اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

تازه اینم یادم رفت که ماسفت تلفات گرمایی زیادی داره و برا تو ماشین خنک کردنش خیلی سخت میشه.من که از این به بعد تمام آمپام و سعی میکنم از ترانزیستور استفاده کنم چون تفاوت صداشو شنیدم
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      والا برا ساب من خیلی دودلم که امپ بخرم یا بسازم! چون صدای ساب یه چیزیه که اگه یه ذره کیفیتش خوب نباشه ادم سردرد میگیره! از طرفی میشه با 380 تومن یه امپ مونو الپاین خرید که رو 2 اهم 350 تا میده ولی لامصب اوج کیفیته , از طرفی هم میشه با 150 الی 200 تومن یه امپ ساخت که رو 4 اهم 500 تا بده ولی خوب امپ الپاین کجا و دست ساز کجا
      به نظر من واسه ماشین همیشه امپلی اماده بخر چون اون فرق میکنه
      درسته خودت بسازی ارزونتره ولی بعدا ممکنه به دلیل قطعات نامرغوب به هزار تا مشکل بر بخوری از جمله مهمترین مشکل مشکله نویزه

دیدگاه

درود

الان این آمپلی را با ساب PIONEER-TS-W311S4 آزمایش کردم بوم بوم خوبی داره ولی اون چیزی که فکر میکردم نیست.
        یک صدای پرپر یا بهتر بگم پرزز پرزز ته صدا هست که گمون کنم برای آبندی جعبه باشه.
        راستش قدرت در حد 400 وات نیست که خب این هم میتونه برای قدرت ورودی آمپلی فایر باشه

اصن شما نظر بدین و از تجربتون با 311 بگین :mrgreen:
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          به نظر من واسه ماشین همیشه امپلی اماده بخر چون اون فرق میکنه
          درسته خودت بسازی ارزونتره ولی بعدا ممکنه به دلیل قطعات نامرغوب به هزار تا مشکل بر بخوری از جمله مهمترین مشکل مشکله نویزه
          به نظر خودمم بهتره اماده و برند بخرم
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            درود

الان این آمپلی را با ساب PIONEER-TS-W311S4 آزمایش کردم بوم بوم خوبی داره ولی اون چیزی که فکر میکردم نیست.
            یک صدای پرپر یا بهتر بگم پرزز پرزز ته صدا هست که گمون کنم برای آبندی جعبه باشه.
            راستش قدرت در حد 400 وات نیست که خب این هم میتونه برای قدرت ورودی آمپلی فایر باشه

اصن شما نظر بدین و از تجربتون با 311 بگین :mrgreen:
            من یه امپ ساخته بودم با دوتا 5200 و 2 تا 1943 , زده بود 200 تا روی 4 اهم که من سابم رو 2 اهم بسته شده, تا 250 وات ازش کشیدم و خیلی خوب جواب داد و کیفیت صدا هم خوب بود نویز هم خیلی خیلی ناچیز بود
            من فک میکنم صدای پززز پززز مال فیلتر باید باشه
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

من یه امپ ساخته بودم با دوتا 5200 و 2 تا 1943 , زده بود 200 تا روی 4 اهم که من سابم رو 2 اهم بسته شده, تا 250 وات ازش کشیدم و خیلی خوب جواب داد و کیفیت صدا هم خوب بود نویز هم خیلی خیلی ناچیز بود
              من فک میکنم صدای پززز پززز مال فیلتر باید باشه
              آرمین موافقم درست میگی ایراد فرکانسی
              یک چیزی را هم من رعایت نکردم . گفته ولوم لگاریتمی استفاده کنید من از همین ولوم های خطی گزاشتم چون نداشم

من از این فیلتر بهره گرفتم :
              http://www.high-voltage-lab.com/7/lo...lter-subwoofer

دیدگاه

آرمین موافقم درست میگی ایراد فرکانسی
                یک چیزی را هم من رعایت نکردم . گفته ولوم لگاریتمی استفاده کنید من از همین ولوم های خطی گزاشتم چون نداشم

من از این فیلتر بهره گرفتم :
                http://www.high-voltage-lab.com/7/lo...lter-subwoofer
                والا من با خروجی ساب کامپیوتر این مشکلو دارم فیلترش درست نیست و بعضا خش خش میندازه رو صدا یه فیلتر بود اونم خیلیا تعریف میکردن که بیس بوست و تغییر فرکانس و ولوم داشت و با فک کنم 4558 بود من با اونم مشکل پوخ پوخ داشتم تو بیسا! کلا این قضیه فیلتر خیلی حساسه!
                سیروس این فیلترو منم ساختم منتها دقتش پایینه و صدای خواننده رو هم یه کم داره برا تو هم اینطوریه؟ چرا از فیلترای 24db\oct استفاده نمیکنی؟

دیدگاه

والا من با خروجی ساب کامپیوتر این مشکلو دارم فیلترش درست نیست و بعضا خش خش میندازه رو صدا یه فیلتر بود اونم خیلیا تعریف میکردن که بیس بوست و تغییر فرکانس و ولوم داشت و با فک کنم 4558 بود من با اونم مشکل پوخ پوخ داشتم تو بیسا! کلا این قضیه فیلتر خیلی حساسه!
                  سیروس این فیلترو منم ساختم منتها دقتش پایینه و صدای خواننده رو هم یه کم داره برا تو هم اینطوریه؟ چرا از فیلترای 24db\oct استفاده نمیکنی؟
                  آرمین من هم با فیلتر ها مشکل دارم چندین مدار فیلتر ساب روی هارد دارم گمون کنم باید همه را بسازم :mrgreen:
                  داداش از همین فیلتر 24 دسیبل، پیوند یا فایل داری؟ اگر داری بیزحمت بفرست کارم گیر کرده :sad:
                  موردی که آزمایش شده باشه کارو زودتر پیش میبره تا اینکه اون همه مدار را بسازم... دمت گرم

سپاس

دیدگاه

آرمین من هم با فیلتر ها مشکل دارم چندین مدار فیلتر ساب روی هارد دارم گمون کنم باید همه را بسازم :mrgreen:
                    داداش از همین فیلتر 24 دسیبل، پیوند یا فایل داری؟ اگر داری بیزحمت بفرست کارم گیر کرده :sad:
                    موردی که آزمایش شده باشه کارو زودتر پیش میبره تا اینکه اون همه مدار را بسازم... دمت گرم

سپاس
                    تو این تاپیک روش یه کم بحث کردیم و مدارایی که هستن چیز خاصی ندارن و 99% کار میکنن
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108378.0

من یا یکی از اونایی که تو تاپیک هستو میسازم یا یه کراس اکتیو تو معرفی کردی تو همین تاپیک اونو قسمت low passشو فقط میسازم

دیدگاه

با سلام به دوستان

به صورت تئوری ماسفت برای امپ مناسب نیست و این به نحوه عملکردش بر میگرده در واقع ماسفت برای کارهای سوئیچ کردن درست شده و باید در هر لحظه یا قطع یا وصل باشه مثله کلید و نمیتونه به صورت مقاومتی کار کنه اگر مجبورش کنید مقاومتی عمل کنه به شدت تلفات حرارتی داره و اصلا نمیتونه در شرایط مقاومتی درست کار کنه و کاربردش در امپلی فایر فقط محدود به کلاس D میشه

اینکه دوستان میگن کوبش خوبی داره درسته و طبیعی هم هست چون شکل موج خروجی شبیه به مربعی هست و همچنین THD بسیار بالابی پیدا میکنه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                        با سلام به دوستان

به صورت تئوری ماسفت برای امپ مناسب نیست و این به نحوه عملکردش بر میگرده در واقع ماسفت برای کارهای سوئیچ کردن درست شده و باید در هر لحظه یا قطع یا وصل باشه مثله کلید و نمیتونه به صورت مقاومتی کار کنه اگر مجبورش کنید مقاومتی عمل کنه به شدت تلفات حرارتی داره و اصلا نمیتونه در شرایط مقاومتی درست کار کنه و کاربردش در امپلی فایر فقط محدود به کلاس D میشه

اینکه دوستان میگن کوبش خوبی داره درسته و طبیعی هم هست چون شکل موج خروجی شبیه به مربعی هست و همچنین THD بسیار بالابی پیدا میکنه

ببخشین عزیز ولی پایه ی تقویت امواج تو امپلیفایر هم همین سوئیچینگ سریع و تشکیل موجه دیگه،مثلا جریان کوئیسنت(اماده بکار) ماسفت اگه 100 میلی آمپر باشه بسامد سوئیچینگ ماسفت 17مگاهرتز و وقتی 200میلی امپر باشه به 25مگاهرتز میرسه که چون امپ های ماسفتی بصورت متقارن ساخته میشه و بصورت پالس های مثبت و منفی تو درین ماسفتای P و N پخش میشه همین کفایت میکنه تا سوئیچینگ سبب تقویت طبقه ی قبلی صوتی درایورا و هر کانال به خروجی سوق داده بشه و...
                        تلفات حرارتی هم بقولا چیزیه ک ناف ماسف باهاش بریدن وقتی به آمپر گذرای گیت اونا تو دیتاشیت و ولتاژ سوئیچینگ که هردو بالای 100ولت و 10 امپر ان نگاه کنین تلفات حرارتی تو شاخشه و بهتره نگیم تلفات بگیم توان حرارتی چون اونا همین گرما رو مث حسگر تشخیص داده و جریان عبور از درگاهشون رو باهاش کنترل میکنن ،همینه که میگن اساس کار ماسفت شار بار الکتریکیه و درحقیقت تکنولوژی ساخت ماسفت ی سر و گردن بالاتر از عصر خودش بوده و هست و خود سازندگان به این توان حرارتی توجه داشتن که از آلیاژ (SiGe) تو گیت و (اکسی نیتریک میکا) تو بدنه استفاده کردن و اصن اسم ماسفت مخفف اکسیدفلزه و دیگه حرارت بالا به اکسید شدن و چکه کرنشون منجر نمیشه...اینه که میگم نافشو... :mrgreen:
                        و درضمن THD ماسفت ها تو امپ بسیار مطلوب و پایینه کجا بالاس؟
                        مثلا تو هولتون400 تو اون قدرت پیک 125 دسی بل!! حدود 0.0005 است این زیاده؟ یا واسه av800 تو مرکزفرکانسی 1کیلوهرتز و اون فاکتور damp=400 فقط 0.01 است :eek: ک بلکه نه تنها کمه، اعجاب اوره واسه ی امپ قدرت اونم گسسته که فیدبک تمام قطعات دخیل ان
                        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلام بچه ها.برای فیلتر از اکتیو اسفاده نکنید اصلا تو مدارات واسط کراس اوور اکتیو خیلی بده و نویز هم داره.بیخیال اکتیو بشید.
                          و اما پسیو:برای ساب،به فیلتر 2 راهه از این سایت اقدام کنید:http://www.erseaudio.com/Second-Order-3-Way
                          و خروجی سابو که بدید به سابتون خروجی مید رو بدید به باند گرد بدون تیوتر ماشین(مید رنج) تیوتر هم از جفتی 6هزار تا 50هزار تومن داره و تا به بالا.
                          اینجوری یه سیستم صوتی بدون خر خر فش فش برای سابو باند هاتون دارین.دقت اون فیلتر هم 12دسی بل هست که نسبتا خوبه.
                          ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                            [size=14pt][font=times new roman]

ببخشین عزیز ولی پایه ی تقویت امواج تو امپلیفایر هم همین سوئیچینگ سریع و تشکیل موجه دیگه،مثلا جریان کوئیسنت(اماده بکار) ماسفت اگه 100 میلی آمپر باشه بسامد سوئیچینگ ماسفت 17مگاهرتز و وقتی 200میلی امپر باشه به 25مگاهرتز میرسه
                            با سلام : نظرات من و شما فکر میکنم کمی متفاوت باشه
                            پایه تقویت امواج چه در امپلی فایر و چه در هر جای دیگر دامنه هست و نه سرعت سوئیچ - سرعت سوئیچ یا فرکانس چیزیه که ما انتخاب میکنیم برای مدارمون
                            اینکه با افزایش جریان ترانزیستو یا افزایش ولتاژ گیت ماسفت فرکانس بالا بره یا تغییر کنه اشتباه هست و در واقع با تغییر ورودی فقط توان خروجی تغییر میکنه و نه فرکانس

که چون امپ های ماسفتی بصورت متقارن ساخته میشه و بصورت پالس های مثبت و منفی تو درین ماسفتای P و N پخش میشه همین کفایت میکنه تا سوئیچینگ سبب تقویت طبقه ی قبلی صوتی درایورا و هر کانال به خروجی سوق داده بشه و...
                            این موضوع (اتفاقاتی که حین کار در درون ماسفت میافته ) من اطلاعی ندارم من به عنوان کسی که میخوام مدار ببندم ورودی و خروجی قطعه رو میبینم

تلفات حرارتی هم بقولا چیزیه ک ناف ماسف باهاش بریدن وقتی به آمپر گذرای گیت اونا تو دیتاشیت و ولتاژ سوئیچینگ که هردو بالای 100ولت و 10 امپر ان نگاه کنین تلفات حرارتی تو شاخشه و بهتره نگیم تلفات بگیم توان حرارتی چون اونا همین گرما رو مث حسگر تشخیص داده و جریان عبور از درگاهشون رو باهاش کنترل میکنن ،همینه که میگن اساس کار ماسفت شار بار الکتریکیه و درحقیقت تکنولوژی ساخت ماسفت ی سر و گردن بالاتر از عصر خودش بوده و هست و خود سازندگان به این توان حرارتی توجه داشتن که از آلیاژ (SiGe) تو گیت و (اکسی نیتریک میکا) تو بدنه استفاده کردن و اصن اسم ماسفت مخفف اکسیدفلزه و دیگه حرارت بالا به اکسید شدن و چکه کرنشون منجر نمیشه...اینه که میگم نافشو...

ما یه حرارتی داریم که مربوط به توانی هست که از قطعه میگیریم و طبیعی هم هست مثلا شما میخواید 100 وات توان از یه ماسفت بگیرید طبیعیه که مقداری (با توجه به توان خود قطعه) گرما ایجاد میشه و بین توان ماسفت و توانی که ازش میگیرید یه نسبت مشخص و معقولی برقراره ولی یه موقعه ای هست که میخواید ماسفت روی ناحیه مقاومتی روشن بشه و مجبورش میکنید که در این ناحیه روشن بشه اینجا هست که اون نسبت منطقی و معقول به هم میریزه و حرارت خیلی بیشتر از نرمال در شرایط مساوی ایجاد میشه اینجا هست که تفاوت بین ترانزیستور و ماسفت نمایان میشه اینکه گفته میشه ماسفت در ناحیه مقاومتی نمیتونه کار کنه همینه بازدهیش فوق العاده میاد پایین و توان به صورت گرما در قطعه به وجود میاد

و درضمن THD ماسفت ها تو امپ بسیار مطلوب و پایینه کجا بالاس؟
                            مثلا تو هولتون400 تو اون قدرت پیک 125 دسی بل!! حدود 0.0005 است این زیاده؟ یا واسه av800 تو مرکزفرکانسی 1کیلوهرتز و اون فاکتور damp=400 فقط 0.01 است ک بلکه نه تنها کمه، اعجاب اوره واسه ی امپ قدرت اونم گسسته که فیدبک تمام قطعات دخیل ان

اگر THD را " بازیابی شکل موج ورودی در خروجی معنی کنیم"

در شرایطی که شکل موج ورودی مربعی باشه THD مدارمون (که با ماسفت بسته شده) فوق العاد کمه در این هیچ شکی نیست

ولی اگر شکل موج ورودی سینوسی باشه امپلی فایر ماسفتی هیچ حرفی برای گفتن در زمینه THD نداره چون به صورت ذاتی امکان در اوردن شکل موج سینوسی را نداره

مداراتی که گفتید THD پایینی دارن باید از طراحش سوال شه که با موج مربعی این چنینه یا سینوسی و همچنین اگر شکل موج ورودی مربعی باشه با طراحی های سطح پایین هم میشه به THD بالایی دست پیدا کرد

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام به همه
                              دوستان من یه ترانس 42-0-42 پنج آمپر با هسته 150 دارم که خودم درستش کردم ، میخواستم ببینم برای استریو این مدار جواب میده یا نه و اینکه اصلا این مدار ارزش ساخت داره؟
                              سام عزیز دیدم برای 500 وات این مدار از خازن های بسیار بزرگ و زیاد استفاده کردی علتش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
                                سلام به همه
                                دوستان من یه ترانس 42-0-42 پنج آمپر با هسته 150 دارم که خودم درستش کردم ، میخواستم ببینم برای استریو این مدار جواب میده یا نه و اینکه اصلا این مدار ارزش ساخت داره؟
                                سام عزیز دیدم برای 500 وات این مدار از خازن های بسیار بزرگ و زیاد استفاده کردی علتش چیه؟
                                درود.
                                ولتاژ کم هست ولی راه میافته.ولی اگه ترانست هر سرشم 5 آمپر باشه میشه 420 وات که برا مونوشم کمه.
                                اون خازنا برا جبران کم کاری ترانسه.همیشه یادتون باشه پشت قدرت تغذیه مناسب هست.همیشه ترانساتونو تو مونو 100 وات بیشتر از خوده وات امپ بگیرید تا به این خازنای بزرگ نباشه و امپتونم بتونه تمام قدرتشو به شما نشون بده
                                موفق باشی
                                میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X