اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

برادر عالی بود
    امیدوارم تو شادیات ازش استفاده کنی . :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
    برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
    خداوندا
    به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
    ریشه هایی برای بازگشتن،
    و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

سلام داداش 35ولت کمه 55acهرسر 8امپر بگیر تا از کل توان امپلی استفاده کنید تا زه استریو هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explorr
        برادر عالی بود
        امیدوارم تو شادیات ازش استفاده کنی . :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
        ممنونم داداش.
        جای باندای سونی و سابم خالی بود.وگرنه با اونا پارتمانو میدادم هوا
        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
          سلام داداش 35ولت کمه 55acهرسر 8امپر بگیر تا از کل توان امپلی استفاده کنید تا زه استریو هم هست
          دکتر جان دقیقا درسته.اما من منظورم به مونو بود 50ولت ac هر سر 5 آمپر

دیدگاه

برادر حسینی اگه میخوای بسازی و میتونی از پس هزینه بر بیای همین امپ رو بساز نه اون که با 4 تا 250 هست چون اون امپ مشکل داره
            یه راهنمایی که کنم اینکه اگه امپ رو میخواین برای ساب استفاده کنید از امپ با ماسفت استفاده کنید ولی اگر برای فول رنج میخواین استفاده کنید
            امپ با bjt بسازید
            من همیشه گفتم هر موقع میخواین امپ بسازید به هزینش هم دقت کنید چون معمولا ما میریم یه امپ پرقدرت میسازیم ولی نوبت به تغذیش که رسید از
            یه تغذیه ی ضعیف استفاده میکنیم بعد میگیم چرا امپ ضعیفه قدرتش خوب نیست
            آمپها برای اینکه کل توانشون رو نشون بدن باید تغذشون کامل باشه
            به نظرم من این امپ برای اینکه کل توانشو نشون بده با این تعداد ترانزیستور باید هر سر حداقل 10 آمپر داشته باشه
            بعد این امپ رو نمیشه به یه بلندگو وصل کرد چون میزنه میترکونتش باید به مجموع بلندگوها وصلش کرد
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              برادر حسینی اگه میخوای بسازی و میتونی از پس هزینه بر بیای همین امپ رو بساز نه اون که با 4 تا 250 هست چون اون امپ مشکل داره
              یه راهنمایی که کنم اینکه اگه امپ رو میخواین برای ساب استفاده کنید از امپ با ماسفت استفاده کنید ولی اگر برای فول رنج میخواین استفاده کنید
              امپ با bjt بسازید
              من همیشه گفتم هر موقع میخواین امپ بسازید به هزینش هم دقت کنید چون معمولا ما میریم یه امپ پرقدرت میسازیم ولی نوبت به تغذیش که رسید از
              یه تغذیه ی ضعیف استفاده میکنیم بعد میگیم چرا امپ ضعیفه قدرتش خوب نیست
              آمپها برای اینکه کل توانشون رو نشون بدن باید تغذشون کامل باشه
              به نظرم من این امپ برای اینکه کل توانشو نشون بده با این تعداد ترانزیستور باید هر سر حداقل 10 آمپر داشته باشه
              بعد این امپ رو نمیشه به یه بلندگو وصل کرد چون میزنه میترکونتش باید به مجموع بلندگوها وصلش کرد
              موفق باشید
              درود مصطفی
              منم موافقم
              منم همیشه به تغذیه بیشتر از همشون اهمیت میدم درسته یکم آمپر بالا هزینه داره ولی یک بار هزینه میکنید یک عمر استفاده میکنید
              اول خود ترانس
              دوم پل دیود
              سوم خازنهای صافی
              برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
              خداوندا
              به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
              ریشه هایی برای بازگشتن،
              و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات ب&

ممنون از پاسخ سریع من با پل دیود و خازن صافی مشکلی ندارم مشکل من فقط هزینه ترانسه که فضایی میشه من این امپو برای ساب میخوام فعلا فقط قصد ساخت یک مونو رو دارم تعداد ترانزیستور هم 4 تا مثبت و 4 تا منفی مثل یکی از همین امپ های ساخته شده توسط آقا علی رضا هست که توی صفحه قبل عکس گزاشتن . الان یعنی من برای این امپ نیاز به یک ترانس دوبل 55 ac اونم هر سر 10 امپر رو دارم :surprised: :surprised: :surprised: oo: oo:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات ب&

نوشته اصلی توسط hosseini1379
                  ممنون از پاسخ سریع من با پل دیود و خازن صافی مشکلی ندارم مشکل من فقط هزینه ترانسه که فضایی میشه من این امپو برای ساب میخوام فعلا فقط قصد ساخت یک مونو رو دارم تعداد ترانزیستور هم 4 تا مثبت و 4 تا منفی مثل یکی از همین امپ های ساخته شده توسط آقا علی رضا هست که توی صفحه قبل عکس گزاشتن . الان یعنی من برای این امپ نیاز به یک ترانس دوبل 55 ac اونم هر سر 10 امپر رو دارم :surprised: :surprised: :surprised: oo: oo:
                  دوست عزیز ترانزیستورای من کلا منفیه.با مکمل 5200 که 1943 هست نساختم.البته مشکلی نداره.میتونی یسازی.خب اره این ترانسو به قول دوستمون آقا اسحاق یک بار میپیجی برا همیشه.
                  یه عکس از سابت بزار تا کمکت کنیم برا معرفی آمپ.در ضمن تجربه اولته؟یا اینکه تجربه داری تو ساخت آمپ؟

دیدگاه

راستی یه چیز یادم رف.من به کل از ماسفت خوشم نمیادواول بخاطر تلفات گرمایی زیاد که خنک کردنش یه خورده سخته.دوم به خاطر اینکه حس میکنم ترانزیستور صدای زنده تری داره از ماسفت.برای ساب که کیفیت مهم نیست خوبه.چون فقط ما برای ساب به یه فرکانس محدودی از صدا نیازمندیم.

دیدگاه

سلام
                      1)با 4تا ترانزیستور 2n3055درهر طرف توان مدار چقدر میشود؟
                      2)ترانس 36ولت دوبل ac مناسب این مدار است؟چند آمپر در هر طرف داشته باشه؟
                      3)در فایل pdf چند تا مدار هست،کدومشون رو باید پرینت کرد؟
                      4)اگر بخوایم از مدار توان 400 وات بگیریم تعداد ترانزیستورها 2n3055چقدر باشد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid15
                        سلام
                        1)با 4تا ترانزیستور 2n3055درهر طرف توان مدار چقدر میشود؟
                        2)ترانس 36ولت دوبل ac مناسب این مدار است؟چند آمپر در هر طرف داشته باشه؟
                        3)در فایل pdf چند تا مدار هست،کدومشون رو باید پرینت کرد؟
                        4)اگر بخوایم از مدار توان 400 وات بگیریم تعداد ترانزیستورها 2n3055چقدر باشد؟
                        سلام دوست عزیز
                        اول از همه بگم که حس میکنم مدار یه خرده غیر طبیعی کار میکنه اما جواب داده
                        1=240 وات
                        2=بله-4 آمپر هر سر برای مونو برای 240 وات
                        3=برای 3055 همون اولی.البته همشون یکیه.از زنر 12 استفاده کن برای بایاس
                        4=هر یک عدد ترانزیستور 3055 در هر ریپل 60 وات توان میده

دیدگاه

برای 480وات در هر طرف 8تا 2n3055میخواد درسته؟؟؟ قیمت اصل اون ترانزیستور تو اسپیار 10ت هست یعنی 160ت ترانزیستور میشه ترانس هم کم کمش 200ت میشه
                          زیاد در میاد.
                          مرسی از پاسختون.

دیدگاه

+
                            اقا مگه هرترانزیستور 60وات نمیدن؟
                            با این حساب جمعا 8تا ترانزیستور واسه 480وات لازمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid15
                              +
                              اقا مگه هرترانزیستور 60وات نمیدن؟
                              با این حساب جمعا 8تا ترانزیستور واسه 480وات لازمه.
                              بهتره از ترانزیستورای تخت 2sc5200 استفاده کنی.هر جفتش 100 وات میده.قیمتشم دونه ای 3500 هست تهران.از دوستان خریده بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                                راستی یه چیز یادم رف.من به کل از ماسفت خوشم نمیادواول بخاطر تلفات گرمایی زیاد که خنک کردنش یه خورده سخته.دوم به خاطر اینکه حس میکنم ترانزیستور صدای زنده تری داره از ماسفت.برای ساب که کیفیت مهم نیست خوبه.چون فقط ما برای ساب به یه فرکانس محدودی از صدا نیازمندیم.
                                ولی بهرحال ماسفت از محدوده ی فرکانسی بالاتری برخورداره و اگه از پیزو استفاده کنی من تا 24کیلو هرتز هم صدا ازش گرفتم که میره تو مافوق صوت دیگه، و چون با سوئیینگ بار کار میکنن صداش قطعا دینامیک تر و پویا، کوبنده تر خواهد بود و بعلاوه تو ورودی سیگنال صفر خروجیت با دقت یک ده هزارم صفره!!که کلا فیدبک رو منقضی میکنه
                                درکل هرکدام اپلیکیشن خاص و مخاطبان مربوطه دارن
                                اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                                X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                                http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X