اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

سلام سامی جان
    خیلی قشنگ کار کردی مثل همیشه
    میگم راجع به اون باند سونی توضیح میدی و اگه میشه عکس از خوده بلندگوها بزار
    مدل باند رو هم بگو
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
      سام عزیز مشکل داغ کردن مقاومت این مدار حل شد؟ گفتم یه جفت بسازم اگر حل نشد باید فکر مدار رگلاتور باشم قبلا که ساخته بود م مشکلی نداشت pcb هاش آماده هست احتمالا براش رگلاتور بزارم خیالم راحت شه. سوال بعدی ترانزیستور های درایوش داغ نمیکنه، من برای دوستم چند سال پیش ساختم خیلی هم راضی هست الان میخوام بسازم دودل هستم.
      درود

سجاد جان با مقاومت 12 کیلو 5 وات روی هر ریل حل شد. برای درایور ها هم هیتسینک گزاشتم.
      فقط نه به گونه ادامه دار، گاهی صدای تیکس تیکس ازش میاد که نمیدونم از چیه؟! فقط
      میشه به ترانزیستور های درایور شک کرد. صدایی شبیه سیب زمینی در حال سرخ شدن
      نمیدونم چجوری بگم ولی فیلم را اگر با هدفون به صداش گوش بدی مشخص هست...
      در کل خیلی صدای شفاف و کوبنده ای داره :agree: به جز همون صدا...
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        سلام سامی جان
        خیلی قشنگ کار کردی مثل همیشه
        میگم راجع به اون باند سونی توضیح میدی و اگه میشه عکس از خوده بلندگوها بزار
        مدل باند رو هم بگو
        ممنون
        درود مصطفی عزیزم
        همانند همیشه لطف داری داداش ممنون :redface:
        اون باند ها مال دستگاه سونی مدل LBT-V502 هست ساخت 1992 میلادی از دوران نوجوانی من داره عین هلو کار میکنه
        اصل ژاپن هم هست. اینا همون سری های نخست هستن که پس از جنگ وارد ایران شدن

این هم عکس داداش :

http://samcpi.persiangig.com/SPEAKER...-SONY-V502.jpg

اگر لازم بود بگو با کیفیت بالاتر بفرستم

دیدگاه

درود بر سام و مصطفی عزیز
          آقا منم از اینا دارم
          داداش سام مال من فسیل تره.سری 300هست. :mrgreen:ولی عجب صدایی داره. :eek:فوق العادس بلندگوهاش. زیر عکساشو گذاشتم
          http://s3.picofile.com/file/8189708518/image_513dc83afe5b18190b767787f259aed4b5f193e235e3 1e3b83ab2034deea1cf9_V.jpg
          http://s6.picofile.com/file/8189708584/image_0bf7eeb4d062edb43a69385f9a2f90ee5e1469466d41 a51ca0729a2a13b1dc44_V.jpg
          http://s6.picofile.com/file/8189708584/image_0bf7eeb4d062edb43a69385f9a2f90ee5e1469466d41 a51ca0729a2a13b1dc44_V.jpg
          http://s6.picofile.com/file/8189708668/image_067f63cbd5a214c2ef89362064148afff0c736f5b3f4 38c76aa683a60cf0e696_V.jpg
          میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            درود

سجاد جان با مقاومت 12 کیلو 5 وات روی هر ریل حل شد. برای درایور ها هم هیتسینک گزاشتم.
            فقط نه به گونه ادامه دار، گاهی صدای تیکس تیکس ازش میاد که نمیدونم از چیه؟! فقط
            میشه به ترانزیستور های درایور شک کرد. صدایی شبیه سیب زمینی در حال سرخ شدن
            نمیدونم چجوری بگم ولی فیلم را اگر با هدفون به صداش گوش بدی مشخص هست...
            در کل خیلی صدای شفاف و کوبنده ای داره :agree: به جز همون صدا...
            سام عزیز مدار vuمتر را جدا کن ببین حل میشه اگر نشد مال ترانزیستور های درایور هست یا مقاومت 12کیلو که گذاشتی البته شما از من استاد تر هستی خازن ورودی وسیم صدای ورودی هم یه نگاه کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
              سام عزیز مدار vuمتر را جدا کن ببین حل میشه اگر نشد مال ترانزیستور های درایور هست یا مقاومت 12کیلو که گذاشتی البته شما از من استاد تر هستی خازن ورودی وسیم صدای ورودی هم یه نگاه کن
              عزیزی سجاد جان
              باور کن اصن هواسم هم نبود راست میگی هیچ بعید نیست از VU هم باشه قبلا روی یک آمپلی دیگه و البته
              یک نقشه ویومتر دیگه این مشکل را داشتم ... ولی اون بدتر بود بدجور نویز میفرستاد تو سیستم.
              درسته من هم به همون ترانزیستور های درایور بیشتر شک دارم...
              سجاد یک لطفی کن از اون ترانزیستورهای خودت عکس بفرست . C2073 و A940 نمیدونم یک جورایی به اینایی
              که دارم مشکوکم . یک مشکل اساسی هم اینه که داغ میکنن البته نه تا حد سوختن و مشکل دوم هم که اگر
              درست باشه همون صدای تیکس... خازن 1 میکرو ورودی هم چهره ای مشکوک داره خازن زرد دارم ولی هم بزرگ
              هست و هم صدا را میدونی که بم میکنه البته اگر این آمپلی تا پایان عمرش برای ساب کار کنه این براش بهتر
              هم هست
              سیم هم من تلاش میکنم از کوتاه ترین مسیر رد کنم و 100% هم شیلد کار میکنم و دور از ترانس ولی باز هم چک
              میکنم
              اختیار داری دادا من شاگردم :nerd: :nerd:
              همین هم اندیشی ها بالاخره کار را تمیز از آب درمیآره... باور دارم که هر چقدر هم که وارد باشیم باز در این گرفتاری
              های روزگار ممکن هست چیزی یا موردی که حتی شاید بلد هم هستیم از قلم بیفته اینجاست که دوستانی همانند
              خودت در اینجا لطف میکنند و یادآور میشوند...

چقدر حرف زدم

دیدگاه

شما لطف دارید دوست عزیز. دیروز نقشه را برسی کردم مشکلی مشاهده نکردم فقط یه مدار رگلاتور کم داره برای اون ای سی که اگر بتونیم یه مدار خوب طراحی کنیم عالی میشه یه مدار جدا که برای تغذیه ی ای سی بگذاریم. ترانزیستور های من هم مثل شما هست از نیکو الکترونیک گرفتم. درمورد vuمتر هم من همیشه با این دیجیتال ها مشکل داشتم. شما اگر از vuمتر آنالوگ استفاده کنید خیلی بهتر هست اصلا عالی تابحال مشکلی درمورد vuمتر آنالوگ ندیده ام. خازن ها هم بیشتر تاریخ مصرف گذشته هستند اگر شما با خازن سنج تست کنید میفهمید چی می گم. خودم گیر کردم یه امپلی باید برای نمیه ی شعبان آماده کنم طرح av400 که نرم افزارش روی سیستمم اجرا نمیشه این مدار هم یه سری ایراد داره که باید حل شه اگر مداری میشناسید که تا500وات بده راهنماییم کنید به جز 1500 واتی که ساختم وapex

دیدگاه

قربونت داداش
                  دقیقا مدار رگولاتور کار گشا هست

سجاد جان یک نگاه به همون NMOS500 بنداز مدار عالیی هست اسکوپ هم که داری فقط باید هم ماسفت ها
                  اورجینال باشه هم ترانزیستور ها .
                  من هر کاری کردم نتونستم 350 و 200 را پایدار کنم که میدونم 100% ایراد از تقلبی بودن ترانزیستور ها هست
                  چون مدار نزدیک 10 ساعت عالی کار میکنه ولی بعدش درایور ها میسوزن و ماسفت ها ولی صداش حرف نداره

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9320#msg439320

دیدگاه

سام عزیز اگر امکانش هست مدار 500واتی را برام بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                      شما لطف دارید دوست عزیز. دیروز نقشه را برسی کردم مشکلی مشاهده نکردم فقط یه مدار رگلاتور کم داره برای اون ای سی که اگر بتونیم یه مدار خوب طراحی کنیم عالی میشه یه مدار جدا که برای تغذیه ی ای سی بگذاریم. ترانزیستور های من هم مثل شما هست از نیکو الکترونیک گرفتم. درمورد vuمتر هم من همیشه با این دیجیتال ها مشکل داشتم. شما اگر از vuمتر آنالوگ استفاده کنید خیلی بهتر هست اصلا عالی تابحال مشکلی درمورد vuمتر آنالوگ ندیده ام. خازن ها هم بیشتر تاریخ مصرف گذشته هستند اگر شما با خازن سنج تست کنید میفهمید چی می گم. خودم گیر کردم یه امپلی باید برای نمیه ی شعبان آماده کنم طرح av400 که نرم افزارش روی سیستمم اجرا نمیشه این مدار هم یه سری ایراد داره که باید حل شه اگر مداری میشناسید که تا500وات بده راهنماییم کنید به جز 1500 واتی که ساختم وapex
                      درود
                      سجادجان ببین این به کارت میاد؟
                      http://s6.picofile.com/file/8189759826/rms_400w_hifi_mosfet_amplifikator_fet400_pcb.rar.h tml
                      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام
                        ببخشید من نظر میدم
                        سجاد جان یه نگاهی هم به pa300 بکن مدار خیلی خوب و قدرتمندیه و صدای شفافی داره ببین بدردت میخوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                          سام عزیز اگر امکانش هست مدار 500واتی را برام بزارید
                          سجاد عزیز همه فایل ها در همون پاسخ یک تالار هست :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9320#msg439320

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            سلام
                            ببخشید من نظر میدم
                            سجاد جان یه نگاهی هم به pa300 بکن مدار خیلی خوب و قدرتمندیه و صدای شفافی داره ببین بدردت میخوره
                            درودی بی پایان داداش
                            مصطفی این همون مدار نزدیک به 700 وات هست که براش تالار زدی؟
                            اگر اون هست که خب سجاد هم اینو بسازه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                              درودی بی پایان داداش
                              مصطفی این همون مدار نزدیک به 700 وات هست که براش تالار زدی؟
                              اگر اون هست که خب سجاد هم اینو بسازه
                              نه pa300 اون مدار 700 وات نیست این 300 واته واقعی یه سرچی بزنی براحتی پیداش میکنی در مجله الکترو چاپ شده
                              اتفاقا دوستمون explor ساخته واسه سابش عکسش رو هم گذاشته
                              من ساختم ولی کار نکرد مطمئن که یکی از قطعات تقلبی بوده ولی روش کار میکنم و درستش میکنم
                              راستی خوده همون مدار 700 واتی هم هست شاید اون بدردش بخوره

دیدگاه

ممنون دوستان عزیز که به فکر من هستید مدار 700واتی جواب میده من بسازم کیفیت pcbهم کم هست باید به فکر تر میم pcb باشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X