اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

من این امپو ساختم ماسفتاشو نذاشتم ولتاز ی سمت 67 ولت بود ی طرفم کلا وولتاز 3 بود پتانسیومترم زیاد تاثیر نداره مشکل بنظرتون چی میتونه باشه

دیدگاه

سلام .دوست واستاد گرامی اقا مهدی شما کاملا ودقیق درمورد راه اندازی این امپ ونحوه تنظیم مولتی ترن توضیح دادید شکی نیست اما نمیدانم چرا ما نمیتونیم اینکارو بکنیم .ترانس من 35035 است وقتی وصل میکنم ولتاز ماسفتهای سمت چپ خیلی خوب ودقیق با تغییر مولتی ترن بالا وپایین میشه وروی 3/8 ثابت میماند اما درطرف راست ولتاز هزارم ولت مثلا 550هزارم یا بیشتر ویا کمتر نشان میدهد وهرقدر مولتی ترن را تغییر میدهم افزایش ویا کاهش ولت وجود ندارد.ایا میتونه از خرابی mje ها باشد یا از قلع مردگی .مولتی ترن را بیرون مدار ازمایش کردم سالم بود .

دیدگاه

این مدارو نمیشه قسمت مولتی تورنشو واضافاتشو جدا کرد ک مدار بدون درد سر کار کنه

دیدگاه

برادر مهدی مدارmjeiهای تو با بره ما فرق داره بره تو پشتش عایقه ولی بره ما ن مشکل تو این نباشه شاید بره ما اصل نیست چون تو مدار ساخته شده خارجیش هم همون جوری بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
            سلام .دوست واستاد گرامی اقا مهدی شما کاملا ودقیق درمورد راه اندازی این امپ ونحوه تنظیم مولتی ترن توضیح دادید شکی نیست اما نمیدانم چرا ما نمیتونیم اینکارو بکنیم .ترانس من 35035 است وقتی وصل میکنم ولتاز ماسفتهای سمت چپ خیلی خوب ودقیق با تغییر مولتی ترن بالا وپایین میشه وروی 3/8 ثابت میماند اما درطرف راست ولتاز هزارم ولت مثلا 550هزارم یا بیشتر ویا کمتر نشان میدهد وهرقدر مولتی ترن را تغییر میدهم افزایش ویا کاهش ولت وجود ندارد.ایا میتونه از خرابی mje ها باشد یا از قلع مردگی .مولتی ترن را بیرون مدار ازمایش کردم سالم بود .
            بنده شاگردی میکنم عزیز
            شما یه کاری کنید ولتاژ او ریپلی که 3/8 ولت ولتاژ داره رو صفر کنید و برعکس بپرخونید ولتاژ اون ریپلی که روی 550 هزارم ولتاژ هست خود به خود اون ریپل هم ولتاژ هاشون هم سطح میشه( من هم همین مشکل رو داشتم)
            اما با این روند بایاس تنظیم شد
            روی یه حالتی میاد که قشنگ جفت بایاس ریپل ها تنظیم میشه
            در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
            گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام اقا مهدی عزیز
              دیروز امپم یطرفش قشنگ با مولتی تورن بایاس میشد اما امروز دوطرف ولتاز 5 هزارم بود ب نظرت کجای کار ایراد داره

دیدگاه

سلام سیم های ترانزیستور بایاسینگ رو جابجا کنید و مطمئن بشین که درست وصل هستن ربطی هم به ترانزیستور های درایور mje340 ,350 نداره چون کار این ترانزیستور ها تقویت سیگنال هستن .

دیدگاه

سلام .دوست گرامی اقا مهدی میشه لطف کنید وبفرمایید دقیقا این ولتاز ماسفتها ک قراره با مولتی ترن بالا پایین بشه از کجا تامین میشه ؟یک توضیح بدید تا دقیقا ب محل عیب ومشکل برسیم.

دیدگاه

سلام ولتاژ اصلی از طریق دیود های زنر 15 ولتی کناره های مدار تامین میشه که یک سمتش با ترانزیستور MJE340 مچ شده که برای تقویت جریان از ان اتفاده میشود
                    نهایت ولتاژ برای بایاس ماسفت ها تا 15 ولت میباشد یعنی اگر شما 15 ولت رو هر ریپل تامین کنید مدار راه اندازی میشه اما تلفات حرارتی دارید به نسبت ولتاژ 3/8 ولت و ماسفت ها بیشتر گرم میشن اما مشکلی نیست

دیدگاه

سلام برادرمهدی این مدار پری ک واسه بریج گذاشتیو دادم پرینت گرفت اما توهم توهم بود ی نسخه تر تمیز تر نداری

دیدگاه

سلام چشم باشه یکی دیگه فکر کنم باشه داداش برات میزارم

دیدگاه

دمت گرم راستی این hifi300وات تو انجمنو دیدی قدرتش بنظرت واقعیه؟

دیدگاه

راه توانش خوبه وممکنه بیشتر از 300 وات بده
                            ولتاژش بالای دئبل 60 باشه توانش روی 4 اهم 300 وات به بالاست

دیدگاه

سلامی دوباره خدمت دوستان. دوست گرامی اقا مهدی من بطور دقیق از جاهای مختلف این امپ ولتاز گیری کردم امیدوارم حوصله کنید ودقیق بخوانید تا شاید عیب یابی شود.اول ازهمه ترانزیستورbd139راجدا کردم بعد ولتازدوپایه هردوطرف ماسفتها را اندازه گیری کردم 8/8ولت بودبعد ترانزیستور را لحیم کردم دوباره ولتاز گیری نمودم درطرف چپ <روی خازن 10پیکو>ولتاز بین دوپایه ماسفتها ولتازی بود ک با تغییر مولتی ترن تغییرمیکرد وخیلی خوب بالا وپایین میشد.بین خط شاسی ومقاومت 4/7کیلو ک وصل ب مولتی ترنه ولتازی بود ک با تغییر مولتی ترن قشنگ بالا پایین میشد و روی 3/8 هم فیکس شد.اما درطرف مقابل ک مقاومت 1کیلو ب مولتی ترن وصله ولتاز بین مقاومت ومولتی نهایت ب 1/2ولت میرسید ودرحداقل ب 614/ولت اما خروجی مقاومت با تغییر مولتی هیچ تغییری نمیکنه وروی ولتاز514/ثابته حال نمیدانم چه مرگشه.بیشتر ب مولتی ترن ومقاومت 1کیلو مشکوکم اما مطمئن نیستم.این ولتازی ک ما بین مولتی ترن ومقاومت 1کیلو هست از کجا تامین میشودازترانزیستور bd139 یا از طرف دیگرمقاومت 1کیلو ک به دیود زنروصل است؟

دیدگاه

دیگه از این لامصب زده شدم دارمhifi300 درست میکنم قدرتش خوبه ارزونم تموم میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X