاره؟
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نه نیازی به تغییر PCB نیست. توی دیتاشیت مقدار مجاز و حداکثر ولتاژ هایی که میتونه روی پایه های ای سی قرار بگیره رو نوشته و گفته چه مقادیری برای مقاومت ها به ازای ولتاژ های مختلف استفاده بشه. دقیق مطالعه کن و مقادیر درست رو بزار. اگه خیلی نوسان تغذیت زیاده از منبع جدا برای این مدار استفاده کن اگه نوسان زیاد نیست و کمه با خازن هم میشه تا حدودی مشکل رو حل کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                نه نیازی به تغییر PCB نیست. توی دیتاشیت مقدار مجاز و حداکثر ولتاژ هایی که میتونه روی پایه های ای سی قرار بگیره رو نوشته و گفته چه مقادیری برای مقاومت ها به ازای ولتاژ های مختلف استفاده بشه. دقیق مطالعه کن و مقادیر درست رو بزار. اگه خیلی نوسان تغذیت زیاده از منبع جدا برای این مدار استفاده کن اگه نوسان زیاد نیست و کمه با خازن هم میشه تا حدودی مشکل رو حل کرد
                نظرت چیه رگلاتور بزارم براش؟اینطوری دردسرش کمتر نیست؟ والا تغذیه برا امپه و تو صدا های مختلف ولتاژای مختلف دارم نوستان خیلی زیاده :d

دیدگاه

رگولاتور میتونی استفاده کنی

دیدگاه

اقا اون z+ z- برا چیه؟!

دیدگاه

ارمین جان داداش خواهشا یه بار شماتیک مدار رو با دقت ببین به سادگی متوجه میشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        ارمین جان داداش خواهشا یه بار شماتیک مدار رو با دقت ببین به سادگی متوجه میشی
                        :-)] :-?? i didnt get it

این ماسفتا برا چی هستن؟

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        با سلام خدمت دوستان
                        من این مدار ور درست کردم البته برای امپلی nmos
                        محافظ dc و تاخیر مدار به خوبی کار میکنه تست کردم محافظ اتصال کوتاه برای اولین باری که(باهزار ترس و لرز) تست کردم به خوبی کار کرد ولی برای دفعات بعد این طوری میشه که تو فیلم مشاهده میکنید
                        http://mihanbit.com/download/538481af3dfde/MOV_0011.mp4.html
                        سلام
                        اقا من دوباره بعد از چند ساعت این مدار رو چک کردم برای بار اول مدار اتصال کوتاه رو نشون میده و قطع میکنه ولی اگر تو همون زمان بعد از قطع و وصل مدار اتصالی رخ بده عمل نمیکنه بصورت سریع قطع و وصل میشه همون طور که تو فیلم دیدید.
                        باید خازنای اصلی (امپلی فایر )دشارژ بشه بعد از اون دوباره اگر اتصالی رخ بده مدار عمل میکنه
                        اقا خدا خیر بده محمد جان رو که این مدار رو پیدا کرد و گذاشت اینجا تا همه استفاده کنند دستش درد نکنه و خیلی ممنون ازش
                        این مدار بخوبی کار میکنه ولی فقط همون مشکلی رو داره که تا دشارژ کامل خازن دوباره عمل نمیکنه البته اگر ترانزیستورا بسوزن دیگه قطع میکنه و وصل نمیشه پس مشکلی نیست
                        نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                        رگباری میشه رله هه
                        چرا؟ :eek:
                        نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        سلام بر دوستان
                        خوشحالم که مدار رو ساختین و جواب گرفتید و تونستم یه قدم مثبتی بردارم
                        مصطفی جان برای حل این مشکل با خازن های صافی تغذیه یه مقاومت 2 وات مثلا 27 کیلو اهم (مقدار دقیقشو بدست بیار) موازی کن تا تغذیه قطع میشه دشارژ بشن و مدار برای دفعات بعد درست کار کنه
                        آقا جریان چیه؟ :eek:

دیدگاه

جریان چی چیه ؟
                          اون ماسفتا هم ماسفتای قدرت امپلی هست

دیدگاه

جریان چی چیه ؟
                            اون ماسفتا هم ماسفتای قدرت امپلی هست
                            "سلام
                            اقا من دوباره بعد از چند ساعت این مدار رو چک کردم برای بار اول مدار اتصال کوتاه رو نشون میده و قطع میکنه ولی اگر تو همون زمان بعد از قطع و وصل مدار اتصالی رخ بده عمل نمیکنه بصورت سریع قطع و وصل میشه همون طور که تو فیلم دیدید.
                            باید خازنای اصلی (امپلی فایر )دشارژ بشه بعد از اون دوباره اگر اتصالی رخ بده مدار عمل میکنه
                            اقا خدا خیر بده محمد جان رو که این مدار رو پیدا کرد و گذاشت اینجا تا همه استفاده کنند دستش درد نکنه و خیلی ممنون ازش
                            این مدار بخوبی کار میکنه ولی فقط همون مشکلی رو داره که تا دشارژ کامل خازن دوباره عمل نمیکنه البته اگر ترانزیستورا بسوزن دیگه قطع میکنه و وصل نمیشه پس مشکلی نیست" جریان اینکه محافظ تو این شرایط عمل نمیکنه!

من این مدارو برا tda7293 میخوام اون z ها رو به کجا وصل کنم؟ کار اون z ها چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                              "سلام
                              این مدار بخوبی کار میکنه ولی فقط همون مشکلی رو داره که تا دشارژ کامل خازن دوباره عمل نمیکنه البته اگر ترانزیستورا بسوزن دیگه قطع میکنه و وصل نمیشه پس مشکلی نیست" جریان اینکه محافظ تو این شرایط عمل نمیکنه!

من این مدارو برا tda7293 میخوام اون z ها رو به کجا وصل کنم؟ کار اون z ها چیه؟
                              سلام
                              دوست عزیزم
                              مدار درست کار میکنه. وقتی شما خروجی رو اتصال بدید مدار بلندگو رو قطع میکنه حالا بعد از این حالت که بلندگو از خروجی آمپلی فایر جدا شده دیگه امکان رخ دادن اتصالی وجود نداره مگر اینکه خودتون دستی این کار رو انجام بدید. در این حالت شما باید مدار رو ریست کنید . یعنی اینکه دستگاه آمپلی رو خاموش رو دوباره روشن کنید تا مدار دوباره در حالت آماده بکار قرار بگیره.
                              این مدار اون قابلیت که بعد از رفع اتصال کوتاه دوباره به صورت خودکار بلندگو رو وصل کنه نداره. ولی همین که اتصال رو تشخیص بده خودش یه نوع هنره.
                              موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                                سلام
                                دوست عزیزم
                                مدار درست کار میکنه. وقتی شما خروجی رو اتصال بدید مدار بلندگو رو قطع میکنه حالا بعد از این حالت که بلندگو از خروجی آمپلی فایر جدا شده دیگه امکان رخ دادن اتصالی وجود نداره مگر اینکه خودتون دستی این کار رو انجام بدید. در این حالت شما باید مدار رو ریست کنید . یعنی اینکه دستگاه آمپلی رو خاموش رو دوباره روشن کنید تا مدار دوباره در حالت آماده بکار قرار بگیره.
                                این مدار اون قابلیت که بعد از رفع اتصال کوتاه دوباره به صورت خودکار بلندگو رو وصل کنه نداره. ولی همین که اتصال رو تشخیص بده خودش یه نوع هنره.
                                موفق باشید.
                                اها گرفتم
                                پس این رگباری شدنه رله برا چی بود؟!
                                یکیم اون z هارو به کجا باید وصل کرد؟ من این محافظ رو برا ایسی tda7293 میخوام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X