اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

سلام به استاد های گل
    نظر لطفتون هست دوستان اول این که بگم پری که نذاشتم با پری امتحان کردم صدای خیلی زیادی توی خروجی میده شما در کل میتونی 2 ولت پیک تو پیک به ورودی اعمال کنی خروجی پری امپ لپ تاپ 1 ولت پیک تو پیک هست اما مال کامپیوتر 1/5 ولت پیک تو پیک قدرت خروجی داره

علیرضا جان اصلا در کیفیت av400 شک نکن چون من هم شک داشتم تو کیفیتش اما وقتی صداشو شنیدم نظرم کاملا عوض شد و بطوری عاشق این مدار شدم که چهار تا از این مدار زدم
    بعد جالب اینجاست که شما تو اوج اوج صدا هم کیفیت داری چون اصلا درایورش دیستورت نمیکنه بخاطر لیمیترش هست که فوق العاده تو اوج صدا خودشو نشون میده و حتی با تغییر مقادیری از قطعاتش میشه در مدار های امپلیی که دارای لیمیتر نیست از این مدار بهره برد
    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

اون باند ها هم مال من نبود تعمیری بودن بعد از این که درستشون کردم رو این امپ ها چکشون کردم :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
        سلام به استاد های گل
        نظر لطفتون هست دوستان اول این که بگم پری که نذاشتم با پری امتحان کردم صدای خیلی زیادی توی خروجی میده شما در کل میتونی 2 ولت پیک تو پیک به ورودی اعمال کنی خروجی پری امپ لپ تاپ 1 ولت پیک تو پیک هست اما مال کامپیوتر 1/5 ولت پیک تو پیک قدرت خروجی داره

علیرضا جان اصلا در کیفیت av400 شک نکن چون من هم شک داشتم تو کیفیتش اما وقتی صداشو شنیدم نظرم کاملا عوض شد و بطوری عاشق این مدار شدم که چهار تا از این مدار زدم
        بعد جالب اینجاست که شما تو اوج اوج صدا هم کیفیت داری چون اصلا درایورش دیستورت نمیکنه بخاطر لیمیترش هست که فوق العاده تو اوج صدا خودشو نشون میده و حتی با تغییر مقادیری از قطعاتش میشه در مدار های امپلیی که دارای لیمیتر نیست از این مدار بهره برد
        عالی.یه av400 چقدر خرج ور میداره؟تازه من از اون پتانسیومترای روی مدار خیلی میترسم. :redface:چون اسکوپ ندارم و کوچیکترین اشتباه=مرگ ترانزیستورا
        نگفتی بانداتو چن گرفتی؟
        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

یه av 400 حدود 80 تومنی خرج بر میداره البته بدون ترانسش ترانس هسته هوا یه 300 پیاده میشی اما ei حدود 180 تومن

علی جان برو صفحات قبل این تایپیک طرز راه اندازیشو مو به مو توضیح دادم که بدون هیچ درد سری مدار رو راه بندازی

دیدگاه

علی جان این جور مدارات اصلا به اسکوپ احتیاجی نداره البته بقیر از کلاس d

دیدگاه

احسنت آقا مهدی
              من یه 400 رو ک قبلنا ساختم الان زدم تو باکس براش ساختم ترانس هم همونجا ثابت کردم که یه تیکه شده بعد عکسشو میذارم
              ورودی هم تون کنترل و پری 4558 گذاشتم واسه استفاده موبایل هم ورودی AUX مستقیم ک لبتاب بهش وصل می کنم.
              اما اخیرا دو سه تا هولتون400 ام په قبلیه چه الانیا اینجور شدن که وقتی ورودی داره دیگه ال ای دی مدام روشنه نمیدونم چشه والا دو تا ترانزیستور لیمیتر هم عوض کردم فایده نداشت الله اعلم :eek: :surprised:
              اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
              X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
              http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

درود

دوستان بالاخره مدارچاپی درست این مدار کدوم هست؟ همونی که بازسازی کردم یا یکی دیگه بود؟؟
                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

من تا حالا سه چهار تا زدم درست بوده همون طرح هولتون:
                  http://s1.picofile.com/file/71018453...i_anf.rar.html
                  اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                    من تا حالا سه چهار تا زدم درست بوده همون طرح هولتون:
                    http://s1.picofile.com/file/71018453...i_anf.rar.html
                    من هم همینو ساختم ولی را نمیافته اصن ولتاژ گیت با همون روش مهدی عزیز تغییری نمیکنه مولتی ترن هم سالم هست...
                    http://samcpi.persiangig.com/Amplifi...NENT-AV400.jpg
                    http://samcpi.persiangig.com/Amplifi...OPER-AV400.JPG

دیدگاه

منم شده مثلا یبار اصن ولتاژی بین سورس-گیت نداشتم اما چک کردم دیدم یکی دو مقاومت سوخته،چک کن حتما از قطعاته وگرنه چه مشکلی هست!
                      بدون ماسفت ها تو درایور صدا داری؟
                      بعد اون پی سی بیت زیر خازن سمت چپ اون دو مقاومت 1مگا اهم نیستا فقط یکیشون 1مگه اون یکی 1 کیلوهه
                      مدارو با طرح اصلی چک کن

دیدگاه

سلام دوستان واقعا برام مبهم که چرا این اتفاق واسه من نیوفتاده که حتی این مشکل بروز نمیده که برم دنبالش پیداش کنم
                        اگر به هر دری زدید اما جواب نگرفتید 100 درصد مشکل از نا مرغوب بودن قطعات هست شک نکنید
                        سعی کنین از قطعاتی استفاده کنین که از سالم بودنش اطلاع داشته باشید یا لحیم کاری ها مشکلی نداشته باشه

ممنون از سام عزیز که عکس جای گذاری قطعات رو برامون گذاشتند اما بگم که من چند تا مشکل توی عکس ها دیدم
                        http://uupload.ir/files/c3ht_component-av400.jpg

یک اون دومقاومتی که دورش خط قرمز کشیدم فقط پایینی مقاومت 1 مگا اهمی هست و بالایی مقاومت 1 کیلو اهمی
                        دو حتما از خازن B.P 2.2 میکرو 50 ولت استفاده کنین که الکترولیتی باشه
                        سه دو دیود زنر 10 ولتی نیستن یا 15 ولتی بزارید یا 9 ولتی 1 وات

حتما پشت بورد رو با تینر بشورید و بادقت به پشت بورد گاه کنید که اتصالی بین سیم های مس نباشه

دیدگاه

مرسی داری اقا مهدی
                          درخصوص ال ای دی که پی اش رو میگیرم ولو اگه شده یه مدار کلیپینگ دیگه واسش بذارم :rolleyes:
                          درخصوص مشکل اقا سیروس من تو فروم DIY با ی از خدا بیخبریش :mrgreen:حرف میزدم گفت اونم نتونسته بایاس کنه و مدارو ب حالت زیر تغییر داده و البته واسه امتحان فقط 2 تا ماسفتو گذاشته و جواب گرفته

اینم پی دی افش
                          http://sound.freehostia.com/DIY%20Audio/Poweramp.pdf
                          از خدا بیخبرا کارشون فقط حذف کردنه!یارو تو انجمنشون پرسیده بود :عاغا میشه این قطعه رو حذف کرد!؟عاغا اون قطعه انگار الکیه نه؟اون میگه میشه اصن مولتی ترن رو نذاریم خودش بایاس از خود باشه! ببینین با کیا شدیم 7 ملیارد نفر :applause:

دیدگاه

=))
                            چی بگم والا اره میتونی توی مدارپری از مدار لیمیتر استفاده کنی
                            حالا من یه ترفندی دارم که بطور جدا گونه ولتاژ بایاس رو بهش بدیم ولی خودم امتحانش نکردم
                            ولی فکر کنم جواب بده :-?

دیدگاه

=))
                              چی بگم والا اره میتونی توی مدارپری از مدار لیمیتر استفاده کنی
                              حالا من یه ترفندی دارم که بطور جدا گونه ولتاژ بایاس رو بهش بدیم ولی خودم امتحانش نکردم
                              ولی فکر کنم جواب بده :-?
                              چه ترفندی اقا مهدی؟
                              میگم من چندتا مدار کلیپینگ(لیمیتر)پیدا کردم ولی همشون فقط وقتی سیگنال اشباع شده به ما اطلاع میدن و هیچکدوم تو بهبودش کاری نمیکنه، به مدار کلیپینگ خود هولتون هم ک نگاه میکنم انگار فقط نشونگر اشباعه و فیدبکی ک ب مدار نمیده؟ دقیق میتونی ی شرح از لیمیتره طبق مدار بگی اقا مهدی؟ یه لاین مدار رو از پایه صفر مدار گرفته درست ولی اون یکی از وسط ی ترانزیتسور mj اومده چجوریه قضیه؟
                              اصن بقول اون خدابیخبرا اگ الکیه تا کلا قطعش کنم ال ای دی رو :wow:
                              اینا هست ک میگما

قطعاتشم:
                              BC639 - NPN (Q2)
                              BC640 - PNP (Q1)
                              U1 LM1458

دیدگاه

سلام دوستان واقعا برام مبهم که چرا این اتفاق واسه من نیوفتاده که حتی این مشکل بروز نمیده که برم دنبالش پیداش کنم
                                اگر به هر دری زدید اما جواب نگرفتید 100 درصد مشکل از نا مرغوب بودن قطعات هست شک نکنید
                                سعی کنین از قطعاتی استفاده کنین که از سالم بودنش اطلاع داشته باشید یا لحیم کاری ها مشکلی نداشته باشه

ممنون از سام عزیز که عکس جای گذاری قطعات رو برامون گذاشتند اما بگم که من چند تا مشکل توی عکس ها دیدم
                                http://uupload.ir/files/c3ht_component-av400.jpg

یک اون دومقاومتی که دورش خط قرمز کشیدم فقط پایینی مقاومت 1 مگا اهمی هست و بالایی مقاومت 1 کیلو اهمی
                                دو حتما از خازن B.P 2.2 میکرو 50 ولت استفاده کنین که الکترولیتی باشه
                                سه دو دیود زنر 10 ولتی نیستن یا 15 ولتی بزارید یا 9 ولتی 1 وات

حتما پشت بورد رو با تینر بشورید و بادقت به پشت بورد گاه کنید که اتصالی بین سیم های مس نباشه
                                دمت گرم مهدی جان :applause: :nice:
                                بخدا من پس از بهینه سازی مدار پرسیدم و گفتم دوستان چک کنید و اگر ایرادی در کار هست بگید
                                هیچکس چیزی نگفت :sad: من هم گفتم حتما سکوت نشان درستی کار هست.
                                آخه من دورانی که کار گرافیک انجام میدادم، یک نفر همیشه کار را بازنگری میکرد بخصوص کارهایی که دارای
                                نوشته و توضیح بود . این کمک میکرد که کار بدون ایراد دربیاد. چون این کار ، یک کار درگیر با فکر و چشم هست
                                برخی جاها ممکن هست هنگام کپی/پیست اشتباه کار بشه...

برآیند : زین پس اگر شده خودم چند بار کارم را وارسی میکنم و سپس در اختیار دوستان میزارم بابت این اشتباه
                                هم پوزش میخوام. هر چند که الان گریبان خودمو هم گرفته :mrgreen:

مهدی جان برای خازن ورودی من همیشه از MKT بهره میگیرم اگر هم موجود داشته باشم از اون خازن های زرد
                                بهره میگیرم

ساسان عزیز از شما هم ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X