اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• omid khakyar
    replied
    پاسخ : [پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

با سلام و تشکر از زحمات شما برد خوبی زدید تشکر
    اما چند تا نظر دارم روش :
    1 بهتر بود که از ای سی 7388 یا امثال اون استافده میکردید
    2 نیاز به رله نیست ! برای محافظت میشه یه دیود یا دو تا دیود موازی 3 امپر رو سر راه تقذیه گذاشت و اگر باز هم به دنبال ایده ال ها هستیم میشه به جاش دیود ژرمانیوم گذاشت که اتلافش کمتره
    3 استند بای اونو مستقیم بزنیم به ریموت ماشین که با چرخوندن کلید اون هم روشن بشه میشه از همون پایه برای تغذیه ام پی تیری پلیر انشعاب گرفت که اونم خاموش و روشن بشه
    یه ایده دیگه هم داشتم که البته نمیدونم عملی هست یا نه یکی ازین ماژول های افزایش ولتاژ سوییچینگ 3 امپری هارو سر راه مدار بذاریم که مثلا ولتاژ 12 یا کمتر که میگیره 15 توی خروجی تحویل بده که بکم صدا قوی تر بشه خلی تاثیرش مشخص نیس ولی خالی از لطف هم نیس
    با تشکر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راسی به نظرتون برای ورودی های صدای ای سی چه خازنی بهتره ؟ اس ام دی و دیپ به نظرتون کیفیتشون فرق میکنه؟ من خودم تست کردم حل میکنم مولتی لایر نسبت به اس ام دی یکم صداش لطیف تره نظر شما چیه؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    کی گفته به بک اپ وصل کردم؟؟؟؟؟یه سیم آبی از آمپ اومده بود نوشته بود rem منم فهمیدم ریموته 7805 رو گذاشتم چون 5ولت هست خروجی ریموت پخش ها
    یه کلید سر راه خروجی رگلاتور گذاشتم وقتی کلیدو میزنم روشن میشه
    خیلی ممنون
    سلام جناب ksra شما خودتون گفتید اشتباها به سیم حافظه ظبط ها وصل کردم این همون بک اپه دیگه

مشکلی نداره بزنید به بعد از کلید پخش مستقیم وصل بشه به 12 ولت همین
    موفق باشید

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام
    خوب الان متوجه شدم چیکار کردین چرا 7805 گذاشتی؟؟یه سوال چرا به سیم زرد بک اپ وصلش کردی حالا؟؟بنده خدا باتری چی کشیده خوب بگذریم

شما یه کلید واسه پخشتون گذاشتید درسته؟؟از همون کلید مستقیم به سیم بگیرید وصل کنید به امپ جوری که وقتی کلید رو زدی و پخش روشن شد امپ هم روشن بشه

موفق باشی در پناه حق

کی گفته به بک اپ وصل کردم؟؟؟؟؟یه سیم آبی از آمپ اومده بود نوشته بود rem منم فهمیدم ریموته 7805 رو گذاشتم چون 5ولت هست خروجی ریموت پخش ها
    یه کلید سر راه خروجی رگلاتور گذاشتم وقتی کلیدو میزنم روشن میشه
    خیلی ممنون

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

سلام
    سیم تغذیه ریموت آمپ رو قطع کردم جریان مصرفی ماشین 450 میلی آمپر بود (کل سوییچو بستم)
    ضبطو خودم ساخه بودم ولی امپ داخلی 7377 نداشت فقط یه تغویت ترانزیستوری BD135بود که خروجیشو دادم به آمپ
    به جای سیم ریموت یه رگلاتور 7805 گذاشته بودم به عنوان ریموت
    وقتی حواسم نبوده موقع ساخت برق مستقیم (برای حافظه ضبط ها) رو دادم به رگلاتور آمپ از صبح تا شب روشن بوده
    یعنی سر راه ریموت( خروجی رگلاتور) کلید بزارم ؟؟؟؟؟
    سلام
    خوب الان متوجه شدم چیکار کردین چرا 7805 گذاشتی؟؟یه سوال چرا به سیم زرد بک اپ وصلش کردی حالا؟؟بنده خدا باتری چی کشیده خوب بگذریم

شما یه کلید واسه پخشتون گذاشتید درسته؟؟از همون کلید مستقیم به سیم بگیرید وصل کنید به امپ جوری که وقتی کلید رو زدی و پخش روشن شد امپ هم روشن بشه

موفق باشی در پناه حق

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

سلام
    پس برق دزدی داری
    وقتی امپ رو سیم تغذیشو قطع کردی دیگه جریان کشی نداشتی؟

وقتی پخش خاموش باشه سیم ریموتش(سیم ابی رنگ)هیچ ولتاژی نداره ک بخواد امپو روشن کنه چطوری پخش خاموش امپ روشن بوده؟
    ببین اگه خروجی ریموت مشکل داره یا....به نظر من یه بارم پخش رو ریست فکتوری کن اگه مشکل داشت (یعنی اگه خاموش بود و امپ روشن بود) یه کلید سر راه سیم rem امپ به مثبت باتری بزار همین
    موفق باشید
    سلام
    سیم تغذیه ریموت آمپ رو قطع کردم جریان مصرفی ماشین 450 میلی آمپر بود (کل سوییچو بستم)
    ضبطو خودم ساخه بودم ولی امپ داخلی 7377 نداشت فقط یه تغویت ترانزیستوری BD135بود که خروجیشو دادم به آمپ
    به جای سیم ریموت یه رگلاتور 7805 گذاشته بودم به عنوان ریموت
    وقتی حواسم نبوده موقع ساخت برق مستقیم (برای حافظه ضبط ها) رو دادم به رگلاتور آمپ از صبح تا شب روشن بوده
    یعنی سر راه ریموت( خروجی رگلاتور) کلید بزارم ؟؟؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

بعله !
    آمپیلی فایرو که بستم سیم ریموت آمپیلی به خروجی 5 ولت ضبط زه بودم این تفلک از صبح تا شب روشن بوده آمپه الان تو پارکینگم و برق مصرف می کرده 5 آمپر !!!! حالا برای اینکه وقتی سوییچ باز شد آمپ کار کنه چیکار کنم؟؟
    سلام
    پس برق دزدی داری
    وقتی امپ رو سیم تغذیشو قطع کردی دیگه جریان کشی نداشتی؟

وقتی پخش خاموش باشه سیم ریموتش(سیم ابی رنگ)هیچ ولتاژی نداره ک بخواد امپو روشن کنه چطوری پخش خاموش امپ روشن بوده؟
    ببین اگه خروجی ریموت مشکل داره یا....به نظر من یه بارم پخش رو ریست فکتوری کن اگه مشکل داشت (یعنی اگه خاموش بود و امپ روشن بود) یه کلید سر راه سیم rem امپ به مثبت باتری بزار همین
    موفق باشید

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

ماشینو خاموش کن کل سوئیچو ببند جریان مصرفی رو اندازه بگیر نباید زیاد باشه اگر اشتباه نکنم زیر 500 میلیه حالا بگیر 1 امپر
    به نظر من ببرش پیش باتری ساز که تخصصش اینه
    خواستی امپ رو هم بازش کن تست کن
    موفق باشی
    بعله !
    آمپیلی فایرو که بستم سیم ریموت آمپیلی به خروجی 5 ولت ضبط زه بودم این تفلک از صبح تا شب روشن بوده آمپه الان تو پارکینگم و برق مصرف می کرده 5 آمپر !!!! حالا برای اینکه وقتی سوییچ باز شد آمپ کار کنه چیکار کنم؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

آمپ رو باز کنم ببینم چی میشه؟؟؟/هیچ مشکلی نداشت برق دزدی چجوری بفهمم داره؟؟
    ماشینو خاموش کن کل سوئیچو ببند جریان مصرفی رو اندازه بگیر نباید زیاد باشه اگر اشتباه نکنم زیر 500 میلیه حالا بگیر 1 امپر
    به نظر من ببرش پیش باتری ساز که تخصصش اینه
    خواستی امپ رو هم بازش کن تست کن
    موفق باشی

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

خوب وقتی امپ روشنه یا صداش زیاده یا یه جریان کشی داری که ماشینو با هل روشنش می کنی ماشینو ببر پیش یه باتری ساز نشونش بده اول ببین مشکل افت ولتاژ چیه
    سیم منفی باتری هم چک کن قشنگ به شاسی وصل باشه سر باتری ها هم چک کن قشنگ متصل باشن اینا حل باشن دیگه نباید مشکلی باشه
    موفق باشی
    آمپ رو باز کنم ببینم چی میشه؟؟؟/هیچ مشکلی نداشت برق دزدی چجوری بفهمم داره؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

سلام
    باتری رو تازه عوض کردم سیم برق آمپ رو از مثبت باتری و اکسسوری از پشت سوییچ گراند هم خوب به بدنه پیچ کردم رنگ اون قسمت هم قشنگ تراشیدم خوب بود الان بازی در میاره ماشینو با هل روشن میکنم (اگه آمپ روشن باشه ) مشکل چیه؟؟؟
    خوب وقتی امپ روشنه یا صداش زیاده یا یه جریان کشی داری که ماشینو با هل روشنش می کنی ماشینو ببر پیش یه باتری ساز نشونش بده اول ببین مشکل افت ولتاژ چیه
    سیم منفی باتری هم چک کن قشنگ به شاسی وصل باشه سر باتری ها هم چک کن قشنگ متصل باشن اینا حل باشن دیگه نباید مشکلی باشه
    موفق باشی

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

سلام
    سیم برق امپو از کجا میگیری؟؟
    این مشکل مربوط به باتری احتمالا باتری ضعیفه
    اگه امکانش هست به یه باتری نو تست کن
    سیم منفی باتری به بدنه رو هم چک کن قشنگ وصل باشه
    این کم و زیاد شدن نور واسه کمبود جریانه
    موفق باشید

سلام
    باتری رو تازه عوض کردم سیم برق آمپ رو از مثبت باتری و اکسسوری از پشت سوییچ گراند هم خوب به بدنه پیچ کردم رنگ اون قسمت هم قشنگ تراشیدم خوب بود الان بازی در میاره ماشینو با هل روشن میکنم (اگه آمپ روشن باشه ) مشکل چیه؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

سلام
    آمپ رو خودم نصب کردم و درست هم هست رو ماشین قبلیم خیلی خوب کار میکرد اما الان نمیدونم چرا بازیش گرفته ؟؟ ماشین قبلیم پژو 405 بود
    سلام
    سیم برق امپو از کجا میگیری؟؟
    این مشکل مربوط به باتری احتمالا باتری ضعیفه
    اگه امکانش هست به یه باتری نو تست کن
    سیم منفی باتری به بدنه رو هم چک کن قشنگ وصل باشه
    این کم و زیاد شدن نور واسه کمبود جریانه
    موفق باشید

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
    درود
    جناب کسری خان جنابعالی خودتان آمپیلی را وصل کرده اید یا کسی برایتان وصل کرده؟؟؟
    سلام
    آمپ رو خودم نصب کردم و درست هم هست رو ماشین قبلیم خیلی خوب کار میکرد اما الان نمیدونم چرا بازیش گرفته ؟؟ ماشین قبلیم پژو 405 بود

یک دیدگاه بنویسید:

• hossein951ann
    replied

قبلا یه ضبط درست کرده بودم یه تقویت ترانزیستوری بسته بودم این پخش جدیدی که ساختم آیسی آمپ نداره و فقط تقویت ترانزیستوری هست که خروجی تقویت به آمپی که خریدم هست آمپم pioneer 6604 هست یه باکس وصل هست و یه جفت 718 لیول آبی لامپ کل ماشینم کم نور میشه صداشو همیشه رو 30 میذارم حالا دیگه چه مشکلی هست که لامپ کل ماشین و ساعتو .... همه با بیس کم نور میشن ؟؟؟؟ 307 پایونر هست سابم ماشین وقتی ضبط روشن هست با آمپ داره میخونه اصلا به زور استارت می خوره چرا ماشین اینجوری شده؟؟؟؟
    درود
    جناب کسری خان جنابعالی خودتان آمپیلی را وصل کرده اید یا کسی برایتان وصل کرده؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• ksra
    replied

سلام
    دقیق بگو ببینم چیکار کردی
    الان 4 تا ای سی 7377 گذاشتی توی بیس شدید لامپ اتاق ماشین نورش کم وزیاد میشه یا نه کل ماشین؟؟
    به غیر 7377 امپ دیگه ای هم روش ماشین هست؟؟
    خروجی مدار تقویت ترانزیستوری رو به 7377 زدی؟درسته؟؟ یانه من اشتباه متوجه شدم؟
    موفق باشی
    قبلا یه ضبط درست کرده بودم یه تقویت ترانزیستوری بسته بودم این پخش جدیدی که ساختم آیسی آمپ نداره و فقط تقویت ترانزیستوری هست که خروجی تقویت به آمپی که خریدم هست آمپم pioneer 6604 هست یه باکس وصل هست و یه جفت 718 لیول آبی لامپ کل ماشینم کم نور میشه صداشو همیشه رو 30 میذارم حالا دیگه چه مشکلی هست که لامپ کل ماشین و ساعتو .... همه با بیس کم نور میشن ؟؟؟؟ 307 پایونر هست سابم ماشین وقتی ضبط روشن هست با آمپ داره میخونه اصلا به زور استارت می خوره چرا ماشین اینجوری شده؟؟؟؟
    جدیدترین ویرایش توسط ksra; 2017/12/20, 10:58.

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X