پاسخ : [پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB
سلام من این مدار رو درست کردم داخل جعبه پخش ماشین گزاشتم و تو ماشین وصلش کردم ولی صداش اصلا در نمیاد اصلا بپای یه ضبط معمولی نمیرسه
البته گذاشتمش رو یه وانت فروش رفت
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
[پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB
Collapse
X
-
سلام سیم شیلد انتن رو حتما وصل کنبدباید خوب بشهنوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست هابله داخل ماشین استفاده میکنم به همین صورت وصل کردم اما کیفیت انچنانی ندارد
موفق باشید
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
بله داخل ماشین استفاده میکنم به همین صورت وصل کردم اما کیفیت انچنانی نداردنوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هاسلام
اگر داخل خانه از این پخش استفاده میکنید آنتن تلسکوپی بهش بزنید چون سیم بلند جواب نمیده
اگر داخل ماشین استفاده میکنید سیم مثبت آنتن ماشین رو به ورودی آنتن ماژول وصل کنید
موفق باشید
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست هاسلام یک تیکه سیم بلند وصل کردم
منظور شما از یک انتن درست حسابی چیه چیزی مد نظر دارین بگین وصل کنم
اگر داخل خانه از این پخش استفاده میکنید آنتن تلسکوپی بهش بزنید چون سیم بلند جواب نمیده
اگر داخل ماشین استفاده میکنید سیم مثبت آنتن ماشین رو به ورودی آنتن ماژول وصل کنید
موفق باشید
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام یک تیکه سیم بلند وصل کردمنوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هاسلام
دوست عزیز برای برد فلش خور آنتن گذاشتید؟؟؟
یه آنتن درست حسابی بزار و نتیجه رو بگو
موفق باشید
منظور شما از یک انتن درست حسابی چیه چیزی مد نظر دارین بگین وصل کنم
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست هاسلام مهندس جان
پروژه رو درست کردم همه چیش عالی بود اما وفقط یه جا مشکل داره اونم اینه که کیفیت رادیو خیلی پایینه اصلا بیشتر اوقات هیچ موجی رو نمیگیره
آیا میشه کاری براش کرد؟؟
دوست عزیز برای برد فلش خور آنتن گذاشتید؟؟؟
یه آنتن درست حسابی بزار و نتیجه رو بگو
موفق باشید
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام مهندس جاننوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هاچک کنید همه چیز درست باشه مخصوصا مثبت ومنفی خازن الکترولیت فلیپ فلاپ
پروژه رو درست کردم همه چیش عالی بود اما وفقط یه جا مشکل داره اونم اینه که کیفیت رادیو خیلی پایینه اصلا بیشتر اوقات هیچ موجی رو نمیگیره
آیا میشه کاری براش کرد؟؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
منم با ماژوله موافقم خیلی دلم میخواس برا یکبار هم که شده یه پرداازنده صوت درست کنم اگر یه متصدی برای ساختنش پیدا بشه تموم طراحی های لازمشو انجام میدمنوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هاسلام
قبلا هم بنده گفتم شما میتونید یه ای سی 4 کاناله بزارید
در مورد اکولایزر دیجیتالی هم نظر خاصی ندارم اما یه تون وباس کنترل خییییییییییییلی میتونه روی کیفیت صدا تاثیر بزاره من یه سیستم خونگی زدم با 7377 تون وباس کنترل بهش زدم صداش خیلی کیفیت دار شد راحت بیس وتریبل رو تنظیم می کنم هم بیس خوبی داره هم دیس دیس و هم کیفیت عالی
در مورد ولتاژ16 من تست کردم روی 7377 ولی صدا قطع و وصل میشد که میتونه چند تا دلیل داشته باشه
1 ضعیف بودن باند ها
2 اورجینال نبودن ای سی
3کم بود جریان لحظه ای ماژول که من خازن اضافه کردم ولی تاثیرش خییییییلی محسوس بود نمیدونم از چی بود دیگه وقت بیشتر روش نذاشتم منم
ولی بیشتر اولی به نظرم دخیله
الان به نطر من بهترین راه استفاده از ماژول امپ 100 وات هست که با ای سی tpa3116 ساخته شده و کلاس دی هست تلفاتش فوق العاده پایینه و کیفیت و قدرت بسیار زیادی داره دوتا 50 وات واقعی میشه گفت میده روی 20 ولت خیلی راحت یه ماژول افزاینده 150 وات بزارید و 12 ولت رو به 20 ولت تبدیل کنید و بدید به امپ خیلی عالی کار می کنه
موفق باشی
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اون تون کنترل دیجیتال هم که گفتم اسم ای سیشو یادم نیس ولی یکیشو خریدم سه تا باند داره با i2c کنترل میشه
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
چک کنید همه چیز درست باشه مخصوصا مثبت ومنفی خازن الکترولیت فلیپ فلاپنوشته اصلی توسط extreme_amin نمایش پست هاسلام
من دکمه که میزنم روشن میشه ولی دوباره میزنم اتفاقی نمیوفته
بنظرتون مشکلش از چی میتونه باشه
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
احتمال داره آیسی 555 تون مشکل داشته باشهنوشته اصلی توسط extreme_amin نمایش پست هاسلام
تعویضش کنید و نتیجه رو اعلام کنید
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هادادا دوباره همون کلیدو بزنی خاموش میشه واسه چی تغذیه رو قطع کنی
با یه کلید خاموش و روشن میشه
بدرود
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست هااقای احمدی نظرت چیه به جای 7377 از 7388 استفاده کنی؟ ماشین 4 تا باند داره
2 چطوره یه بخش اکولایزر دیجیتالی هم اضافه کنیم؟
3 اگر 12 ولت رو به 16 ولت تبدیل کنیم بعد بدیم به ای سی امپلی فایر تغیری میکنه توی توانش؟ فکنم نیازه تست بشه میشه یه ماژول افزاینده هم گذاشت
قبلا هم بنده گفتم شما میتونید یه ای سی 4 کاناله بزارید
در مورد اکولایزر دیجیتالی هم نظر خاصی ندارم اما یه تون وباس کنترل خییییییییییییلی میتونه روی کیفیت صدا تاثیر بزاره من یه سیستم خونگی زدم با 7377 تون وباس کنترل بهش زدم صداش خیلی کیفیت دار شد راحت بیس وتریبل رو تنظیم می کنم هم بیس خوبی داره هم دیس دیس و هم کیفیت عالی
در مورد ولتاژ16 من تست کردم روی 7377 ولی صدا قطع و وصل میشد که میتونه چند تا دلیل داشته باشه
1 ضعیف بودن باند ها
2 اورجینال نبودن ای سی
3کم بود جریان لحظه ای ماژول که من خازن اضافه کردم ولی تاثیرش خییییییلی محسوس بود نمیدونم از چی بود دیگه وقت بیشتر روش نذاشتم منم
ولی بیشتر اولی به نظرم دخیله
الان به نطر من بهترین راه استفاده از ماژول امپ 100 وات هست که با ای سی tpa3116 ساخته شده و کلاس دی هست تلفاتش فوق العاده پایینه و کیفیت و قدرت بسیار زیادی داره دوتا 50 وات واقعی میشه گفت میده روی 20 ولت خیلی راحت یه ماژول افزاینده 150 وات بزارید و 12 ولت رو به 20 ولت تبدیل کنید و بدید به امپ خیلی عالی کار می کنه
موفق باشی
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
اقای احمدی نظرت چیه به جای 7377 از 7388 استفاده کنی؟ ماشین 4 تا باند داره
2 چطوره یه بخش اکولایزر دیجیتالی هم اضافه کنیم؟
3 اگر 12 ولت رو به 16 ولت تبدیل کنیم بعد بدیم به ای سی امپلی فایر تغیری میکنه توی توانش؟ فکنم نیازه تست بشه میشه یه ماژول افزاینده هم گذاشت
یک دیدگاه بنویسید:
-
دادا دوباره همون کلیدو بزنی خاموش میشه واسه چی تغذیه رو قطع کنینوشته اصلی توسط extreme_amin نمایش پست هاسلام
کلید الان با یبار زدن مدار روشن میشه
الان برا خاموش کردن مدار فقط باید تغزیه رو قطع کنیم؟
راهی دیگه ای ندار؟
با یه کلید خاموش و روشن میشه
بدرود
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلامنوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست هاسلام
اگه بورد مدل فلیپ فلاپی رو ساختی باید کلید رو یه بار بزنی نه این که به هم وصل کنی قطعات هم چک کن درست زده باشی
ا سی امپ هم بله داغ میشه و هیت سینک میخواد
موفق باشی
کلید الان با یبار زدن مدار روشن میشه
الان برا خاموش کردن مدار فقط باید تغزیه رو قطع کنیم؟
راهی دیگه ای ندار؟
یک دیدگاه بنویسید:
یک دیدگاه بنویسید: