اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    چون ولتاژ گیت شما کمه 500 میلی ولت نمیتونه ماسفت رو سوییچ کنه
    اگه درست بگم باید 3.8 باشه ولتاژ
    شما مدار رو تنظیم کردی یا همینطور راه اندازیش کردی؟
    باید مدار رو یا بهتر بگم ولتاژ گیت ماسفتا رو با مولتی ترن تنظیم کنی
    سلام.نه مدار رو تنظیم کردم.الان خیلی ولتاژ کمی روی گیت ماسفتا دارم حدودا 30میلی ولت که اصلا با مولتی ترن تنظیم نمیشه،مولتی ترن روی وسطه یعنی 2.5کیلو.
    یه مشکل دیگه....قبل از مقاومت های گیت ماسفت ها هم هیچ ولتاژی نه نسبت به زمین نه نسبت به خروجی ندارم.میتونه از mje ها باشه؟وقتی مولتی ترن رو میذارم روی تست دیود و میذارم بین بیس و کلکتور mjeهای طبقه اخر که کلکتورشون وصله به مقاومت های گیت،یه صداهایی تق و توق و خش خش از بلندگو درمیاد!صداش بلند هم هست.
    دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
    قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
    ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

سلام دوست عزیز شما چرا برای ساخت این مدار بیتابی میکنی و سوالاتی که دور از ذهن هستو و راه حل هایی رو در پیش میگیری شما رو به نتیجه نمیرسونه بنده 4 تاشو ساختم از این مدار فقط کافیه همت کنی صفحه های قبل این تایپیک رو بخونی تا راه اندازی دقیق و کامل رو در اختیار بگیری
      ببین برای راه اندازی ماسفت ها به ولتاژ بالای 2 ولت نیاز هست این رو من نمیگم منحنی مشخصه ی این ترانزیستور این رو میگه با یک پیچ گوشتی پلاستیکی پتانسیومتر رو بچرخون اما قبلش پتانسیومتر باید از نوع مولتی ترن باشه چون ممکنه یک لحضه ولتاژ گیتت به بالای 10 ولت برسه و اون وقت ماسفت هات ریق رحمت بشن
      دو عدد اوومتر جور کن و به پایه های گیت و سورس ریپل مثبت و منفی وصل کن اساس کار چرخش مولتی ترن باید به جایی برسه که توی مدار حالت بالانس ایجاد کنه جوری که مثلا وقتی به راست بچرخونی ریپل مثبت زیاد و ریپل چپ ولتاژش کم و زیاد بشه در ضمن مولتی ترن هم نیازی نیست که وسط باشه اونقدر بچرخون تا ولتاژ بایاست بره بالا یا حتی برعکس
      ولتاژ گیت به گراند و سورس به گراند هم نمیخواد اندازه بگیری چون اصلا نیازی نیست
      یه نکته در هنگام تنظیم بایاس ماسفت توی مدار نباشه
      ببینم چه میکنی موفق باشی :smile:
      در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
      گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
        سلام دوست عزیز شما چرا برای ساخت این مدار بیتابی میکنی و سوالاتی که دور از ذهن هستو و راه حل هایی رو در پیش میگیری شما رو به نتیجه نمیرسونه بنده 4 تاشو ساختم از این مدار فقط کافیه همت کنی صفحه های قبل این تایپیک رو بخونی تا راه اندازی دقیق و کامل رو در اختیار بگیری
        ببین برای راه اندازی ماسفت ها به ولتاژ بالای 2 ولت نیاز هست این رو من نمیگم منحنی مشخصه ی این ترانزیستور این رو میگه با یک پیچ گوشتی پلاستیکی پتانسیومتر رو بچرخون اما قبلش پتانسیومتر باید از نوع مولتی ترن باشه چون ممکنه یک لحضه ولتاژ گیتت به بالای 10 ولت برسه و اون وقت ماسفت هات ریق رحمت بشن
        دو عدد اوومتر جور کن و به پایه های گیت و سورس ریپل مثبت و منفی وصل کن اساس کار چرخش مولتی ترن باید به جایی برسه که توی مدار حالت بالانس ایجاد کنه جوری که مثلا وقتی به راست بچرخونی ریپل مثبت زیاد و ریپل چپ ولتاژش کم و زیاد بشه در ضمن مولتی ترن هم نیازی نیست که وسط باشه اونقدر بچرخون تا ولتاژ بایاست بره بالا یا حتی برعکس
        ولتاژ گیت به گراند و سورس به گراند هم نمیخواد اندازه بگیری چون اصلا نیازی نیست
        یه نکته در هنگام تنظیم بایاس ماسفت توی مدار نباشه
        ببینم چه میکنی موفق باشی :smile:
        اقا مهدی واقعا به کمک هاتون نیاز دارم. :cry2:
        جفت ماسفتو در اوردم مدار هیچ تغییری نکرد،یه ولتاژ در حد میلی ولتی بین سورس و گیت دارم :sad:
        هرچی مولتی ترن رو اینور میچرخونم اون ور میچرخونم هیچی به هیچی...
        به جای BD139هم MJE340گذاشتم تغییری نکرد و دوباره همون بی دی 139 رو گذاشتم،
        شما مداراتون دم دستن؟فکر کنم باید برم سراغ MJEها....
        ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
          اقا مهدی واقعا به کمک هاتون نیاز دارم. :cry2:
          جفت ماسفتو در اوردم مدار هیچ تغییری نکرد،یه ولتاژ در حد میلی ولتی بین سورس و گیت دارم :sad:
          هرچی مولتی ترن رو اینور میچرخونم اون ور میچرخونم هیچی به هیچی...
          به جای BD139هم MJE340گذاشتم تغییری نکرد و دوباره همون بی دی 139 رو گذاشتم،
          شما مداراتون دم دستن؟فکر کنم باید برم سراغ MJEها....
          تو av400 ترانزیستور های mje خیلی اذیت میکنن. حتما و حتما و حتما بازم تاکید میکنم حتما باید اصل باشن واگرنه هرکاری کنی مدار کار نمیکنه
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
            تو av400 ترانزیستور های mje خیلی اذیت میکنن. حتما و حتما و حتما بازم تاکید میکنم حتما باید اصل باشن واگرنه هرکاری کنی مدار کار نمیکنه
            تازه فهمیدم برعکس جاشون زدم
            کسی میدونه این ترانزیستور ها قسمت هیت سینکشون باید به طرف ماسفت ها باشه یا به طرف پایین مدار؟ :angry:
            برای اطمینان دارم میپرسم
            من به طرف ماسفت ها جا زدم هیت سینکاشو میگم به طرف ماسفت هاست ولی روی ترازیستور ها که شمارشونو نوشته به طرف پایین مداره :NO:
            درسته یا برعکس؟ :cry2:
            ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

دوست عزیز تمام mje ها اون سمتی که اسمش حک خورده به سمت ماسفت هست و قسمت پشتش که هیت سینگ میخوره به سمت خازن هاست
              اگر جواب نگرفتی از نوع KSE استفاده کن
              دقت کن اگر ولتاژ بایاست بالا نمیره اتصالات ترانزیستور BD 139 رو چک کن در ضمن ترانزیستور BD139 روی فیبر لحیم نمیشه
              و هم این که جای پایه های BD139 روی فیبر اشتباه هست
              اگر درست بزنی 100 درصد ولتاز مدارت میاد بالا
              در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
              گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام به دوستان
                من هم یه بار همین av400 رو ساختم به راحتی جواب داد ولی حس کردم صداش کمه چون روی بار 4 اهمی حدود 3-3.5 آمپر بیشتر تو خروجی نداشتم
                دوستان میتونید یه راهنمایی بکنید که چطور از روی جریان خروجی بتونم توان آمپلیفایر رو اندازه گیری کنم؟؟؟
                مثلا یه آمپ که که با ولتاژ دوبل 75 ولت رو بار 4 اهمی جریان 3 آمپر میده توانش چند واته؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                  دوست عزیز تمام mje ها اون سمتی که اسمش حک خورده به سمت ماسفت هست و قسمت پشتش که هیت سینگ میخوره به سمت خازن هاست
                  اگر جواب نگرفتی از نوع KSE استفاده کن
                  دقت کن اگر ولتاژ بایاست بالا نمیره اتصالات ترانزیستور BD 139 رو چک کن در ضمن ترانزیستور BD139 روی فیبر لحیم نمیشه
                  و هم این که جای پایه های BD139 روی فیبر اشتباه هست
                  اگر درست بزنی 100 درصد ولتاز مدارت میاد بالا
                  سلام. من الان ام جی ای هارو درستشون کردم ولی از یه طرف یعنی ماسفت هایی که به منفی مدار میخورن ولتاژ رو روی 3و 6 دهم ولت تنظیم کردم اما در طرف دیگر ولتاژ روی 710 میلی ولت ثابته و تغییری نمیکنه. نسبت گیت و سورس هم اندازه گرفتم. اگه راهنماییم کنید این مشکلمم حا کنم بعدش امپلی فایرمو تکمیل میکنم?
                  ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

سلام من مدارو طبق نقشه ای که در همین تاپیک بود بتم اما ای دل غافل که مقدار مقاومت های 47 اهمی خود به خود 100 اهم شده بودند و ایراد کاری که از یه طرف مدار تنظیم میشد از طرف دیگه نه همین بود پس اونا رو عوض کردم و همچنین مقاومت 6.8 کیلو هم مقدارش عوض شده بود و 10 کیلو انداخته بودم طبق نقشه ولی اونم عوض کردم.حالا ورق برگشته و باز اون یه طرفی که تنظیم نمیشد الان میشه اون یه طرف که تنظیم میشد الان روی 400 تا نزدیکای 600 میلی وات ثابت مونده.
                    از شانس بد منه دیگه ولی یه چیز خوی اینه که وقتی به بلندگو وصلش میکنم یه صدای ضعیفی میاد و این جای امید منه ولی بازم با ولت متر اختلاف پتانسیل بین دو سر گیت هام چیزی بین 2.8ولت تا 3 ولته و این بستگی به مقدار پتانسیومتر داره
                    دیگه واقعا اعصابمو داره خورد میکنه
                    ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                      سلام من مدارو طبق نقشه ای که در همین تاپیک بود بتم اما ای دل غافل که مقدار مقاومت های 47 اهمی خود به خود 100 اهم شده بودند و ایراد کاری که از یه طرف مدار تنظیم میشد از طرف دیگه نه همین بود پس اونا رو عوض کردم و همچنین مقاومت 6.8 کیلو هم مقدارش عوض شده بود و 10 کیلو انداخته بودم طبق نقشه ولی اونم عوض کردم.حالا ورق برگشته و باز اون یه طرفی که تنظیم نمیشد الان میشه اون یه طرف که تنظیم میشد الان روی 400 تا نزدیکای 600 میلی وات ثابت مونده.
                      از شانس بد منه دیگه ولی یه چیز خوی اینه که وقتی به بلندگو وصلش میکنم یه صدای ضعیفی میاد و این جای امید منه ولی بازم با ولت متر اختلاف پتانسیل بین دو سر گیت هام چیزی بین 2.8ولت تا 3 ولته و این بستگی به مقدار پتانسیومتر داره
                      دیگه واقعا اعصابمو داره خورد میکنه
                      منم تا همینجا پیش رفتم . بیشتر نتونستم جواب بگیرم
                      نمیخوام نا امیدت کنم . شماتیک مدار رو بررسی کن رگولاتور درایورها ببین کدوم قطعات هستن چکشون کن. خازن هاتم حتما اگه مقدوره برات چک کن
                      زکات علم نشر آن است
                      بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

سلام دوستان بنده هم این امپلی را با کمک دوست عزیزم مهدی جان راه اندازی کردم. کیفیتش فوقآ‌العاده هست http://s3.picofile.com/file/8213766400/IMG_20150922_WA0012.jpeg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadshk4955
                          سلام.دوستان من دنبال یه برد (ترجیحا دست ساز و تست شده) سالم امپلیفایر ماسفت مونو 200 تا 400 وات با ماسفت irfp240 و یا irfp9240 می گردم. اگه کسی خواست بفروشه به شماره ام قیمت و قدرت امپش رو پیام بده. در مورد ارسال هم من کارت به کارت میکنم شما هم پست میکنید. 09159564955
                          دوست عزیز
                          اولا" خرید و فروش تو انجمن ممنوعه . باید از طریق پیغام خصوصی مطرح می کردید . ثانیا" چرا اینقدر اسپم دادید تو هر تاپیک این پیامو تکرار کردید.
                          لطفا" نظم انجمن رو بر هم نزنید.

دیدگاه

سلام .بنده هم این مدارراساختم فقط یک مشکل وجود داره ک انهم بیاری اساتید امیدوارم برطرف بشه.مشکل مدارمن اینه ک ولتاز یه طرف باتغییر مولتی ترن اصلا عوض نمیشه اما طرف مقابل کاملا باتغییر مولتی ترن ولتازبالا وپایین میره ومن انراروی 3/8ولت ثابت کردم طرف مقابل رقم 505رانشان میده وان درطرفی ازماسفتهاست ک ب امیترbd139وصلند.نمیدانم مشکل ازکجاست.

دیدگاه

سلام دوستان گرامی ایا کسی نیست ما راراهنمایی کنه ک چه کنیم.ترانزیستورbd139راجداکردم وبعد ولتازبیس رابا گراند اندازه گرفتم ک با تغییر مولتی ترن کاملا تغییر میکنه وبالاوپایین میره وولتازکلکتور وامیترنسبت ب گراند حدود 9ولته و با تغییر مولتی ترن هیچ تغییری نمیکنه.ولتاز 3.8ولتی طرف irfp9240ازکجا میاید ؟ایاامیتر bd139این ولتاز رامیده یا ازجای دیگر این ولتاز میاید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
                                سلام دوستان گرامی ایا کسی نیست ما راراهنمایی کنه ک چه کنیم.ترانزیستورbd139راجداکردم وبعد ولتازبیس رابا گراند اندازه گرفتم ک با تغییر مولتی ترن کاملا تغییر میکنه وبالاوپایین میره وولتازکلکتور وامیترنسبت ب گراند حدود 9ولته و با تغییر مولتی ترن هیچ تغییری نمیکنه.ولتاز 3.8ولتی طرف irfp9240ازکجا میاید ؟ایاامیتر bd139این ولتاز رامیده یا ازجای دیگر این ولتاز میاید؟
                                دقیق یادم نیست ولی مثل اینکه جای پایه های 139 روی برد اشتباه طراحی شدن
                                با شماتیک چک کن ببین درسته یا نه
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X