اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

نوشته اصلی توسط aswhu600
    شرمنده از روی کنجکاوی سوال میکنم خواستی جواب نده

شما تو مشخصاتتون زدید سیکل که با جمله بالا که ازتون نقل قول کردم همخانی نداره
    هنوز سال دوم هنرستانم دیپلممو نگرفتم ما بچه های 15_16 ساله هم دل داریم به عشق سیستم رفتیم الکترونیک :icon_razz:
    نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    من هم فقط به آی سی شک دارم
    نوشته اصلی توسط sajad220
    دوست عزیز مشکل شما از ای سی هست
    بیش تر دقت کنید به عکس ها میبینید اصلا ای سی رو سوکتش نیست اون فقط سوکت ای سیه
    چه با آی سی بدون ای سی ولتاژ میده:’-(
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

اووف امروز در اوج نا امیدی داشتم قطعات رو برای آخرین بار چک میکردم و از دیروز هم دوتا ای سی 741 خریده بودم گفتم حالا برای آخرین بار ای سی نو رو میذارم و تستش میکنم! :biggrin:
      در کمال ناباوری درست شد!فقط دو جفت ترانزیستور قدرت داشتم گذاشتمشون و وصلش کردم به همین باند های پروفایلم و عالی بود :applause:
      فقط مونده یه جفت دیگه مقاومت و سه جفت دیگه ترانزیستور که گفتم برام بیارن کاملش کنم یه هیت سینک ردیف هم براش بذارم عکساش رو هم بعدا تو تاپیک عکس های امپلی میذارم.
      ممنون از راهنمایی هاتون و همچنین سام بزرگ وار که این امپو گذاشت و بقیه اساتید که منو راهنمایی کردند :wow:
      ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
        هنوز سال دوم هنرستانم دیپلممو نگرفتم ما بچه های 15_16 ساله هم دل داریم به عشق سیستم رفتیم الکترونیک :icon_razz:
        با کمال شرمندگی و کنجکاوی بیشتر : شما در پروفایل تون و در مقابل سن زدید 637 که یعنی در ماه هفتم و سال 1363 متولد شدید

با این حساب یا سن را در پرفایل اشتباه زدید یا در جواب من که گفتید 15 - 16 سال اشتباه زدید

البته اگه خواستید جواب ندید
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

اووف امروز در اوج نا امیدی داشتم قطعات رو برای آخرین بار چک میکردم و از دیروز هم دوتا ای سی 741 خریده بودم گفتم حالا برای آخرین بار ای سی نو رو میذارم و تستش میکنم! :biggrin:
          در کمال ناباوری درست شد!فقط دو جفت ترانزیستور قدرت داشتم گذاشتمشون و وصلش کردم به همین باند های پروفایلم و عالی بود :applause:
          فقط مونده یه جفت دیگه مقاومت و سه جفت دیگه ترانزیستور که گفتم برام بیارن کاملش کنم یه هیت سینک ردیف هم براش بذارم عکساش رو هم بعدا تو تاپیک عکس های امپلی میذارم.
          ممنون از راهنمایی هاتون و همچنین سام بزرگ وار که این امپو گذاشت و بقیه اساتید که منو راهنمایی کردند :wow:
          خوشحالم که درست شد :applause: :applause:
          آی سی ها مورد داره دیگه باید 10 تا آزمایش کنی یکی پاسخ بده :angry:
          اختیار داری بزرگواری از خودت هست و وب سایت www.construyasuvideorockola.com :smile:
          بنده تنها بازگو کردم...

همیشه شاد باشی و پیروز
          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            خوشحالم که درست شد :applause: :applause:
            آی سی ها مورد داره دیگه باید 10 تا آزمایش کنی یکی پاسخ بده :angry:
            اختیار داری بزرگواری از خودت هست و وب سایت www.construyasuvideorockola.com :smile:
            بنده تنها بازگو کردم...

همیشه شاد باشی و پیروز
            درود بر اساتید بزگوار.
            ممنون از توجه و راهنمایی های شما
            نوشته اصلی توسط aswhu600
            با کمال شرمندگی و کنجکاوی بیشتر : شما در پروفایل تون و در مقابل سن زدید 637 که یعنی در ماه هفتم و سال 1363 متولد شدید

با این حساب یا سن را در پرفایل اشتباه زدید یا در جواب من که گفتید 15 - 16 سال اشتباه زدید

البته اگه خواستید جواب ندید
            چرا شرمنده؟!دشمنتون شرمنده باشه نه درست گفتم متولد 1378/1/20هستم عجیبه پروفایلمم چک کردم همینو زدم نمیدونم چرا اینجوری نشون میده! oo:

دیدگاه

درود بر اساتید بزگوار.
              ممنون از توجه و راهنمایی های شما چرا شرمنده؟!دشمنتون شرمنده باشه نه درست گفتم متولد 1378/1/20هستم عجیبه پروفایلمم چک کردم همینو زدم نمیدونم چرا اینجوری نشون میده! oo:
              واقعا عجیبه. oo: oo: oo:
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                واقعا عجیبه. oo: oo: oo:
                من همون اوایل به سال میلادی وارد کردم درست شد

دیدگاه

دوستان این امپ رو 2 اهم استیبل هست؟ نظرتون چیه برای ساب تو ماشین استفاده شه؟کیفیتش خوبه واسه همین میگم ولی خوب مصرفش بالاست
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                  مخترع برتر شمال غرب سال 96
                  مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

به نظرم همیشه برای ساب باید از ماسفت استفاده کرد
                    چون ماسفت بیس بهتری میده
                    البته ببخشید نظرم رو گفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                      چون ماسفت بیس بهتری میده
                      جدی؟! چرا؟
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        چون ماسفت بیس بهتری میده
                        من ک خودم به شخصه مصطفی جان از ماسفت خوشم نمیاد.چون صداش زنده نیس
                        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                          جدی؟! چرا؟
                          مصطفی درست میگه ولی BJT هم راستش خیلی بیس و کوبندگی خوبی داره
                          حالا من آزمایش میکنم خبرشو میدم

دیدگاه

اینکه چرا اینطوره رو دقیقا نمیدونم شاید بدلیل آینه که ماسفت با ولتاژ کار میکنه و bjt با جریان اگه درست گفته باشم
                            ولی خودم امتحان کردم ماسفت بیس کوبنده تری داره
                            واسه ساب خیلی خوبه ولی برای فرکانسای بالاتر فقط از bjt استفاده کنید که تخصصی ترین ترانزیستور هم c5200 و a1943 هست
                            حتی در آمپای خودرو در مارکهای اصلی مثل پایونیر و کنوود و غیره در امپای مخصوص ساب از ماسفت استفاده شده

دیدگاه

والا برا ساب من خیلی دودلم که امپ بخرم یا بسازم! چون صدای ساب یه چیزیه که اگه یه ذره کیفیتش خوب نباشه ادم سردرد میگیره! از طرفی میشه با 380 تومن یه امپ مونو الپاین خرید که رو 2 اهم 350 تا میده ولی لامصب اوج کیفیته , از طرفی هم میشه با 150 الی 200 تومن یه امپ ساخت که رو 4 اهم 500 تا بده ولی خوب امپ الپاین کجا و دست ساز کجا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                                والا برا ساب من خیلی دودلم که امپ بخرم یا بسازم! چون صدای ساب یه چیزیه که اگه یه ذره کیفیتش خوب نباشه ادم سردرد میگیره! از طرفی میشه با 380 تومن یه امپ مونو الپاین خرید که رو 2 اهم 350 تا میده ولی لامصب اوج کیفیته , از طرفی هم میشه با 150 الی 200 تومن یه امپ ساخت که رو 4 اهم 500 تا بده ولی خوب امپ الپاین کجا و دست ساز کجا
                                مصطفی درست میگه ماسفت هم برای ساب خیلی خوبه ولی یه نکته ای که خودش هم بهش اشاره کرد...bjtبا جریان سرو کار بیش تری داره.
                                و این که در ماشین ساختن منبع سوئیچینک ولتاژ پایین تر راحت تر از ولتاژ بالا تره و آسون تر،و ما در باطری ماشین جریان زیادی هم در اختیار داریم که بهتره.
                                پس با bjtبساز.اگر امپی بسازی که رو اصول ساخته شده باشه و قطعات مرغوب و سوئیچینک بدون نویز و کار درست ،خیلی عالی میشه. :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X